Web Analytics Made Easy - Statcounter

ستاد توسعه فناوری نانو، در راستای گسترش تفکر کارآفرینی در کشور از فناوران و شرکت‌های فعال در این حوزه که به نمونه اولیه دست یافتند، دعوت به همکاری کرد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، ستاد توسعه فناوری نانو، در راستای گسترش تفکر کارآفرینی در کشور، حمایت از تجاری‌سازی دستاوردهای نانویی و درآمدزایی از آن‌ها، از فناوران و شرکت‌های فعال در این حوزه که به نمونه اولیه دست یافته و تصمیم برای تجاری‌سازی آن دارند، دعوت می‌کند تا از یکم خردادماه الی سی‌ویکم این ماه، در فراخوان جدید برنامه طرح‌های نوآورانه فناوری نانو ثبت طرح نمایند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

در سال‌های اخیر فناوری نانو تحولات قابل توجهی در صنایع ایجاد کرده و سهم بزرگی از بازارهای مختلف در اختیار این فناوری قرار گرفته است. به عنوان مثال بازار ۶٫۳ میلیارد دلاری البسه نانویی، ۵٫۳ میلیارد دلاری باتری‌های نانویی، ۷ میلیارد دلاری نانولوله‌های کربنی در سال ۲۰۲۱ میلادی و همچنین پتانسیل‌ بالای این فناوری در حوزه‌های مختلف بهداشت و درمان، بسته‌بندی (پیش‌بینی بازار ۱۰۰ میلیارد دلاری برای سال ۲۰۲۷)، صنایع غذایی (پیش‌بینی بازار ۱۸۸ میلیارد دلاری برای سال ۲۰۲۵) و …، تنها نمونه‌هایی از فرصت‌های قابل توجه برای استارت‌آپ‌های فعال در این حوزه می‌باشد. در همین راستا، ستاد ویژه توسعه فناوری نانو هم در قالب برنامه نانومچ، اقدام به حمایت از فناوران و شرکت‌های نانویی نموده تا با ورود به مرحله تجاری‌سازی، بتوانند بخشی از بازارهای داخلی و خارجی را در اختیار خود بگیرند.

 

برنامه طرح‌های نوآورانه فناوری نانو که بیشتر با عنوان نانومچ (NanoMatch) شناخته‌ می‌شود، در طول سال در قالب فراخوان‌های مختلف اقدام به جذب طرح‌های فناوران نموده و آن‌ها را از منظر معیارهای مختلف فنی، نو بودن، نانویی بودن، تجاری و تعامل و انگیزه مورد ارزیابی و داوری قرار می‌دهد. در این برنامه، متناسب با نیازهای فناوران، مجموعه‌ای از تسهیلات (اخذ مجوز نانومقیاس، توسعه محصول، ساخت دمو، حضور در نمایشگاه‌ها، اخذ مجوزها و گواهینامه‌ها، استقرار در مراکز رشد و سرمایه‌گذاری)، خدمات (تهیه طرح کسب‌وکار، رصد بازار، ثبت پتنت، رصد فناوری، تهیه اقلام تبلیغاتی، طراحی صنعتی و بسته‌بندی)، مشاوره و آموزش به آن‌ها ارائه می‌گردد.

 

سومین مرحله از دوره دهم فراخوان نانومچ، از ابتدای خردادماه آغاز شده و تا پایان این ماه فناوران می‌توانند با ثبت طرح، از حمایت‌ها و خدمات متعدد موجود بهره‌مند شوند. متقاضیان محترم جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص معیارهای مختلف ارزیابی، بسته‌های حمایتی موجود و همچنین فرایند جذب طرح و پذیرش در برنامه نانومچ، می‌توانند به وب‌سایت برنامه مراجعه نمایند.

 

 

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: طرح های فناورانه تفکر کارافرینی فناوری نانو میلیارد دلاری فناوری نانو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۹۳۳۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح ابزار تامین مالی یک پیش‌بینی نوآورانه است

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، درآیین رونمایی از برات الکترونیکی زنجیره تامین مالی که با حضور سید احسان خاندوزی وزیر اقتصاد برگزار شد، فاطمه وظیفه دادگر مدیرکل مدیریت اموال و دارایی‌های دولت خزانه داری کل کشور گفت: سند تجاری سفته و برات تولید شده و به صورت فراگیر در دسترسی عموم است. موضوع برات الکترونیکی نیز از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است که اکنون وارد فاز اجرایی شده است.

دادگر عنوان کرد: طراحی یک ابزار برای تامین مالی یک پیش‌بینی نوآورانه است و توسعه و بهره‌گیری از زیرساخت‌های موجود برای راه‌اندازی این ابزار مورد استفاده قرار گرفته است.

دادگر گفت: هر سندی که از محصول خرده‌شونده ایجاد می‌شود به صورت مستقل قابل پرداخت است. از دستاورد‌های این سامانه امکان تامین مالی بنگاه‌ها در یک شبکه است و قابلیت تسویه و ... را در خود جای است.

وی گفت: دستاورد مهم دیگر آن است که در گذشته سفته و برات می‌توانست ابزار پولشویی باشد، اما با این امکان قابلیت پولشویی برات نیز از بین خواهد رفت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تصویب سند هوش مصنوعی در کشور به کجا رسید؟
  • طرح نوآورانه و متفاوت در یک مرکز آموزشی قم
  • تولید و عرضه به بازار کفی طبی نانویی
  • تخصیص ۳.۱ میلیارد دلار برای مونتاژ/ برای واردات خودرو ارز نداریم؟
  • آینده ارزهای دیجیتال: چگونه بلاکچین صنایع مختلف را متحول می‌کند؟
  • تحصیل در دانشگاه آزاد ممسنی با کمترین هزینه/ تعامل با شهرداری نورآباد براساس رویکرد فناوری
  • طرح ابزار تامین مالی یک پیش‌بینی نوآورانه است
  • وزارت علوم برنامه های مطلوبی برای ماندن نخبگان در کشور تدوین کرده است
  • برگزاری مسابقه«سنتز سبز نانوذرات نقره به کمک عصاره لیمو»
  • برچسب نانویی هیوندای، خودرو را در تابستان ۱۰ درجه خنک‌تر می‌کند!