Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-04-27@16:25:11 GMT

شایع ترین بیماری های گوش (۴ بیماری رایج)

تاریخ انتشار: ۵ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۰۹۳۷۸۰

شایع ترین بیماری های گوش (۴ بیماری رایج)

گوش، نیازمند مراقبت های بیشتر

به عبارت دیگر، ما با کمک گوش های خود، هم قدرت شنیداری بیشتری پیدا کرده و هم قادر به راه رفتن و یا انجام سایر امور خواهیم بود. اما گوش به همان اندازه که مهم است، حساس نیز بوده و نیازمند مراقبت های بیشتر می باشد. اگر از این عضو مراقبت نکنیم، باید منتظر ورود انواع بیماری گوش به آن باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آیا می دانید چه بیماری هایی در کمین گوش های ما هستند؟ اگر نمیدانید، ادامه مطلب را دنبال کنید.

شایع ترین بیماری های گوش که از آنها بی اطلاعید

در این بخش می خواهیم تا شایع ترین و رایج ترین بیماری های گوش را مورد بررسی قرار دهیم. با داشتن این علائم باید به متخصص گوش مراجعه کنید. با ما همراه باشید:

عفونت، مشکلی که خیلی ها به آن دچارند

یکی از شایع ترین انواع بیماری گوش، عفونت است که در دو گوش میانی و گوش خارجی رخ می دهد. در صورت نفوذ این بیماری به گوش خارجی، کانال های گوش و لاله ها درگیر شده و التهاب پیدا می کنند. سعی کنید همیشه گوش های خود را خشک نگه داشته و آنها را از رطوبت دور کنید؛ وگرنه میکروب ها به داخل راه یافته و فضای رشد خواهند داشت.

اگر هم گوش میانی، مورد حمله عفونت قرار گیرد، باز هم التهاب رخ داده و مشکلاتی را به دنبال خواهد داشت. عفونت گوش می تواند دلایل مختلفی داشته باشد که اغلب عوامل ویروسی، باکتریایی و قارچی در بروز آن دخیل هستند.

چطور بفهمیم به عفونت گوش دچار شده ایم؟

عفونت که تبدیل به یکی از اصلی ترین بیماری گوش شده و گریبان خیلی از افراد را گرفته، دارای علائم و نشانه های مختص به خود است. در صورت مشاهده هر یک از علائمی که خواهیم گفت، می توانید متوجه حضور این بیماری در داخل گوش خود شوید. تب و لرز یکی از محرزترین آثار ناشی از عفونت گوش است. اگر این نشانه را در بدن خود مشاهده کردید، احتمال را به عفونت بدهید. در نهایت باید پزشک، شما را معاینه کند تا دلیل اصلی را بفهمد. اگر شاهد خروج ترشحات رنگی و مشکوک از گوش خود بودید، بدانید که عفونت دارید. ترشحات سیاه رنگ و زرد رنگ، اصلا نشانه های خوبی نیستند و خبر از عفونت گوش می دهند.

اگر بیشتر مواقع گوش درد دارید و در هنگام شب، این درد تشدید می شود؛ این درد را نادیده نگیرید. باید سریعا به پزشک مراجعه کرده و درمان را از او بخواهید. وگرنه عفونت گوش باعث تشکیل بیماری های دیگر هم خواهد شد. در صورتی که احساس کردید گلویتان دچار عفونت شده است، بدانید که مشکل از گوش شماست. نظر قطعی و نهایی را باید پزشک بدهد و در آخر اگر مشکلاتی را در خصوص شنوایی احساس کردید، به آن بی توجه نباشید. ممکن گوش شما عفونتی شده باشد.

کم شنوایی، مهلک ترین بیماری گوش

حس شنوایی یک حس قوی در وجود ماست که گوش ها در تشکیل این حس نقش دارند. اگر دوست دارید همیشه صداها را شنیده و در آینده به مشکلاتی مثل کم شنوایی دچار نشوید، پس توجه بیشتری به سلامت گوش های خود داشته باشید. یکی از ترسناک ترین و بدترین انواع بیماری گوش که متاسفانه به سراغ خیلی ها می رود؛ کم شنوایی است که به عدم توانایی در تشخیص صداها اشاره دارد. چه بسا که با وجود این مشکل، صدا در محیط های شلوغ هم به زحمت شنیده خواهد شد. برای دریافت مشاوره تلفنی با پزشک میتوانید از طریق دکتریاب اقدام کنید.

کم شنوایی، چند نوع است؟

شاید فکر کنید کم شنوایی، یکی از مشکلات عمومی است و تنها یک شکل دارد. اما اینطور نیست. این بیماری گوش که شایع ترین بیماری محسوب می شود، یک نوع نبوده و چند شکل کلی دارد. یکی از آنها کم شنوایی حسی و عصبی است که در اثر آسیب به رشته های عصبی ظریف گوش داخلی به وجود می آید. وقتی این مشکل در گوش های شما رخ می دهد، عدم انتقال صدا اتفاق افتاده و در نتیجه نمی توانید خیلی خوب بشنوید. معمولا افزایش سن باعث بروز این اختلال شنوایی می گردد.

کم شنوایی انتقالی یکی دیگر از بیماری های شنوایی است که در گوش میانی و داخلی اتفاق می افتد. در صورتِ جمع شدن مایع در گوش میانی، این مشکل رخ داده و البته با جمع شدن جرم گوش و آسیب دیدگی و پارگی پرده هم این مشکل بروز می یابد. کم شنوایی آمیخته هم بیماری دیگری است که خیلی از افراد را مبتلا می سازد. اگر اعصاب شنوایی دچار صدمه شده و هر یک از گوش های میانی، داخلی و خارجی هم آسیب بینند، این مشکل به وجود می آید.

وزوز، یک بیماری کلافه کننده

یکی دیگر از انواع بیماری گوش، وزوز است. گوش در حالت عادی، هیچ وزوزی ندارد؛ اما کافی است در سیستم گردش خون مشکل به وجود آید، آن وقت است که وزوز، خود را نشان داده و امانتان را میبرد. البته عوامل دیگری مثل افزایش سن و قرار گرفتن در معرض صداهای بلند هم در بروز این بیماری دخیل می باشند. در هر حال وزوز یکی از شایع ترین و در عین حال ساده ترین انواع بیماری گوش است که با مراجعه به پزشک و مصرف دارو به سرعت برطرف می گردد.

پاره شدن پرده گوش

علاوه بر وزوز و بیماری های دیگری که تا به اینجا گفته شد، بیماری دیگری هم به سراغ گوش می آید که آن، پارگی پرده گوش است. پرده گوش، نقش مهمی را در دریافت صدا و شنیدن آن ایفا می کند. اگر این پرده با صدماتی جدی مواجه شود، آن وقت است که اختلالاتی شدید در شنیدن را ایجاد خواهد کرد.

با مشاهده این آثار به پارگی پرده گوش پی ببرید

پارگی پرده گوش یکی از سخت ترین انواع بیماری گوش محسوب می شود که با بروز آن، علائم زیادی در گوش اتفاق می افتند. در حقیقت با مشاهده این آثار و علائم می توانید متوجه حضور این بیماری شده و نسبت به درمان سریع آن اقدام کنید. اگر تاخیر در پروسه درمان داشته باشید؛ مطمئن باشید که کار به جاهای باریک تر خواهد کشید. اما علامت های مربوط به پارگی پرده گوش که راجع به آنها خواهیم گفت عبارتند از:

مشاهده ترشحات خونی از گوش عدم تعادل و احساس گیجی شنیدن صدای سوت مانند از داخل بینی ایجاد یک درد ناگهانی در گوش و سپس قطع شدن آن تهوع شدید منییر، پنهان ترین بیماری گوش

در معرفی یکی دیگر از انواع بیماری گوش می توان منییر را نام برد. منییر، پنهان ترین بیماری است که در گوش اتفاق افتاده و آن را دچار مشکلات بعدی خواهد کرد. البته با درمان به موقع می توانید جلوی پیشرفت این بیماری را بگیرید. فردی که به این بیماری دچار می شود، نه تنها با مشکلات شنیداری حاد مواجه خواهد شد، بلکه به سرگیجه نیز مبتلا می گردد. وقتی این بیماری در گوش رخ می دهد، هر دو گوش درگیر نمی شوند؛ بلکه یکی از آنها اختلال پیدا می کند. فرقی نمی کند یک فرد میانسال باشید یا جوان، در هر حال ممکن است این بیماری، شما را هم مورد حمله قرار دهد.

سایت نوبت دهی پزشکان doctor-yab

کد خبر 679111 برچسب‌ها رپرتاژ آگهی بیماری - گوش‌ درد

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: رپرتاژ آگهی بیماری گوش درد پارگی پرده گوش ترین بیماری کم شنوایی شایع ترین گوش میانی عفونت گوش گوش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۹۳۷۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(تصاویر) اسکناس دوره ناصرالدین شاه قاجار چه بود و ارزش آن چقدر بود؟

زی‌سان: واحد اصلی پول قاجار تومان، قران و شاهی بود. تومان واژه‌ی ترکی ایغوری است به معنی ده هزار که در تقسیمات لشکری هر ده هزار سرباز تومان و فرمانده‌ی آنها امیرتومان نامیده می‌شد.

به گزارش زی‌سان؛ تا پیش از قاجار از این واحد پولی استفاده نمی‌شد. در دوره‌ی مغول ده هزار دینار را برابر تومان می‌دانستند. کسروی یک تومان مغول را برابر صدهزار تومان امروز می‌داند. تونان طلا اولین بار در زمان فتحعلی شاه قاجار ضرب شد.

وزن آن در ۱۲۲۴ قمری (۱۱۸۸ شمسی) یک مثقال و یک ششم مثقال بود. در سال ۱۲۹۸ قمری در زمان ناصرالدین شاه، وزن طلای تومان کاهش یافت و ارزش آن برابر ده قران نقره یا ده هزار دینار شد. اما سکه‌ای به نام دینار وجود نداشت. در سال ۱۳۰۸ شمسی که آحاد پول ایران تغییر کرد، تومان به معنای ده ریال شد که هنوز هم این لفظ رایج است.

در زمان فتحعلی شاه، سکه‌ی نقره‌ی جدید، یعنی "قران" متداول شد، که معادل یک دهم تونان و پنج عباسی یا بیست شاهی بود. در این زمان شاهی به صورت سکه‌ی مسی در آمده بود؛ بنابراین سه شکل سکه در ایران رایج بود:تومان‌های طلا، قران نقره و شاهی مسی. ولی پول رایج سکه‌های نقره بود.

پول دوره‌ی قاجار تا اوایل دوره‌ی پهلوی رایج بود. اما طلا پشتوانه‌ی پول نبود. در سال ۱۳۰۸ شمسی طلا پشتوانه‌ی پول شد. مسکوک نقره‌ی یک ریالی به نمایندگی ریال طلا در کشور رایج و قران برچیده شد؛ مسکوک نقره، نیم ریالی، دوریالی و پنچ ریالی شد.

ریال در اصل واژه‌ی اسپانیایی است و آن نام سکه‌ی نقره‌ای رایج در آن سرزمین بود که به معنی "شاهی" است. این واژه مترداف "رویال" (Royal) انگلیسی و "رگالیس" لاتین است که آن هم به معنای شاهی است و از ریشه "رکس" (Rex) یعنی شاه است.

از مسکوکات قانونی طلا در ایران در دوره‌ی رضاشاه، سکه‌ی پهلوی است که بر اساس قانون مصوب سال ۱۳۱۰ شمسی در مجلس شورای ملی، که برای تعیین واحد و مقیاس پول ایران به تصویب رسید، سکه پهلوی طلا به ارزش صدریال ضرب شد. این سکه دارای عیار ۹۰۰ در هزار بود و با عکس شیر و خورشید و پادشاه مزین شده بود.

نمونه‌هایی از اسکناس‌های دوره ناصرالدین شاه قاجار

tags # تهران قدیم ، ناصرالدین شاه سایر اخبار آیا قدرت‌های فوق‌بشری واقعیت دارند؟ چطور انسان به این قدرت‌ می‌رسد؟ بعد از فضا چه چیزی وجود دارد، جهان کجا تمام می‌شود؟! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟ فضانوردان چگونه در فضا دستشویی می‌کنند؟ | سرنوشت مدفوع انسان در فضا چه می‌شود؟

دیگر خبرها

  • شایع ترین نوع سرطان در استان
  • دلیل لرز و بدن درد بدون تب چیست؟
  • از هر هزار تولد، یک تا سه نوزاد با آسیب شنوایی متولد می شود/شناسایی۱۶۳ نوزاد ناشنوا در خراسان شمالی
  • آنچه باید درباره سندرم ناخن زرد بدانید
  • آنچه باید سندرم ناخن زرد بدانید
  • سندرم ناخن زرد چیست؟
  • انجام غربالگری سه سرطان شایع در مشهد
  • دلیل اصلی و علت لق شدن دندان ها در بزرگسالی + درمان آن
  • یک نشانه مهم زوال عقل در سالمندان را بشناسید
  • (تصاویر) اسکناس دوره ناصرالدین شاه قاجار چه بود و ارزش آن چقدر بود؟