Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-29@10:46:33 GMT

اسرائیلی‌ها در تلاش برای گرفتن پاسپورت دوم هستند

تاریخ انتشار: ۵ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۰۹۳۷۸۱

اسرائیلی‌ها در تلاش برای گرفتن پاسپورت دوم هستند

یک نویسنده صهیونیست با اشاره به مبهم بودن آینده رژیم صهیونیستی، می‌گوید که اکثر اسرائیلی‌ها به دنبال دریافت پاسپورت دوم هستند.

به گزارش مشرق، ‌ «گدعون لوی» نویسنده و خبرنگار صهیونیست در یادداشتی که پایگاه خبری «میدل ایست آی» بتازگی آن را منتشر کرده است می‌گوید که اسرائیلی‌ها نمی‌دانند تا چند سال دیگر چه وضعیتی خواهند داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او در ابتدای این یادداشت بیان می‌کند که «اگر از هر اسرائیلی عادی یا سیاستمدار یا روزنامه‌نگار یا دانشمند چه از راست‌گرایان یا چپ‌گرایان سؤال شود به کجا می‌رویم؟ و اسرائیل تا ۲۰ سال دیگر چگونه خواهد بود یا ۵۰ سال دیگر؟ آن‌ها حتی نمی‌توانند توصیف کنند که ۱۰ سال آینده چه وضعیتی خواهد داشت».

نویسنده در ادامه با طرح پرسشی دیگر -که به گفته او در میان شهرک‌نشینان بسیار مطرح می‌شود- با این مضمون که «آیا اسرائیل تا ۲۰ یا ۵۰ سال دیگر وجود خواهد داشت؟» خاطرنشان می‌کند مردم سراسر جهان نه در آلمان، نه در آلبانی، نه در توگو، نه در چاد و نه دیگر کشورها  چنین سؤالی را از خود نمی‌پرسند.

او به منظور یافتن پاسخ این سؤال به تلاش زیاد شهرک‌نشینان برای دریافت پاسپورت دوم اشاره می‌کند و می‌افزاید: «هر پاسپورتی که باشد پرتغالی باشد یا لیتوانیایی، مهم آن است که اسرائیلی‌ها می‌دانند باید یک پاسپورت دیگر غیر از گذرنامه اسرائیلی خود داشته باشند. گویی گذرنامه اسرائیلی نوعی مجوز موقت است که تاریخ انقضای آن نزدیک شده است. انگار دیگر امکان تمدید آن تا ابد وجود ندارد».

نویسنده با اشاره ضمنی به اراضی اشغالی، هشدار می‌دهد: «هیچ جامعه‌ای نمی‌تواند در حالی که سرش را در ماسه دفن کرده است، راه دوری برود و قطعا قادر نخواهد بود با چالش‌های واقعی‌ای که با آن مواجه است، مقابله کند. همه این‌ها نشان می‌دهد که عادت اسرائیلی‌ها به فروبردن سرشان در شن و ماسه درباره آینده سرزمینشان ترسی عمیق و احتمالا بسیار واقع‌بینانه را در مورد آینده‌ای که ممکن است رقم بخورد، در خود پنهان کرده است. اسرائیلی‌ها از آینده این سرزمین می‌ترسند».

گدعون در ادامه می‌افزاید به‌رغم آنکه شهرک‌نشینان به توان ارتش خود و جایگاهشان در میان ملت‌ها می‌بالند، اما ترسی اولیه از درون آن‌ها را می‌بلعد چراکه آینده‌شان مبهم است.

وی در بخش دیگری اشاره می‌کند علی‌رغم آنکه برخی در اراضی اشغالی سعی دارند بگویند که آنجا هیچ سرکوب، ظلم و خودفریبی وجود ندارد، اما کوهی از شواهد وجود دارد که خلاف این را ثابت می‌کند.

این نویسنده صهیونیست در بخش دیگری بیان می‌کند که اشغال یک سرزمین نمی‌تواند همیشه ادامه پیدا کند و تاریخ ثابت کرده است که مردمانی که برای پیروزی می‌جنگند، پیروز خواهند شد.

این اظهارات در حالی مطرح شده است که «ایهود باراک» نخست‌وزیر اسبق رژیم صهیونیستی نیز پیش از این با استناد به تاریخ گفته بود که نگران است اسرائیل نیز همچون حکومت‌های صهیونیستی پیشین در دهه هشتم خود نابود شود.

باراک در این خصوص بیان کرده بود: «در طول تاریخ یهودیت، حکومت یهودیان بیش از ۸۰ سال عمر نکرده مگر در دو دوران: دوران پادشاه داود و دوران حشمونیان که در هر دو دوره نیز دهه هشتم سرآغاز تجزیه آن‌ها بوده است.»

تاکنون مقامات سیاسی، امنیتی، نظامی و شخصیت‌های علمی و رسانه‌ای صهیونیستی متعددی از احتمال «فروپاشی اسرائیل» سخن گفته‌اند. «آری شاویط» تحلیلگر یهودی روزنامه عبری «هاآرتص» یکی از موارد چنین تحلیل‌هایی است. او در این تحلیلی با عنوان «اسرائیل نفس‌های آخر را می‌کشد» پیشتر نوشته بود: «دیگر جای زندگی در کشور نیست و باید به سانفرانسیسکو یا برلین رفت. ممکن است از نقطه بی بازگشت عبور کرده باشیم و دیگر امکان پایان دادن به اشغال، توقف شهرک‌سازی و دستیابی به صلح، امکان اصلاح صهیونیسم، نجات دموکراسی و تجزیه کشور وجود نداشته باشد.»

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار خودرو تحولات اوکراین حادثه متروپل قیمت رژیم صهیونیستی ایهود باراک سان فرانسیسکو اسرائیل شهرک نشینان فلسطین خودرو قیمت های روز در یک نگاه حوادث سلامت اسرائیلی ها سال دیگر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۹۳۷۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا غذا‌های دریایی سرطان زا هستند؟

نظرسنجی انجام شده توسط این تیم نشان داد که ساکنان نیوهمپشایر غذا‌های دریایی را با نرخی بالاتر از میانگین ملی مصرف می‌کنند، به این معنی که ممکن است خود را در معرض PFAS و عوارض سلامتی مرتبط با مواد شیمیایی قرار دهند.

به گزارش جی پلاس، در حالی که محققان سطح PFAS شرکت‌کنندگان را آزمایش نکردند، یک مطالعه جداگانه در سال ۲۰۲۳ نشان داد که آمریکایی‌های آسیایی آمریکایی که اغلب رژیم غذایی سرشار از غذا‌های دریایی دارند، سطح PFAS در خونشان ۸۹ درصد بیشتر از سایر نژاد‌ها بود.

این مطالعه نشان داد که یک رژیم غذایی غنی از غذا‌های دریایی می‌تواند مقصر باشد، زیرا ماهی منبع اصلی آلودگی PFAS است.

مگان رومانو، یکی از نویسندگان این مطالعه، گفت: ما خوردن غذا‌های دریایی را که منبع عالی پروتئین بدون چربی و اسید‌های چرب امگا هستند، توصیه می‌کنیم، اما همچنین منبع بالقوه‌ای برای قرار گرفتن در معرض PFAS هستند مزایای مصرف غذا‌های دریایی برای افرادی که "در مورد رژیم غذایی تصمیم می‌گیرند، به ویژه برای جمعیت‌های آسیب پذیر مانند زنان باردار و کودکان مهم است.

PFAS‌ها مواد میکروسکوپی هستند که هزاران سال طول می‌کشد تا در محیط و بدن انسان تجزیه شوند و نام "مواد شیمیایی برای همیشه" را برای آن‌ها به ارمغان آوردند. آن‌ها در منسوجات، فوم آتش نشانی، ظروف نچسب، لباس و بسته بندی مواد غذایی یافت می‌شوند و به منابع آب، خاک و هوا نفوذ می‌کنند.

از آنجایی که PFAS تقریباً در همه جای محیط زیست یافت می‌شود، محققان گفتند که دانستن چگونگی رسیدن این مواد شیمیایی به ماهی در زنجیره غذایی دریایی دشوار است.

در مطالعه‌ای که در مجله Exposure and Health منتشر شد، محققان حدس زدند که صدف‌ها می‌توانند بیشتر در معرض خطر آلودگی PFAS باشند، زیرا در کف دریا، نزدیک‌تر به منابع PFAS در نزدیکی ساحل، تغذیه می‌کنند و زندگی می‌کنند. موجودات دریایی بزرگتر ممکن است PFAS را با خوردن گونه‌های کوچکتر آلوده به آن‌ها بخورند.

هیچ سطح امنی از قرار گرفتن در معرض مواد شیمیایی وجود ندارد و چندین مطالعه آن‌ها را با صد‌ها نوع سرطان، مشکلات ناباروری، ناهنجاری‌های جنینی و مجموعه‌ای از بیماری‌های دیگر از جمله اوتیسم مرتبط می‌کند.

محققان گفتند این یافته‌ها بر نیاز به دستورالعمل‌های بهداشت عمومی سختگیرانه‌تر برای تعیین مقادیر ایمن مصرف غذا‌های دریایی برای کاهش قرار گرفتن در معرض PFAS تاکید می‌کند.

دیگر خبرها

  • تلاش آمریکا برای در اختیار گرفتن خلیج فارس محقق نمی‌شود
  • آینده جامعه بشری به تلاش امروز معلمان و اساتید بستگی دارد
  • بررسی آثار کلر ژوبرت نویسنده و تصویرگر مسلمان شده فرانسوی
  • بازی برای کودکان خیلی مهم است اما جایگاه ادبیات هم حفظ شود
  • تلاش برای اتمام خط ۲ مترو شیراز تا ۲ سال آینده / مشکل اصلی، کمبود واگن است
  • هاآرتص: اسرائیل دانشگاه‌های آمریکا را از دست داده است
  • آیا دریافت وام ازدواج دوم واقعیت دارد؟ / آیا دو بار می‌توان وام ازدواج گرفت؟ 
  • انتشار کتاب یوسف گم گشته باز آید در ماهشهر
  • کشتی اصفهان در مسیر موفقیت است
  • آیا غذا‌های دریایی سرطان زا هستند؟