Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: مجموعه‌های دانش‌بنیان می توانند در مدیریت منابع و ایجاد خدمات جدید و بهره‌ور و خلاقانه به مدیریت شهری کمک کنند.

به گزارش خبرنگار ایمنا، علی صالحی امروز _پنجم خردادماه_ در حاشیه دومین جلسه کمیته راهبردی تفاهم نامه سه جانبه میان شهرداری و شورای اسلامی شهر اصفهان و شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان، اظهار کرد: پیرو شعار سال «تولید، دانش‌بنیان، اشتغال‌آفرین» در روزهای نخست فروردین ماه جلسه‌ای پیرامون تلاش‌های مدیریت شهر برای اجرایی شدن این شعار تشکیل و پیرو آن تفاهم‌نامه سه جانبه بین شهرداری، شورای اسلامی شهر و شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان شکل گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در این راستا نیز طرحی از سوی شورای اسلامی شهر در رابطه با الزام شهرداری برای اجرایی شدن شعار سال تدوین شد.

عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: به دنبال این هستیم که از تمام ظرفیت‌هایی که در حوزه مدیریت شهری وجود دارد، با استفاده از اختیارات قانونی فراتر از تعهدات و از بهره‌وری موجود حوزه دانش‌بنیان و شرکت‌های فعال در شهرک علمی تحقیقاتی استفاده کنیم.

وی با تاکید بر اینکه باید کمک کنیم مجموعه‌هایی که در شهرک علمی تحقیقاتی جوانه زدند مراحل رشدشأن را طی کنند، گفت: مجموعه‌های دانش‌بنیان می‌توانند مسائل جدی و اساسی کشور را رفع کنند و در این راستا این تکلیف را برای حوزه مدیریت شهری دیده‌ایم که در قالب تفاهم‌نامه مشترک ملزم به حمایت و توسعه همکاری با شرکت دانش‌بنیان شوند.

صالحی افزود: این تعامل نخست در حوزه ترویجی، سپس حوزه حمایتی و در نهایت حوزه مشارکتی و همراهی است تا شاهد تحقق دستاوردهای عملیاتی فارغ از موضوعات شعاری باشیم‌.

وی با بیان اینکه جلسه امروز در راستای عملیاتی شدن موضوعات در حوزه سیاست‌گذاری و تعامل با شرکت‌های دانش‌بنیان و شهرک علمی و تحقیقاتی برگزار شد، تصریح کرد: به دنبال این هستیم تا شورای عالی فناوری برای سیاست‌گذاری، تسهیل روندها و حمایت‌ها ورود کند و بتواند در حوزه اجرا و عملیات نیز بن‌بست‌شکن باشد و مسیرهای جدیدی را در مقابل مدیریت شهر قرار دهد.

عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه با گذشت دو ماه از سال جدید افق خوبی روبه‌روی شهر برای رفع مسائل اصفهان باز شده است، خاطرنشان کرد: راهکاری بهره‌ور و خلاقانه به وجود آمده که منافع آن به مردم اصفهان می‌رسد، همچنین سبب تقویت زیست بوم فناوری و دانش‌بنیان می‌شود.

وی با بیان اینکه بارقه‌های امید را در چشم همکاران در شرکت‌های دانش‌بنیان می‌بینیم که امیدوارکننده است، اظهار کرد: امیدوارم با سرعت بتوانیم به محصولات خروجی این فرایندها برسیم و خود این کار، مدیریت شهری را برای داشتن انگیزه بیشتر برای افزایش سطح تعاملات با این مجموعه‌ها ترغیب می‌کند.

صالحی با بیان اینکه مجموعه‌های دانش‌بنیان می‌توانند در مدیریت منابع و ایجاد خدمات جدید و بهره‌ور و خلاقانه به ما کمک کنند، افزود: در حوزه‌های زیرساختی همچون قطار شهری و زیرساخت‌های بزرگ‌مقیاس مانند رینگ حفاظتی و حمل‌ونقل و در حوزه‌های نوین به این دانش نیاز داریم.

وی با اشاره به اینکه قطعاً مسیری که امروز مدیریت شهر طی می‌کند بر اساس تجربه به دست آمده است، گفت: در نقطه‌ای از اقتصاد شهری قرار داریم که کیفیت و نوع خدمات بهره‌ور و خلاقانه باید متناسب با نیاز مخاطب باشد و هم در مدیریت منابع نیاز داریم که الزامات جدی‌تر را به کار ببریم.‌

کد خبر 577920

منبع: ایمنا

کلیدواژه: علی صالحی عضو هیئت رئیسه شورای شهر اصفهان سال تولید دانش بنیان اشتغال آفرین شرکت های دانش بنیان شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان شعار سال ۱۴۰۱ شورای ششم اصفهان شورای اسلامی شهر اصفهان شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق شورای اسلامی شهر اصفهان شهرک علمی تحقیقاتی دانش بنیان مدیریت شهری مدیریت شهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۹۵۱۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیگیری ویژه جهت تصویب نخستین طرح هادی شهری پیربازار

به گزارش خبرنگار مهر، علی اکبر پورعلی بعد از ظهر پنج شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه و خبرنگاران اظهار کرد: در مدت ۱۰ ماهه کاری ام در مدیریت شهری پیربازار اتفاقات خوبی در این شهر صورت گرفت که با همدلی و مشارکت اعضای شورا و شهروندان توأم بوده است.

شهردار پیربازار از استقرار مرکز اورژانس ۱۱۵ در این شهر خبر داد و اضافه کرد: مرکز اورژانس پیربازار از چند سال پیش به تصویب رسیده بود اما نسبت به راه اندازی و استقرار آن اقدام مؤثری صورت نگرفت که با تلاش مجموعه مدیریت شهری و پیگیری‌های شبانه روزی به ثمر نشست.

پورعلی به تشریح جذب امکانات و تجهیزات برای شهرداری پیربازار در سال گذشته پرداخت و بیان کرد: خودروی آتش نشانی برای شهر پیربازار تهیه و مستقر شده و تا راه اندازی کامل سامانه ۱۲۵، شهروندان برای ارتباط با آتش نشانی می‌توانند با شماره ۳۰ - ۳۳۷۱۲۶۲۹ تماس حاصل نمایند.

وی با اشاره به وضعیت نامطلوب ساختمان شهرداری تازه تأسیس پیربازار افزود: خرید یک دستگاه خودروی سواری و همچنین توسعه ساختمان شهرداری پیربازار با تلاش مجموعه مدیریت شهری انجام شده است.

شهردار پیربازار، تخریب پاسگاه انتظامی قدیم و آزادسازی عرصه آن را برگ برنده مدیریت شهری پیربازار برشمرد و بیان کرد: ساختمان رها شده پاسگاه انتظامی پیربازار پس از سال‌ها بلاتکلیفی و بلا استفاده بودن در مجاورت میدان اصلی شهر با پیگیری مدیریت شهری، مجموعه فرماندهی انتظامی تخریب و عرصه آن آزادسازی شد.

پورعلی از بهسازی معابر و محورهای اصلی پیربازار خبر داد و اضافه کرد: ساماندهی و بهسازی محور رشت به پیربازار، پیربازار به چوکام در دستور کار قرار گرفته است.

وی از احداث میدان در مرکز شهر پیربازار خبر داد و افزود: میدان مناسب، استاندارد با اصول ترافیکی در مرکز شهر پس از تخریب پاسگاه قدیم جانمایی و احداث می‌شود.

شهردار پیربازار با بیان اینکه قرارگیری خط ۲۰ کیلوولت فشار متوسط خیابان شهید قربانی نژاد مانع از اجرای پروژه بهسازی و ساماندهی محور پیربازار به چوکام می‌شد، گفت: با هماهنگی و همراهی شرکت توزیع برق گیلان این خط برکنار و جابجا شد تا ساماندهی محور پیربازار به چوکام پس از تکمیل عملیات زیرسازی بدون معارض انجام شود.

پورعلی، استقرار ادارات و نمایندگی‌های دستگاه‌های خدمات رسان را مطالبه جدی شهروندان برشمرد و بیان کرد: راه اندازی نمایندگی ادارات آب و برق و گاز و دیگر دستگاه‌های خدمات رسان در پیربازار از ضروریات است.

وی با بیان اینکه «پُست» دوباره به پیربازار برگشت، افزود: پیگیری مداوم مجموعه مدیریت شهری از طریق اداره کل پست استان سبب شد تا «دفتر پُست» مجدد در این شهر آغاز به کار کرده و راه اندازی گردد.

ارتقای کیفیت خدمات رسانی شهری در پیربازار

شهردار پیربازار با اشاره به اینکه فقر و کمبود و تجهیزات و امکانات در این شهرداری خدمات را دچار چالش می‌کرد، گفت: تقویت و تجیهز ماشین آلات برای شهرداری پیربازار جان دوباره ای به مدیریت شهری در راستای خدمات رسانی به شهروندان بخشید.

پورعلی از ساماندهی و تعیین تکلیف وضعیت آب شرب شهر پیربازار خبر داد و اضافه کرد: شهرداری پیربازار بهمراه شورای اسلامی شهر تا زمان استقرار ادارات و نمایندگی‌های دستگاه‌های خدمات رسان و نه بر حسب وظیفه پیگیر بخشی از مطالبات مهم شهروندان از جمله آب شرب شد.

به گفته وی مساله آب شرب پیربازار با پیگیری مجموعه مدیریت شهری و از طریق بسیج سازندگی سپاه قدس و شرکت آب و فاضلاب گیلان در حال انجام است.

شهردار پیربازار به تشریح بخشی از اقدامات صورت گرفته در این شهر پرداخت و بیان کرد: ساماندهی آرامستان واقع در ورودی شهر، خط کشی معابر. زیباسازی سطح شهر، کاشت گلهای فصلی، تعویض سطل‌های زباله و جایگزینی با سطل‌های گالوانیزه و رنگ آمیزی جداول و … نیز بخش دیگری از اقدامات مدیریت شهری در سال گذشته بوده است که بصورت مستمر در حال اجرا خواهد بود.

پورعلی با بیان اینکه ارتقای کیفیت خدمات رسانی شهری در پیربازار در اولویت قرار دارد، گفت: مدیریت شهری پیربازار به خدمات رسانی شهری نگاه کیفی سازی دارد، رویکردی که به رضایتمندی عمومی ختم شود.

وی با تاکید بر لزوم ساماندهی مدیریت پسماند پیربازار افزود: بر اساس قراردادی پسماند شهر پیربازار به کارخانه کود آلی منتقل می‌شود.

شهرداری پیربازار در سال گذشته برای اولین بار دارای کد اعتباری شده است

شهردار پیربازار با اشاره به اینکه شهروندان پیربازار شایسته بهترین امکانات و خدمات هستند، گفت: بهبود کیفیت زندگی شهری در پیربازار مورد توجه و تاکید مدیریت شهری است.

پورعلی با بیان اینکه شهرداری پیربازار در سال گذشته با پیگیری‌های به عمل آمده از طریق اداره کل امور اقتصادی و دارایی استان و بانک مرکزی کد دار شده است، اضافه کرد: بعد از گذشته سه سال از عمر شهرداری پیربازار، با پیگیری مجموعه مدیریت شهری و اعضای شورا این شهرداری برای اولین بار دارای کد اعتباری برای دریافت اعتبارات دولتی شد.

وی با اشاره به نقش مهم شهروندان در توسعه و عمران شهری افزود: مشارکت مردم در همه امور کارساز و رهگشاست و این مهم در حوزه مدیریت شهری دو چندان است.

کد خبر 6088450

دیگر خبرها

  • محمدرضا مقدسی عضو شورای سیاستگذاری جایزه ملی سرآمدان ایران شد
  • آماده باش دستگاههای امدادی و خدمات رسان در مناطق جنوب و شرق استان
  • پیگیری ویژه جهت تصویب نخستین طرح هادی شهری پیربازار
  • تعامل مسئله‌محور می‌تواند راه نجات سازمان‌ها و رسانه‌ها باشد
  • نقش اصلی رسانه‌ها اعتمادسازی، ترویج امید و افزایش رضایت‌مندی مردم است
  • گسترش حمایت از دانش‌بنیان‌ها در مازندران
  • بازدید اعضای کمیسیون محیط زیست شورای شهر از مرکز کنترل عملیات شهرداری اصفهان
  • توجه شورای ششم به حل مسائل شهر با رویکردهای خلاقانه
  • شرکت‌های دانش‌بنیان به رفع مشکل پرداخت بر پایه ارز در حوزه گردشگری بپردازند
  • استفاده از توانمندی‌ دانش‌بنیان‌ها برای رشد و توسعه مدیریت شهری اصفهان