Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- این نامه چهار صفحه ای به آنتونیو گوترش، دبیر کل سازمان ملل متحد، مورخ 25 مه و امضای ماریا تئوفلی، نماینده دائم یونان در سازمان ملل، روز پنجشنبه توسط آسوشیتدپرس مشاهده شد.

ویس بین‌الملل آریا به نقل از آسوشیتد پرس؛به گزارش سردر این نامه آمده است: «یونان رسماً از ترکیه می‌خواهد تا از زیر سؤال بردن حاکمیت یونان بر جزایر دریای اژه، به ویژه از طریق ادعاهای قانونا بی‌اساس و از نظر تاریخی نادرست (و) از تهدید یونان به جنگ خودداری کند».

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



یونان و ترکیه برای چندین دهه بر سر مرزهای دریایی با هم اختلاف داشتند، اما این اختلاف در سال 2020 با تشدید اکتشاف نفت و گاز در شرق مدیترانه شعله‌ور شد.

ترکیه از یونان می‌خواهد جزایر شرقی خود را غیرنظامی کند، و حفظ این اقدام طبق معاهدات قرن بیستم که حاکمیت جزایر را به یونان واگذار می‌کرد، الزامی است.

دولت یونان این درخواست را یک سوء تعبیر عمدی می خواند و ترکیه، یکی از اعضای ناتو را به تشدید اقدامات خصمانه در منطقه متهم کرده است.

در این نامه آمده است: «اقدامات بسیار تهدیدآمیز ترکیه (شامل پروازهای مکرر از خاک یونان توسط جت‌های جنگنده در تضاد با قوانین بین‌المللی است».

مناقشه یونان و ترکیه عمدتاً حول حقوق حفاری نفت و گاز در شرق دریای مدیترانه، به ویژه در اطراف جزایر یونانی نزدیک خط ساحلی ترکیه متمرکز است.

یک ماموریت نقشه برداری ترکیه دو سال پیش باعث ایجاد یک بن‌بست دریایی پرتنش شد که متحدان غربی هشدار داده بودند که خطر تبدیل شدن به یک درگیری نظامی را تهدید می کند.

در واکنش به بحران انرژی که به دلیل جنگ در اوکراین بدتر شده است، یونان متعهد شده است که موقتاً حذف زغال سنگ را متوقف کند و اکتشاف هیدروکربن در امتداد خط ساحلی غربی خود را افزایش دهد

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: یونان ترکیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۹۵۳۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشریح اقدامات سازمان بورس بعد از وقایع اردیبهشت سال گذشته

معاون نظارت بر بورس ها و ناشران و مدیر نظارت بر بورس ها با اشاره به وقایع رخ داده در تاریخ ۱۷ و ۱۸ اردیبهشت سال گذشته، مجموعه اقدامات سازمان بورس بعد از تاریخ مذکور را شرح دادند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، رضا عیوضلو، معاون نظارت بر بورس ها و ناشران با اشاره به وقایع 17 اردیبهشت سال گذشته و انتشار با تاخیر مقدار مصوب نرخ خوراک گفت: مجموعه اقدامات سازمان بورس بعد از تاریخ مذکور نیاز به ارائه دارد. بعد از آنکه در تیرماه مصوبه نرخ خوراک منتشر شد، همکاران ما در نظارت بر بورس ها معاملات در آن تاریخ 17-18 را بررسی کردند. بررسی ها در چند بعد بود که کلیات آن را مطرح میکنم.

وی ادامه داد: اولین کار بررسی معاملات اشخاصی بود که در لیست دارندگان اطلاعات نهانی بودند، بود که آی پی این افزاد بررسی شد. قصد ما این بود که افرادی که مضنون به معامله بر اساس اطلاعات نهانی بودند بررسی شود.

عیوضلو گفت: از بررسی های صورت گرفته، موضوع چشم گیری عاید نشد و ما گام بعدی را شروع کردیم. که بررسی لیست افرادی بود که در تاریخ مذکور بیشترین فروش را داشتند که بالغ بر 2400 شخص حقیقی و حقوقی بودند که مجدد آن ها هم فیلتر شدند و در نهایت به لیست 500 نفره رسیدیم و الگوی معاملاتی افراد را بررسی کردیم. در نهایت به یک لیست 40 نفره از افراد رسیدیم که مشکوک به استفاده از اطلاعات نهانی در تاریخ 17-18 اردیبهشت بود.

معاون نظارت بر بورس ها و ناشران گفت: این لیست به مرجع قضایی ارسال شد و آن مرجع هم بررسی های خودش را آغاز کرده و اسلاعات تکمیلی را از ما گرفته است.

همچنین قادر معصومی، مدیر نظارت بر بورس ها نیز با اشاره به مجموعه اقداماتی که توسط سازمان بورس بعد از تاریخ مذکور انجام داده است، گفت: مجموعه فعالیت های سازمان بورس عبارت است از: 1-بررسی مجدد کلقه هشدارها و تریگر های نظارتی2- شناسایی ای پی سازمان برنامه و بودجه و نهاد ریاست جمهوری و …3- تهیه گزارش ماتریسی از معاملات 4-انجام مکانبه در خصوص اخذ فهرست کلیه اشخاص حقیقی و حقوقی درگیر در فرایند مصوبه نرخ خوراک5- تهیه فهرست اشخاص با بیشترین خالص ارزش افزوده فروش در روز 17-18 اردیبهشت7- تحدید جامعه اماری کد های حقیقی مشکوک8- انجام 16 فقره مکانبه با نهادهای دولتی که ظن اطلاع از مصوبه مذکور را داشتند 9- انجام 6 فقره مکاتبه با نهاد های دولتی در خصوصی اعلام فهرست دارندگان اطلاعات نهانی 40 نفر به مراجع قضایی احضار شدند

لازم به ذکر است مشخصا مکاتبات با وزارت اقتصاد، بانک مرکزی و دولت بوده است و بین این سه ارگان بانک مرکزی هیچ پاسخی نداده است.محمد جوانمردی، معاونت حقوقی، مدیر امور حقوقی و انتظامی سازمان بورس در نهایت اعلام کرد که 40 نفر متهم شامل اشخاص حقیقی و حقوقی به دستگاه قضایی احضار شدند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تولید برق هسته‌ای تا ۲۵ سال آینده ۳ برابر می‌شود
  • تشریح اقدامات سازمان بورس بعد از وقایع اردیبهشت سال گذشته
  • تأکید سازمان همکاری اسلامی بر حق تحصیل دختران در افغانستان
  • هلال احمر در قرن جدید؛ از مرکز ملی مدیریت و رصد حوادث تا ۲.۸ میلیون عضو جدید
  • تاکید سازمان همکاری اسلامی بر لزوم تحریم همه‌جانبه اسرائیل
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری‌ میان کاخ گلستان و پژوهشگاه میراث فرهنگی
  • جزئیات دستگیری اعضای چند تیم تروریستی توسط اطلاعات سپاه
  • متلاشی شدن چند تیم تروریستی در استان کرمان طی سال گذشته
  • بلینکن: به تنهایی قادر به رقابت با حضور فزاینده چین دراقیانوس آرام نیستیم
  • حاکمیت کنونی افغانستان زمینه بازگشت مهاجران از ایران را فراهم کند