Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-30@11:52:02 GMT

چرا باید هدفون خود را تمیز کنیم؟

تاریخ انتشار: ۶ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۰۹۵۷۵۲

چرا باید هدفون خود را تمیز کنیم؟

بهداشت گوش این روز‌ها با بهداشت وسایل الکترونیکی ارتباطی مستقیم پیدا کرده است؛ دکتر علی‌محمد اصغری، فوق‌تخصص گوش و استاد دانشگاه، در مصاحبه‌ای با خبرنگار همشهری آنلاین از راهکار‌های محافظت از گوش گفته، اما نباید فراموش کنیم که هدفون‌هایی که مرتبا در گوش‌هایمان می‌گذاریم هم یک پای این ماجرا هستند: هوای گوش‌هایتان را داشته باشید!

از زمان اختراع واکمن، هدفون به بخشی جدایی ناپذیر از زندگی ما تبدیل شده، با این حال و با وجود هزینه‌ای که برای داشتن یک هدفون با کیفیت می‌کنیم به مرور زمان کیفیت صدای هدفون کاهش پیدا می‌کند و ما مجبوریم به سراغ خرید یک هدفون جدید برویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما قبل از خرید یک هدفون جدید بهتر است آن را تمیز کنیم. این کار برای بهداشت گوش هم مفید است.

چرا باید هدفون خود را تمیز کنیم؟

همین الان هدفون یا ایرفون خود را ببینید؛ جرم گوش، چربی و همچنین گرد و غبار در شکاف‌های کوچک آن ذخیره شده است. آخرین باری که هدفون‌تان را تمیز کردید کی بود؟ ما تقریبا همیشه آن‌ها را در کیف، جیب و هر جایی می‌اندازیم، این کار باعث می‌شود هدفون ما با گرد و غبار و کثیفی دیگری که از قبل بوده آلوده شود و معمولا آن را بدون لحظه‌ای درنگ در گوش خود فرو می‌کنیم. این کار می‌تواند منجر به افزایش احتمال ابتلا به عفونت گوش، انسداد جرم گوش و درنهایت دردسر مراجعه به پزشک شود. اتفاقاتی که با کمی مراقبت و نگهداری از هدفون جلوی آن‌ها گرفته خواهد شد.

برای تمیز کردن هدفون به این وسایل نیاز داریم:

یک پارچه کوچک تمیز

پد الکلی (ضدعفونی کننده دست)

پنبه یا گوش پاک کن

صابون

آب

مسواک نرم

برای تمیز کردن هدفون داخل گوش یا اییربادز، Earbuds، از واحد درایور، جایی که صدای تولید شده را به داخل گوش منتقل می‌کند شروع کنیم.

هدفون خود را طوری نگه دارید که قسمت توری آن به سمت پایین باشد.

اخطار: مراقب باشید که به مقدار کم از الکل استفاده کنید، پارچه را خیس نکنید، زیرا ممکن است به دستگاه شما آسیب برساند. از پاشیدن مستقیم الکل روی دستگاه خودداری کنید.

با استفاده از یک مسواک خشک و نرم (ترجیحا مسواک کودکان)، آن را به آرامی مسواک بزنید تا هرگونه کثیفی یا چربی مسدود شده را از بین ببرید.

حال با کمک یک پد الکلی یا ضدعفونی کننده دست که روی پارچه پاشیده‌اید، روی توری فلزی و همین‌طور سیم‌ها را به سرعت پاک کنید.

اگر هدفون شما یک سر سیلیکونی جدا شونده دارد، دقت کنید که ضد آب باشد و نه پارچه‌ای یا چرمی، آن را جدا کنید و در حدود ۵ دقیقه توی آب گرم و صابون قرار دهید. سپس آبکشی کنید و اجازه دهید روی یک پارچه نخی کاملا خشک شود.

حال که هدفون شما تمیز شده، مسواکی که استفاده کرده بودید را بشویید، خشک کنید و جعبه محافظ و شار‍‍‍ژر آن را هم تمیز کنید. می‌توانید برای ضدعفونی شدن از یک پد الکلی استفاده کنید و با کمک یک خلال دندان داخل محفظه بکشید.

حال هدفون خود را امتحان کنید: احتمالا کیفیت صدای آن هم بهتر شده است.

منبع: همشهری آنلاین

منبع: فردا

کلیدواژه: هدفون هدفون خود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۹۵۷۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکاوی ادعای مدیر شهرداری تهران درباره تمیز بودن تهران نسبت به پاریس | گردشگران و روزنامه های معتبر دنیا درباره این شهر لوکس فرانسوی چه می گویند؟

به گزارش خبرنگار همشهری آنلاین، معروف بودن پاریس به عنوان یکی از شهرهای کثیف اروپا پدیده تازه‌ای نیست، این شهر در سال ۲۰۰۹ میلادی طبق اطلاعات روزنامه کامرسانت که به نقل از رتبه بندی شهرهای اروپایی که توسط کمپانی آمریکایی TripAdvisor تهیه شده بود، پاریس پس از لندن و آتن جزو کثیف ترین شهرهای اروپایی اعلام شدند. این رتبه بندی بر اساس نظر گردشگرانی که از این شهرها بازدید کرده اند، تهیه شده بود.

در سال ۲۰۱۵ نیز پاریس جزو ۱۰ شهر کثیف اروپا شناخته شد، طبق نظرسنجی که از شهروندان پاریسی شد، آنها از وضعیت نظافت در شهر رضایت نداشتند.

همچنین روزنامه گاردین در سال ۲۰۱۹ میلادی در مقاله ای با تیتر « پاریس، شهر رمانتیک، تصویر جدیدی از خود به عنوان کثیف‌ترین شهر اروپا ارائه می‌دهد»، پاریس را "مرد کثیف اروپا" توصیف و عنوان کرده است: « در حالی که پاریس همواره به عنوان یک شهر رمانتیک و زیبا شناخته می‌شد. این تناقض بین تصویر ذهنی پاریس و واقعیت کنونی آن را برجسته می‌کند.»

پراتیک دام، یک گردشگر هندی، در سایت تریپوتو که بزرگترین پاتوق بلاگرهای گردشگر دنیاست، درباره پاریس نوشته است: شاید زیادی فیلم‌های عاشقانه تماشا کرده بودم یا شاید کاملاً در یک دنیای موازی آرمانشهری زندگی می‌کردم، اما پاریس قطعاً آن طور که تصور می‌کردم نبود. آنجا کثیف بود، تنها چیزی که می‌دانم این است که آنچه در اقامتم در آنجا دیدم، قلب مرا شکست. من پس‌انداز کرده بودم و در ابتدای ماه می تصمیم گرفتم با دوستم به پاریس بروم. آنقدر درباره این شهر هیجانزده بودم که یک هفته از سفر سه هفته‌ای اروپایی‌مان را به این شهر اختصاص داده بودم. اما هر دوی ما زودتر از یک هفته از آنجا سیر شده بودیم و تصمیم گرفتیم در روز چهارم آنجا را ترک کنیم.

او نوشته است: پاریس کثیف است و حتی کنار خیابان‌های شهری پر از مدفوع سگ است. کل شهر به طور کلی بدون بهداشت است. در ایستگاه‌های مترو دستشویی‌های روباز وجود دارد که بوی آنها از یک اصطبل پر از اسب بدتر است. من هرگز در فیلم‌هایی که از پاریس دیده بودم، زباله در خیابان‌ها ندیده بودم، اما دوستان من، در همه جا زباله فراوان بود.

در بخشی از گزارش چهار سال پیش روزنامه گاردین از شهر پاریس نیز می‌خوانیم:

در امتداد بلوار سن‌مارتین تا میدان نمادین جمهوری پاریس که علیرغم بازسازی ۲۰ میلیون پوندی شش سال پیش، همچنان ظاهر زشتی دارد - بی‌خانمان‌ها در درگاه‌ها یا روی نیمکت‌ها خوابیده و کیسه خواب را روی سرشان کشیده بودند. پیاده‌روها پر از اسکوترهای برقی و دوچرخه‌های رها شده بود و همه جا با فضولات سگ و ته سیگار آلوده شده بود. یک مرد که به سمت غرب راه می‌رفت، بسته جدید سیگار را باز کرد و سلفون پلاستیکی و کاغذ نقره‌ای سیگار را روی زمین انداخت.

شهر نور و عشق، به یک شهر کثیف و قدیمی تبدیل شده است، همانطور که اهالی این شهر آن را پاریس زباله‌دانی (Paris poubelle) لقب داده‌اند.

در روز شنبه، روز جهانی پاکسازی، از پاریسی‌ها خواسته شد که آشغال‌هایی را که خودشان و گردشگران به جا گذاشته‌اند را جمع کنند. متیو فریزر، استاد ارتباطات در دانشگاه آمریکایی پاریس که بیشتر از ۳۰ سال در این شهر زندگی کرده است، گفت: «پاریس قطعاً کثیف‌تر می‌شود. همه جا کثیف است. شهر به یک سیاست جدی برای تمیزتر و امن‌تر کردن خیابان‌ها نیاز دارد. چیزی سازمان‌یافته نیست، همه چیز آنارشی شهری است. فکر نمی‌کنم پاریسی‌ها آن را متوجه شوند اما اگر از بیرون باشید یا از فرهنگ دیگری، شهر انبوهی آشفتگی است.»

کد خبر 848350 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها پسماند پاریس شهردارى تهران تهران

دیگر خبرها

  • واکاوی ادعای مدیر شهرداری تهران درباره تمیز بودن تهران نسبت به پاریس | گردشگران و روزنامه های معتبر دنیا درباره این شهر لوکس فرانسوی چه می گویند؟
  • بهترین روش تمیز کردن شوره و رسوب کولر
  • روش‌های تمیز کردن فرش روشن
  • نابودی سریع ۹۹ درصد میکروب‌ها با فناوری جدید فرابنفش
  • طرح ملی درس عفاف و حجاب در طراحی پارچه و لباس دانشگاه های هنر
  • توقیف تریلر حامل ۶۰ میلیارد پارچه قاچاق در بروجرد