Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارخانه بازیکن سازی استان فارس متوقف شده است و اثری از درخشش فوتبال این استان وجود ندارد.

به گزارش ایران اکونومیست، وقتی فجری‌ها با کلانتری به لیگ برتر رسیدند، امیدها برای درخشش دوباره فوتبال استان فارس بیشتر شد. استانی که بازیکنان زیادی را به فوتبال معرفی کرد و الماس فوتبال ایران بود. زمانی فجرسپاسی و برق شیراز با هواداران پر شور خود تب و تاب لیگ برتر را به اوج خود رسانده بودند اما اکنون نه اثری از برق شیراز است، نه فجرسپاسی آن صلابت سابق را دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فجری‌ها تیمی بودند که حتی اگر تمام بازیکنانشان را به  تیم‌های دیگر می‌فروختند اما باز هم بازیکنان ارزشمندی در تیم خود داشتند و در مقابل حریفان پرقدرت خود کم نمی‌آورند. آن‌ها بازیکنانی از جمله مهرزاد معدنچی، داود سیدعباسی، سیاوش اکبرپور، مهدی رحمتی، غلامرضا رضایی، امید روانخواه و مجتبی زارعی را به فوتبال معرفی کردند و سابقه قهرمانی در جام حذفی و صعود به لیگ قهرمانان آسیا را دارند.

فجرسپاسی در لیگ بیست‌ویکم تنها دو پیروزی کسب کرده است و به لیگ یک سقوط کرده است. سقوط فوتبال شیراز و شرایط نامساعد این استان باعث شد تا با غلامحسین پیروانی، پیشکسوت این استان گفت‌وگو کنیم.

این پیشکسوت فوتبال در گفت‌وگو با ایران اکونومیست، درباره روند نزولی فوتبال شیراز و سقوط فجرسپاسی به لیگ دسته یک، اظهار کرد: در زمان ما فجر یک تیم امید داشت و بازیکن می‌ساخت. هر سال هم تیم‌های امیدش در کشور مقام می‌آورد. نمی‌دانم چه کسی تیم‌های امید فجر را نابود کرد. برای جلوگیری از هزینه‌های زیاد این کار را کردند که اشتباه بزرگی بود. متاسفانه این تیم رها شد و در تیم بزرگسالان فعلی به جز یکی دو نفر دیگر بازیکن بومی ندارند.

او ادامه داد: فجرسپاسی در گذشته حتی اگر بازیکنانش را به تیم‌های دیگر می‌داد، باز هم از امیدهایش بازیکن می‌گرفت و باز هم می‌درخشید. تیم ما ورودی نداشت و فقط خروجی داشت. چندین سال سرهنگ جعفری بالای سر این تیم بود و خودش فوتبالیست بود. من با او کار کردم و نتایج خوبی گرفتیم. همه برای موفقیت این تیم زحمت می‌کشیدند اما تیم کنونی رها شده است. معنویات از بین رفته و مادیات آمده است.

پیروانی با بیان این‌که فجر در ۱۱ سال فقط ۶ میلیارد هزینه کرده بود، گفت: اکنون نمی‌شود از آن کارها انجام دهیم اما می‌خواهم از تفاوت‌ها بگویم. امسال مسئولان باشگاه خوب به این تیم رسیدند. سردار سلامی و سردار بوعلی به این تیم کمک کردند. اگر سردار بوعلی نبود این تیم به لیگ برتر نمی‌آمد. با این حال دل‌ها یکی نیست و اختلاف بین سرمربی و رییس باشگاه دست به دست هم داده است.

او درباره سرنوشت برق شیراز بیان کرد: این تیم را نابود کردند. برق را دست کسانی افتاد که عاشق نبودند و کاسب بودند. برق هیچ تیمی ندارد و در دسته سه یا زیر گروه هم اثری از این تیم نیست. اگر روی تیم فجرسپاسی هم درست کار نشود و این روند نزولی ادامه پیدا کند، این تیم هم نابود می‌شود. البته امسال نسبت به همه سال‌ها به این تیم خوب کمک شد اما متاسفانه نتیجه نگرفت. در برخی استان‌ها پول خرج می‌شود و بازیکن خوب می‌آورند اما بازیکن سازی وجود ندارد.

سرمربی سابق فجرسپاسی اضافه کرد: قبلا در استان فارس بازیکن سازی وجود داشت اما امروز حتی این بازیکن سازی وجود ندارد. شرایط فوتبال تغییر کرده است. نه مدیرعامل در حاشیه امنیت است و نه مربی ماندگاری دارد. این مسائل باعث مشکلات فراوانی می‌شود. من به سرآسیایی احترام می‌گذارم اما او هم نتوانست کاری برای فجر انجام دهد. سرآسیایی گفت مرا با زور به فجر آوردند. کسی را که با زور آوردند می‌تواند نتیجه بگیرد؟  

او درباره آینده فجرسپاسی عنوان کرد: آینده خوبی برای این تیم نمی‌بینم. این تیم در جام حذفی قهرمان شده و در سال ۸۰ به جام باشگاه‌های آسیا رفت. من کمک مربی محمود یاوری بودم و با این تیم سوم ایران بودم. در جهان فقط یک تیم شهید وجود دارد و حیف است تیم شهید سپاسی به این حال و روز در بیاید.

پیشکسوت فوتبال استان فارس در پایان گفت: اختلافات داخلی بین سرمربی و مدیر پدر فجر را در آورد. شخص سردار بوعلی می‌توانست همه چیز را درست کند اما نمی‌دانم چرا این کار را نکرد. نوش دارو بعد از مرگ سهراب فایده‌ای ندارد. باید بیایند عیب یابی کنند. هم کلانتری و هم سرآسیایی مربیان خوبی هستند. کلانتری تیم را به لیگ برتر آورد و همه او را تحسین می‌کردند. ساختار و زمین بد و جذب بازیکنان محدود هم دلیل چنین شرایطی شد. همه چیز دست به دست هم داد تا فجر سقوط کند.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: تیم فوتبال فجر سپاسی ، استانی ورزشی ، غلام حسین پیروانی

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: تیم فوتبال فجر سپاسی استانی ورزشی غلام حسین پیروانی بازیکن سازی استان فارس لیگ برتر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۹۵۹۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی روند امحا و دفن زباله در ۴ شهر فارس

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، عبدالمطلب رهنما گفت: در کارگروه مدیریت پسماند شهر‌های صدرا، بیضا، اردکان و هماشهر که با حضور شهرداران این شهر و سرمایه گذاران در حوزه پسماند در شهرداری اردکان تشکیل شد و درباره مشکلات امحا و دفن زباله و آخرین وضعیت پسماند در سطح شهر‌های مذکور بررسی و مورد تبادل نظر قرار گرفت.

وی به مصوبات این جلسه اشاره کرد و اظهار داشت: مقرر شد با توجه به اینکه شهرداری اردکان طرح مطالعه جامع پسماند را دارد سایر شهرداری‌ها نیز نسبت به تهیه این طرح اقدام کنند.

شهردار اردکان افزود: در این نشست همچنین مقرر شد دبیرخانه‌ای در یکی از شهرداری‌ها تشکیل و جلسات هر دو هفته یک بار به میزبانی یکی از شهرداری‌ها تشکیل شود.

رهنما ادامه داد: همچنین قرار شد سرمایه گذار نیز با توجه به توان لازم و بهره گیری از علوم روز، امحای زباله در مناطق فوق الذکر انجام و بسته پیشنهادی پس از دو ماه برای سیر مراحل قانونی و گرفتن مجوز لازم تهیه تا سایت دفن زباله مدرن و به روز توسط سرمایه گذار با همکاری شهرداری صدرا، بیضا، اردکان و هماشهر راه اندازی شود.

وی با اشاره به مزایای اجرای این طرح گفت: توسعه و افزایش دفن بهداشتی پسماند کمک بسیاری در خصوص حفاظت از محیط زیست، کنترل شیرابه حاصل از پسماند و جلوگیری از نفوذ به آب‌های زیرزمینی و رودخانه‌ها و همچنین ایجاد مرکز زباله و برگشت سرمایه خواهد داشت.

در شهر اردکان روزانه بیش از ۱۳ تن زباله تولید می‌شود و با توجه به اینکه شهر اردکان یک شهر توریستی و تفریحی است در روز‌های پنج شنبه و جمعه و روز‌های تعطیل تولید زباله به ۲۱ تا ۲۳ تن هم می‌رسد.

در حال حاضر به علت نبود سایت مناسب دفن زباله در شهرستان سپیدان شهرداری اردکان با پرداخت هزینه به شهرداری شیراز روزانه زباله‌های شهر اردکان را با ماشین‌های جمع آوری زباله بارگیری و در مرکز دفن زباله برم شور که متعلق به شهرداری شیراز است تخلیه و امحا می‌کند.

دیگر خبرها

  • بررسی روند امحا و دفن زباله در ۴ شهر فارس
  • امیدوارم مقابل نساجی به روند پیروزی‌های خانگی‌مان ادامه دهیم
  • روند نزولی بیت کوین آغاز شد؟
  • سیر صعودی و نزولی مشترکان اینترنت موبایل و ثابت در ایران
  • روند نزولی قیمت دلار شروع شده است
  • ادعای دقیقی: شهرداری قزوین سهام‌دار پرسپولیس شد!
  • اعتراض فجرسپاسی به رای بازی جنجالی لیگ یک
  • مالک جدید، نام باشگاه فوتبال استقلال را عوض کرد
  • حال فوتبال خوب است اما باور نکنید!
  • کارگروه مشترک برای آسیب شناسی روند رسیدگی به پرونده‌ها تشکیل شود