Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری تهران با تاکید بر لزوم نظارت بیشتر توسط اتحادیه و دستگاه‌های نظارتی بر عملکرد نانوایی‌ها از برخورد با نانوایان متخلف و تشویق نانوایان قانونمند خبر داد.

حشمت اله عسگری در گفت‌وگو با ایران اکونومیست، در تشریح روند نظارت بر بازار کالاهای اساسی گفت: با تشکیل اکیپ‌های گشت و نظارت، میزان بازرسی بر بازار تشدید شده است و با هرگونه تخلف احتمالی برخورد قانونی لازم صورت می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: از فرمانداران سطح استان خواسته شده برای تنظیم بازار و نظارت بر قیمت‌ها به ویژه کالاهای اساسی به صورت مستمر پایش انجام دهند و فعالیت شبانه روزی داشته باشند. در حقیقت معاونین برنامه ریزی فرمانداری شهرستان ها باید با مطالبه گری جدی و در چارچوب قانون از دستگاه های اجرایی در راستای تحقق اهداف اقتصادی استان مطالبه داشته باشند و با شگل گیری زنجیره ای از هماهنگی نسبت به کنترل و تنظیم بازار اقدام کنند.

عسگری ادامه داد: برای موضوع آرد و نان نیز مقرر شد فرمانداران استان با تشدید فعالیت کارگروه‌های آرد و نان و استفاده از بازرسان آموزش دیده نسبت به فعالیت نانوایی‌ها با حساسیت بیشتری اقدام کنند و با تخلفات صورت گرفته برخورد و نسبت به تشویق نانوایان قانونمند اقدام کنند.

وی بر لزوم نظارت بیشتر توسط اتحادیه و دستگاه‌های نظارتی بر عملکرد نانوایی‌ها تاکید کرد و افزود: با هرگونه گرانفروشی و اخلال در ساعات کاری و کیفیت نان برخورد قانونی لازم انجام خواهد شد و دستگاه‌های نظارتی از تمام ظرفیت‌های قانونی خود در این راستا استفاده می‌کنند.

معاون استاندار تهران تاکید کرد: از سوی دیگر اتحادیه نانوایان ضمن همراهی بیشتر با سایر دستگاه‌های نظارتی باید زمینه نظارت مردم را نیز با موظف کردن نانوایی‌ها به نصب ساعات کار و همچنین درج تلفن رسیدگی به تخلفات فراهم کند.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: استانداری تهران ، ستاد تنظیم بازار ، کنترل قیمت ها

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: استانداری تهران ستاد تنظیم بازار کنترل قیمت ها دستگاه های نظارتی نانوایی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۹۶۳۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پس لرزه قرارداد ۲ میلیارد یورویی زاکانی با چینی‌ها | هرکس فکر می‌کند باید چپاول کند؟

نماینده تبریز در مجلس در خصوص قرارداد شهرداری تهران با چین گفت: شهرداری می‌تواند با کشورهای خارجی قرارداد ببندد اما نه قراردادهای پنهانی یا دارای ایرادات. وزارت کشور هم در این مورد نظریه تخصصی خود را می‌دهد.

روزنامه هم میهن در گزارشی نوشت؛

برخی از مردم تهران بر آن عقیده بودند که نمایندگان مجلس – حداقل نمایندگان مردم تهران در مجلس – باید این موضوع را از احمد وحیدی، وزیر کشور و سازمان‌های نظارتی پیگیری کنند. با وجود این مطالبه اما نمایندگان مجلس در آخرین روزها از وجود این قرارداد نجومی اظهار بی‌اطلاعی کردند و برخی از آنها این موضوع را در حد خبرهای منتشرشده در رسانه‌ها پیگیری کردند و حاضر نشدند به آن واکنش نشان دهند؛ درحالی‌که برخی از اعضای سابق شورای شهر تهران در مجلس حضور دارند و از اهمیت این قرارداد باخبر بودند. از سوی دیگر انتظار می‌رفت به دلیل اهمیت تهران به عنوان پایتخت ایران و تاثیری که بر دیگر شهرها می‌گذارد، اعضای کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها به این موضوع ورود پیدا کنند اما اینطور به نظر می‌رسد که حمل و نقل عمومی شهر تهران برای نمایندگان خودروسوار مهم نیست.

احمد علیرضابیگی، عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در مجلس درباره قرارداد ۲ میلیارد یورویی شهرداری تهران با چین به هم‌میهن گفت: «شهرداری می‌تواند با کشورهای خارجی قرارداد ببندد اما نه قراردادهای پنهانی یا دارای ایرادات. وزارت کشور هم در این مورد نظریه تخصصی خود را می‌دهد. اما دستگاه‌های نظارتی باید به این موارد ورود پیدا کنند.»

او افزود: «شورای شهر بر عملکرد شهرداری نظارت دارد و باید براساس چارچوب‌ها عمل کند. اما دستگاه‌های نظارتی هم باید بر عملکرد دستگاه‌های مختلف از جمله شهرداری نظارت داشته باشند. اینطور به نظر می‌رسد که نظارت و خوفی از این دستگاه‌ها وجود ندارد. بنابراین هر کسی هر جا ایستاده فکر می‌کند باید چپاول کند.»

علیرضابیگی با اشاره به اینکه تمام این موضوعات سیاسی است، تاکید کرد: «این به نوع حکمرانی در کشور برمی‌گردد. در مدل حکمرانی کنونی اراده مردم را به حداقل رسانده‌ایم. وقتی مردم حس کنند نظر و اراده آنها تعیین‌کننده است، نظارت را توسعه می‌دهند و نتیجه آن روی کار آمدن شورای شهری است با پشتوانه مردمی که به مردم بدهکار است و باید پاسخگوی شهروندان باشد؛ چراکه باز هم باید درِ خانه مردم برود برای گرفتن رای؛ پس سعی می‌کند رضایت مردم را به دست آورد. رضایت مردم وقتی به وجود می‌آید که شورای شهر به نیابت از آنها عمل می‌کند. وقتی این اتفاق نمی‌افتد مردم کنار می‌مانند و نظارتی اتفاق نمی‌افتد. اگر نظارتی هم وجود داشته باشد در مقابل آن مقاومت می‌شود. با این روند شاهد پیشرفتی نخواهیم بود.»

دیگر خبرها

  • جلسه کارگروه آرد و نان شهرستان مهریز
  • گرانی میوه ناشی از ضعف نظارتی دستگاه‌هاست
  • پس لرزه قرارداد ۲ میلیارد یورویی زاکانی با چینی‌ها | هرکس فکر می‌کند باید چپاول کند؟
  • شهرداری می‌تواند با کشور‌های خارجی قرارداد ببندد، اما نه قرارداد‌های پنهانی
  • نماینده مجلس : شهرداری حق دارد با خارجی ها قرارداد ببندد اما نه پنهانی
  • نماینده تبریز: شهرداری حق دارد با خارجی ها قرارداد ببندد اما نه پنهانی
  • دستگیری اراذل و اوباش سابقه‌دار در تبریز
  • آخرین اقدامات برای جلوگیری از ورود تروریست ها به ایران از پاکستان
  • برخورد با تخلف ساکن رانندگان هوشمند می‌شود
  • کشف بیش از یک تن نان خشک در مشهد