Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین و به نقل از روزنامه «ساوت چاینا مورنینگ پست»، این مطالعه توسط رن یوانژن، محقق مؤسسه ردیابی و مخابرات پکن در نیروی پشتیبانی استراتژیک ارتش چین با همکاری دانشمندان صنعت دفاعی این کشور انجام شد.

بر اساس این گزارش، ترکیبی از روش‌های نابودی نرم و سخت ممکن است برای غیرفعال کردن برخی از ماهواره‌های استارلینک استفاده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استارلینک یک سیستم صورت فلکی ماهواره‌ای است که توسط شرکت اسپیس‌ایکس ایلان ماسک اداره می‌شود و بر اساس آخرین شمارش، دارای ۲۴۰۰ رله ماهواره‌ای در مدار پایین زمین است که می‌تواند داده‌های اینترنتی فوق‌سریع را به همه جای کره زمین ارسال کند.

اسپیس‌ایکس به دلیل ارائه اینترنت سریع به کشورهای در حال توسعه و نقاط دورافتاده جهان مورد ستایش قرار گرفته، اما پکن نسبت به پیامدهای نظامی احتمالی آن محتاط است.

شرکت فضایی ماسک قراردادی را با وزارت دفاع ایالات متحده امضا کرده است تا از پلتفرم استارلینک برای اهداف نظامی استفاده کند؛ از جمله توسعه ابزارهای حساسی که قادر به شناسایی و ردیابی سلاح‌های مافوق صوت هستند که با سرعت ۵ برابر سرعت صوت در جو زمین حرکت می‌کنند. سلاح‌های استراتژیکی که پکن بر روی آن کار می‌کند.

بیشتر بخوانید:

اینترنت ماهواره‌ای در کدام کشورها قابل دریافت است؟ | نقشه‌ای که پوشش استارلینک را نشان می‌دهد

چینی‌ها بر این باورند در کنار هزاران ماهواره استارلینک که در سراسر آسمان پراکنده شده‌اند،  اسپیس‌ایکس قصد دارد تا ۳۰ هزار ماهواره را در دهه آینده پرتاب کند. این ماهواره‌ها همچنین مجهز به رانشگرهای یونی هستند که آنها را قادر می‌سازد مدارهای خود را به سرعت تغییر داده و به مدارهای پایین‌اپتر نقل مکان کنند.

نکته قابل‌توجه اینجاست که شرکت تسلا که سهامدار اصلی و مدیرعامل آن، ایلان ماسک است، برنامه‌های فراوانی در چین دارد که برنامه چینی‌ها درخصوص استارلینک می‌تواند به یک چالش جدی برای هر دو طرف تبدیل شود.

کد خبر 679295 برچسب‌ها ایلان ماسک چین اینترنت ماهواره اسپیس‌ ایکس - فضا

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: ایلان ماسک چین اینترنت ماهواره اسپیس ایکس فضا ایلان ماسک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۹۸۶۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رقیب چینی تراشه نورالینک ایلان ماسک معرفی شد


به گزارش تابناک به نقل از شینهوا، شرکت Beijing Xinzhida Neurotechnology، یک رابط مغز و کامپیوتر (BCI) به نام Neucyber ساخته و آن را روی یک میمون آزمایش کرده است. این تراشه به میمون اجازه می‌دهد بازویی رباتیک را تنها با افکار خود کنترل کند.

شرکت سازنده ادعا می‌کند این فناوری به طور مستقل توسعه یافته است و اولین «BCI تهاجمی با عملکرد بالا» در چین محسوب می‌شود.

 
نه دانشمندان و نه شینهوا به استارتاپ ایلان ماسک اشاره‌ای نکرده‌اند، اما رونمایی از محصول جدید در انجمن سالانه‌ی Zhongguancun در پکن، هدف چین برای رقابت با نورالینک را برجسته می‌کند.

وزارت صنعت و فناوری چین سال گذشته BCI را به عنوان یک «فناوری نوظهور پیشرفته» طبقه‌بندی کرد. شرکت سازنده‌ی تراشه‌ی Neucyber هنوز آزمایش‌های انسانی را آغاز نکرده است.

دیگر خبرها

  • واکنش ماسک به وعده «پیروزی» اوکراین
  • ربات انسان نمای تسلا در آستانه عرضه به بازار
  • حراج تاریخی ایلان ماسک: خدمتکار خانگی انسان‌نما، زیر ۳۰ هزار دلار
  • حراج تاریخی ایلان ماسک : خدمتکار خانگی انسان‌ نما، زیر ۳۰ هزار دلار
  • پیش‌بینی ایلان ماسک از بروز جنگ داخلی در غرب
  • ربات انسان‌نمای تسلا در آستانه عرضه به بازار
  • سود شرکت ایلان ماسک نصف شد​
  • رقیب چینی تراشه نورالینک ایلان ماسک معرفی شد
  • سود شرکت ایلان ماسک نصف شد
  • پیش بینی نگران کننده ایلان ماسک در مورد هوش مصنوعی به وقوع می پیوندد