Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد فرخ زاده در جلسه کارگروه ملی زیارت با اشاره به دستور کار اول این جلسه مبنی بر احداث زائرسرا‌های ارزان قیمت برای اقشار کم درآمد، این موضوع را مورد تاکید رهبر معظم انقلاب دانست.

او گفت: ایجاد زائر سر‌های ارزان قیمت به هیچ عنوان به معنای ارائه خدمات با کیفیت پایین نیست بلکه باید در این زائرسرا‌ها معادل هتل‌ها خدمات ارائه و هزینه مورد نیاز به روش‌های دیگر تامین شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرخ‌زاده از شهرداری شیراز خواست مشخص کند که چه تعداد پروانه برای ایجاد یا مرمت تاسیسات اقامتی و خصوصاً زائرسرا‌ها در محدوده اطراف حرم، بافت تاریخی در سه سال آینده در مناطق منتهی به خرم‌های مطهر صادر خواهد کرد.

معاون هماهنگی امور زائرین و گردشگری استانداری فارس گفت: باید فضای امن و آرام برای بازگشت افراد به بافت تاریخی انجام شود.

فرخ زاده از سازمان سرمایه گذاری شهرداری خواست برای رونق هرچه بیشتر فضای سرمایه گذاری در سطح ملی و رونق زیارت با تمام وزارت خانه‌ها مکاتبه کرده و اعلام کنند که شیراز آمادگی دارد برای این نهاد‌ها در بافت تاریخی و پیرامون آن فضای ساخت تأسیسات اقامتی را تسهیل کند.

او می‌گوید: اداره کل راه و شهرسازی، حرم‌های مطهر و شهرداری شیراز تا جلسه آینده گزارشی از زمین‌های تحت تملک خود ارائه دهند.

در این جلسه مقرر شد در کمیسیون ماده پنج توسعه بافت ۵۷ هکتاری به ۳۸۰ هکتار بررسی و تصویب شود و این ۳۸۰ هکتار به عنوان بافت اطراف حرم برای تخصیص بهتر خدمات و تسهیلات از منابع ملی و استانی مصوب شود.

معاون هماهنگی امور زائرین و گردشگری استانداری فارس بر لزوم مشخص شدن شرایط فعلی از دفتر گردشگری استانداری خواست تمام مراکز اقامتی خصوصی و دولتی و نیمه خصوصی در محدوده بافت تاریخی را شناسایی و میزان ظرفیت اقامتی را تخمین و در جلسه آینده اعلام  کنند.

او گفت: ممکن است با ظرفیت فعلی نیاز به احداث اماکن جدیدی نباشد و بشود با ساماندهی این مراکز هدف اقامت و اسکان زائرین را محقق کرد.

به اعتقاد معاون استاندار فارس برای ارائه خدمات مطلوب به زائرین و مجاورین عوامل متعددی همچون راه‌های دسترسی، تاسیسات اقامتی، رویداد‌های معنوی، بهسازی بافت‌های اطراف، زنده نگهداری بافتها، تسهیلات مناسب، تخفیف‌ها و معافیت ها، آموزش، پاکسازی ناهنجاری‌های اجتماعی و... وجود دارد که بایستی به آن پرداخته شود.

فرخ زاده می‌گوید: بایستی فضای سرمایه گذاری و حضور خیرین در بافت و اطراف حرم آماده کنیم و ضمن تشکر از مصوبه شورای اسلامی شهر شیراز در خصوص مصوبه حذف و تخفیف عوارض در اطراف حرم لازم است فرماندار محترم شهرستان شیراز پیگیری‌های لازم را به انجام رسانند.

معاون استاندار فارس در خصوص دستور کار دوم کارگروه زیارت مبنی بر احیا و بهسازی طرح محدوده حرم نیز از راه و شهرسازی خواست ضمن پیگیری تصویب طرح با رعایت تمامی ضوابط و استاندارد‌ها و در نظر گرفتن منافع ساکنین، پیش بینی منابع و زمانبندی اجرا را نهایی کنند.

او گفت: سازمان میراث فرهنگی طرح مرمت بافت اطراف حرم را آماده کند. همچنین اوقاف نیز ظرفیت‌های مراکز دینی و مذهبی متعدد در این محدوده را احصا و برنامه یه ساله خود را در جلسه آینده اعلام کند.

پاکسازی اطراف حرم از معتادان پر خطر و متجاهر و جمع آوری مراکز دی آی سی و همچنین بالا بردن ضریب امنیتی برای حفظ جان و مال ساکنین از دیگر اقدامات ضروری بود که فرخ زاده بر لزوم انجام آن تاکید کرد.

معاون هماهنگی امور زائرین و گردشگری استانداری فارس همچنین با اشاره به دهه کرامت و اهمیت برگزاری با شکوه این دهه در استان فارس گفت: همه دستگاه‌ها و سازمان‌های مربوطه برنامه ریزی‌های لازم را انجام دهند تا شاهد ایجاد فضا‌های مناسب با رنگ و بوی دهه کرامت در شهر‌های استان فارس باشیم.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: امور زائرین و گردشگری استانداری شورای عالی زیارت سومین حرم اهل بیت گردشگری استانداری بافت تاریخی اطراف حرم فرخ زاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۰۰۷۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرصت ۲ ماهه دستگاه‌ها برای تهیه برنامه عملیاتی امنیت غذایی

به گزارش خبرگزاری مهر، نشست کارگروه تخصصی امنیت غذا و تغذیه، با موضوع اجرایی شدن رهنمودهای رئیس جمهور در هجدهمین جلسه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی در دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی برگزار شد.

محمد اسماعیل مطلق رئیس دبیر خانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی در این جلسه که با حضور نمایندگان دستگاه‌های اجرایی در کارگروه امنیت غذا و تغذیه برگزار شد، گفت: به دستور رئیس جمهور در جلسه هجدهم شورای عالی سلامت و امنیت غذایی، تمامی دستگاه‌های اجرایی موظفند برای تأمین امنیت غذایی و دسترسی مردم به غذای سالم در مدت ۲ ماه برنامه عملیاتی سال جاری ذیل سند ملی امنیت غذایی تهیه و در جلسه آتی شورای عالی ارائه کنند.

وی افزود: در سال جاری فرصت طلایی حاصل شده است که با توجه به رهنمودهای ریاست جمهوری، موضوعات مرتبط با قرار گرفتن غذای سالم در سفره مردم، اهتمام و تشریک مساعی در همه دستگاه‌های ذی نقش صورت پذیرد.

به گفته مطلق، «امنیت غذایی و غذای سالم» در اولویت برنامه‌های دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی در سال جاری قرار دارد.

کد خبر 6097588 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • دسترسی به بافت تاریخی و حرم‌های مطهر با پروژه تقاطع غیرهمسطح قائم-رحمت-احمدی
  • در جلسه علنی شورای شهر شیراز چه گذشت؟
  • فرصت ۲ ماهه دستگاه‌ها برای تهیه برنامه عملیاتی امنیت غذایی
  • اراده کمیته محرومیت‌زدایی شورای اسلامی شیراز برای رفع فقر
  • شورای امنیت درباره غزه تشکیل جلسه می‌دهد
  • شورای امنیت درباره گور‌های دسته‌جمعی در غزه تشکیل جلسه می‌دهد
  • تشکیل جلسه شورای امنیت برای گور‌های جمعی غزه
  • برگزاری اولین رویداد میزهای تخصصی سند ملی زیارت در مشهد
  • شیراز؛ اولین شهر ایرانی که صاحب یک روز در تقویم شد
  • آنچه در جلسه شورای عالی باغ مشاهیر اصفهان گذشت