Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدرضا مصباح تهیه‌کننده سینما در گفتگو با خبرنگار مهر با توجه به شرایط فعلی سینما گفت: متاسفانه در حال حاضر شرایط خوبی در بخش‌ها و گروه‌های مختلف اجتماعی حاکم نیست و بی شک سینما نیز از این امر مستثنی نیست. این روزها شرایط زندگی و معیشت مردم دچار مشکل است و طبیعتاً سینما در سبد خانواده قرار ندارد و یا اگر هم قرار دارد از پایین‌ترین اولویت همراه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: نباید فراموش کرد که سینما یک سرگرمی است و وقتی که مردم جامعه با مشکلات جدی‌تری مواجه هستند، کمتر به سینما می‌روند. البته غیر از استثناهایی که وجود دارد و فیلم‌های کمدی که مورد استقبال قرار می‌گیرند، دیگر فیلم‌ها چندان وضعیت خوبی ندارند.

تهیه کننده فیلم «بی مادر» با اشاره به اینکه فیلم‌های اجتماعی با کمترین فروش در سینماها اکران می‌شود، تاکید کرد: فکر می‌کنم در شرایط فعلی باید کمی صبور باشیم تا از شرایطی که در آن قرار داریم عبور کنیم تا بتوانیم در یک فضای آرام‌تری قرار بگیریم. طبیعتاً زمانی که مردم به آرامش رسیده و شرایط روحی و معیشتی و اقتصادی آنها از این تلاطم خارج شود می‌توانیم امیدوار باشیم که برای سینما نیز اتفاق‌های خوبی رخ می‌دهد.

وی توضیح داد: تاکید می‌کنم در شرایط فعلی سینماگرها و سینماداران صبوری کنند تا کمی به فضای مناسبی دست پیدا کنیم. شاید در حال حاضر سرمایه‌گذاری در پروژه‌های سنگین سینمایی البته به غیر از پروژه‌های کمدی، چندان توجیه نداشته باشد و باید با یک تحلیل جامعه تجاری و اقتصادی فیلم ساخته شود.

مصباح گفت: به نظر می‌رسد در این مقطع با افول تولیدات سینمایی مواجه هستیم که البته امیدوارم هرچه سریع‌تر از این شرایط خارج شده و از این اوضاع بحرانی که گردن سینما را گرفته است رها شویم.

وی با اشاره به اینکه طبیعتاً در شرایط این چنین، اکران آثار طنز و کمدی با استقبال بیشتری همراه است، تاکید کرد: هرچند این نوع از فیلم‌ها با سلیقه من و امثال من نزدیک نباشد، اما تهیه کننده و کارگردانی که ریسک می‌کند و به سمت تولید آثاری می‌رود که حتی برای لحظات و دقایقی لبخند را روی لب مردم می‌آورد، کاملاً قابل تقدیر است.

این تهیه کننده ادامه داد: اما نباید فراموش کرد که افزایش چنین تولیداتی می‌تواند باعث تغییر ذائقه مخاطب شود و این مساله اجتناب ناپذیر است. در واقع زمانی که مخاطب به فیلم‌های طنز و کمدی عادت می‌کند و ممکن است دیگر با فیلم‌های اجتماعی و جدی تر ارتباط برقرار نکنند. کما اینکه چنین فضایی را در اوج کرونا نیز تجربه کردیم به گونه‌ای که مردم کمتر به سینما رفته و بیشتر از شبکه نمایش خانگی استقبال کردند و این عادت همچنان در آنها باقی مانده است.

مصباح در پایان گفت: امیدوارم شرایطی فراهم شود تا مخاطبان سینمای ایران افزایش پیدا کند و دوباره شاهد آن باشیم تا مردم جلوی در سینماها صف ببندند.

کد خبر 5493365 نیوشا روزبان

منبع: مهر

کلیدواژه: محمدرضا مصباح فیلم سینمایی اکران عمومی تئاتر ایران تئاتر شهر حوزه هنری فیلم کوتاه پیمان جبلی جشنواره فیلم کن آزادسازی خرمشهر حضور هنر ایران در جهان عکاسی خرمشهر موسیقی ایرانی کارگردان تئاتر فیلم مستند تهیه کننده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۰۰۸۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسوولان برای درمان سراغ پزشکان معروف می روند

به گزارش خبرگزاری مهر، ایرج خسرونیا، در آستانه برگزاری کنگره متخصصان داخلی ایران، اظهار داشت: امسال در مورد تازه‌های بیماری‌های دستگاه گوارش، تازه‌های بیماری‌های قلب و عروق، ریه، بیماری‌های عفونی و…، سخنرانی خواهیم داشت؛ همچنین پیرامون عوارض مزمن و کهنه بیماری کرونا و تازه‌های درمان آن نیز مباحث خوبی خواهیم داشت.

وی افزود: در شرایط پیش رو مهم‌ترین نگرانی بی توجهی به بهداشت فردی و اجتماعی است و اینکه مردم دیگر ترسی از بیماری کرونا ندارند و بهداشت را رعایت نمی‌کنند، ماسک نمی‌زنند و دخانیات مصرف می‌کنند؛ متاسفیم که بگوییم تعداد مصرف کنندگان سیگار و دخانیات نسبت به چهار دهه پیش بیشتر شده و به ویژه در زنان کشور گسترش بیشتری پیدا کرده است.

خسرونیا گفت: متأسفانه هر روز شاهد گسترش مصرف سیگار هستیم و عوارض مصرف دخانیات، بیشتر از گذشته مشهود است.

رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی ایران با بیان اینکه هر سال تعداد فراوانی رزیدنت داخلی پذیرش می‌شود ولی همچنان از این بابت کمبودهایی داریم، افزود: اغلب این متخصصان برای ادامه تحصیل به رشته‌های فوق تخصصی جذب می‌شوند یا اینکه مهاجرت کرده و یا از گردونه درمان به دلایل مختلف خارج می‌شوند.

خسرونیا گفت: عده فراوانی از پزشکان فارغ التحصیل، متأسفانه به اقدامات زیبایی برای مراجعان مطب خود روی آوردند این در شرایطی است که وجود متخصص داخلی در مسیر درمان و رسیدگی به بیماران در سراسر کشور همیشه پر اهمیت بوده است.

وی افزود: امروزه همکاران جوان فارغ التحصیل به رشته‌هایی که درآمد بیشتری خواهد داشت مانند فوق تخصص گوارش و یا قلب و عروق گرایش پیدا کردند و متأسفانه به رشته‌های عفونی و خون کمتر توجه می‌شود و متقاضی کمتری دارد.

رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی ضمن ابراز نگرانی از اینکه مطب‌های متعددی تعطیل شده و بدین ترتیب در آینده نزدیک جایگزینی برای متخصصان و فوق تخصص‌هایی که از گردونه طبابت خارج شده و یا مهاجرت می‌کنند وجود نخواهد داشت، گفت: شاید در آینده‌ای نه چندان دور هموطنان برای درمان بیماری‌های صعب العلاج خود مجبور به خروج از کشور باشند.

خسرونیا ادامه داد: پزشکان از دیدگاه مردمی جز گروه‌های شغلی با درآمد خوب هستند ولی در واقع این‌طور نیست و فقط حدود ۱۰ درصد پزشکان درآمد خوبی دارند و از شغل خود راضی هستند؛ جالب اینکه تمامی مسئولین و سیاستگذاران کشور نیز برای درمان خود به همین ۱۰ درصد پزشک معروف و پردرآمد مراجعه می‌کنند و تصور می‌کنند همه مطب‌ها به همین اندازه شلوغ و پر مریض است.

رئیس سی و چهارمین کنگره علمی سالیانه جامعه پزشکان متخصص داخلی ایران افزود: یکی از مشکلات عدیده جامعه پزشکی مربوط به تعرفه است، به همین خاطر نامه‌ای خطاب به رئیس جمهور، مجلس شورای اسلامی و وزیر بهداشت نوشتیم، مبنی بر اینکه متخصصین طب داخلی فقط نسخه نویس هستند و درآمد دیگری ندارند پس باید مورد حمایت تعرفه‌ای قرار بگیرند که در ابتدا موافقت‌هایی صورت گرفت ولی در عمل شاهد حمایت از همکاران متخصص داخلی در کشور نبودیم.

خسرونیا افزود: تعرفه اعلامی کنونی امکان پاسخگویی هزینه‌های اداره مطب و معیشت پزشکان را نخواهد داد به همین خاطر عده‌ای از همکاران ما به ناچار مجبور به خروج از گردونه درمان هستند، مهاجرت می‌کنند و یا به شغل‌های جانبی و خدمات زیبایی برای مراجعان می‌پردازند.

استاد پیشکسوت دانشگاه علوم پزشکی گفت: مالیات و درآمدهای دولت با میزان رشد تورم افزایش پیدا می‌کند، ولی متأسفانه تعرفه پزشکی از این روند تبعیت نمی‌کند و همیشه در محدوده ۲۰ یا ۳۰ درصد افزایش، ثابت و اصطلاحاً «فریز» شده است!

خسرونیا افزود: با تورم ۴۰ درصدی ولی سال گذشته تعرفه ۲۰ درصد افزایش یافت، امسال هم با وجود تورم و افزایش چند برابری هزینه‌های جاری زندگی و نگهداری مطب، مالیات، افزایش تعرفه ورود به محدوده طرح ترافیک و سایر مسائل، شاهد رشد چندانی در میزان تعرفه‌های پزشکی نیستیم؛ به خصوص پزشکان جوان که درآمد کمتری دارند مشکلات خیلی بیشتری خواهند داشت و موجب بی انگیزگی آنان خواهد شد.

وی با اشاره به مسائل فرهنگی جامعه گفت: از سوی دیگر برخی برنامه‌های نمایشی و سریال‌های تلویزیونی، جامعه پزشکی را به شیوه‌های مختلف مورد تمسخر قرار می‌دهد که این رفتار موجب توهین به این افراد خدوم و تحقیر جایگاه ارزشمند آنان در سلامت مردم خواهد شد.

رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی ایران با اشاره به اینکه هزینه برگزاری کنگره‌ها در کشور به طور عجیب و فزاینده افزایش یافته به طوری که برگزاری یک همایش علمی در فضای دانشگاهی هزینه چندین میلیاردی به همراه دارد، افزود: برای چهار روز اجاره سالن همایش، حدود یک و نیم میلیارد تومان هزینه دریافت می‌شود که با احتساب هزینه‌های جانبی دیگر مبلغ کلانی خواهد بود؛ به اعتقاد من دولت باید حمایت لازم را جهت برگزاری همایش‌های علمی انجام دهد در غیر این صورت شاهد تعطیلی برخی از همایش‌های علمی خواهیم بود چون با این مبالغ دریافتی از پزشکان بابت ثبت نام، امکان گرداندن همایش‌ها و کنگره‌های دوره‌ای مقدور نخواهد شد.

سی و چهارمین کنگره علمی سالیانه جامعه پزشکان متخصص داخلی ایران، ۲۵ تا ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ در مرکز همایش‌های رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار خواهد شد.

کد خبر 6089691 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • تغییر زیاد در مدیریت شهری آسیب‌ جدی به شهر وارد می‌کند
  • لزوم صدور پروانه‌های ساختمانی در کمتر از یک‌ماه
  • «مست عشق» فیلم قابل قبولی نیست/ فروش بالا نمی‌تواند دلیل بر کامل بودن یک اثر باشد
  • رابطه این فیلم با ماجرای قتل بابک خرمدین | اسم فیلم را عوض کردم تا...
  • عاشقانه شمس و مولانا رکورد کمدی‌ها را زد/تغییر ناگهانی دبیر اقوام
  • شوراها در گره‌گشایی از مردم پیشتاز باشند
  • ضعف جریان حوزوی و علوم انسانی اسلامی در به تصویر کشیدن اندیشه خود
  • مسوولان برای درمان سراغ پزشکان معروف می روند
  • از سینمای متفکر به فیلم های کمدی رسیدیم
  • زور سرمایه به هنر نمی‌رسد