Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، محمد راشد مدرس گرجی روز شنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: با توجه به برنامه ریزی صورت گرفته از زمستان سال گذشته، احداث و آسفالت راه‌های روستایی توسط این اداره کل با انجام فرآیند قانونی مناقصات و تعیین پیمانکاران در استان هم اکنون آغاز شده است.

وی افزود: میانگین شاخص برخورداری از آسفالت راه روستایی در روستاهای بالای ۲۰ خانوار در کشور بالغ بر ۸۰ درصد است که این شاخص در استان با توجه به آسفالت راه‌های روستایی که طی دو سال اخیر توسط اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کردستان صورت پذیرفته است به حدود ۶۵ درصد رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدرس گرجی خاطرنشان کرد: برای رسیدن به شاخص کشوری نیاز به احداث و آسفالت ۹۰۰ کیلومتر از راه‌های روستایی استان است.

وی افزود: تأمین اعتبارات برای این امر از محل منابع مختلف اعتباری استانی و توسعه مناطق محروم و همچنین تأمین قیر از محل منابع ملی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای، طبق برنامه تعریف شده است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کردستان اعلام کرد: مدت زمان این پروژه دو ساله بوده و تا سال ۱۴۰۳ بیش‌از ۳۴۰ کیلومتر راه روستایی در استان احداث و آسفالت خواهد شد.

مدرس گرجی خاطرنشان کرد: تحقق این امر نیازمند تأمین و تخصیص حداقل هزار میلیارد تومان اعتبار است.

وی افزود: برای رسیدن به شاخص میانگین کشوری، نیاز به اجرای ۵۶۰ کیلومتر احداث و آسفالت راه‌های روستایی بوده و با توجه به اینکه قسمت عمده باقی مانده پروژه‌ها در مناطق کوهستانی است به اعتباری بالغ بر دو هزار میلیارد تومان نیاز است.

مدرس گرجی تصریح کرد: بزرگ‌ترین مشکلی که این اداره کل در راستای شروع پروژه‌ها در سال جاری با آن مواجه است، عدم استقبال پیمانکاران از مناقصات برگزار شده اداره کل به دلیل مشکلات اقتصادی است که این امر منجر به تجدید چندین باره مناقصات شده است.

وی افزود: همین امر دلیل عدم شروع تعدادی از پروژه‌ها در برخی شهرستان‌های استان شده اما این اداره کل در حال پیگیری و تعیین تکلیف پروژه‌های باقی مانده است.

کد خبر 5500754

منبع: مهر

کلیدواژه: سنندج آسفالت راه روستایی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای ساختمان متروپل آلودگی هوا بوشهر کرمانشاه سوم خرداد فتح خرمشهر گرد و خاک ابادان گرد و غبار خطبه های نماز جمعه آمار کرونا ریزش آوار متروپل آبادان شهید راه های روستایی احداث و آسفالت آسفالت راه مدرس گرجی اداره کل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۰۱۴۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز اصلاح حادثه‌خیزترین تقاطع جاده‌ای کهگیلویه و بویراحمد

معاون امور عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: پروژه اصلاح حادثه‌خیز‌ترین تقاطع جاده‌ای در این استان آغاز شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، علی‌محمد روستا در جمع خبرنگاران اظهار داشت: برای عملیات اجرایی پروژه اصلاح تقاطع گندی خوری به عنوان حادثه‌خیزترین تقاطع جاده‌ای کهگیلویه و بویراحمد 140 میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شده است.

وی با اشاره به اینکه به همت دولت جاده ملی پاتاوه -دهدشت تکمیل و زیربار ترافیک رفت و پیگیر نواقص آن هستیم، عنوان کرد: پس از رفع موانع و مشکلات با پیگیری انجام شده تجهیز کارگاه و استقرار ماشین آلات صورت گرفته است. مشکل معارضات محلی، جابجایی پایه‌های برق فشار قوی و مسیر دسترسی روستای همجوار نیز بررسی و مقرر شد که اداره برق ظرف حداکثر یک هفته طرح جابجایی پایه های برق را ارائه دهد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: مشاور کار باید با اصلاح اولیه هندسی طرح، مسیر دسترسی به سمت سی سخت و روستای گندی خوری را نیز پیش بینی کند تا تردد مردم با مشکل مواجه نشود.

یادآور می‌شود، ساخت جاده پاتاوه به دهدشت به طول 136 کیلومتر سال 73 و بعد از سفر مقام معظم رهبری به استان کهگیلویه و بویراحمد آغاز شد و در دومین روز از دومین سفر استانی رئیس جمهور به استان به صورت رسمی افتتاح و مورد بهره‌برداری قرار گرفت. تسریع در عملیات اجرایی این پروژه جزو مصوبات سفر اول رئیس جمهوری به این دیار بود که بیش از 400 میلیارد تومان اعتبار برای آن پیش‌بینی شد و با تزریق این میزان اعتبار عملیات اجرایی به خط پایان رسید.

با افتتاح این جاده ملی علاوه بر کوتاه‌تر شدن مسیر اصفهان به بنادر جنوبی کشور بیش از 400 روستای محروم در دو شهرستان بویراحمد و کهگیلویه با جمعیتی افزون بر 100 هزار نفر از نعمت راه مناسب برخوردار خواهند شد. 13 تونل به طول هشت هزار و 200 متر و تعداد 18 دستگاه پل بزرگ بالای دهانه 16 متری در این جاده طراحی شده است و ارتباط استان‌های جنوب کشور از جمله خوزستان را به استان‌های مرکزی ایران برقرار می‌کند و نقطه ثقل و میانبر بین استان‌های قرار گرفته در کریدور شمال به جنوب کشور به حساب می‌آید. جاده پاتاوه به دهدشت مرکز کشور را به خوزستان متصل می‌کند و دیگر نیازی به دور زدن کوه نیست و از اصفهان تا بنادر جنوبی 4 ساعت کاهش زمان خواهیم داشت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • عملیات اجرایی بنادر جدید لنگه و مکران آغاز خواهد شد
  • آغاز عملیات اجرایی خط ۹ مترو تهران
  • آغاز اصلاح حادثه‌خیزترین تقاطع جاده‌ای کهگیلویه و بویراحمد
  • بهسازی و آسفالت ۹۴ کیلومتر راه روستایی در استان کرمانشاه
  • برخورداری ۸۷ درصدی خانوارهای روستایی شهرستان پیرانشهر از راه آسفالت
  • عملیات اجرایی پروژه کمربندی قلعه‌نو آغاز شد
  • آغاز عملیات روکش و لکه‌گیری آسفالت معابر منطقه ۸ اصفهان
  • آغاز عملیات اجرایی ساخت مجتمع پرورش اسب در شهرکرد
  • آغاز عملیات آسفالت معابر کوی نورد اهواز
  • احداث ۱۳۴ کیلومتر راه روستایی در کردستان