Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس جمهور روسیه در تماس تلفنی با «کارل نهامر» صدراعظم اتریش گفت: مقصرنمایی روسیه در مسئله کمبود غلات، ادعایی بی‌اساس است.

به گزارش قدس آنلاین، «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه روز جمعه در تماس تلفنی با «کارل نهامر» صدراعظم اتریش مقصرنمایی مسکو در مسئله بحران جهانی غذا را رد کرد و بر پایبندی روسیه به تعهداتش در زمینه تأمین گاز طبیعی نیز تأکید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کاخ کرملین درباره این تماس تلفنی گفت: «ولادیمیر پوتین تأکید کرد که تلاش‌های برای مسئول نشان دادن روسیه در قبال مشکلات پیش آمده برای تأمین محصولات کشاورزی در بازارهای جهانی، بی‌اساس هستند».

در بیانیه کرملین آمده است: «توضیحات کاملی درباره علل واقعی این مشکلات ارائه شد که شامل تحریم‌های ضد روسی توسط آمریکا و اتحادیه اروپا و چند عامل دیگر است».

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، پوتین همچنین در تماس با نهامر، اوکراین را به «خرابکاری» در مذاکرات دوجانبه درباره درگیری میان دو طرف متهم کرد. او همچنین نهامر را از اقدامات روسیه در زمینه تسهیل عبور ایمن کشتی‌ها در دریای آزوف و دریای سیاه مطلع کرد.

رویترز همچنین نوشت، نهامر نیز در بیانیه جداگانه‌ای اعلام کرد پوتین به او گفت که مسکو به تعهدات خود در قبال تأمین گاز طبیعی اتریش پایبند بوده و برای مذاکره با اوکراین در زمینه تبادل اسرا نیز آمادگی دارد.

بعد از ادعاهای کشورهای غربی مبنی بر اینکه روسیه با اعمال محاصره دریایی بر اوکراین مسئول کاهش صادرات غلات از این کشور است، کرملین این ادعاها را قویاً رد کرد.

«دیمیتری پسکوف» سخنگوی ریاست‌جمهوری روسیه روز پنجشنبه گفت غرب فقط باید خودش را مقصر بحران غذایی در جهان بداند که ناشی از مشکلاتی است که عرضه غلات اوکراین را به بازارهای جهانی با دشواری مواجه کرده است.

به نوشته رویترز، روسیه و اوکراین مجموعا نزدیک به یک سوم عرضه جهانی گندم را تشکیل می‌دهند. اوکراین همچنین صادرکننده عمده ذرت، جو، روغن آفتابگردان و روغن کلزا است. روسیه و بلاروس نیز بیش از ۴۰ درصد از صادرات جهانی پتاس مواد مغذی محصول را تشکیل می‌دهند.

«سرگئی لاوروف» وزیر امور خارجه روسیه نیز امروز(جمعه) در دیدار با سران مناطق این کشور گفت رویارویی بین کشورهای غربی و روسیه به منزله «جنگ تمام عیار» است.

واشنگتن کی یف را از هدف قرار دادن مواضعی در روسیه برحذر داشت

شبکه العربیه در خبری فوری گزارش داد: واشنگتن کی یف را از هدف قرار دادن مواضعی در خاک روسیه برحذر داشت.

سازمان ملل جامعه بین المللی را به اقدام جمعی برای مبارزه با ناامنی غذایی در جهان فراخواند

سازمان ملل متحد در صفحه کاربری خود در توئیتر اعلام کرد به منظور مقابله با نگرانی فزاینده ناشی از افزایش بهای مواد غذایی در جهان، مجمع عمومی سازمان ملل متحد، این هفته به اجماع قطعنامه‌ای را تصویب کرد و از جامعه بین المللی خواست همه با هم برای مبارزه با ناامنی غذایی در جهان اقدام کنند.

روسیه بخشی از درآمدهای حاصل از سوخت خود را در جنگ اوکراین هزینه می‌کند

«آنتون سیلوآنوف» وزیر دارایی روسیه جمعه اعلام کرد روسیه احتمالا ۱۰۰ میلیارد روبل(۱۳ میلیارد و ۷۰۰ میلیون یورو) دیگر از صادرات سوخت خود در سال ۲۰۲۲ به دست خواهد آورد که می‌تواند بخشی از آن را به ادامه حمله به اوکراین اختصاص دهد.

آنتون سیلوآنوف گفت: «بر اساس پیش بینی‌های وزارت توسعه اقتصادی، ما برآورد کرده ایم درآمدهای مازاد حاصل از سوخت، می‌تواند تا ۱۰۰۰ میلیارد روبل برسد».

وی افزود «اگر پیش از این بخشی از پول حاصل از صادرات نفت و گاز را ذخیره می‌کردیم؛ اما امسال این پول کاملا خرج خواهد شد».

وزیر روس گفت: «این پول برای پرداخت بیشتر به بازنشستگان، خانواده‌هایی که فرزند دارند و پیشبرد عملیات ویژه در اوکراین مصرف خواهد شد».

وی افزود: «ما منابعی داریم».

روسیه در حال حاضر درآمدهای بی سابقه‌ای از فروش سوخت خود به دست می‌آورد، که هنوز هم به دلیل قیمت بسیار بالای گاز، تا حد زیادی از تأثیر تحریم‌های اعمال شده بر مسکو به دلیل حمله به اوکراین در امان مانده است.

کشورهای عضو اتحادیه اروپا تلاش می‌کنند وابستگی خود را به سوخت روسیه کاهش دهند، اما تاکنون نتوانسته اند در مورد توقف تدریجی خرید نفت روسیه به توافق برسند و مجارستان پروژه تحریم نفت را مسدود کرده است.

منبع: صداوسیما

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: غذایی در جهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۰۱۶۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کرملین: فشار آمریکا به متحدان روسیه بی‌نتیجه است

سخنگوی کرملین امروز (پنج‌شنبه) گفت، ایالات متحده به اعمال فشار بر کشورهایی که با روسیه همکاری می‌کنند، ادامه می‌دهد، اما این نمی‌تواند بر روابط دوجانبه تأثیر بگذارد.

به گزارش ایسنا، اظهارات «دیمیتری پسکوف» سخنگوی ریاست جمهوری روسیه در حالی مطرح می‌شود که وزارت خزانه‌داری آمریکا چهارشنبه تحریم‌هایی را علیه تعدادی از شرکت‌های روسی و همچنین تعدادی از شرکت‌های چینی، بلژیکی و ترکیه‌ای به اتهام تامین تجهیزات برای تشکیلات نظامی-صنعتی روسیه اعمال کرد.

پسکوف به خبرنگاران گفت: «همه، همه چیز را درک می‌کنند. و در واقع، ایالات متحده به فشارهای پنهان خود بر این کشورها ادامه می‌دهد و شرکت‌ها و بنگاه‌ها در رنج هستند، اما این نمی‌تواند توسعه روابط دوجانبه ما با این کشورها را مختل کند. کشورها به این امر علاقمند هستند، حاکمیت خود را حفظ می‌کنند و ما روی همکاری بیشتر، به‌گونه‌ای حساب می‌کنیم که به تدریج خطرات ناشی از چنین مظاهر غیر دوستانه یا بهتر بگوییم خصمانه را به حداقل برسانیم.»

سفر پوتین به چین

سخنگوی کرملین همچنین گفت در جریان مذاکرات آتی بین ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه و شی جین‌پینگ، رئیس‌جمهور چین، مسائل امنیت بین‌المللی و منطقه‌ای به هر طریقی مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

پسکوف در پاسخ به اینکه آیا موضوع کنترل تسلیحات در دستور کار مذاکرات قرار دارد یا خیر، گفت: «به هر طریقی، مسائل امنیت بین‌المللی و منطقه‌ای مورد اشاره و بررسی قرار خواهد گرفت.»

پوتین پیشتر گفته بود سفرش به چین برای ماه مه برنامه‌ریزی شده است.

«بیگانه‌هراسی»

سخنگوی کرملین همچنین گفت اظهارات جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا در مورد «بیگانه‌هراسی» در روسیه منعکس‌کننده واقعیت در این کشور نیست.

بایدن که روز چهارشنبه در یک گردهمایی کمک‌های مالی در واشنگتن صحبت می‌کرد، گفت ژاپن متحد ایالات متحده، با مسائل اقتصادی مواجه است، زیرا این کشور «بیگانه‌هراس» است و این را می‌توان در مورد چین و روسیه هم گفت.

پسکوف در همین رابطه به خبرنگاران گفت: «معتقدیم که این بیانیه بایدن واقعیت را دقیقا برعکس منعکس می‌کند.»

کنفرانس «صلح»

سخنگوی کرملین امروز همچنین به مسائل مرتبط با اوکراین اشاره کرده و گفت، کنفرانس صلح اوکراین در سوئیس به وضوح نتیجه‌محور نیست و نمی‌توان در مورد انتظارات جدی بدون مشارکت روسیه صحبت کرد.

او در پاسخ به اینکه آیا مسکو برای چنین گفت‌وگویی آماده است، به خبرنگاران گفت: «درباره چه نوع کنفرانس جدی با انتظارات جدی، چه نوع اثربخشی بدون مشارکت روسیه می‌توان صحبت کرد؟ مطلقا غیرممکن است. واضح است که این نوعی ابتکار است که برای نتیجه طراحی نشده است. در مورد بقیه، موضع ما در مورد مذاکرات کاملا مشخص است، کاملاً شفاف است و بارها توسط رئیس جمهور ما (ولادیمیر پوتین) تأیید شده است.»

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • واکنش کرملین به اظهارات خطرناک کامرون در مورد حمله به روسیه با سلاح‌های انگلیسی
  • ژنرال آمریکایی: پوتین با تجربه‌ترین دولتمرد جهان است
  • واکنش کرملین به مذاکرات «صلح اوکراین» در سوئیس در غیاب روسیه!
  • اینسایدر: برنامه پوتین جنگ همه‌جانبه با ناتو نیست، تضعیف درونی است
  • پایان پوتین؟!
  • کرملین: فشار آمریکا به متحدان روسیه بی‌نتیجه است
  • آخرین تحولات اوکراین| اعتراف کی‌یف به دستاوردهای نظامی روسیه
  • تحولات اوکراین| اعتراف کی‌یف به دستاوردهای نظامی روسیه
  • شاید ما در حال حاضر در یک جنگ جهانی هستیم!
  • تحلیلگر سابق سیا: غرب نفوذ پوتین را دست کم می‌گیرد