Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، صابر پرنیان صبح امروز در گفت وگو با خبرنگاران اظهار کرد: نصب قیمت کالاها در استان جزو برنامه های این سازمان است که در چند روز آینده اثرات این برنامه برای مردم ملموس خواهد بود.

وی افزود: یارانه ای که دولت برای تامین مواد اولیه کالاهای اساسی به تولیدکنندگان و واردکنندگان اختصاص می داد اکنون در طرح توزیع عادلانه، یارانه از حلقه اول به حلقه آخر و یا به عبارتی مصرف کننده نهایی انتقال پیدا کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان شرقی گفت: طرح توزیع عادلانه یارانه اگر به موقع اجرا نمی شد مشکلات زیادی در تامین مایحتاج عمومی مردم به وجود می آمد بنا بر این اجرای این طرح به نفع مردم است.

پرنیان ادامه داد: طرح توزیع عادلانه یارانه کاملا کارشناسی بوده و در راستای منافع مردم است.

وی به اهمیت ثبت ورود و خروج کالاهای اساسی در سامانه جامع تجارت اشاره کرد و گفت: ورود و خروج تمام مواد اولیه واحدهای تولیدی، تولیدات کارخانه ها، شرکت های پخش، انبارها و عمده فروش ها باید در سامانه ثبت شود.

پرنیان با بیان این که نظارت ها به صورت هوشمند مدیریت می شود، تاکید کرد: در حال حاضر 450 قلم کالا در سامانه رصد می شود و عدم ثبت کالاها در سامانه جامع تجارت به منزله احتکار، قاچاق و عرضه کالای خارج از شبکه است.

وی تاکید کرد: چرخه تولید و توزیع کالاهای اساسی به دقت رصد می شود و در حال حاضر به هیچ عنوان در هیچ کالایی کمبودی در استان وجود ندارد.

پرنیان با اشاره به اهمیت نظارت هوشمند بر گلوگاه های مهم تولید و توزیع کالاهای اساسی تاکید کرد: برای مثال جریان تولید و توزیع و شبکه کلان توزیع روغن نباتی رصد می شود یعنی با توجه به تعداد واردکنندگان میزان کالای موجود در استان مشخص می شود.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان شرقی با بیان این که به دنبال ابلاغ مصوبه جدید سران سه قوه میزان جرایم به شکل قابل توجهی افزایش یافته است، گفت: در روش هوشمند کنترل و نظارت، قیمت تولیدکننده و مصرف کننده بر روی کالاها درج می شود و احتمال گران فروشی وجود نخواهد داشت.

پرنیان افزود: در سیستمی که طراحی شده شکایت های مردمی بلافاصله به سیستم موبایل همراه بازرسان ارسال شده و به محض ثبت شکایات بازرسی انجام می شود.

وی ادامه داد: با همکاری تمام دستگاه های مرتبط استان در قالب یک تیم اقتصادی قوی وضعیت بازار تحت کنترل است.

پرنیان ادامه داد: شرکت های توزیع کننده و بنکداران مقداری با مردم مدارا کنند.

وی گفت: مردم از لحاظ وفور کالا نگران نباشند چرا که کالاهایی مانند گندم و روغن به میزان مناسب ذخیره سازی شده است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان شرقی افزود: قیمت مصوب گوشت مرغ ۵۹ هزار و ۸۰۰ بود ولی اکنون پایین تر از این نرخ در بازار عرضه می شود چرا که جریان عرضه و تقاضا در تعیین نرخ کالاها موثر است.

پرنیان به افراد سودجویی که در روند تامین کالاهای اساسی اخلال ایجاد می کنند هشدار داد و گفت: متاسفانه در گذشته قوانین برخورد بازدارنده نبود ولی اکنون قوانین به گونه ای اجرا می شود که افراد سودجوی متخلف به مردم معرفی خواهند شد.

انتهای پیام/60001

منبع: فارس

کلیدواژه: رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت آذربایجان شرقی کالاهای اساسی برنج روغن قیمت ارز قیمت مرغ قیمت گوشت روغن نباتی رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت آذربایجان شرقی کالاهای اساسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۰۲۹۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارزش معاملات بورس انرژی از ۱۲۱ میلیارد تومان عبور کرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت نیرو، از ابتدای اردیبهشت ماه سال جاری و در راستای برنامه وزارت نیرو برای اصلاح نظام مالی صنعت برق، شرکت‌های توزیع برق سراسر کشور موظف شدند بخشی از انرژی برق مورد نیاز خود را از طریق بورس انرژی تهیه کنند.

بر اساس آخرین آمار و ارقام مرتبط با معاملات شرکت‌های توزیع برق در بورس انرژی، در هفته نخست شروع معاملات برق در این بازار تعداد ۱۷۹ معامله صورت گرفت که ارزش این معاملات ۱,۲۱۱ میلیارد ریال بود. در این هفته که حجم معاملات روزانه برق به یک میلیون و ۱۶۶ هزار و ۲۵۸ مگاوات ساعت رسید، همچنین پایین‌ترین قیمت بازار ۸۵۰ ریال و بالاترین قیمت نیز ۱,۲۰۰ ریال بود.

در معاملات هفته نخست ۳۲ شرکت توزیع برق در معاملات اقدام به خرید برق کردند و در مقابل ۱۰ نیروگاه خصوصی و ۱۸ نیروگاه دولتی نیز اقدام به فروش برق کردند که سهم نیروگاه‌های دولتی ۵۴ درصد و سهم نیروگاه‌های بخش خصوصی نیز ۴۶ درصد بود.

با تزریق ۵۰۰ میلیارد تومان به صورت هفتگی به حساب وکالتی شرکت‌های توزیع، امکان معاملات به صورت مستمر با هدف اصلاح جریان مالی و ایجاد شفافیت قیمتی و کاهش نقش دولت در دستور کار قرار دارد.

کد خبر 6089877 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • مدارا با مردم، یک اصل مهم اسلامی و اصلی برای شهرداری‌ها است
  • سرمایه‌گذاری ۲ هزار میلیارد تومانی در حوزه تامین برق تهران
  • شروع طوفانی هفته دوم معاملات برق در بورس انرژی
  • ۱۷ هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری در بخش اصناف قم انجام شد
  • معاون استاندار قم بر افزایش مبادلات تجاری با روسیه تاکید کرد
  • انتقاد یک نماینده مجلس از سیاست های نادرست ارزی دولت/ کالاهای اساسی با قیمت ۲ تا ۳ برابری به دست مردم می‌رسد
  • پلمب۲ تالار متخلف در صومعه‌سرا
  • کالاهای اساسی با وجود پرداخت ارز ترجیحی با قیمت 2 تا 3 برابری به دست مردم می رسد/ شرایط کنونی یعنی دولت منطقا باید در سیاست ارزی خود تجدیدنظر کند
  • ارزش معاملات بورس انرژی از ۱۲۱ میلیارد تومان عبور کرد
  • کاهش ۱۵ درصدی تلفات برق در استان کرمانشاه