Web Analytics Made Easy - Statcounter

سازمان ملل اعلام کرد: جهان به اندازه کافی برای جلوگیری از وقوع بلایای طبیعی هزینه نمی کند.

به گزارش ایران اکونومیست، کشورها در مواجهه با فجایع فزاینده جهانی، از سیل در آفریقای جنوبی گرفته تا موج گرمای بی سابقه در هند و برای جلوگیری از وقوع بلایا، هزینه بسیار کمی را در نظر می گیرند.

مامی میزوتوری، رئیس دفتر سازمان ملل برای کاهش خطر بلایا گفت: از ۱۳۳ میلیارد دلار بودجه موجود در ارتباط با بلایا در سال‌های ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۹، تنها چهار درصد آن صرف کاهش خطرات شده و مابقی آن صرف واکنشهای پرهزینه‌ترِ پس از فاجعه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این چشم انداز جدید خطر بلایاست. ما در یک دنیایی زندگی می کنیم که با چند خطر با اثرات ترکیبی مواجه هستیم و باید بیشتر در زمینه پیشگیری سرمایه گذاری کنیم.

به گزارش ژاپن تایمز، این کمبود بودجه در زمانی است که کشورها پس از سال‌ها مبارزه با همه‌گیری باید با بلایای طبیعی و درگیری‌های ژئوپلیتیکی مقابله کنند. کشورهای در حال توسعه بیشترین زیان ناشی از بلایا را که به میزان یک درصد از تولید ناخالص داخلی در سال است، متحمل می شوند که تهدیدی برای خنثی کردن دستاوردهای اقتصادی آنهاست. این رقم برای کشورهای توسعه یافته به تنهایی ۰.۱ -۰.۳ درصد است.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: سازمان ملل ، بلایای طبیعی ، تغییرات اقلیمی

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: سازمان ملل بلایای طبیعی تغییرات اقلیمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۰۳۶۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷۶ درصد اراضی کشاورزی استان بوشهر سنددار شده است

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا بزرگمهر ظهر شنبه در نشست شورای قضائی و حفظ حقوق بیت المال در بوشهر گفت: وظایف و مأموریت اداره کل ثبت اسناد و املاک بر اساس قانون اساسی و قانون حد نگار تعیین و تکلیف شده است.

مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان بوشهر افزود: سیاست‌های ابلاغی و فرمایشات مقام معظم رهبری در راستای اجرای کامل حدنگاری است.

بزرگمهر افزود: هویت دار کردن همه اراضی برای جلوگیری از زمین خواری و هرگونه فساد در این زمینه، الزام بر تنظیم اسناد رسمی از دیگر وظایف اداره ثبت اسناد و املاک است.

صدور ۹۹ درصد اراضی منابع طبیعی

وی ادامه داد: در زمینه منابع طبیعی حدود ۹۹.۵ درصد اراضی ملی با همکاری اداره منابع طبیعی و آبخیزداری استان سند دار شده است که ۱۵ هزار هکتار اراضی باقیمانده در مرحله فرآیند برای صدر سند است.

بزرگمهر در خصوص رفع تداخلات بیان کرد: ۴۹۸ پلاک مشمول رفع تداخلات داریم که تاکنون ۲۳۰ پلاک تثبیت شده است و مابقی در دستور کار است که شهرستان‌ها باید بر اساس برنامه ابلاغی هر هفته ۲ پلاک برای رفع تداخل در دستور کار داشته باشند.

وی با بیان اینکه رفع تداخل به نفع مردم و دولت است، تصریح کرد: ۷۶ درصد اراضی کشاورزی سنددار شده است و اگر بتوانیم اراضی کشاورزی را سنددار کنیم هم از خرد شدن اراضی و هم از تهدید و به خطر افتادن امنیت غذایی جلوگیری می‌شود.

کد خبر 6089912

دیگر خبرها

  • مخالفت دقیقه نودی دولت رئیسی با لایحه عفاف و حجاب/برای مقابله با بی حجابی معطل تصویب قانون جدید نمی مانیم
  • ضریب نفوذ گاز طبیعی در شهر قم ۹۹.۵ درصد است
  • سخنگوی دولت: برای مقابله با بی حجابی نیازی به قانون جدید نیست
  • هزینه گران مقابله با پهپادهای ایران روی دست آمریکا | تصویر و مشخصات سلاح های موشکی و لیزری
  • کمبود ویتامین D چه خطراتی برای زنان دارد؟
  • شاهکار بن سلمان؛ حیف و میل پولی به اندازه ارزش ۳ لیگ ژاپن، کره و ایران!
  • آخرین قوانین کشورها برای مقابله با خطرات هوش مصنوعی
  • ایران جزو آسیب‌پذیرترین کشورها از بلایای طبیعی
  • ۷۶ درصد اراضی کشاورزی استان بوشهر سنددار شده است
  • زریبار؛ بزرگترین دریاچه آب شیرین جهان، پذیرای گردشگران + فیلم