Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-29@15:37:20 GMT

مصرف کودهای فسفر و پتاس در کشور ۷ برابر شد

تاریخ انتشار: ۷ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۱۰۴۵۱۰

مصرف کودهای فسفر و پتاس در کشور ۷ برابر شد

محمد مهدی سعیدی روز شنبه در حاشیه برگزاری همایش ترویجی آموزشی کودهای شیمیایی در سنندج در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: شرکت خدمات حمایتی کشاورزی کشور در راستای طرح ارتقای کودهای کشاورزی، از شرکت‌های تولیدی داخلی به ویژه دانش بنیان حمایت ویژه می کند.

وی با اشاره به اینکه برگزاری این همایش یک روزه هم به منظور حمایت از این شرکت ها انجام شده است، افزود: شرکت خدمات حمایتی به عنوان بزرگترین شبکه توزیع نهاده های کشاورزی به ویژه کودهای شیمیایی در کشور فعالیت می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر بازاریابی و امور مشتریان شرکت خدمات حمایتی کشاورزی کشور با اشاره به اینکه بیش از ۳ هزار و ۵۰۰ کارگزار در کشور وجود دارد، اضافه کرد: کود استاندارد و مورد تایید موسسه آب و خاک از طریق این کارگزاری ها در اختیار کشاورزان قرار داده می شود.

سعیدی با بیان اینکه این همایش یک روزه در همه استان های کشور برگزار خواهد شد، یادآور شد: کردستان ششمین استانی است که این همایش امروز در آن برگزار شده است و در این همایش بستری فراهم شده تا کارگزاران، کود مورد نیاز را از این شرکت ها خریداری و سپس در اختیار کشاورزان قرار دهند.

مدیر بازاریابی و امور مشتریان شرکت خدمات حمایتی کشاورزی کشور میزان مصرف کودهای فسفر و پتاس را در سال زراعی گذشته، سه هزار و ۷۰۰ تن خواند و اظهار داشت: به دلیل افزایش قیمت این کودها که وارداتی است کشاورزان سال زراعی گذشته میزان مصرف را کاهش دادند و همین هم باعث کاهش عملکرد محصولات کشاورزی شد.

سعیدی یادآور شد: با سیاستی که وزارت جهاد کشاورزی در پیش گرفت قیمت این ۲ کود ۵۰ درصد کاهش یافت و همین موضوع باعث افزایش هفت برابری مصرف این کودها در سال زراعی جاری شد.

وی اظهار داشت: اگر کودهای شیمیایی به طور بهینه و براساس فرمول کودی مورد استفاده قرار گیرند محصول ارگانیک تولید خواهد شد و از لحاظ سلامتی هم هیچ خطری برای مصرف کنندگان به دنبال نخواهد داشت.

معاون فنی و امور اجرایی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی کردستان هم اظهار داشت: ۱۰ شرکت تولیدکننده کود کشاورزی در این همایش محصولات خود را عرضه کرده اند.

کیوان ذهنی با اشاره به اینکه کارگزاران و کشاورزان پیشرو به این همایش دعوت شدند، افزود: در سطح استان ۹۰ کارگزار زیر پوشش شرکت خدمات حمایتی مشغول به فعالیت هستند.

وی با تاکید براینکه هیچ کمبودی در زمینه کودهای شیمایی در استان نداریم، اضافه کرد: شرکت های تولیدی داخل کشور در زمینه تولید کود به ویژه کودهای میکرو عملکرد مطلوبی دارند و از این لحاظ می توان گفت خودکفا شده ایم.

کردستان یک میلیون و ۲۱۷ هزار هکتار اراضی کشاورزی دارد که از این میزان سالانه ۷۸۳ هزار هکتار آن به زیرکشت محصولات زراعی می رود، ۳۸۱ هزار هکتار آن هم آیش بوده و ۵۳ هزار هکتار را هم باغات تشکیل داده است؛ از ۸۳۶ هزار هکتار اراضی زیرکشت محصولات  کشاورزی کردستان ۷۰۵ هزار هکتار آن دیم و ۱۳۱ هزار هکتار آن هم آبی است.

جمعیت بهره‌بردار کشاورزی استان کردستان ۱۲۲ هزار نفر است که (در شرایط جوی مناسب) سالانه حدود سه میلیون تُن محصولات کشاورزی (زراعی و باغی) تولید می کنند که بیش از ۴۴۰ هزار تُن از این میزان مربوط به محصولات باغی و باقی مربوط به بخش زراعت است.

عمده محصول زراعی استان کردستان گندم و عمده محصول تولیدی باغی نیز توت فرنگی با حدود ۶۲ هزار تن در سال است.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی کردستان سنندج

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی کردستان وزارت جهاد کشاورزی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی کردستان سنندج شرکت خدمات حمایتی کشاورزی هزار هکتار آن شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۰۴۵۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انهدام باند قاچاق کبک‌های وحشی در شهرستان سنندج

مدیرکل حفاظت محیط زیست کردستان گفت: قاچاق ۳۷ قطعه کبک وحشی به کشور عراق با هوشیاری ماموران یگان حفاظت محیط زیست شهرستان سنندج ناکام ماند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان و به نقل از روابط عمومی حفاظت محیط زیست کردستان، اقبال حمیدی اظهار کرد: مأموران یگان حفاظت محیط زیست شهرستان سنندج با رصد و شناسایی محل نگهداری کبک‌ها، با اخذ حکم قضائی و همکاری نیروی انتظامی و بازرسی از منزل یک شکارچی غیرمجاز، ۳۷ قطعه کبک که قصد قاچاق را کشف و ضبط کردند.

وی با اشاره به اینکه واحد حقوقی این اداره اقدام به تشکیل پرونده در این رابطه و معرفی فرد خاطی به مراجع قضائی کرده است، افزود: محیط‌بانان افزون بر این کبک‌ها، ۳۵ قفس چوبی و یک شبکه نگهداری پرندگان هم کشف کردند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست کردستان ادامه داد: پرندگان کشف شده به اداره حفاظت محیط زیست انتقال داده شده‌اند و پس از بررسی‌های جسمانی، تغذیه و مراقبت‌های لازم در زیستگاه‌های طبیعی این شهرستان رهاسازی می‌شوند.

حمیدی اضافه کرد: کبک‌ها که در مناطق کوهستانی زندگی می‌کنند ارزش اکولوژیکی بالایی در چرخه حیات دارند، در فصل پاییز و زمستان که حشره سن به زیر بوته گیاهانی مانند گون و درمنه روی می‌آورند کبک‌ها از این حشره تغذیه کرده و با کنترل بیولوژیکی آنکه آفت محصولات گندم و جو است کمک شایانی به حفظ کیفیت محصولات کشاورزی می‌کنند.

به گزارش ایمنا، کردستان دارای پنج منطقه حفاظت شده شامل منطقه چلچمه و سارال با ۹۷ هزار هکتار، منطقه حفاظت شده بیجار با وسعت ۳۲ هزار هکتار، منطقه بدر و پریشان قروه با وسعت ۴۳ هزار هکتار، منطقه حفاظت شده شاهو و کوسالان با وسعت ۵۷ هزار هکتار و منطقه عبدالرزاق سقز با وسعت ۳۹ هزار هکتار است.

کد خبر 748646

دیگر خبرها

  • کشاورزان هم پاداش می گیرند هم برق رایگان
  • کاهش ۲۹ درصدی مصرف نفت سفید در کردستان
  • انهدام باند قاچاق کبک‌های وحشی در شهرستان سنندج
  • سمپاشی بیش از ۲۳۰ هزار هکتار مزارع کردستان علیه سن غلات
  • میمند ۲ هزار هکتار گل محمدی زیرکشت دارد/وجود ۳۶۰ گونه گیاه دارویی
  • قبض این مشترکان ۲۴ برابر می شود
  • ۲۴ برابر شدن قبوض برق برای مشترکان پر مصرف
  • ممنوعیت ورود چای سنواتی به بازار مصرف/ کارخانجات چای به موقع بازگشایی شود
  • توسعه صادرات گیاهان دارویی با تکمیل زنجیره ارزش
  • رشته‌های عفونی و خون متقاضی کمتری دارند/ شاهد گسترش مصرف سیگار هستیم