Web Analytics Made Easy - Statcounter

با هدف ایجاد و راه‌اندازی خانه‌های خلاقیت و نوآوری، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و ستاد فناوری نرم و توسعه خلاق معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو به نقل از اداره‌کل روابط عمومی و امور بین‌الملل کانون، آیین امضای این تفاهم‌نامه روز ۷ خرداد ۱۴۰۱ با حضور رییس مرکز و دبیر ستاد فناوری‌های نرم ریاست جمهوری و مدیرعامل کانون در مرکز آفرینش‌های فرهنگی‌هنری کانون برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



بر اساس این گزارش مهدی علی‌اکبرزاده مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در این آیین گفت: امروز در فرآیند برنامه‌های کانون روز بسیار خوبی است چرا که اساس حوزه فعالیت کانون ارتباط مستقیم مربیان و کشف و شکوفایی خلاقیت کودکان و نوجوانان است و در قبال این شکوفایی خلاقیت، تولیدات آن از قبیل کتاب، سرگرمی، فیلم و... نیازمند توسعه و نوآوری است.

وی ضمن قدردانی از توجه و اهمیت دادن ستاد فناوری‌های نرم ریاست جمهوری به حوزه فعالیت کانون افزود: امیدواریم با امضای تفاهم‌نامه همکاری با ستاد فناوری‌های نرم و توسعه خلاق معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری شاهد اتفاق‌های خوبی در عرصه کودک و نوجوان باشیم و بتوانیم بخشی از نگرانی‌های خانواده‌ها و نیاز‌های بچه‌ها در حوزه تعلیم و تربیت را برطرف کنیم.

مدیرعامل کانون هم‌چنین یادآور شد: با امضای این تفاهم‌نامه فرصت مناسبی برای افراد و شرکت‌های خلاق که در حوزه کودکان و نوجوانان فعالیت می‌کنند فراهم خواهد شد تا از حمایت این دو نهاد برخوردار شوند.

وی ادامه داد نباید با حوزه کودک و نوجوان سهل‌انگارانه برخورد کنیم چرا که به اعتقاد ما ریشه بسیاری از مشکلات در سهل‌انگاری حوزه تعلیم و تربیت است، بنابراین باید زمینه‌های لازم را در این زمینه فراهم شود تا بتوانیم به اهداف مورد نظر دست پیدا کنیم.

کانون چشمه‌جوشانی است که باید به دریای عظیم فناوری‌های نرم متصل شود


پرویز کرمی رییس مرکز و دبیر ستاد فناوری‌های نرم و توسعه خلاق معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری نیز در آیین امضای تفاهم‌نامه با کانون اظهار داشت: کانون فضایی است که بهترین خدمات را در حوزه پرورش خلاقیت به کودکان و نوجوانان ارایه می‌دهد.

وی با اشاره به نقش نظارتی کانون افزود: کانون انباشته از دانش فنی است که می‌تواند در استانداردسازی و ارتقای محصولات حوزه کودک و نوجوان به عنوان ناظر کمک کند.

مدیرعامل ستاد فناوری‌های نرم هم‌چنین با اشاره به گستردگی مراکز ثابت و سیار کانون در نقاط مختلف کشور خاطرنشان کرد: افراد خلاق و شرکت‌های دانش‌بنیان اگر به دنبال فعالیت عدالت‌محورانه‌اند این مجموعه بهترین فرصت برای آن‌ها است.

وی در پایان ابراز داشت: بر اساس مصوبه رییس جمهور در سفر استانی اخیر، مقرر شد در هر شهر پنج خانه خلاق راه‌اندازی شود و کانون می‌تواند به شکل‌گیری این مهم کمک کند و در آینده نزدیک شاهد تجهیز و راه‌اندازی این خانه‌های خلاق باشیم.

بر اساس تفاهم‌نامه همکاری میان کانون و ستاد فناوری‌های نرم، اصلاح ساختار برنامه و بودجه به منظور اولویت‌دهی و حمایت از خدمات و تولیدات فرهنگی‌هنری، فناوری‌های نرم و خلاق دانش‌بنیان، تسهیل بستر‌های لازم برای تجاری‌سازی محصولات وخدمات حوزه کودک و نوجوان با استفاده از فناوری‌های نرم و خلاق دانش‌بنیان و همکاری در اجرا و به‌کارگیری نظام جامع آماری استاندارد و تحول در سیاست‌گذاری، برنامه‌ریزی و تنظیم‌گری با هدف شناسایی موانع و مانع‌زدایی توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق حوزه کودک و نوجوان از موضوع‌های مطرح شده است.

هم‌چنین حمایت از برگزاری رویداد‌های تخصصی صنایع خلاق مرتبط با حوزه کودک و نوجوان با توجه به ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان، شرکت‌های خلاق و خانه‌های خلاق و نوآوری، کمک به عرضه محصولات و خدمات حوزه کودک و نوجوان در خانه نوآور و صادرات ایران ساخت در داخل و خارج از ایران جهت صادرات محصولات و خدمات حوزه صنایع خلاق و دانش‌بنیان، حمایت از حضور شرکت‌های خلاق و دانش بنیان در نمایشگاه‌ها و جشنواره‌های داخل و خارج و برپایی غرفه تخصصی و تسهیل بستر‌های نوین فناوری‌های دیجیتال (بلاک‌چین، هوش مصنوعی، خدمات ابری و...) برای توسعه و تسهیل کسب و کار‌های صنایع خلاق حوزه کودک و نوجوان از دیگر موضوع‌های طرح شده در تفاهم‌نامه همکاری میان کانون پرورش فکری کودکان و نوجوان و ستاد فناوری‌های نرم و توسعه خلاق معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: خانه خلاقیت و نوآوری کودکان کانون پرورش فکری نرم و توسعه خلاق معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری ستاد فناوری های نرم حوزه کودک و نوجوان تفاهم نامه همکاری کودکان و نوجوانان فناوری های نرم کودکان و نوجوان دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۰۵۲۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همکاری ۴۲ گانه برنامه آبادیران و بهزیستی برای رفع چالش‌های حوزه معلولین

با انتشار فراخوان مشترک از شرکت‌های دانش‌بنیان، خلاق و فناور دعوت شد تا جهت رفع چالش‌های حوزه‌های توانبخشی با هدف کاهش چالش‌های معلولان تحت پوشش سازمان بهزیستی ایده‌های خود را ارائه دهند.

به گزارش ایسنا، دبیرخانه برنامه ملی آبادیران از شرکت‌های دانش‌بنیان، خلاق و فناور، اساتید و نخبگان برای ارائه راه‌حل‌های فناورانه و نوآورانه در راستای رفع نیازهای فناورانه سازمان بهزیستی کشور دعوت به عمل آورد.

در این فراخوان از شرکت‌های دانش‌بنیان، خلاق و فناور خواسته شده است تا در حوزه‌های ۴۲ گانه طرح‌ها و ایده‌های خود را ارائه دهند.

برخی از این حوزه‌ها به این شرح است:

۱-نوآوری و فناوری‌های روزآمد و کاربردی تجهیزات توانبخشی و کمک توانبخشی مانند پانسمان‌های مرطوب، ویلچر، بالابر، تخت، عصا، سمعک، دستگاه‌های برجسته‌نگار، پروتزهای دست و پا و پنجه کربنی، تشک‌های طبی، پوشاک بهداشتی برای استفاده معلولان جسمی حرکتی، نابینا، ناشنوا و سالمندان.؛

۲-نوآوری و فناوری‌های نوین روزآمد و کاربردی برای بهبود کیفیت انواع معلولیت‌ها با استفاده از اینترنت اشیاء؛

۳-تجهیزات هوشمند مدرن برای مسکن معلولین مانند بالابرها، دستگیره‌ها، وسایل آشپزخانه و حمام متناسب با معلولان جسمی حرکتی؛

۳-تجهیزات ویژه و خاص وسایل نقلیه چون مناسب‌سازی تجهیزات اتومبیل شخصی، اتوبوس، مترو، قطار و کشتی معلولین جسمی، حرکتی، ناشنوا و نابینایان؛

۴-نرم و سخت افزارهایی با قابلیت هوشمندسازی استفاده از موبایل، رایانه برای معلولین ناشنوا، نابینا؛

۵-وسایل و تجهیزات نرمشی و ورزشی و تفریحی؛

۶-وسایل، تجهیزات و تکنولوژی‌های آموزشی برای ارائه خدمات آموزشی و مهارت آموزی؛

۷-نوآوری و فناوری‌های نوین، روزآمد و کاربردی، وسایل، تجهیزات، تکنولوژی و نرم‌افزارهای بازی‌های فیزیکی و مجازی؛

۸-نوآوری و فناوری‌های مراقبتی و حفاظتی چون سنسور، دوربین‌های هوشمند؛

۹-خلق نوآوری‌های اجتماعی که به اشتغال و کارآفرینی جامعه هدف بینجامد؛

۱۰-بهره‌مندی از توان شرکت‌های دانش‌بنیان، خلاق و فناور در زمینه شناسایی و توسعه ظرفیت‌های نوآورانه و فناورانه اشتغال خانگی جامعه؛

۱۱-تجمیع، شبکه‌سازی محصولات تولیدی بانوان سرپرست خانواده و تجاری‌سازی ظرفیت‌های نوآورانه و فناورانه اشتغال کوچک و متوسط؛

۱۲-بهره‌مندی از توان شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق در کمک به ترسیم و استعدادیابی مسیر برنامه رشد دانش‌آموزان و دانشجویان تحت پوشش سازمان بهزیستی؛

۱۳-بهره‌مندی از توان شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق در شناسایی، ایجاد و تقویت ظرفیت‌های نوآورانه و فناورانه تولید محصولات محلی جامعه تحت ‌پوشش سازمان بهزیستی؛

۱۴-بهره‌مندی از توان شرکت‌ها در جهت شناسایی، ایجاد و تقویت ظرفیت‌های مکانی؛

۱۵-بهره‌مندی از توان شرکت‌ها در ترسیم و استعدادیابی مسیر برنامه دانش‌آموزان و دانشجویان تحت پوشش سازمان بهزیستی؛

۱۶-بهره‌مندی از توان شرکت‌ها در جهت شناسایی، ایجاد و تقویت ظرفیت‌های نوآورانه و فناورانه تولید محصولات محلی جامعه تحت پوشش بهزیستی؛

۱۷-بهره‌مندی از توان شرکت‌ها در جهت ایجاد و تقویت نمایشگاه‌های فصلی و دائمی؛

۱۸-بهره‌مندی از توان شرکت‌ها در تجمیع و ساماندهی محصولات کسب و کارهای کوچک و متوسط جامعه تحت پوشش بهزیستی؛

۱۹-بهره‌مندی از توان شرکت‌ها در جهت خلق و ایجاد شتابندهنده نوآورانه در حوزه اشتغال و کارآفرینی؛

۲۰-ایجاد نوآوری، فناوری‌های نوین و خلاقانه شتابدهنده دانش‌بنیان؛

۲۱-بهبود کیفیت و نحوه ساخت مسکن و ساختمان و اماکن؛

۲۲-الگو و مدل جدید و جایگزین نوآورانه و فناورانه تهیه و تعمیر و ساخت سازه‌های مدرن مسکن و اماکن؛

۲۳-نوآوری و فناوری‌های نوین اطلاعاتی و ارتباطی موبایلی، تبلت و لپ‌تاپ؛

۲۴-نوآوری و فناوری‌های دانش‌بنیان مورد استفاده حضوری و غیرحضوری در کتابخانه‌های عمومی و موزه‌ها؛

۲۵-نوآوری و فناوری‌های دانش‌بنیان مورد نیاز مناسب‌سازی شده ایاب و ذهاب اماکن و معابر خصوصی؛

۲۶-نوآوری در ایجاد طرح‌های اشتغال پایدار خرد و خانگی جامعه؛

۲۷-نوآوری و فناوری‌ شتابدهنده پذیرش و اقدامات حقوقی و قضایی.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • محدودیت یکی از عوامل ایجاد انگیزه برای تولید و پیشرفت
  • شرکت ملی نفت برای توسعه میدان‌های گازی تفاهم‌نامه‌های همکاری امضا می‌کند
  • تفاهم‌نامه همکاری ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان و پالایشگاه نفت آبادان امضا شد
  • سه تفاهم‌نامه همکاری بین‌المللی در بخش کشاورزی امضا شد
  • راه‌اندازی مرکز نوآوری ملی و تخصصی حوزه فناوری‌های شناختی در شمال کشور
  • ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور
  • نقش آفرینی دانش‌بنیان نرم و هویت‌ساز در صنایع سخت
  • رقابت ۱۰ گروه در جشنواره هنر‌های نمایشی کودک و نوجوان آذربایجان غربی
  • کرمانشاه صاحب «سرزمین اقتصاد دیجیتال» می‌شود
  • همکاری ۴۲ گانه برنامه آبادیران و بهزیستی برای رفع چالش‌های حوزه معلولین