Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل بانک صنعت و معدن که به استان لرستان سفر کرده است در جمع صنعتگران و تولیدکنندگان لرستان اعلام داشت: ایجاد و حفظ اشتغال از مهمترین محورهای حمایت این بانک از طرح های صنعتی و معدنی است و واحدهای دانش بنیان و اشتغالزا در اولویت پرداخت تسهیلات هستند.

به گزارش ایران اکونومیست به نقل از روابط عمومی بانک صنعت و معدن، دکتر علی خورسندیان مدیرعامل این بانک که به همراه جمعی از اعضای هیات مدیره، هیات عامل و مدیران ارشد این بانک به استان لرستان سفرکرده بود، از چندین طرح صنعتی بزرگ بازدید کرد و با کارآفرینان و تولیدکنندگان استان یادشده در خصوص مسایل و نحوه حمایت مؤثر بانک از طرح های تولیدی به گفتگو و تبادل نظر پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به اهمیت تحقق شعار سال و در تشریح نقش شرکت های دانش بنیان در توسعه اقتصادی و افزایش سطح تولید و اشتغال در کشور اعلام داشت: شركتهای دانش بنیان با به کارگیری تکنولوژی و نتایج تحقیقات علمی در رشد و توسعه کشور تاثیر بسزایی دارند و همانطور كه رهبر معظم انقلاب اسلامی چندی قبل در دیدار با نخبگان و فعالان شركتهای دانش بنیان بر اهمیت نقش این شركتها در رونق اقتصادی و اقتصاد مقاومتی تاكید نمود، موثرترین مولفه های تحقق اقتصاد پایدار هستند.
مدیرعامل بانک صنعت و معدن با اشاره به لزوم خدمت رسانی ویژه به طرح های اشتغالزا و کاربر به جای طرح های سرمایه بر در مناطقی که نیروی کار بیشتری دارند، تاکید کرد: در راستای تحقق شعار سال و با همکاری مقامات استانی، پرداخت تسهیلات به طرح های دارای توجیه اقتصادی، فنی و مالی به متقاضیان دارای اهلیت و صلاحیت را در دستور کار قرار داده ایم.
دکتر خورسندیان با اشاره به توسعه خدمات بانکداری دیجیتال جهت رفاه حال مشتریان و تسریع رسیدگی به درخواست های آنان یادآور شد: اکثر خدمات بانک در بستر بانکداری دیجیتال و بانکداری باز امکان پذیر شده است و به نوعی شعب بانک صنعت و معدن در واحدهای تولیدی از این طریق مستقر می باشند.
وی به اتفاق هیات همراه در این سفر از 7 طرح مهم صنعتی شامل طرح یخچالسازی لرستان با موضوع فعالیت تولید یخچال و فریزر، ماشین سازی لرستان که به تولید مبدل لوله و پوسته و مبدل بازیافت حرارتی مبادرت دارد، شرکت پارسیلون، لاستیک سازی نیکرو گسترش، فولاد و ذوب آهن ازنا با محصول تولیدی ورق و اسلب فولادی (تختال)، شرکت بایرافلاک که محصول تولیدی و موضوع فعالیت آن توليد و بسته‌بندي داروهاي مايع، پودر، قرص و تزريقي ويتامين‌ها و ضد عفوني كننده دامپزشكي می باشد و طرح سیمان سفید زاگرس که با تسهیلات این بانک به بهره برداری رسیده یا در حال بهره برداری می باشند، بازدید کرد.
دکتر خورسندیان در دیدار با مدیران این واحدهای تولیدی بر لزوم همکاری مشترک صنعتگران و بانک صنعت و معدن در خصوص استفاده از حداکثر ظرفیت این واحدهای تولیدی تاکید و خاطرنشان کرد: در این شرایط حساس نیز بانک می کوشد با تمام توان از بخش تولید و اشتغال کشور حمایت کند، واحدهای دارای مشکل را شناسایی نموده و با مشاوره صحیح و تامین مالی بهینه ازکاهش ظرفیت تولید و توقف فعالیت آنها ممانعت نماید.
وی در پایان گفت: استان لرستان در مسیر یکی از سه مسیر مهم شاهراهی قرار دارد که مناطق جنوبی را به مرکز و شمال کشور متصل ساخته و بنابراین قابلیت‌های مطلوبی برای توسعه اقتصادی و صنعتی دارد.
گفتنی است در طرح آمایش سرزمین استان لرستان در بخش صنعت و معدن بر ايجاد و توسعه معادن و صنايع پايين دستي صنايع سنگهاي معدني و تزييني و گسترش صنايع مرتبط با چرم و پوست، واحدهاي توليد کاشي و سراميک و تقويت و ايجاد مجتمع هاي توليد گوشت با تأمين تأسيسات زيربنايي و ايجاد صنايع مرتبط با آن شامل كشتارگاه صنعتي و ... تاکید شده است.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: بانک صنعت و معدن دانش بنیان استان لرستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۰۵۹۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید ۱۳۶۲ مترمربع فرش توسط مددجویان امداد خراسان جنوبی

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته‌ امداد خراسان‌ جنوبی، گفت: با اجرای طرح اشتغالزایی قالیبافی از ابتدای امسال یک هزار و ۳۶۲ مترمربع انواع فرش دستباف توسط مددجویان تحت حمایت تولید و به بازار عرضه شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، علی‌اکبر نخعی با اعلام این خبر، اظهار داشت: از ابتدای سال 1402 تاکنون مددجویان این نهاد 297 تخته فرش به متراژ 1362 مترمربع فرش دستباف تولید کردند که این تولیدات توسط امداد و فروش مستقیم بافنده به ارزش 42 میلیارد و 365 میلیون ریال در استان و تهران به فروش رسیده است.   

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته‌ امداد امام‌خمینی(ره) خراسان‌ جنوبی با بیان اینکه استعداد‌سنجی قالیبافان و مشاوره شغلی آنها به صورت چهره به چهره از رویکردهای اساسی این نهاد در ایجاد طرح‌های قالیبافی استف افزود: پس از طی این مراحل متقاضیان بافت فرش جهت انتخاب نوع فرش و تکمیل پرونده به واحد اشتغال مربوطه معرفی می‌شوند که با تهیه امکانات نقشه و مواد اولیه مورد نیاز توسط امداد، طرح راه‌اندازی می‌شود. 

نخعی با اشاره به فرآیند بافت فرش توسط مددجویان تحت حمایت، گفت: در مرحله بافت فرش، استادکار ناظر طرح ماهیانه و به صورت منظم بر روند بافت آن نظارت کرده و پس از اتمام بافت، ضمن ارزیابی و قیمت‌گذاری، فرش تولیدی مددجوی تحت حمایت امداد توسط شرکت صنعت‌آفرینان مرکز خریداری و وجه آن پس از کسر بدهی مواد اولیه به حساب مددجو واریز می‌شود.  

وی صنعت فرش را آمیخته با فرهنگ و تمدن زنان و مردان توانمند کشور دانست و بیان کرد: صنعت قالیبافی میراث گذشتگان این استان است که به نسل امروز منتقل شده که علاوه بر تولید فرش‌های با کیفیت به معیشت خانواده خود نیز کمک قابل  توجهی کنند. 

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته‌ امداد امام‌ خمینی(ره) خراسان‌ جنوبی با بیان اینکه کار نظارت، آموزش و هدایت فرش‌بافان و بازاریابی فروش توسط کارشناسان ‏این نهاد انجام می‌شود، افزود: بیشتر بافندگان فرش دستباف را زنان مددجو و ‏سرپرست خانوار تشکیل می‌دهند که از نظر تأمین مواد اولیه، نظارت بر تولید فرش، برگزاری کلاس‌های ‏آموزشی دوره‌ای مورد حمایت قرار می‌گیرند. 

نخعی خاطرنشان کرد: در سال جاری نیز با همکاری بافندگان و اساتید فرش استان آذربایجان شرقی در حال آموزش و توسعه بافت فرش با گره ترکی هستیم که سبک جدیدی دربین مددجویان استان است.

انتهای پیام/ 252/

دیگر خبرها

  • ۲۵۰ میلیارد تومان برای ساخت دیوار و پل روستای بیشه پیشنهاد دادیم
  • یک‌هزار و ۷۰۰ واحد بهره‌بردار در شهرک‌های صنعتی قم فعال هستند
  • معرفی ۲۵۰ موقعیت شغلی در نمایشگاه کار دانشگاه صنعتی امیرکبیر
  • به مناسبت روز جهانی کار و کارگر
  • تولید ۱۳۶۲ مترمربع فرش توسط مددجویان امداد خراسان جنوبی
  • رفع موانع صادرات واحدهای تولیدی در استان تهران پیگیری شود
  • ۱۰ معدن راکد استان اردبیل احیا می‌شود
  • تجلیل از هنرمندان نمونه فعال در واحدهای تولیدی فعال صنایع دستی
  • شهرک صنعتی «کشت و صنعت» لرستان به‌زودی بهره‌برداری می‌شود
  • بهسازی معابر شهرک‌های صنعتی اردبیل با اعتباری بالغ بر ۶۰۰ میلیارد ریال