Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس انجمن ملی تولید کنندگان زنجیره ای گوشت مرغ  کفت: خرید مرغ در کشور کاهش یافته است اما با آغاز اختصاص کالا برگ خرید کالاهای اساسی و اقدامات دیگری که دولت در دستور کار دارد مشکل کاهش تقاضا رفع می‌شود. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، با تغییرات قیمت یک باره نهاده های دامی و  افزایش قیمت مرغ، تقاضای  خرید گوشت مرغ  نیز در بازار کاهش یافت؛ هیمن امر نیز خرید جوجه یک روزه توسط مرغدارای‌ها را کاهش داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با افزایش بهره وری در واحد های مرغداری  قیمت مرغ به تدریج به تعادل می‌رسد و  قیمت مرغ نیز در بازار پذیرفته می شود اما در حال حاضر صنعت مرغداری کشور با شوک هایی مواجه است.

 مرغ در حال حاضر از قیمت مصوب 60 هزار تومانی خود کمتر به فروش می رسد به همین منظور دولت خرید تضمینی مرغ مازاد را به صورت منجمد، حذف تعرفه صادراتی مرغ و اخیرا خرید توافقی مرغ را در دستور کار دارد.

قیمت مرغ واقعی نشود مرغداران در آینده دچار مشکل می‌شوند

‌⁣ حبیب اسدالله نژاد، مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی در گفتگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم اظهار داشت: تولید مرغ به اندازه کافی در کشور موجود است و این محصول در حال حاضر  از قیمت مصوب پایین تر به فروش می‌رسد.

وی افزود: با توجه به اینکه میزان تولید مرغ در کشور بیشتر از نیاز بازار است، شرکت پشتیبانی امور دام، اقدام به خرید مرغ مازاد مرغداران کرده است و از طرفی با برداشته شدن تعرفه، این محصول به دیگر کشورها صادر می‌شود.

مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی ادامه داد: مرغداران فعلا مشکلی ندارند اما اگر قیمت‌ها به سمت قیمت واقعی و مصوب خود،در آینده نرود، مرغدارانی که برمبنای ارز نیمایی جوجه ریزی داشته اند، دچار مشکل می‌شوند. 

صادرات جوجه یک روزه و تخم مرغ نطفه دار آزاد شد+سند

مرغدارانی که مرغ سایز تولید کنند با کمبود نهاده مواجه  نمی‌شوند

وی تصریح کرد: در حال حاضر نهاده‌ها با قیمت مصوب جدید در اختیار مرغداران قرار می‌گیرد و بر اساس سهمیه‌ای که دارند می‌توانند نهاده‌ها دریافت کنند.

اسدالله نژاد در پاسخ به اینکه نهاده اختصاصی به قیمت مصوب جدید نیاز مرغداران را به طور کامل برطرف می‌کند یا خیر گفت: مرغداران که مرغ خود را به صورت سایز به بازار عرضه کنند نهاده کم نمی آورند، اما مرغدارانی که مرغ  خود را در محدوده یک کیلو و 200 گرم تا یک کیلو و 800 به بازار عرضه نکنند با افزایش ضریب تبدیل و زیان مواجه خواهند بود.

وی همچنین در واکنش به طرح جدید دولت درباره خرید حمایتی مرغ نیز گفت:  به جای خرید توافقی مرغ می توان خرید تضمینی مرغ را در دستور کار قرار داد تا قیمت مرغ کمتر از نرخ مصوب خود خریداری نشود.

خرید حمایتی مرغ در کشور انجام می‌شود

حسین  دماوندی نژاد معاون امور دام وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به برنامه های دولت برای رفع مشکل مرغداران اظهار داشت: هر هفته تعداد مشخصی جوجه گوشتی  در کشور تولید داریم که باید در فضای پرورشی قرار گیرند؛ به همین منظور تولید قرار دادی با مرغداران در دستور کار قرار دارد به طوری که مرغداران به تعداد جوجه دریافت شده، نهاده با بازپرداخت مدت‌دار  از شرکت پشتیبانی امور دام تحویل می گیرند و مبادرت به تولید می‌کنند.

وی افزود: تولیدکنندگان بعد از تولید، مختار هستند که تولید خود را به بازار عرضه کنند یا اینکه آن را به قیمت مصوب به شرکت پشتیبانی امور دام تحویل دهند.

معاون امور دام وزارت جهاد کشاورزی ادامه داد: همچنین تعرفه های صادراتی مرغ برداشته شده است و در صورتی که بازار کشور تامین باشد، تولید کنندگان می‌توانند محصول مازاد خود را در بازار‌های منطقه‌ای صادر کنند.

وی تصریح کرد: پرورش دهندگان گله‌های پوشش دهنده مرغ مادر، جوجه گوشتی و تخم گذار نیز می توانند با دریافت تسهیلات مدت دار و اعتباری اقدام به تولید کنند.

کالا برگ مرغ حتما باید جایگزن یارانه نقدی‌شود

عبدالعلی طهماسبی رئیس هیئت مدیره انجمن ملی تولید کنندگان زنجیره ای گوشت مرغ و عضو انجمن جوجه یک روزه در گفتگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم اظهار داشت: برای اینکه شاهد جوجه کشی نباشیم باید میان قیمت تمام شده محصول تولید و نرخ فروش این محصول در بازار تعادل ایجاد شود.

وی افزود: با اصلاح یارانه تولید و افزایش قیمت مرغ، برای اینکه مصرف این محصول دچار افت نشود لازم است که حتما به جای دادن یارانه نقدی، کالا برگ به مردم داده شود. 

رئیس انجمن ملی تولید کنندگان زنجیره ای گوشت مرغ  ادامه داد: برای تامین سرمایه در گردش مرغداران نیز باید فکری شود زیرا مرغداران به راحتی نمی توانند تسهیلات بانکی از بانک کشاورزی دریافت کنند.

وی اظهار داشت: وقتی شرایط برای مرغداران  محیا نباشد آنها نیز از جوجه ریزی هراس دارند و در نتیجه این امر منجر به کاهش تقاضا برای خرید جوجه یک روزه خواهد شد.

 طهماسبی گفت: جوجه یک روزه زمانی که مشتری نداشته باشد یا قیمت آن پایین تر از قیمت تمام شده باشد، به سمت معدوم شدن میرود اما در  زنجیره ها که صفر تا صد تولید را در یک مجموعه دارند جوجه کشی روی نمی‌دهد.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی اتحادیه مرغ و ماهی قیمت مرغ وزارت جهاد کشاورزی اتحادیه مرغ و ماهی قیمت مرغ تولید کنندگان جوجه یک روزه دستور کار حال حاضر تولید کنند قیمت مصوب امور دام قیمت مرغ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۰۶۴۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات مرغ گرم افزایش می‌یابد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، بنابر آمار‌های اعلامی قبل از سیاست افزایش جوجه ریزی در واحد‌های مرغداری، بخشی از مرغ مورد نیاز از طریق واردات تامین می‌شد و به رغم آنکه تا چندماه پیش واردکننده مرغ از ترکیه بودیم، اما از اسفندماه به صادرکننده این محصول پروتئینی تبدیل شدیم.

با توجه به پتانسیل صنعت مرغداری، امکان تولید سالانه ۳ میلیون تا ۳ میلیون و ۲۰۰ هزارتن مرغ در کشور وجود دارد، درحالیکه به رغم افزایش سرانه مصرف مرغ ناشی از نوسانات قیمت گوشت قرمز حداکثر ۲ میلیون تن مرغ مورد نیاز است که این امر بدان معناست که به شرط تامین زیرساخت‌های لازم و حذف قیمت گذاری دستوری، امکان صادرات حداقل یک میلیون تن مرغ به بازار‌های هدف وجود دارد که با احتساب نرخ ۲.۲ تا ۲.۳ دلار هرکیلو مرغ صادراتی، ارزآوری قابل توجهی نصیب کشور می‌شود.

طبق آمار‌های اعلامی در آذرماه ۱۴۱ میلیون قطعه، دی ماه ۱۵۲ میلیون قطعه، بهمن بیش از ۱۵۱ میلیون و اسفند ۱۴۰ میلیون قطعه جوجه ریزی صورت گرفته است که با عرضه مرغ‌های جوجه ریزی بهمن ماه در ایام نوروز و ماه رمضان نیاز است که مازاد تولید از سطح بازار جمع آوری شود تا مرغداران متحمل زیان نشوند.

بنابر اذعان مسئولان صادرات مرغ بعداز سال‌ها به عراق انجام شد، این درحالی است که تا ۸ ماه گذشته واردکننده مرغ بودیم؛ لذا اگر مجموع ظرفیت نصب شده ۳ میلیون تن مرغ در کشور بکار گرفته شود، میزان صادرات بیش از پیش افزایش خواهد یافت، هرچه ارزآوری در این بخش بیشتر شود به فعال شدن این ظرفیت‌ها و افزایش تولید کمک می‌کند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • زنجیره یکپارچه تامین و تولید مرغ در گلستان تشکیل می‌شود
  • هشدار رئیس مجلس نسبت به ابهامات موجود در مورد یارانه دارو/ مبلغ 74 همت نمی‌تواند باعث کنترل قیمت و بازار دارو شود/ دولت برای کنترل قیمت بازار دارو 180 همت در نظر بگیرد
  • قیمت مصوب انواع میوه اعلام شد/ جدول قیمت
  • تامین گوشت گرم در استان یزد
  • ثبت سفارش ۱۳۰ هزارتن برنج در ۲ ماهه ابتدای سال
  • نرخ خرید بازار مسکن؛ با ۵ میلیارد تومان صاحب‌خانه شوید +جدول
  • صادرات مرغ گرم افزایش می‌یابد
  • تن ماهی و رب گوجه چند درصد گران می‌شود؟
  • با بودجه ۳میلیارد تومانی در کجای پایتخت می‌توان خرید؟/ جدول قیمت‌ها
  • روزانه ۱۵۰ تن گوشت مرغ در مازندران خریداری می شود