Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری‌آنلاین، حجت‌الاسلام والمسلمین سید عبدالنبی موسوی‌فرد، نماینده ولی فقیه در خوزستان در خطبه‌های نماز جمعه اهواز، ضمن توصیه به رعایت تقوای الهی و تسلیت سالروز شهادت امام صادق(ع) گفت: شاید یکی از حکمت‌های اهتمام به بزرگداشت ایام شهادت و موالید ائمه معصومین، مرور بر اخلاق و درس‌های این حضرات است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در زمان امام صادق(ع) نرخ گندم افزایش پیدا کرد. نگرانی و وحشت بر مردم سایه افکند. در آن روزگار مردم، گندم را مورد نیاز چند ماه یا سال خود را نگه داری می‌کردند، امام صادق(ع) وقتی مطلع شدند دستور دادند آن گندم را که در خانه داشتند به بازار ببرند و در اختیار مردم قرار دهند و دستور دادند، روزانه گندم تهیه شود.

به گزارش ایسنا، وی با تاکید بر پیروی از سیره و اخلاق امام صادق(ع) در مراعات حال مردم، اظهار کرد: برخی از شما مومنان نمازگزار، صاحب خانه یا مغازه هستید، در شرایط سخت اقتصادی، مردم را مراعات کنید و با آنها مواسات داشته باشید.

موسوی‌فرد با اشاره به فرا رسیدن دهه کرامت(از اول ماه تا ۱۱ ذی القعده) گفت: ۱۰ خرداد ورزشگاه فولاد، اجتماع دهه هشتادی‌ها و نودی‌ها برگزار می‌شود.

امام جمعه اهواز ادامه داد: درباره کریمه اهل بیت(س) سخنان زیادی گفته شده است‌. با وجود سن کم، شان‌شان این قدر والا ست و در وصف این شخصیت همین قدر بگویم که این چه شخصیتی است که زیارت ایشان با معرفت، بهشت را بر انسان واجب می کند. از زیارت چه از نزدیک و چه از راه دور غفلت نکنید.

نماینده ولی فقیه در خوزستان، حادثه تأسف بار آبادان را به همه کسانی که مصیبت دیده‌اند، تسلیت گفت و اظهار کرد: از روز دوشنبه که این اتفاق افتاده است، وزیر کشور شب و روز آنجا اوضاع را مدیریت می‌کند. مسئولان استانی آنجا هستند. معاون اول رئیس جمهور امروز با یک هیئت وارد آبادان شد و در حال پیگیری موضوع است. حقیر مکرر آنجا بودم. در حوادث این چنینی برخی تصور می‌کنند که صد یا صد و پنجاه جوان از مردم عادی مشغول کار هستند. کار این جوانان در خور تقدیر است، اما بدانید کسانی که زیر آوار هستند یک درصد احتمال وجود دارد که زنده باشند.

وی تصریح کرد: وقتی با برخی از جوانان صحبت می‌کنیم می‌گویند از ساعت‌های اولیه فقط ما آنجا بودیم و کسی نبود. از ساعت‌های اول که این اتفاق افتاد، امکانات زیادی، از کامیون و جرثقیل از شهرهای مختلف به آنجا آمدند. التماس کردیم کنار بروند. برای در آوردن یک جنازه باید ده ساعت کار کنند تا آن را در بیاورند. این ابزارها آماده است که می‌تواند کار ۵ هزار نفر را بکنند، اما برخی اجازه نمی‌دهند و می‌گویند که خانواده‌های داغدار ناراحت می‌شوند. ما به این خانواده‌ها تسلیت عرض می‌کنیم.

امام جمعه اهواز افزود: برخی که ما را می‌بینند می‌گویند آمده‌اند عکس بگیرند و بروند. باور کنید دولت تمام قد ایستاده است. آقای مخبر الان در آبادان است و وزیر نیز آنجا است، اما یک تعداد می‌گویند هیچ امکاناتی نیست. تقاضای بنده این است که حال که جنازه‌ها زیر آوار است، کنار بروید تا بتوانند در چند ساعت آنها را در بیاورند. آنجا به مردم التماس می‌کنیم که کنار بروند، غالبا کنار می‌روند، اما برخی حرف گوش نمی‌کنند. راه‌های منتهی به پاساژ جمعیت جمع می‌شود. می‌خواهم بگویم طولانی شدن برخی چیزها به دست خودمان است. خیابان‌های اطراف آن ساختمان مملو از ابزارهایی است که از شهرهای تهران، شیراز و چند استان دیگر با افراد تجربه آمده‌اند. ابزارهای پیشرفته‌ای هستند که در چند ثانیه می‌توانند یک ستون را ببرند.

نماینده ولی فقیه در خوزستان ادامه داد: موضوع دیگر این است که مسئولان وقتی زبان باز می‌کنند، چالش درست نکنند؛ مثلاً می‌گویند فلان فرد را گرفتیم و بعد می‌گویند که فلان فرد مرده است. این تناقض‌ها چیست؟ من خبر قطعی نمی‌توانم بدهم. یک سخنگوی واحد در این حادثه باید باشد که خبر بدهد. آنجا خواستند با من مصاحبه کنند، من حاضر به مصاحبه نشدم. برخی می‌گویند مدیریت واحد آنجا نیست‌. مدیریت واحد هست. وزیر آنجا است. شما نمی‌گذارید.

وی در ادامه سخنان خود در خصوص احتکار گفت: صدا و سیما گزارش نشان می‌دهد که چند هزار تن برنج و شالی در یک انبار کشف شده است. حال که ۵ هزار تن برنج و شالی احتکار شده کشف شده است، چند فروشگاه بزرگ در استان تعیین کنید و این برنج‌ها را در اختیار مردم قرار بدهید، نه اینکه آنها را بگیرید، اما قیمت ها بعد از کشف این احتکار تغییری نکند. مردم حق دارند که بپرسند حال که این احتکار کشف شد، بعد از آن چه شد؟ چند مغازه را مشخص کنید و روی قیمت‌ها نظارت کنید تا مردم ببینند.

موسوی‌فرد تاکید کرد: ‌نظارت‌ها باید مستمر باشد برخی از نانوایی‌ها در یک زمان معینی نان می‌پزند و بعد از آن، تعطیل می‌کنند و نان در اختیار مردم قرار نمی‌دهند، یا آرد را به قیمت آزاد می‌فروشند. این معیشت مردم است. اگر معیشت مردم به خطر بیفتد، اخلاق و امنیت مردم به خطر می‌افتد. ما دائماً باید منتظر باشیم دلال‌های از خدا بی خبر برای پر کردن کیسه‌های خود این مسائل را درست کنند. دادستان استان خوزستان، ما می‌خواهیم با قاطعیت با این احتکار کنندگان، دلالان و مغازه‌هایی که کالاهای مردم را احتکار می‌کنند برخورد کنید.

وی در پایان گفت: به فرموده امام صادق(ع)، احتکار، اخلاق اجتماعی، حقوق اجتماعی و آرامش و ایمنی اجتماعی را تحت تاثیر قرار می‌دهد. مساله دیگر، احتکار خانگی است. از مردم تقاضا می‌کنیم که به اندازه نیاز، کالاهای خود را تامین کنند. گاهی ما خودمان به برخی از مسائل دامن می‌زنیم.

کد خبر 679580 منبع: ایسنا برچسب‌ها نماز جمعه ائمه جمعه - امام جمعه اهواز _ خوزستان متروپل آبادان

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: نماز جمعه ائمه جمعه امام جمعه اهواز خوزستان متروپل آبادان امام صادق ع جمعه اهواز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۰۶۸۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در چه حالتی دایناسورها بار دیگر به چرخه حیات برمی‌گردند؟

به گزارش همشهری آنلاین، برخی از جانوران هم بر اثر بلایای طبیعی عظیم از بین رفته و منقرض شده‌اند؛ نمونه‌ واضح آن هم دایناسورها هستند؛ موجودات ماقبل تاریخی که گفته می‌شود، به‌دلیل برخورد یک شهاب‌سنگ بزرگ به زمین منقرض شده‌اند. ولی حالا رئیس پژوهشگاه رویان به‌صورت تلویحی به این نکته مهم اشاره کرده که علم چنان پیشرفتی داشته است که می‌توان نسل دایناسورها را احیا کرد.

احیای جانوران منقرض‌شده
دکتر عبدالحسین شاهوردی در یک برنامه تلویزیونی گفت: «علم نشان داده که می‌تواند چنین دستکاری‌هایی را انجام دهد و حیوانی را که سال‌ها پیش منقرض‌شده، با به‌دست آوردن بخشی از آن و دسترسی به سلول‌هایش، دوباره احیا و تکثیر کند.»

فرایند احیا
احیای یک جانور از طریق سلول یک فرایند پیچیده و شگفت‌انگیز است که توسط مکانیسم‌های مختلف درون سلولی انجام می‌شود.
سلول‌ها واحدهای اصلی ساختاری و عملکردی هر جانور هستند. زمانی که یک جانور مرده است، سلول‌های آن دچار تغییرات فیزیولوژیکی می‌شوند. با احیای یک جانور، فرایندهای سلولی مختلف فعال می‌شوند. این شامل مواردی مانند تولید انرژی (ATP) توسط میتوکندری، ساخت پروتئین‌های جدید توسط ریبوزوم و تکثیر سلولی برای جبران سلول‌های مرده می‌شود.
یکی از مراحل اصلی در احیای یک جانور، تکثیر سلولی است. در این فرایند، سلول‌های مرده جایگزین می‌شوند تا بازسازی بافت‌ها و اعضا امکان‌پذیر شود. این فرایند می‌تواند توسط سلول‌های استخوانی، ماهیچه‌ای، یا سایر انواع سلول‌هایی که قادر به تکثیر هستند، انجام شود.
هنگامی که یک جانور مرده، احیا می‌شود، سیستم‌های عملکردی اعضا وانضمامات نیز نیاز به بازیابی دارند. به‌عنوان مثال، اگر قلب یک جانور مرده شود، انجام تکنیک‌های احیای قلبی، اعمال داروهای مؤثر، یا حتی جراحی ممکن است لازم باشد تا قلب دوباره به درستی کار کند.
با احیای یک جانور، نیازهای تنفسی و عملکرد مغز نیز باید پشتیبانی شود. این شامل اطمینان از تامین اکسیژن‌ بافت‌ها و سلول‌ها و همچنین بهبود عملکرد مغز و سیستم عصبی مرکزی است.

بیشتر بخوانید:

این دایناسورهای خونخوار از میمون ها باهوش تر بوده‌اند؟


ردپای دایناسورها در ایران
دکتر مجید میرزایی، دانشیار فسیل‌شناسی از دانشگاه زنجان به همشهری گفت: «موضوع آثار و بقایای به‌جا مانده از جانوران ماقبل تاریخ، به‌خصوص دایناسورها را در ایران باید به دو بخش ردپا و آثار استخوانی تقسیم کرد. بخش نخست که به مشاهده آثار ردپای دایناسورها در ایران مربوط می‌شود، بیشتر و متنوع‌تر است. در بخش دوم هم تنها اثر استخوانی کشف‌شده در منطقه شمال کرمان به یک نمونه از دندان دایناسور منحصر و محدود می‌شود. این تنها اثری است که می‌توان با اطمینان به آثار اسکلتی دایناسورها در ایران نسبت داد و قطعا احتمال پیداکردن آثار بیشتر هم وجود دارد.»

کد خبر 848968 برچسب‌ها تاریخ - باستان‌ شناسی سلول خبر مهم فسیل دایناسور ژن - ژنتیک سلول بنیادی

دیگر خبرها

  • پیام نتانیاهو به آمریکا: نمی‌توانیم به کسانی که به ما وعده می‌دهند اطمینان کنیم
  • یک روایت از جهادگران در عملیات بیت‌المقدس
  • نماینده مجلس نگران ترکیه شد؛ آنجا هر مرد ۱۵ شریک جنسی زن دارد؟
  • تلف شدن صدها هزار ماهی در ویتنام
  • ورمزیار: با جدایی خطیر، تیم به آرامش می‌رسد
  • جسد مارادونا را از قبر بیرون می‌کشند + جزئیات | دست از سر مرده مارادونا هم بر نمی‌دارند!
  • بدجوری دل درد گرفتیم  
  • اکنون مهم‌ترین زمان برای اجرای وعده صادق در حوزه اقتصاد کشور است
  • در چه حالتی دایناسورها بار دیگر به چرخه حیات برمی‌گردند؟
  • شاید نمی‌دانستید که علی دایی آنجا حضور داشت!