Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر عین اللهی در جلسه کمیته تنظیم بازار اردبیل:تصمیمات جدید دولت در حمایت از شرکت‌های دانش بنیان حوزه سلام

دکتر بهرام عین اللهی که به عنوان نماینده ویژه دولت به استان اردبیل سفر کرده، در جلسه کمیته اقدام مشترک تنظیم بازار اردبیل، گفت: در حوزه نظارت بر قیمت کالا‌ها نیاز است که نظارت‌ها توسط بسیج و  دیگر نهاد‌ها تشدید شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از سوی دیگر باید با کمک رسانه‌ها در تبیین طرح ملی مردمی سازی یارانه‌ها و تغییرات اقتصادی در دولت سیزدهم، بیشتر همت کرد تا باعث آرامش مردم شود.

وی افزود: دولت سیزدهم مصمم به اجرای طرح ملی مردمی سازی یارانه‌ها است و  در عین حال انتظار نداریم که این طرح بدون هیچ مشکلی اجرا شود بلکه ایرادات در طول اجرای آن مشخص می‌شود.

وزیر بهداشت تاکید کرد: دولت هیچ تصمیمی برای افزایش قیمت دارو و نان ندارد. اجرای آزمایشی طرح یارانه نان از زنجان شروع شده است. همچنین کمیسیون ویژه قیمت گذاری سازمان غذا و دارو، مرجع تعیین قیمت دارو است و افزایش قیمت دارو خارج از این کمیسیون، تخلف است. در همین حال افزایش نظارت بر قیمت دارو در دستور کار قرار گرفته به گونه‌ای که دو هزار داروخانه از مجموع سه هزار داروخانه تهران در طول ۴ روز مورد بازدید و نظارت قرار گرفته اند و   ۱۱.۶ درصد از تخلفات، مربوط به گرانفروشی بوده است؛   البته در تعیین قیمت دارو،   ارز نقش اساسی ندارد؛   بلکه سایر هزینه‌های تولید  در تعیین قیمت دارو نقش و تاثیر دارد.

وزیر بهداشت با اشاره به پوشش بیمه رایگان برای افراد کم درآمد سه دهک اول گفت: امسال برای تامین دارو‌های بیماران صعب العلاج اعتبارات مناسبی در نظر گرفته شده و طرح «پیک دارو» برای ارسال داروی این بیماران اجرا می‌شود تا معطل دریافت دارو نشوند. استان اردبیل هم می‌تواند در اجرای این طرح پیشرو باشد تا با حفظ احترام، دارو به این بیماران برسد.

دکتر عین اللهی یادآور شد: آیین نامه حمایت از شرکت‌های دانش بنیان حوزه سلامت، به زودی در هیأت دولت بررسی می‌شود و این شرکت‌ها  با وجود استادان برجسته علوم پزشکی و ظرفیتی که استان اردبیل دارد، می‌توانند گسترش یابد.

وی گفت: از سوی رییس جمهور و معاون اول وی  برای شرکت در جلسه کمیته تنظیم بازار به  اردبیل سفر کرده ام و اردبیل از استان‌های موفق در اجرای طرح ملی مردمی سازی یارانه‌ها است.

وزیر بهداشت خاطرنشان کرد: در ایران با یارانه‌ای که قبلا باعث هدررفت منابع می‌شد، ۴۰۰ میلیون نفر از کشور‌های همسایه از این یارانه‌ها استفاده می‌کردند؛ بنابراین نیاز بود تغییرات گسترده اقتصادی در کشور انجام شود و در این شرایط همه باید به همدیگر کمک کنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزارت بهداشت تنظیم بازار قیمت دارو یارانه ها شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۰۶۹۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم افزایش صندوق اعتباری فناوری مازندران

رئیس پارک علم و فناوری مازندران گفت: نیازمند افزایش اعتبار صندوق اعتباری فناوری مازندران هستیم و شرکت‌های فناوری به حمایت‌های متعدد برای تولید محصول نیاز دارند. - اخبار استانها -

کریم سلیمانی امروز در حاشیه نشست یوسف نوری؛ استاندار مازندران با دانش‌بنیان‌های استان به تسنیم گفت: نخستین نشست استاندار پس از انتصابش به عنوان نماینده عالی دولت در مازندران، با شرکت‌های دانش بنیان بود و این حاکی از ارج نهادن به این شرکت ها و فعالیت آنهاست.

وی با اعلام اینکه 144 شرکت دانش‌بنیان و 329 هسته فناور در مازندران وجود دارد، افزود: 956 محصول دانش‌بنیان در این شرکت‌ها تولید می‌شود که اگر حمایت شوند به یک هزار و پانصد محصول افزایش می‌یابد.

مدیرکل پارک علم و فناوری مازندران با اشاره به وجود 12 مرکز رشد در استان، بیان کرد: بنا داریم برای کوتاه‌مدت و در یک و نیم سال و اندی این تعداد را تا دو برابر افزایش بدهیم.

سلیمانی ادامه داد: این مهم را از گلوگاه تا رامسر آغاز کرده‌ایم و اولویت با شهرهای کمتر برخوردار است تا مراکز رشد خلاق تسری پیدا کنند؛ هر خانه‌ای که فارغ‌التحصیل نخبه دارد و برنامه خاصی برای اشتغال ندارد، از این طریق یک سکوی پرشی برای رشد اقتصادی آنها ایجاد می‌شود.

وی ادامه داد: یکی از نکات جالب برای سال جاری این بود که هسته‌های دانش‌آموزی و دانشجویی را شکل دادیم؛ زیرا مازندران یک استان دارای آموزش عالی قوی است و فرصت خوبی است که به نحو شایسته از آن استفاده کنیم.

مدیرکل پارک علم و فناوری مازندران با اشاره به جلسه جامعه نخبگانی استان با یوسف نوری؛ استاندار جدید، گفت: با توجه به اینکه مجموعه ما دارای درجه یا سطح دو کشور است، از استاندار خواستیم که حمایت کنند تا ما هم به سطح یک و هم‌پایه اصفهان و شیراز برسیم چون این ظرفیت وجود دارد.

وی در پایان با اشاره به صندوق اعتباری فناوری مازندران که در حمایت از جامعه دانش‌بنیانی استان نقش دارد، گفت: اعتبار این صندوق 32 میلیارد تومان است و باید پیگیری شود که به 200 تا 300 میلیارد تومان برسد و اگر این اتفاق بیفتد می‌توانیم امیدوار باشیم که ظرف یک دو سال آینده، تعداد محصولات دانش‌بنیان استان به یک هزار و 500 برسد.

به گزارش خبرنگار تسنیم، از مهمترین درخواست‌های جامعه فناور، دانش‌بنیانی و نخبگانی مازندران از استاندار جدید؛ در زمینه استاندارسازی محصولات، عملیاتی شدن مصوبات ستاد تسهیل و رفع موانع تولید، رسیدن صندوق علمی – پژوهشی به جایگاه واقعی، رفع تحریم‌های داخلی و برگزاری نشست‌های مستمر بوده است.


انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مالکیت فکری پشتوانه اقتصاد دانش‌بنیان
  • حرکت سازمان اوقاف در مسیر مولدسازی و بهبود اقتصاد کشور با حمایت از شرکت‌های دانش بنیان + فیلم
  • سرمایه‌های وقف باید علمی اداره شود
  • تخصیص یارانه دارو به خوبی انجام نمی شود / تلاش دولت برای تثبیت قیمت نان در 1403 با سه برابر کردن یارانه
  • اداره سرمایه انباشته وقف باید علمی باشد/ تحقق شعار سال در حوزه کشت و صنعت
  • شرکت‌های دانش بنیان و واحدهای فناور کرمانشاه توسعه می‌یابند
  • استفاده از دانش بنیان‌ها در توسعه کشاورزی ضروری است
  • تاکنون از ۳۹ شرکت دانش بنیان حمایت کرده ایم
  • لزوم افزایش صندوق اعتباری فناوری مازندران
  • گسترش حمایت از دانش‌بنیان‌ها در مازندران