Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون اقتصادی گفت: دولت باید برنظارت خود بیافزاید و مردم هم به او اعتماد داشته باشند تا بهینه‌سازی پرداخت یارانه‌ها به نتیجه برسد، در این صورت قطعا پایان خوشی به همراه خواهد داشت. علی رضایی، نماینده مردم کنگاور و عضو کمیسیون اقتصادی در مجلس شورای اسلامی درباره مضرات ارز ۴۲۰۰ تومانی گفت: موافقان و مخالفان این طرح متفق القول براین اعتقادند که ارز ۴۲۰۰ تومانی با رانت و فساد همراه شده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تنها در یک قلم آن واردکننده کلانی به اندازه یارانه تمامی مردم ایران سود برده است، بنابراین بدون شک این کار رانت آور و فسادزا است، ولی کار دولت هم در این خصوص باید با نظارت همراه باشد.

وی در ادامه اضافه کرد: مردم باید باور داشته باشند که آزادسازی نرخ ارز به سود آن‌ها تمام خواهد شد، البته تاثیر بهینه‌سازی پرداخت یارانه‌ها بر سایر کالا‌ها هم درست است. به این معنا دولت ۵ کالا را نام می‌برد که یارانه آن‌ها آزاد شده، اما این امر بر قیمت سایر کالا وخدمات هم تاثیر داشته است.

نماینده مردم کنگاور اظهار داشت: رهن خانه، قیمت ملک و آپارتمان چند برابر شده است و نظارتی هم براین مسئله صورت نمی‌گیرد. دولت عنوان می‌کند که فلان کالا در مقوله بهینه‌سازی پرداخت یارانه‌ها نمی‌گنجد، بنابراین گران نشده، اما قیمت تمام این کالا‌ها افزایش یافته و این مسئله بر طبقات ضعیف فشار زیادی آورده و به شکل عذاب‌آوری شده است.

این عضو کمیسیون اقتصاد در ادامه تاکید کرد: همانطور که اشاره شد، دولت باید برنظارت بیافزاید و مردم هم به او اعتماد داشته باشند تا طرح به نتیجه برسد، در این صورت قطعا پایان خوشی به همراه خواهد داشت. البته بهتر آن است مردم در برخی از اقلام و کالا‌ها دست به ذخیره نزنند تا تلقی قحطی پیش نیاید. چنانچه این موارد رعایت شود، حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی خدمت به کشور است.

رضایی در این رابطه افزود: دولت در هر صورت باید بتواند مفید بودن انجام این کار را برای مردم محسوس کند، زمانی که مردم تاثیری در نتیجه آن در زندگی لمس نکنند برای همکاری بی انگیزه می‌شوند. مردم در حوزه انتخابیه مطرح کردند که ۴۰۰ هزار تومان یارانه گرفته‌اند که این مبلغ فقط برای یک حلب روغن است.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: یارانه یارانه نقدی یارانه معیشتی یارانه بگیران یارانه تولید ارز ۴۲۰۰

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۰۷۹۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشارکت ۶۰ میلیون ایرانی از کالابرگ الکترونیک فجرانه

به گزارش خبرنگار مهر، جت‌الاسلام صحبت‌الله رحمانی ظهر شنبه در دومین جلسه شورای هماهنگی تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مازندران که با حضور ملکی مدیرکل استان‌های وزارت تعاون، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران و مدیران دستگاه های اجرایی استان برگزار شد اظهار کرد: باید تلاش کنیم تا مطالبات رهبر معظم انقلاب در حوزه تولید پیگیری و مشکلات تولید رفع شود.

وی با اعلام اینکه جلسات شورای هماهنگی باید خروجی داشته باشد و برای مردم ملموس باشد، تصریح کرد: زمینه‌های مشارکت مردم در تحقق شعار سال ویژه پیگیری شود.

معاون امور حقوقی و مجلس وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اینکه اقدامات مهمی در استان مازندران انجام شده و باید بیشتر تقویت شود، ادامه داد: باید به سمت تفاهم‌نامه‌های بین‌بخشی برویم و توسعه دهیم.

این مسئول با تاکید بر اهداف دولت سیزدهم، خاطرنشان کرد: دولت، دولتِ کار و کرامت است و همه دست به دست هم داده‌اند تا امروز شاهد کاهش نرخ بیکاری باشیم.

رحمانی با اشاره به اینکه چرخه تولید را در استان‌ها تکمیل کنیم، افزود: سالانه هزار میلیارد تومان به خانه‌دار شدن مددجویان بهزیستی از محل شرکت‌های زیرمجموعه تأمین اجتماعی اختصاص می‌یابد.

وی از مشارکت ۶۰ میلیون نفر (۲۰ میلیون خانوار) در طرح کالابرگ و فجرانه خبر داد و گفت: باید شرایط را بهبود ببخشیم و کمک کنیم وضعیت مردم بهتر از این شود چراکه شایسته بهترین خدمت‌ها هستند.

معاون امور حقوقی و مجلس وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اعلام اینکه دشمن در جنگ اقتصادی بیکار ننشسته است، خاطرنشان کرد: با هدایت رهبری از گردنه‌های سخت عبور کردیم و جهاد تبیین در این بخش در اولویت قرار گیرد.

این مسئول ادامه داد: از جمله نکات مهم رهبری توجه به تعاونی است و مشارکت مردم را در تحقق شعار سال تقویت کنیم.

رحمانی با اعلام اینکه بانک‌ها تسهیلات را به سمت تولید سوق دهند تا در بخش تولید رونق ایجاد شود، گفت: برای ارتقای تولید و مشارکت نیازمند تعامل و هم‌افزایی دولت و مجلس هستیم.

لزوم انسجام و هم‌افزایی برای خدمت به مردم

مدیرکل استان‌های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز در این جلسه با قدردانی از تلاش مدیران در خدمت‌رسانی به مردم، گفت: از ظرفیت بسیج در وزارت کار و خدمت به مردم استفاده شود.

ملکی تصریح کرد: کارشناسان معین مشخص شده و به صورت میدانی در استان‌ها حضور و مسائل را رصد و احصاء می‌کنند.

وی افزود: انسجام، هماهنگی و هم‌افزایی در انجام کارها به ما کمک می‌کند و در تحقق برنامه‌ها اثرگذار است.

کد خبر 6089896

دیگر خبرها

  • رحمانی فضلی: دولت ضعیف و قوی، هر کدام ۲۰ درصد کشور را عقب یا جلو می برند /بدون فضای باثبات نمی شود کاری کرد
  • نیازمند تقویت اقناع در دولت هستیم
  • رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت: آواربرداری از خرابی 10 ساله زمانبر است/ سیاست های اقتصادی دولت ثمر داده/ کشور به مدت یک دهه دچار عقب‌ماندگی بود
  • کالا‌های اساسی با وجود پرداخت ارز ترجیحی با قیمت ۲ تا ۳ برابری به دست مردم می‌رسد
  • شارژ کالابرگ الکترونیک یک ماه زودتر از یارانه نقدی است
  • مشارکت ۶۰ میلیون ایرانی در کالابرگ الکترونیک فجرانه
  • مشارکت ۶۰ میلیون ایرانی از کالابرگ الکترونیک فجرانه
  • رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت: کشور به مدت یک دهه دچار عقب‌ماندگی شده بود
  • صحبت‌های بی‌سابقه قالیباف درباره ماجرای ارز/ آغاز گشت ارشاد مسئولان توسط رادان
  • مردمی کردن اقتصاد چگونه محقق می‌شود؟