Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی گفت: تلاش شبانه ‌روزی در حال انجام است که بتوانیم پروژه‌های نیمه تمام را به بهره‌برداری برسانیم؛ در صورت عدم پیشرفت فیزیکی پروژه‌ها هیچ پولی به پیمانکاران پرداخت نمی‌شود.

به گزارش ایران اکونومیست، علیرضا عاصم یوسفی در گردهمایی مدیران کل ورزش و جوانان استان‌های سراسر کشور اظهار داشت: تلاش زیادی صورت گرفت که ظرف چهار ماه یکسری پروژه در سطح کشور که از سالیان گذشته مسکوت مانده بود، مورد افتتاح قرار بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با اشاره به درخواست برخی از مدیران کل استانی مبنی بر بازسازی ورزشگاه‌ها گفت: متاسفانه در برخی از استان‌ها توجه کافی به نگهداری اماکن ورزشی نمی‌شود و شاهد هستیم که با سهل‌انگاری، برخی ورزشگاه‌ها دچار تخریب شده‌اند. مدیران کل استانی باید توجه داشته باشند که همه ما جزو یک خانواده هستیم و باید برای نگهداری این اماکن تلاش کنیم.

مدیرعامل شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی خاطرنشان کرد: تلاش شبانه ‌روزی در حال انجام است که بتوانیم پروژه‌های نیمه تمام را به بهره‌برداری برسانیم و باید این نکته را مورد توجه قرار دهیم که پشتیبان هم باشیم. نگهداری از بیت‌المال وظیفه همه ما مسئولین است و برای توسعه ورزش کشور نیاز است امکانات لازم را داشته باشیم. مدیریت این موضوع با مدیران کل استانی است و ما نیز در شرکت توسعه حمایت و پشتیبانی خواهیم کرد.

وی با اشاره به ارائه مشکلات عمرانی توسط مدیران کل استانی گفت: همه موارد مطرح شده را قبول داریم و در هشت ماه گذشته پروژه‌های بالای ۷۰ درصد را ریل‌گذاری کردیم و درحال تلاش هستیم، تکمیل شوند. در برخی از پروژه‌های استانی پیمانکاران آنطور که باید کار نمی‌کنند و به تعهدات خود پایبند نیستند به همین علت پروژه‌ها با مشکل مواجه می‌شوند.

عاصم یوسفی اظهار داشت: پیمانکارانی که طرف قرارداد با ما هستند اگر در پروژه پیشرفت فیزیکی نداشته باشند هیچ‌گونه پولی به آنها پرداخت نخواهد شد.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: عاصم یوسفی ، وزارت ورزش و جوانان ، شرکت توسعه و اماکن ورزشی

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: عاصم یوسفی وزارت ورزش و جوانان شرکت توسعه و اماکن ورزشی مدیران کل استانی اماکن ورزشی شرکت توسعه پروژه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۰۸۴۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۰ تن در هکتار فرسایش خاک به صورت نقطه‌ای در لرستان

ایسنا/لرستان مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری لرستان گفت:در برخی نقاط به صورت نقطه‌ای، ۵۰ تن در هکتار فرسایش خاک وجود دارد.

حسین میرزایی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: لرستان استانی است که عمده کاربری اراضی آن در چهارچوب جنگل و مرتع تعریف شده و ۷۵ درصد سطح آن را جنگل و مرتع تشکیل داده است.

وی اضافه کرد: متاسفانه نتوانسته‌ایم این منابع را در سطح استان و کشور مدیریت کنیم علیرغم اینکه تلاش‌های زیادی شده اما باید یک راهبرد منسجم و اجماع شده را اتخاذ کنیم.

میرزایی بیان کرد: لرستان استانی آبخیز بوده و برای مهار سیلاب نیاز است عملیات‌های آبخیزداری و آبخوانداری انجام شود.

مدیرکل منابع طبیعی لرستان عنوان کرد: لرستان دارای شیب بالایی است و میزان فرسایش در آن نسبت به میانگین کشوری زیاد است به گونه‌ای که در برخی نقاط به صورت نقطه‌ای، ۵۰ تن در هکتار فرسایش خاک وجود دارد.

وی افزود: فرسایش خاک در هر هکتار در کشور ۱۶ تن بوده اما در لرستان این رقم ۲۵ تن در هکتار گزارش شده است.

میرزایی بر ایجاد اقدامات آبخیزداری و آبخوانداری در استان نظیر لرستان تاکید داشت و گفت: مدیریت بحران اعتبارات استانی خوبی را به این مسئله اختصاص داده است اما باید اعتبارات ملی بیشتری برای انجام آن در نظر گرفته شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کارگران عامل حرکت چرخ‌های توسعه و پیشرفت جامعه هستند
  • ۵۰ تن در هکتار فرسایش خاک به صورت نقطه‌ای در لرستان
  • آبرسانی به ۸۲۰ روستای استان کرمانشاه در قالب پروژه‌های ملی، استانی و قرارگاه محرومیت‌زدایی
  • اولین اجلاسیه استانی روایت پیشرفت در ایلام برگزار می‌شود
  • واکنش شهرداری تهران به ارقام خرید پسماند خشک در قالب نوماند
  • اجرای ۱۶ پروژه شاخص در مجتمع گردشگری صفه/ برای توسعه صنعت نشاط و تفریح تلاش می‌کنیم
  • توسعه ورزش های همگانی با اجرای برنامه آزاد سازی اماکن ورزشی
  • بازسازی ورزشگاه آزادی به کجا رسید؟
  • پیشرفت دریایی در کشور هند و پروژه عظیم ساگارمالا
  • سبدی از اقدامات فنی، فرهنگی، زیرساختی، عمرانی و برقی در مجتمع گردشگری صفه