Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- روستای عباس‌آباد نطنز گنجینه‌ای باارزش در تولیدات گلخانه‌ای محسوب می‌شود به نحوی که جوانان روستا در تولید بذر گل‌های وارداتی خودکفا شدند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از  نطنز، روستاها گنجینه‌های نهفته‌ای هستند که اگر شناخته شوند می‌توانند ارزش افزوده بالایی داشته باشند و روستای عباس‌آباد از توابع شهرستان نطنز یکی از این روستاهاست؛ این روستا در تولید گل‌های تزیینی حرفی برای گفتن دارد به نحوی که با چند برابر شدن گلخانه‌ها، روستای عباس‌آباد به قطب گلخانه‌ای تبدیل می‌شود و این موضوع مورد تاکید مسئولان شهرستان نطنز نیز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمد عباس ظریفی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کاشان، ضمن تاکید بر توسعه کِشت گلخانه‌ای در شهرستان نطنز اظهار داشت: این کار برای ایجاد اشتغال جوانان، افزایش درآمد اهالی و استفاده بهینه از منابع آب به ویژه در روستا مفید است.

وی ضمن اشاره به اقدامات صورت گرفته در زمینه ساخت گلخانه در روستاهای شهرستان نطنز گفت: با تلاش‌های اهالی این روستا و حمایت‌های انجام شده، تعداد گلخانه‌های روستای این روستا عباس‌آباد طی پنج ماه گذشته از 10 واحد به 45 واحد افزایش یافته است.

احمدعلی مختاریان‌پور نیز در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در نطنز ضمن اشاره به اقدامات صورت گرفته در زمینه ساخت گلخانه در روستای عباس‌آباد اظهار داشت: در حال حاضر در این روستا افزون بر 40 گلخانه تولید گل‌های زینتی و شاخه بریده در حال فعالیت هستند.

وی ضمن اشاره به پتانسیل روستای عباس‌آباد از توابع شهرستان نطنز افزود: در روستای عباس‌آباد بزرگترین روستای تولیدکننده گل‌های زینتی و شاخه بریده استان اصفهان، سالیانه نزدیک به شش میلیون شاخه گل روانه بازار می‌شود.

مختاریان‌پور درباره رفع مشکل وثیقه بانکی روستاییان برای دریافت وام حمایتی گفت: در حال رایزنی با مسئولان بانک و جهاد کشاورزی هستیم تا روستاییان هم بتوانند با وثیقه از تسهیلات بانکی برای راه‌اندازی و یا گسترش گلخانه‌های خود بهره‌مند شوند.

به گزارش تسنیم؛ روستای عباس آباد با 70خانوار و 300سکنه، کوچکترین روستای بخش بادرود است؛ این روستا در چند سال گذشته به لحاظ اجرای موفق طرح هادیِ روستایی، به عنوان روستای نمونه استان اصفهان معرفی شده و این روزها بزرگترین تولیدکننده محصولات کشاورزی و گلخانه‌ای است.

اهالی این روستا و به ویژه جوانان، خشکسالی و کم آبی را به فرصت تبدیل کردند و به کشت محصولات گلخانه‌ای به ویژه گل‌های زینتی روی آورده‌اند؛ در گلخانه گل‌های زینتی تعدادی از جوانان این روستا با ایجاد و راه‌انداری گلخانه توانسته‌اند برای  بیش از 500  نفر به صورت مستقیم و غیر مستقیم شغل ایجاد کنند، مشغول به کار هستند.

روایتی از دغدغه گلخانه‌داران استان کهگیلویه و بویراحمد/ بی مهری‌ها ریشه تولید را می‌خشکاندیک هکتار گلخانه معادل 10 هکتار زمین کشت سنتی است/ طرح کشت گیاهان دارویی در اراضی رها شده کاشاناستاندار البرز: کشت‌های گلخانه‌ای در البرز حمایت می‌شود

گل‌های داوودی، میخک، زنبوری، تاج خروسی، لویی، عروس ایرانی و لیسیانتوس در این روستا کشت می‌شود و امسال با کمک دیگر جوانان روستا در تولید بذر گل‌های وارداتی هم خودکفا شده‌اند.

انتهای پیام/804/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: روستای عباس آباد شهرستان نطنز گل های زینتی گلخانه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۰۹۱۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشرفت ۷۷ درصدی طرح جهاد آبرسانی در استان همدان    

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان، فرهاد بختیاری فر افزود: از ابتدای شروع این طرح در اسفندماه ۱۴۰۱ تا الان ۳۰۴ میلیارد تومان اعتبار به طرح جهاد آبرسانی همدان اختصاص پیدا کرده و پیشرفت فیزیکی ما بیش از میانگین کشوری است.

او تصریح کرد: آبرسانی به ۱۶۰ روستا در گام اول هدف‌گذاری شده و برنامه ریزی‌های لازم برای بهره‌برداری از طرح‌های آبرسانی روستایی استان در حال انجام است تا بتوانیم مشکل آب شرب روستا‌های دارای تنش آبی را در کمترین زمان ممکن حل کنیم.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان گفت: آبرسانی روستایی یکی از طرح‌های مهم دولت سیزدهم است که باتوجه به اهمیت موضوع آب مورد توجه قرار گرفته و دولت سیزدهم عزم جدی برای سیراب کردن همه روستانشینان دارد.

دیگر خبرها

  • پیشرفت ۷۷ درصدی طرح جهاد آبرسانی در استان همدان
  • افزایش اشتغالزایی و رونق تولید از آثار و برکات وقف محسوب می‌شود
  • پیشرفت ۷۷ درصدی طرح جهاد آبرسانی در استان همدان    
  • ۸۰۰ میلیاردی تسهیلات اشتغالزایی به عشایر لرستان پرداخت شد
  • پرداخت ۸۰۰ میلیاردی تسهیلات اشتغالزایی به عشایر لرستان
  • بارش باران سیل آسا به زمین‌های کشاورزی روستای عباس آباد خسارت زد + تصاویر
  • ۳۲۰۰مترمربع از معابر روستای ابیانه سنگ‌فرش شد
  • (تصاویر) رانش زمین در جاده عباس‌آباد به کلاردشت
  • (تصاویر) شکسته شدن ۲ بند خاکی در زیرکوه / تخلیه برخی از روستا‌ها به علت سیلاب
  • شکسته شدن ۲ بند خاکی در زیرکوه / تخلیه برخی از روستا‌ها به علت سیلاب