Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرآنلاین لرستان، سعید رازانی که به همراه سرپرست اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای لرستان، فرماندار و معاون عمرانی فرمانداری پلدختر و جمعی از مسئولان محلی از محور روستایی بن تومان بازدید می کرد، گفت: راه های ارتباطی شهرستان پلدختر در سیل های سال ۹۸ دچار آسیب های جدی شد که با توجه به حجم خرابی ها تاکنون اقدامات قابل توجهی صورت گرفته، اما بازسازی و ایمن سازی کامل در گرو تخصیص اعتبارات کافی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در بازدید از محور بن تومان و چند محور دیگر معمولان، نقاط تخریب شده مستعد حادثه زیادی مشاهده شد که نیازمند ایمن سازی است، تصریح کرد: به زودی در جلسه ای مشترک با استاندار و رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان و دستگاه های ذیربط پیگیری لازم برای تامین اعتبارات بازسازی و ایمن سازی موقت نقاط دارای اولویت انجام می شود که درصورت تزریق اعتبار، راهداری باید در اسرع وقت نسبت به بازسازی و ایمن سازی موقت نقاط دارای اولویت اقدام نماید.

مدیرکل بازرسی لرستان خاطرنشان کرد: درصورت عدم تعامل در تامین اعتبارات و کوتاهی در ایمن سازی، مسئولیت جان باختن افراد در این محورها متوجه همه مسئولان خواهد بود بنابراین هرجا نیاز باشد بازرسی با تمام ظرفیت وارد میدان می شود.

مرتضی شیروانی سرپرست اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای لرستان هم در این بازدید با اشاره به اعتبارات سفر ریاست جمهوری گفت: در سفر اخیر رئیس جمهور به استان ۳۰۹ میلیارد تومان اعتبار برای بازسازی راه های سیل زده استان مصوب شد که تا این لحظه تخصیصی صورت نگرفته است و پیگیری برای وصول این میزان اعتبار ادامه دارد.

وی با استقبال از حساسیت مدیرکل بازرسی استان نسبت به ایمنی راه گفت: این دقت نظر مجموعه بازرسی بسیار امیدوار کننده و تلنگری به سایر دستگاه های ذیربط است تا مشارکت بیشتری در اجرای پروژه ها و تسهیل در روند خدمت رسانی داشته باشند.

سرپرست اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای لرستان افزود: با توجه به حجم خسارات سیل های سال ۹۸ همچنان تعدادی از پل ها و راه های شهرستان پلدختر موقت است و نگران عدم تاب آوری آنها در فصل بارش هستیم از این رو انتظار می رود بحث تخصیص اعتبارات به طور جدی پیگیری شود.

وی اعلام آمادگی کرد درصورت تامین اعتبار اولیه نسبت به بازسازی و ایمن سازی موقت نقاط اولویت دار محورهای روستایی معمولان به ویژه بن تومان، آمیران کوشکی و ... اقدام شود.

کد خبر 1635912

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: جاده بهینه سازی جاده ها استان لرستان بازسازی و ایمن سازی جاده ای لرستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۰۹۵۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس از میزان تخصیص بودجه عمومی به رسانه‌ها در لایحه بودجه ۱۴۰۳/ صداوسیما ۲۴ هزار میلیارد تومان

اعتبارات حوزه رسانه در لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ نسبت به قانون سال ۱۴۰۲، ۵۹ درصد افزایش یافته است. این درحالی است که از مجموع اعتبارات حوزه رسانه در سال ۱۴۰۳، حدود ۹۸ درصد به سازمان صدا و سیما اختصاص یافته است.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، لایحه بودجه سال ۱۴۰۳، به عنوان نخستین قانون بودجه که براساس برنامه هفتم پیشرفت کشور تنظیم شده است، حدود ۲۵ هزار میلیارد تومان را از محل بودجه عمومی برای دستگاه‌های رسانه‌ای در نظر گرفته است. اعتبارات پیش بینی شده برای این دستگاه‌ها به شرح زیر است:


۱. حدود ۲۴.۰۰۰ میلیارد تومان برای سازمان صدا و سیما (جاری، عمرانی، متفرقه)،
۲. حدود ۳۷۳ میلیارد تومان برای خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) (جاری، عمرانی)،
۳. حدود ۸۱ میلیارد تومان برای خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)،
۴. حدود ۲۲ میلیارد تومان برای شورای نظارت بر صدا و سیما،
۵. حدود ۲۰ میلیارد تومان برای خبرگزاری بین المللی قرآن (ایکنا)،
۶. حدود ۱۹ میلیارد تومان برای خبرگزاری خانه ملت.

گفتنی است در لایحه بودجه ۱۴۰۳، مبلغ ۶.۶۰۰ میلیارد تومان به عنوان درآمد اختصاصی برای صدا و سیما برآورد شده که با احتساب این مبلغ مجموع اعتبارات (ردیف ۲۸۳۵۰۰، متفرقه و اختصاصی)، پیش بینی شده برای این سازمان معادل ۳۱.۰۰۰ میلیارد تومان می‌باشد. همچنین مبلغ ۸۳ میلیارد تومان به عنوان درآمد اختصاصی برای خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) پیش بینی شده که با احتساب این مبلغ مجموع اعتبارات (ردیف ۲۸۲۵۰۰ و اختصاصی) پیش بینی شده برای این خبرگزاری در لایحه بودجه ۱۴۰۳ معادل ۴۵۷ میلیارد تومان است.

همچنین اعتبارات حوزه رسانه در لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ نسبت به قانون سال ۱۴۰۲، ۵۹ درصد افزایش یافته است. این درحالی است که از مجموع اعتبارات حوزه رسانه در سال ۱۴۰۳، حدود ۹۸ درصد به سازمان صدا و سیما اختصاص یافته است.

مهم‌ترین یافته‌ها و پیشنهاد‌های حاصل از تحلیل جداول و پیوست‌های لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور عبارتند از تفکیک نشدن برنامه‌های فصل رسانه به طور جداگانه ذیل امور فرهنگ، تربیت بدنی و گردشگری در لایحه بودجه ۱۴۰۳ برخلاف سال‌های گذشته و در نتیجه فقدان اطلاعات لازم در خصوص اعتبارات برنامه‌ها و عناوین آنها، پیشنهاد افزوده شدن سنجه‌های قابل ارزیابی به متن لایحه برای افزایش اعتبارات عمومی سازمان صدا و سیما در ازای کاهش حجم تبلیغات بازرگانی، پیش بینی اعتبارات مشخص برای اثربخش کردن شورای نظارت به منظور تقویت قانون نحوه اجرای اصل (۱۷۵) قانون اساسی در بخش نظارت، ضرورت رفع ابهام در خصوص معیار تقسیم منابع پیش بینی شده بند «ب» تبصره «۱۳» بخش اول قانون بودجه ۱۴۰۳ برای دستگاه‌های اجرایی.

دیگر خبرها

  • ۷۸ مصوبه سفر دولت به مازندران کامل اجرا شده است
  • برای اتمام واقعی بازسازی زلزله کرمانشاه و ایمن سازی استان ۴ همت اعتبار نیاز است
  • انتقاد مدیریت بحران استان از نبود تخصیص اعتبار بحران به استان
  • ایمن‌سازی کرمانشاه ۴۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار می‌خواهد
  • تخصیص ۱۷۰ میلیارد تومان اعتبار برای عمران و توسعه روستاهای گلستان
  • ۱۲۸ کلاس درس در شهرستان تنگستان ساخته می‌شود
  • تخصیص یارانه دارو به خوبی انجام نمی شود / تلاش دولت برای تثبیت قیمت نان در 1403 با سه برابر کردن یارانه
  • لزوم ایمن سازی نقاط حادثه خیز جاده‌های خوزستان
  • گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس از میزان تخصیص بودجه عمومی به رسانه‌ها در لایحه بودجه ۱۴۰۳/ صداوسیما ۲۴ هزار میلیارد تومان
  • ایمن سازی نقاط حادثه خیز جاده‌های خوزستان در دستور کار قرار گیرد