Web Analytics Made Easy - Statcounter

گردهمایی و نشست تمدنی سمن ها، تشکل ها و جوانان فعال خراسان رضوی با موضوع خرمشهر های در پیشرو با سخنرانی استاد اصغر طاهرزاده برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری برنا از مشهد، گردهمایی و نشست تمدنی سمن ها، تشکل ها و جوانان فعال استان با حضور حجت الاسلام محمدپور، سرپرست معاونت فرهنگی و امور اجتماعی اداره کل ورزش و جوانان استان و حاجی آبادی سرپرست معاونت توسعه و منابع این اداره کل برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اصغر طاهرزاده به عنوان سخنران محوری این نشست گفت: بحث اینست که بودن انسان جدید، چه نوع بودنیست؟ امروز کسی نمی خواهد خوب باشد، می خواهد خودش باشد.

وی ادامه داد: به قول هایدگر، دانش بشر مقدم بر بودنش است یا بودن بشر مقدم بر دانشش؟ بشر جدید بعد از جنگ اول و دوم جهانی متوجه شد گمشده ای دارد و این گمشده را در مسیر پیش روی بشر نمی یافت.

طاهر زاده اضافه کرد: آنچه جان او می خواست درک و حس حضور خودش بود؛ انسان جدید دنبال این بود که خودش را بیابد.

وی با بیان اینکه جوانان در عطش حضور گسترده خودشان با بن بستی مواجهند، عنوان کرد: انسان جدید در بیکرانی خودش می‌خواهد بودنش بر دانشش مقدم باشد.

طاهرزاده تصریح کرد: انسان اگر بودنش متعالی شود، احساس پوچی نمی کند؛ بشرجدید آمده بود حضور قدسی خودش را در طبیعت جستجو کند، مثل بیکن که در عین جهانی شدن می خواهد قدسی هم باشد.

وی با بیان اینکه باید به جوان امروز کمک کنیم تا باشد و بودنش را حس کند، گفت: جوان باید حسّ "حضور بیکرانه خودش را بیابد؛ اگر انسان اینگونه شد خودش را به وسعت قیامت می بیند.

طاهرزاده خاطرنشان کرد: اصلا نمی خواهیم بحث مذهبی و غیر مذهبی داشته باشیم؛ ما با نسلی مواجه هستیم که در بینهایت خودش، محدودیت های جهان غرب و تفکرات حاکم دارد لهش می‌کند و راهی جز مواجهه توحیدی با بشر مدرن نداریم.

وی اذعان کرد: ما نمی خواهیم به هم چیزی یاد بدهیم، بلکه تنها می خواهیم هم را متوجه حضور تاریخی خود کنیم؛ رهبری هم در این مسیر ما را متوجه حس حضورمان در تاریخ می کند.

انتهای پیام/

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: تشکل های جوانان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۱۰۹۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فلسفه حضور استادان حوزه در دانشگاه، تأثیرگذاری فرهنگی و تربیتی است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌ نشست هم‌اندیشی سالانه اساتید گروه معارف اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد و خراسان رضوی با حضور محسن مرادی رئیس، علی یساقی معاون آموزشی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان رضوی و حجت‌الاسلام سیدمهدی حسینی‌مطلق رئیس نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه آزاد استان خراسان رضوی در این دانشگاه برگزار شد.

حجت‌الاسلام سیدمهدی حسینی‌مطلق در این نشست با انتقاد از نحوه به‌کارگیری استادان گروه معارف در دانشگاه اظهار کرد: قرار نبوده که استادان را از حوزه بیاوریم و قوانین دانشگاه را بر آنان تحمیل کنیم. فلسفه حضور استادان حوزه و مؤسسات دینی در دانشگاه، تأثیرگذاری فرهنگی و تربیتی بوده؛ اما با صدور آیین‌نامه‌های ارتقای استادان، آنان را از مسیر اصلی دور کردیم و جلوگیری از رکود علمی دغدغه استادان گروه معارف در دانشگاه شده، ملاک استاد فقط مقاله و ارتقای علمی نباید باشد؛ بلکه به فرمایش مقام معظم رهبری تأثیرگذاری فرهنگی و تربیتی هم مورد توجه قرار بگیرد.

وی با بیان اینکه تسخیر قلب دانشجویان مقدم بر تسخیر عقل آنهاست به استادان گروه معارف تأکید کرد: مطلقاً دنبال این نباشید که فقط کتاب را تدریس کنید. مهم این است که با دانشجو ارتباط ایجاد کرد و در قالب این ارتباط و رفاقت، شبهات عقیدتی و سایر شبهات را برطرف کنید.امروز اگر کسی در کلاس، دانشجویان را ناامید کند به فرموده مقام معظم رهبری بزرگ‌ترین خیانت را مرتکب شده؛ بنابراین باید با بیان پیشرفت‌ها و موفقیت‌های نظام جمهوری اسلامی در کلاس درس، دانشجویان را به آینده امیدوار کنیم.

 رئیس نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه آزاد استان خراسان رضوی عنوان کرد: استاد معارف باید سعه‌صدر داشته باشد و حق اظهارنظر و تضارب آرا به دانشجویان بدهد. باید عالم به عصر خویش و زبان مخاطبانمان باشیم تا بتوانیم دانشجویان را با استدلال مناسب قانع کنیم و اگر قرار است اثربخش باشیم باید با مطالعه زیاد به ابزار اثربخشی مجهز بوده و مجهز به علم روز باشیم.

لزوم تسلط دانشجویان به آموزش مهارت‌های زندگی

محسن مرادی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان رضوی نیز بر آموزش مهارت‌های زندگی به دانشجویان و تسلط به علوم روز از سوی استادان گروه معارف تأکید کرد و گفت: استاد گروه معارف باید مسلط به علوم روز باشد تا بتواند پاسخگوی همه شبهات مطرح شده از سوی دانشجویان باشد. البته ما هم باید آموزش‌هایی را در این زمینه برای استادان داشته باشیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • گردهمایی فعالان دانشگاهی و استارتاپی برای توسعه هوش مصنوعی
  • ۲۸۰ جشن مردمی دهه کرامت در خوزستان برگزار می شود
  • خراسان رضوی ، قهرمان مسابقات وزنه‌برداری جوانان ایران .
  • فلسفه حضور استادان حوزه در دانشگاه، تأثیرگذاری فرهنگی و تربیتی است
  • کرمان و خراسان رضوی فاتح وزنه‌برداری نوجوانان و جوانان کشور
  • خراسان رضوی قهرمان مسابقات وزنه‌برداری جوانان ایران
  • بهترین نوجوانان و جوانان مسابقات کشوری وزنه برداری مشخص شدند
  • ثبت ۱۸۰ درخواست برای حضور خادمان رضوی در یزد
  • دور دوم انتخابات مجلس در خراسان رضوی الکترونیکی برگزار نمی‌شود
  • اختتامیه دومین جشنواره نوجوان و جوان برتر ساوجبلاغ برگزار می‌شود