Web Analytics Made Easy - Statcounter

 امیر دریادار سید محمود موسوی، با حضور در برنامه صف اول سیما با اشاره به پایگاه پهپادی راهبردی 313 ارتش، گفت: این پایگاه‌ها و پایگاه‌های مشابه، در نقاط مختلف کشور مستقر و مدت‌هاست عملیاتی شده و مورد بهره‌برداری قرار گرفته است.

وی ادامه داد: بازدید سردار سرلشکر باقری از این پایگاه برای ارزیابی عملکرد و توانمندی‌های ارتش در این حوزه انجام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ارتش جمهوری اسلامی ایران متناسب با مأموریت‌هایی که به عهده دارد از این پایگاه استفاده می‌کند و سردار سرلشکر باقری در این بازدید توانمندی‌های ارتش در حوزه پهپاد را در یکی از این پایگاه‌ها ارزیابی کرد. همانطور که در تصاویر مشخص بود، همه پهپادهایی که در این پایگاه بودند، عملیاتی و آماده انجام مأموریت بودند و هر زمان که نیاز به آنها باشد به پرواز درآمده و عملیات خود را انجام می‌دهند.

معاون عملیات ارتش اظهار داشت: پهپادهایی که در این پایگاه سری استفاده و به کار گرفته می‌شود، توان انجام عمومی مأموریت‌های بسیار پیشرفته را دارند تا بتوانند در موقع نیاز، ضربه‌های کاری  به دشمن بزنند. مأموریت‌هایی که برعهده این پایگاه‌های سری گذاشته می‌شود، مأموریت‌های بسیار ویژه و عمدتاً برون‌مرزی است. تجهیزاتی که در این پایگاه‌ها به صورت مخفی نگهداری می‌شوند، باید از دید دشمن پنهان باشد تا در صورت نیاز از آنها استفاده می‌شود.

امیر دریادار موسوی با بیان اینکه توان تولید جنگنده‌های بسیار پیشرفته را داریم، افزود: توانمندی‌های امروز نیروهای مسلح با دوران دفاع مقدس قابل قیاس نیست. ما در حوزه نیروها از توانمندی بالایی برخوردار هستیم، به عنوان مثال در حوزه جنگال و تولید پهپادها همه این دستاوردها بعد از پیروزی انقلاب اسلامی به دست آمده است. ما در دفاع مقدس تجهیزاتی نداشتیم اما امروز در حوزه زیرسطحی به تجهیزات پیشرفته دست یافته‌ایم. در حوزه پهپادی نیز پرنده‌های بدون سرنشینی تولید کردیم که می‌توانند به راحتی اهداف دوردست را شناسایی و مورد هدف قرار دهند. امروز به قابلیتی رسیدیم که می‌توانیم پرنده‌های با سرنشین و جنگنده‌های بسیار پیشرفته تولید کنیم.

وی توان رزم نیروهای مسلح را غیر قابل قیاس با دوران دفاع مقدس دانست و گفت: در تمامی حوزه‌های زمینی، دریایی، هوایی و پدافند هوایی  شاهد پیشرفت‌های چشمگیری هستیم اما ویژگی خاصی که پهپادهای ارتش  دارد این است که در همه نیروها متناسب با نیازی‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرند.

معاون عملیات ارتش، نیروی انسانی را مهم‌ترین عامل تعیین کننده در نبرد دانست و تاکید کرد: در طول دفاع مقدس شاهد بودیم که رزمندگان جان بر کف ارتش، سپاه و بسیج با کم‌ترین امکانات بیشترین کارآمدی را از خود نشان می‌دادند و با حداقل تجهیزات پیروزی را به دست می‌آوردند. امروز نیز جوانانی که در مراکز آموزشی ارتش و سپاه آموزش می‌بینند رهروان گذشتگان خود هستند و توشه گرانقدر دفاع مقدس را در اختیار دارند و با تمام توان از ارزش‌های انقلاب اسلامی دفاع می‌کنند. دشمنان تمام توان و تلاش خود را برای محدود کردم توان نظامی و دفاعی ما به کار گرفتند، اما تلاش آنها نتیجه عکس داد و امروز توان دفاعی و نظامی ما بومی است.

منبع: ایسنا

منبع: فردا

کلیدواژه: ارتش امیر دریادار موسوی جنگنده های پیشرفته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۱۱۶۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نگاه رهبر انقلاب به مسائل حوزه کتاب همه جانبه است


رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار  خبرگزاری صدا و سیما افزود: بررسی بیانات رهبر انقلاب نشان می‌دهد که ایشان همه جوانب مهم نشر را از جمله طراحی جلد تا آثار فاخر، ترجمه معکوس به زبان‌های دیگر و تولید و توزیع کتاب همواره مورد توجه شان بوده است.
وی گفت: ایشان در حوزه کتاب‌های دفاع مقدس بر موضوع ثبت و ضبط خاطرات تاکید کرده اند وگرچه انتشار ۳۰ هزار عنوان کتاب در حوزه دفاع مقدس نشان از تمرکز نویسندگان بر این مباحث است، اما کافی نیست و کار‌های به زمین مانده زیادی وجود دارد.
آقای مختارپور افزود: علاوه بر بیانات، تقریظ‌هایی که ایشان بر کتاب‌ها نوشته اند همیشه جریان ساز بوده و به دنبال هر تقریظ یک جریان ادبی حاصل شده است.
به گفته آقای مختارپور رشد ادبیات داستانی بعد از پیروزی انقلاب رقم خورد و با انتشار تقریظ‌های رهبر انقلاب بر کتاب‌ها که از دهه هشتاد کلید خورد کتاب‌های دفاع مقدس به موضوع‌های مختلف و بر زمین مانده جنگ تحمیلی پرداختند.

دیگر خبرها

  • هشتمین دوره توانمندسازی و هم افزایی مدیران گام دوم انقلاب اسلامی
  • نگاه رهبر انقلاب به مسائل حوزه کتاب همه جانبه است
  • مأموریت ویژه جامعه قرآنی ارتقای ظرفیت‌های معنوی کشور است
  • عکس | بازوبند پهلوانی به فرمانده ناوگروه ۸۶ ارتش اعطا شد
  • سرلشکر موسوی: ایران پاسخ هر تجاوزی را کوبنده‌تر از قبل خواهد داد
  • پیام فرمانده ارتش؛ پاسخ هر تجاوزی را کوبنده‌تر خواهیم داد
  • فرمانده کل ارتش: عملیات وعده صادق جلوه زیبایی از وحدت ارتش، سپاه و وزارت دفاع بود
  • تقدیر از رزمندگان عملیات حمله به اسرائیل | هشدار مهم فرمانده کل ارتش
  • فرمانده کل ارتش: جمهوری اسلامی ایران پاسخ هر تجاوزی را کوبنده‌تر از قبل خواهد داد
  • تقدیر فرمانده کل ارتش از رزمندگان عملیات وعده صادق