Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌الاسلام محمدحسین عصمتی روحانی جوان و نخبه تربت حیدریه در ارزیابی بنیاد فرهنگی البرز (نوبل ایران) در زمره هفت روحانی برتر کشور برگزیده و انتخاب شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد حسین عصمتی، روحانی نخبه تربت حیدریه در گفت و گو  صبح توس؛ اظهار کرد: بنیاد سال ۱۳۴۲ خورشیدی به همت زنده‌یاد "حسینعلی البرز" با هدف کمک به اشاعه فرهنگ کشور و تجلیل از مقام علمی دانشمندان، حوزویان، پژوهندگان برتر ایرانی، تشویق دانشجویان، دانش‌آموزان برگزیده، نوباوگان و نوجوانان با استعداد ایرانی، از طریق اعطای جایزه البرز، تأسیس شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در ارزیابی که 28 اردیبهشت امسال از بین سه هزار نفر روحانی انجام شد، از حوزه علمیه قم چهار نفر و از مدیریت حوزه علمیه خراسان بزرگ نیز سه نفر به عنوان روحانی حایز رتبه علمی برتر، انتخاب شدند که یکی از آن افراد من بودم.

عصمتی در خصوص سابقه فعالیت‌های علمی و پژوهشی که منجر به کسب این موفقیت شده، نیز گفت: به عنوان طلبه سطح یک، ۲ ، سه و چهار جزو برترین‌های حوزه هستم و سال ۹۵ در مدرسه عالی نواب مشهد موفق به کسب رتبه نخست فقه و اصول و رتبه دوم کل پنج رشته فعال در این مدرسه را به خودم اختصاص دادم.

مسوول سابق واحد پژوهش حوزه علمیه تربت‌حیدریه در ادامه گفت: سطح ۲ ، سه و چهار را به صورت تخصصی خواندم و این بدان معناست که در رشته‌های تخصصی فقه و اصول به صورت پیوسته که معادل کارشناسی، کارشناسی‌ارشد و دکتری دانشگاه است و در سطح ۴ نیز در رشته تخصصی فقه مقارن تحصیلات خود را به پایان رسانده‌ام.

عصمتی اظهار کرد: از سال ۹۷ تا پارسال مسوول پژوهش حوزه علمیه تربت‌حیدریه بودم و بر این اساس پارسال عنوان مسوول پژوهش برتر را دریافت کردم.

وی دلیل این برتری را در برپایی نشست‌های علمی، مشاوره‌ها، انتشار 6 مقاله در نشریات علمی تخصصی عنوان کرد.

مسوول اجرایی نشریه مدرسه عالی نواب مشهد افزود: در کنار هفت سال سابقه تدریس در گروه‌های علمی، سرگروه فقه و اصول مدرسه عالی هراتی از سال ۹۷ و معاونت علمی پژوهشی حوزه بسیج طلاب در جنوب خراسان از دیگر افتخارات علمی من است.

در حال حاضر بیش از ۴۰۰ طلبه و روحانی در سه حوزه علمیه برادران و یک حوزه علمیه خواهران تحصیل می کنند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: تربت حیدریه حوزه علمیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۱۱۸۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت استعدادیابی و پرورش دانش آموزان نخبه با هدف پرورش مدیران نسل نو جهادی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ در بازدید رئیس سازمان ملی پرورش استعداد‌های درخشان از بانک سلول‌های انسانی و جانوری مرکز ملی ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران وابسته به جهاددانشگاهی ضمن معرفی دستاورد‌ها و فعالیت‌های صورت گرفته، پتانسیل‌های راهبردی و زمینه‌های مختلف همکاری این مرکز ملی در پرورش استعداد‌های دانش آموزان شاغل به تحصیل، پیش از ورود به دانشگاه بحث و بررسی شد.
حسین شاهسوارانی، سرپرست مرکز ملی ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران وابسته به جهاددانشگاهی با تاکید بر اینکه جوانان و نخبگان سرمایه اصلی کشور و محور تحقق بسیاری از اهداف بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی هستند، افزود: استفاده از زیر ساخت و پتانسیل‌ها برای شناسایی و پرورش دانش آموزان و دانشجویان نخبه بعنوان سرمایه‌های آینده کشور با هدف تربیت نیروی انسانی کارامد در حوزه‌های مرتبط علوم زیستی، ژنتیک، زیست فناوری و تبدیل آنها به مدیران جهادی کار آفرین و نوآور یکی از اولویت‌های این مرکز است.
وی با اشاره به ارزش و اهمیت ذخایر ژنتیکی و زیستی کشور، به عنوان ثروت و گنجینه ملی، همکاری دو مجموعه را فرصتی مناسب برای حضور دانش آموزان نخبه در مرکز دانست.
الهام یاوری، رئیس سمپاد نیز حضور جوانان و نخبگان در عرصه علم و پیشرفت کشور را ضروری دانست و بر گسترش تمرکززدایی فرایند آموزش نیرو‌های انسانی از صرفا شهر‌های بزرگ به سراسر کشور تاکید کرد.
وی از افزایش علاقمندی دانش آموزان سمپادی به حوزه بیوتکنولوژی و ژنتیک اشاره کرد که با توجه به پیشرو بودن مجموعه جهاد دانشگاهی در حوزه‌های مختلف مانند زیست فناوری، ژنتیک، سلول‌های بنیادی و درمان؛ از زیر ساخت مناسب مرکز ذخایر ژنتیکی ایران برای ورود به این عرصه به منظور استعدادیابی و پرورش دانش آموزان سمپادی خبر داد.

دیگر خبرها

  • آزادی بیان غربی‌ها اهداف استکباری و استبدادی دارد
  • زن و خانواده مرز مواجهه جمهوری اسلامی با غرب است
  • گرامیداشت یاد و خاطره شهدای روحانی در مدرسه علمیه رضویه قم
  • ضرورت استعدادیابی و پرورش دانش آموزان نخبه با هدف پرورش مدیران نسل نو جهادی
  • شرکت ملی نفت منطقه تربت‌حیدریه افزون‌ بر ۷۰۰ بازدید انجام داد
  • کشف و ضبط هشت هزار عدد قرص متادون ۴۰ خارج از شبکۀ توزیع در تربت حیدریه
  • سفر به سومین دیار حرم اهل بیت (ع) در ایران -  بخش نخست
  • نامگذاری خیابانی در تهران به نام اولین روزنامه نگار شهید ایران
  • افزایش جایزه جشنواره البرز به برگزیدگان / ۱۰ میلیارد برای ۶۲ نخبه علمی + فیلم
  • بانک‌ها اعتبارات را به سمت تولید سوق دهند