Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر جهاد کشاورزی ضمن عذرخواهی از معدوم سازی جوجه توسط یک تولید کننده از تصویب 20 هزار میلیارد تومان تسهیلات ارزان قیمت برای حمایت از تولید خبر داد که به تولید کنندگان پرداخت می شود.

به گزارش ایران اکونومیست به نقل از خبرگزاری صدا وسیما، سیدجواد ساداتی نژاد وزیر جهاد کشاورزی در ارتباط زنده خبری ساعت ۲۱ درباره ارائه حمایت های جدید از تولیدکنندگان صنعت طیور کشور گفت: ما برای حمایت از تولید و عادلانه سازی یارانه ها سه طرح تامین سرمایه در گردش و تسهیلات، خرید قراردادی و حذف تعرفه صادراتی را در دستور کار وزارت جهاد کشاورزی قرار داده ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی درباره طرح تامین سرمایه در گردش و تسهیلات برای مرغداران و دامداران، گفت:  ۲۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات ارزان قیمت توسط هیئت دولت تصویب شده  و هفته گذشته پرداخت و اجرای عملیاتی آن آغاز شده است.

وزیر جهاد کشاورزی ادامه داد: در روزهای پنجشنبه و جمعه هفته گذشته علاوه بر روزهای کاری، شعبات منتخب بانک کشاورزی به دامدارن و مرغدران در این راستا خدمات ارائه کرده اند و در این هفته نیز ارائه خدمات برای پرداخت تسهیلات سرعت می گیرد.

به گفته ساداتی نژاد، تلاش شده تا  برای پرداخت تسهیلات سرمایه در گردش قوانینی که دست و پا گیر بوده رفع و تسهیلات با سهولت در اختیار متقاضیان قرار بگیرد.

وی با اشاره به این که  خرید قراردادی را نیز در دستور کار قرار داده‌ایم، گفت: تولید کنندگان ما ممکن است نگران فروش محصولات خود در پایان دوره باشند، بنابراین شرکت پشتیبانی امور دام از هم اکنون پیش خرید و یا خرید قراردادی را انجام می‌دهد و تولیدکنندگان هیچ دغدغه ای  در خصوص فروش محصولات خود زمانی که وارد بازار می شود را ندارند و این شرکت با نرخ مصوب محصول آنها را خریداری می کند.

وی با اشاره به رفع محدودیت ها در صادرات برخی از محصولات گفت: عوارض صادراتی در محصولاتی که مازاد آن ممکن است وجود داشته باشد مانند مرغ، تخم مرغ و یا شیر توسط ستاد تنظیم بازار برداشته شد  تا تولیدکنندگان بتوانند بدون دغدغه فعالیت کنند و مازاد تولید بتواند وارد بازارهای صادراتی شود.

وزیر جهاد کشاورزی با اعلام این که زنجیره های بزرگ ما در کشور از جمله اتکا، کوثرو زنجیره خوراک دام همه آمادگی دارند خرید قراردادی را از مرغداران انجام دهند؛ تصریح کرد:  تولیدکنندگان این حوزه هیچ دغدغه ای برای فروش محصول و تامین نهاده نداشته باشند.

*هیچگونه معدوم سازی جوجه قابل قبول نیست

ساداتی نژاد ادامه داد: اتحادیه دامداران، انجمن و اتحادیه واردکنندگان، آماده فروش اعتباری برای تامین نهاده های دامی برای مرغداران و دامداران هستند، لذا هیچ‌گونه معدوم سازی  جوجه یک روزه  با این برنامه ریزی صورت پذیرفته قابل قبول نیست.

وزیر جهاد کشاورزی تاکید کرد: تولیدکنندگان ما تامین کننده غذای مردم کشورهستند و با شرایط و امکاناتی که در طرح مردمی سازی یارانه ها از جمله تسهیلات، خرید قراردادی و آزادسازی صادرات شکل گرفته است حتی معدوم سازی یک جوجه هم قابل قبول نیست‌‌ و در مورد فیلم منتشر شده از معدوم سازی جوجه های یک روزه در فضای مجازی باید اذعان داشت که این کار غیر حرفه ای بوده و به گفته رئیس جمهور کار غیر شرعی است  و این مورد معدوم سازی جوجه یک روزه از ارزش فعالیت تولیدی آن ها کم نمی کند.

*عذرخواهی وزیر جهاد کشاورزی از معدوم سازی جوجه توسط یک تولید کننده

وزیر جهاد کشاورزی ضمن عذرخواهی از مردم کشورمان به دلیل معدوم سازی جوجه یک روزه توسط یکی از تولیدکنندگان، افزود: من اعلام می‌کنم که ما در کنار تولید کنندگان کشورهستیم و مثل همیشه حامی آنان بوده و هستیم.

وزیر جهاد کشاورزی گفت: مردم کشورمان و مصرف‌کنندگان حامی تولیدکنندگان کشورمان هستند.

وی ضمن تشکر از دستگاه قضا برای ورود به مسئله معدوم سازی جوجه های یک روزه در کشور، تصریح کرد:  معاونت امور دام وزارت جهاد کشاورزی و سازمان جهاد کشاورزی در استان‌ها و مدیریت جهادکشاورزی شهرستان‌ها ۲۴ ساعته آمادگی دارند تا به هرگونه مسئله، سوال و مشکل تولیدکنندگان این حوزه پاسخ دهند.

وزیر جهاد کشاورزی در پایان تاکید کرد: هرگونه تولید مازاد اعم از شیر، مرغ، تخم مرغ و جوجه یک روزه  را به طور کامل در اختیار می گیریم و هیچ مشکلی از  این بابت وجود ندارد.

 

منبع: خبرگزاری فارس

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: وزیر جهاد کشاورزی معدوم سازی جوجه خرید قراردادی جوجه یک روزه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۱۱۸۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توانمندسازی مددجویان راهبرد اصلی کمیته امداد است

مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل گفت: رویکرد اشتغال و توانمندسازی کمیته امداد مانعی در برابر تولید فقر است و در این باب باید نگاه درست و واقع بینانه داشته باشیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اردبیل، علیرضا حسین نژاد در نشست با منتخب مردم مشگین شهر در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: ۴۴ هزار خانوار در اوج مناعت طبع و عزت شایسته تحت حمایت کمیته امداد استان اردبیل هستند که در این راستا تلاش می‌کنیم تا در بخشها و حوزه‌های مختلف در حد وسع و توان کمک حال و یاریگر این خانواده‌ها باشیم.

وی افزود: همه ساله بخشی از این مددجویان با تولید اشتغال و کار شایسته و دریافت تسهیلات بانکی از چرخه حمایت مستقیم خارج می‌شوند که در این راستا سال گذشته خودکفایی ۲۰۰۰ نفری مددجویان کمیته امداد استان را شاهد بودیم.

حسین نژاد بیان: کرد پرداخت تسهیلات بانکی برای مددجویان معرفی شده دارای طرح اشتغالزایی در قالب تبصره ۱۸ در حال پرداخت است که انتظار می‌رود بانک‌های عامل تا نیمه اول امسال به تمام تعهدات خود در حوزه پرداخت تسهیلات کم بهره همتی مضاعف داشته باشند.

مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل بیان کرد: اشتغال تولید شده برای مددجویان کمیته امداد از جنس اشتغال مولد و پایدار است و با کمترین انحراف همه تسهیلات در مسیر اشتغال مددجویان پرداخت شده است.

وی خاطرنشان کرد: در کنار بحث اشتغال و توانمندسازی مددجویان ساخت مسکن با همت خیران و نهادهای حمایتی و انقلابی در حال انجام است تا هیچ مددجوی فاقد سرپناه در روستاها نداشته باشیم.

حسین نژاد از منتخب مردم مشگین شهر در مجلس به خاطر نگاه ویژه به رفع مشکلات و آسیب‌های مددجویان تحت حمایت کمیته امداد قدردانی کرد و گفت: امیدواریم مجلس دوازدهم مجلس حامی محرومان و نیازمندان بوده و با قوانین کارآمد به رفع فقر در کشور بیش از گذشته کمک کند.

کد خبر 748132

دیگر خبرها

  • حمایت بانک مسکن از خانواده‌ها با پرداخت بیش از ۴۴ هزار فقره تسهیلات در سال ۱۴۰۲
  • پرداخت ۸۰۰ میلیاردی تسهیلات اشتغالزایی به عشایر لرستان
  • توانمندسازی مددجویان راهبرد اصلی کمیته امداد است
  • ‌بازار دائمی صادرات ۱۵ میلیون قطعه‌ای مرغ
  • گره گشایی از روند احداث زیرساخت‌های کشاورزی و صادراتی در خوزستان
  • زنجیره ارزش پسته باید با کمک تولیدکنندگان و صادرکنندگان تکمیل شود
  • پرداخت تسهیلات به ۵۳۴ طرح تولید و کارآفرینی خراسان جنوبی
  • سهمیه یک‌هزار و ۷۰۰ واحدی میاندوآب در طرح نهضت ملی مسکن
  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها برای تحقق رشد تولید
  • دستگاه‌های اجرایی قم از تولیدکنندگان حمایت کنند