Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل دامپزشکی کردستان گفت: با تلاش شبانه روزی اکیپ های ویژه اداره کل دامپزشکی کردستان و همکاری مراجع قضایی، دستگاه های امنیتی و انتظامی یک انبار بزرگ داروهای دامپزشکی قاچاق و غیر مجاز در نوار مرزی کردستان شناسایی و ضبط شد.

مجتبی ورمقانی اظهار داشت: این انبار بزرگ داروهای دامپزشکی قاچاق و غیر مجاز که در نقطه مرزی استان با کشور عراق  شناسایی شد، حاوی هزاران عدد داروی قاچاق بود که با همکاری دستگاه های قضایی، تعزیراتی، امنیتی و انتظامی استان کردستان، پس از مدت ها رصد و پایش به سر انجام رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: مالک این داروهای قاچاق و غیر مجاز با استفاده از شبکه های مجازی اقدام به تبلیغ و فروش داروهای قاچاق می کرد به گونه ای که داروها را در حجم بالایی وارد نقطه صفر مرزی کشور کرده و سپس با استفاده از فضای مجازی با اسامی مختلف و به صورت کاملا حرفه ای در سراسر کشور توزیع می کرد.


بازدید سرزده از کشتارگاه طیور سقز

معاون سلامت دامپزشکی کردستان به صورت سرزده از خط تولید، انبارها، سردخانه و قسمت های مختلف کشتارگاه طیور سقز بازدید کرد.

با توجه به تغییر قیمت مرغ و مسائل روز بازار مصرف، اکیپ های بازرسی دامپزشکی استان در هفته جاری به صورت منظم و سرزده تمامی کشتارگاه های طیور استان را مورد بازدید قرار داده و به منظور بررسی کیفیت و وضعیت بهداشتی محصولات کشتارگاه طیور و محصول استحصالی آن، همچنان سلسله بازدیدها ادامه دارد.


طرح تشدید نظارت بر مراکز عرضه شیر خام در دیواندره

معاون سلامت دامپزشکی کردستان گفت: اکیپ کارشناسان آزمایشگاه مرکزی این اداره کل از مراکز عرضه شیر خام دیواندره بازدید کردند.

ناصر مخدوم اظهار داشت: اکیپی از کارشناسان آزمایشگاه مرکزی اداره کل دامپزشکی کردستان در راستای اجرای طرح پایش سلامت شیر خام، ۱۰ مرکز عرضه شیر خام را مورد بازرسی قرار دادند.

وی افزود: برای ارزیابی شیرخام موجود در مراکز، ۷۸ مورد آزمایش در همان محل عرضه شیر انجام و به ۲ مرکز نیز توصیه و راهکارهای بهداشتی ارائه شد.

در این بازدید نکات بهداشتی مراکز از جمله بررسی وضعیت بهداشتی مرکز، محل تامین شیر، نحوه نگهداری شیر و سایر ضوابط بهداشتی قرنطینه ای مورد ارزیابی قرار گرفت.  

هم اکنون حدود ۵۶ هزار واحد صنفی دارای پروانه کسب در استان کردستان وجود دارد که از این تعداد ۲۹ هزار واحد در مرکز استان مستقر هستند، حدود سه درصد از این واحدهای صنفی فروشگاه های بزرگ و زنجیره ای محسوب می‌شوند.

برچسب‌ها کردستان دام و طيور بهداشت و سلامت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کردستان دام و طيور بهداشت و سلامت کردستان دام و طيور بهداشت و سلامت دامپزشکی کردستان عرضه شیر شیر خام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۱۲۱۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تهران فقیرترین شهر به لحاظ بهداشتی در بین شهرهای کشور است

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، علیرضا زاکانی شهردار تهران در جریان دویست و سی و یکمین جلسه شورای شهر تهران با اشاره به آغاز به کار هیئت امنای محلات اظهار کرد: در کنار هیئت امنا، معتمدین محلی همکاری لازم را خواهند داشت تا یک ظرفیت جدیدی برای خدمت به مردم شکل بگیرد.

وی تصریح کرد: مدیریت جدید مبنای خود را مشارکت مردم قرار داده است تا در سطح عمومی و نخبگان این مشارکت ایجاد شود.امروز شاهدیم که جمع هیئت امنا فعالیت خود را آغاز تا بار دیگر مردم‌سالاری دینی شکل بگیرد.

زاکانی در ادامه سخنانش به نامگذاری سال 1403 از سوی رهبر انقلاب اشاره کرده و ادامه داد: توجه شورای ششم و مدیریت برگرفته از آن استفاده از ظرفیت‌های مختلف با مشارکت مردم است و با توجه به نامگذاری امسال از سوی مقام معظم رهبری مبنای حرکت ما بر همین مسئله خواهد بود.

وی ادامه داد‌: یکی از موضوعاتی که در این دوره از مدیریت شهری به صورت ویژه به آن توجه شده است استفاده از نظرات مردم در اجرای طرح‌های شهری است که بر همین اساس طرح "من شهردارم" در این دوره شکل گرفت که برای نخستین بار در سال 1401، 2080 طرح به معرض نمایش گذاشته شد که 350 هزار نفر از شهروندان برای انتخاب این طرح‌ها مشارکت کردند که در نهایت 1462 طرح توسط شهروندان در سطح مناطق انتخاب و اعتبار حدود 4 هزار میلیاردی برای این طرح‌ها در نظر گرفته شد.

شهردار تهران افزود: در سال 1402 مشارکت شهروندان از 350 هزار نفر به یک میلیون و 352 هزار نفر رسید و بالغ بر 3 هزار و 300 طرح در معرض انتخاب مردم قرار گرفت و 8 هزار میلیارد تومان نیز برای این طرح‌ها در نظر گرفته شد.

زاکانی تصریح کرد: امروز شاهد طرح جدیدی در سطح شهر تهران هستیم و ان‌شاءالله این مسیر ادامه پیدا خواهد کرد و همکاری هیئت امنای محلات را خواهیم داشت.

وی با بیان اینکه 347 سرای محله در شهر تهران داریم که این مجموعه‌ها تبدیل به قرارگاه‌های محلی خواهند شد و ذیل هیئت امنای محلات مدیریت محله و 11 خانه جهادی شکل خواهند گرفت، افزود: تهران در بعد بهداشتی فقیرترین شهر در بین شهرهای کشور است، ان‌شاءالله خانه‌های سلامت و تندرستی نیز ذیل هیئت امنای محلات شکل خواهند گرفت و در ادامه نیز ما شاهد تشکیل کانون‌های جهادی سلامت خواهیم بود.

شهردار تهران در پایان با اشاره مجدد به آغاز به کار هیئت امنای محلات تصریح کرد: ان‌شاءالله از این ظرفیت بزرگ استفاده خواهیم کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رفع یک مشکل حوزه دامپزشکی پس از نیم قرن
  • رفع مشکل حوزه دامپزشکی پس از نیم قرن
  • کشف انبار کالای قاچاق در اهواز
  • پلمب یک واحد قصابی به دلیل عدم رعایت ضوابط بهداشتی در رامهرمز
  • تهران فقیرترین شهر به لحاظ بهداشتی در بین شهرهای کشور است
  • یک میلیون و ۹۰۰ هزار نوبت سر دام در اراک ایمن سازی سازی شد
  • کشف ۴ میلیارد تومان داروی غیرمجاز و تاریخ گذشته در پردیس
  • جوجه ریزی بدون دریافت گواهی بهداشت ‌غیرمجاز است
  • تقاضای ارتقاء جایگاه مسئولین فنی بهداشتی دامپزشکی در جلسه هم اندیشی نیشابور
  • سمنان در صدر لیست تنوع داروی دامی