Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه علم و آموزش ایرنا، حجت‌الاسلام و المسلمین مصطفی رستمی در مراسم اختتامیه سی‌ و ششمین جشنواره «قرآن و عترت دانشگاهیان» با یادآوری مصادف شدن شهادت امام صادق(ع) با این مراسم اظهار داشت: در آموزه‌های دین قرآن و عترت، دو راهنمای نجات بشر هستند و این راهنمایی ها از ما جامعیت در دینداری را خواسته اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: تا جایی که از آخرین توصیه‌های امام صادق(ع) به شیعیان این بود که فرمودند شفاعت ما به کسی که نماز را سبک بشمارد نخواهد رسید و در توجه دادن به نظام اجتماعی اسلام، تن دادن به حکومت و قضاوت ظالمان را در حد شرک به خداوند شمرده‌اند.  

رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها در ادامه ضمن تاکید بر لزوم پیوند میان عبادات با ایجاد زمینه برای تعالی جامعه افزود: همگی باید توجه کنیم که نظام قرآن و روایت، جامعیتی دارد که موجب می‌شود هرگونه توجه صرف به مسائل عبادی هنگامی که بدون دغدغه جامعه اسلامی و رشد تعالی آن باشد، ناقص محسوب شود.

رستمی یادآور شد: به همین دلیل است که قرآن نیز در سوره فتح آیه ۲۹ یاران پیامبر را در بعد اجتماعی سخت‌گیران به کافران و دشمنان اسلام و مهربان در میان خود توصیف می‌کند و در بعد فردی آنان را اهل عبادت و خضوع و خشوع در برابر خدا می‌داند. قرآنیان باید مراقب بوده تا در کنار مسایل عبادی، دغدغه جامعه و هم‌نوعان خود را نیز داشته باشند.

حجت الاسلام رستمی تشریح کرد: اهل قرآن باید آموزه‌های قرآن را در خود متجلی و عطر قرآن باید جامعه را معطر کند، اگر در محیطی هستید و نتوانسته‌ایم با به کارگیری اثر قرآن محیط را روشن کنیم باید تأمل کرده تا ببینیم مشکل کجاست؟ امروز بزرگترین و پراستقبال‌ ترین مجموعه فعالیت‌ها و جشنواره های دانشجویی،   فعالیت‌های قرآنی است؛ این دانشجویان باید محیط پیرامون خود را نورانی کنند و اگر غیر از این بود یعنی کم کاری کردیم.

وی به تلاش دشمن برای ارائه تصویری وارونه، نادرست و دروغین و روایت غلط از جامعه ایرانی پرداخت و  اظهار داشت: نهضت تبیین و جهاد تبیین مأموریت کنونی ما است و در این راستا باید خالصانه و با تمام توان و معطوف به رصد حرکت دشمن مبارزه کرد لذا  باید در میدان عملیات ارائه تصویری درست از جامعه‌مان و و آگاهی بخشی برای مردم حضور فعال داشته باشیم  و در این میان هر فردی به اندازه خودش سهمش را ایفا کند.

رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها ضمن تقدیر از تمامی عوامل اجرایی آیین سی‌ و ششمین جشنواره «قرآن و عترت دانشگاهیان» و برگزیدگان تاکید کرد:باید تلاش کنیم که در مأنوس شدن با قرآن، تطهیر وجودی پیدا کنیم، چرا که فرد صالح، شایستگی مصلح بودن را دارد؛ حال که خداوند متعال به شما عنایت قرآنی داشته وظیفه بزرگی نسبت به محیط خود دارید.

برچسب‌ها حجت الاسلام مصطفی رستمی جهاد تبیین جشنواره قرآن

منبع: ایرنا

کلیدواژه: حجت الاسلام مصطفی رستمی جهاد تبیین جشنواره حجت الاسلام مصطفی رستمی جهاد تبیین جشنواره قرآن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۱۲۵۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کدام دستاوردهای دولت رئیسی را می توان در قالب فیلم و سریال به مردم نشان داد؟

رئیسی و مردانش برخلاف آنچه گفتند و وعده دادند عملکردهای چندان موفقیت‌آمیز و امیدوارکننده‌ای در حوزه اقتصاد را نداشتند تا به جامعه اینگونه القاء کنند که عملکردی فراتر از دولت‌های گذشته داشتیم و بابت این عملکردها باید مورد تقدیر و تکریم هم قرار بگیریم.

به گزارش آرمان ملی، رئیس‌جمهور و دولتمردان معتقدند که وضعیت جامعه به‌لحاظ مسائل مختلف مساعد و رو به پیشرفت است و انتقادها نیز محلی از اعراب ندارد و آنها که از وضعیت فعلی انتقاد می‌کنند درکی از عملکرد دولت ندارند.

از طرفی، اما تحلیلگران، کارشناسان و مردم عادی که این شرایط را با گوشت، پوست و استخوان خود لمس می‌کنند نظر دگرگونه‌ای دارند و معتقدند که دولت رئیسی نه تنها نسبت به گذشته عملکرد مطلوب‌تر و بهتری نداشته بلکه هر چه جلوتر می‌رود روند عملکردها و منبعث از آن شرایط جامعه بغرنج‌تر می‌شود.

نگاهی به افزایش لجام‌گسیخته قیمت‌ها در بازارهای مختلف مثل سکه و ارز که تاثیرات فزاینده خود را بر کالاهای مصرفی و مایحتاج مردم گذاشته و می‌گذارد بیانگر آن است که عملکرد دولت چندان قابل قبول نبوده و نیست.

جالب اینکه در چنین شرایط بغرنج اقتصادی برخی دولتمردان یا چهره‌های سیاسی و نمایندگان از عملکرد مطلوب دولت می‌گویند و معتقدند که باید از این عملکرد فیلم درست کرد و به نمایش عموم درآورد.

چنانکه سیدمحمد حسینی، معاون پارلمانی دولت شهریورماه گذشته در این خصوص گفته بود: «لازم است برای تک تک این اقدامات و دستاوردها مستند و حتی فیلم و سریال ساخته شود و نمایشگاه برپا گردد.» این همان اختلاف نگاه به عملکردهاست که جامعه خود را در وضعیت بغرنجی می‌بیند، اما دولت و جریان همراه معتقد به ساخت فیلم از عملکردهای دولت هستند.

 2 نوع فیلم از عملکرد دولت نگاهی به کارکرد 3 ساله دولت نشان می‌دهد که دولت در تحقق بسیاری از وعده‌های خود از جمله ساخت یک میلیون مسکن؛ ایجاد یک میلیون شغل، رساندن تورم به نصف و تک رقمی کردن آن و تک نرخی کردن ارز ناموفق بوده است. مسائلی چون برجام و FATF نیز به حال خود رها و کلا کنار گذاشته شده است. اما اینکه برخی بدون نگاه به این مسائل و گویی اینکه در این جامعه زندگی نمی‌کنند و از دولت عملکرد اقتصادی حمایت می‌کنند قابل تامل است.   چنانکه اخیرا حجت‌الاسلام مرتضی آقاتهرانی، رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس گفت؛ «قطعا با توجه به اقدامات دولت لازم است که فیلمی از این اقدامات ساخته شود. اطلاع‌رسانی و اینکه مردم را در جریان اقدامات شایسته دولت قرار دهیم باید انجام شود. دولت دستاوردهای مثبتی در حوزه سیاست خارجی و داخلی داشته است که باید در این رابطه اطلاع‌رسانی شود و بهتر است این اطلاع‌رسانی در قالب ساخت فیلم یا مستند باشد.»   با مطالعه برخی از این اظهارات دقیقا این پرسش پیش می‌آید که باید از کدام اقدام و عمل دولت فیلم ساخت که مردم ببینند و از دیدن آن لبخند رضایت بر لبان‌شان بنشیند. تورم میانگین 40 درصد در 3 سال اخیر را که قرار بود طی مدت 4 سال نصف و سپس تک رقمی شود یا قیمت ارز را که تا کانال70 هزار تومانی رفت و با کاهش 11 هزار تومانی در کانال 59 هزار تومان قرار دارد و برخی مدح و ثنایش می‌گویند؟ البته این همان ارزی است که قرار بود تک نرخی شود.   شاید هم می‌خواهند از چندین دوره مذاکرات بی‌حاصل برای احیای برجام فیلم بسازند. به هر حال اگر هم فیلمی ساخته شود از دو نگاه مورد بررسی قرار خواهد گرفت.   در فیلمی که دولت از اقدامات خود بسازد؛ قهرمان آن سیدابراهیم رئیسی است که به قرائت دولتی‌ها مدیریت بی‌عیب و نقصی را به نمایش گذاشته و توانسته شرایط را مطلوب و جامعه را راضی نگه دارد. ضدقهرمانش هم منتقدانی هستند که دلسوزانه نسبت به شرایط جامعه و عملکردهای انتقادآمیز هشدار می‌دهند.   اما فیلمی که واقعیت امور را به جامعه نشان دهد قهرمانش دولتمردانی خواهند بود که با عملکردهایشان تورم افسارگسیخته و قیمت ارزی را ببار آورده و چنین وضعیت اقتصادی را برای مردم رقم زده‌اند. ناگفته پیداست آنچه در باب دولت در قالب انتقاد از عملکردها گفته می‌شود دلسوزانه و از سر خیرخواهی است و اینکه برخی هر نقد و انتقادی را سیاه‌نمایی می‌خوانند از این رو است که یا تعریف درستی از نقد ندارند و یا نمی‌خواهد کسی به دولت متبوع‌شان انتقادی وارد شود. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • دستاوردهای جهاد دانشگاهی برای مردم تبیین شود
  • برگزاری گردهمایی و پیاده‌روی با هدف افزایش آگاهی و فرهنگ‌سازی نسبت به اختلال طیف اوتیسم
  • آشنایی جامه هدف بهزیستی با معیارهای انقلاب با جهاد تبیین
  • کدام دستاورد‌های دولت رئیسی را می‌توان در قالب فیلم و سریال به مردم نشان داد؟
  • کدام دستاوردهای دولت رئیسی را می توان در قالب فیلم و سریال به مردم نشان داد؟
  • راه مبارزه با ناامیدی جهاد تبیین در عرصه‌های مختلف است
  • مسئولان عملیات فرهنگی و جهاد تبیین را جدی بگیرند
  • دنیا از توان نظامی ایران متحیر شده است
  • آگاهی‌بخشی مهمترین پایه پدافند غیرعامل است
  • «بی حجابی» گره‌ای که با دست باز می‌شود