Web Analytics Made Easy - Statcounter

«محمدرضا صدیق پور» روز یکشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی ایرنا درباره معدوم‌سازی جوجه‌های یکروزه در برخی استان‌های کشور افزود: انتشار عکس و فیلم در شبکه‌های مجازی با توجه به صحنه‌های دلخراشی که ایجاد می‌شود و باعث تشویش اذهان عمومی خواهد شد که کار درستی نیست، بنابراین باید با این مسئله برخورد قانونی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیر انجمن تولیدکنندگان جوجه یکروزه کشور اظهار داشت: به همین منظور به تولیدکنندگان اعلام کرده‌ایم از انتشار هرگونه فیلم و عکس در فضای مجازی جلوگیری شود، زیرا دولت اقدامی در اصلاح یارانه انجام داده که باید کمک کنیم تا این طرح به نتیجه برسد.

صدیق پور گفت: به‌طورکلی جوجه یکروزه از همان ابتدا باید وارد سالن‌های پرورش مرغ گوشتی شود و اگر این جوجه تولیدی به هر دلیلی در جوجه‌کِشی بماند، بعد از ۲۴ ساعت به دلیل افت کیفیت قابلیت پرورش ندارد.

وی تصریح کرد: جوجه یکروزه بعد از ۲۴ ساعت دی هیدراته می‌شود و اگر وارد سالن‌های مرغداری هم بشود با توجه به اینکه از نظر وزنی ۳۵ گرم است و جوجه تولیدی آب بدنش را از دست می‌دهد و کیفیت لازم را برای تولید ندارد. 

دبیر انجمن تولیدکنندگان جوجه یکروزه اضافه کرد: حتی اگر جوجه یکروزه بعد از ۲۴ تا ۴۸ ساعت وارد سالن‌های پرورش مرغ گوشتی شود به طور قطع تولیدکنندگان  در پرورش دچار مشکل می‌شوند و آن زمان کار به شکایت می‌کشد که این اقدام خود مشکل‌ساز است.

تولید قراردادی مرغ گوشتی از تمهیدات دولت سیزدهم در حمایت از صنعت طیور است

صدیق پور گفت: طی این مدت به دلیل عدم اطمینان تولیدکنندگان مرغ گوشتی در خصوص فروش و قیمت محصول، تأخیری در جذب جوجه یکروزه ایجاد شد که با تمهیداتی که دولت اندیشید برای پرورش مرغ قراردادی این مشکل برطرف خواهد شد.

وی اضافه کرد: در تولید قراردادی مرغ گوشتی، تولیدکنندگان می‌توانند طی قراردادی با شرکت پشتیبانی امور دام جوجه ریزی کرده و  نهاده‌های مدت‌دار دریافت کنند، بنابراین بر اساس نهاده‌ای که دریافت می‌شود، مرغ را با قیمت تعیین شده می‌توانند در بازار به فروش برسانند و اگر قیمت زیر نرخ مصوب بود می‌توانند مرغ را به شرکت بفروشند. 

دبیر انجمن تولیدکنندگان جوجه یکروزه کشور گفت: قیمت هر قطعه جوجه یکروزه پیش از اجرای طرح هدفمندی یارانه‌ها بین ۶ تا ۸ هزار تومانی بود که با تغییر نرخ  ارز ترجیحی به نیمایی باید قیمت به ۱۵ هزار تومان می‌رسید، اما با توجه به وقفه در تولید مرغ گوشتی قیمت این محصول به ۱۰ تا ۲۰ هزار تومان رسیده است.

تولید سالانه ۱.۵ میلیارد قطعه جوجه یکروزه

صدیق پور ضمن محکوم کردن انتشار فیلم و عکس از معدوم‌سازی جوجه یکروزه، افزود: تولیدکنندگان حاضرند مجانی جوجه را به واحدهای پرورشی مرغ گوشتی بدهند تا ناچار به معدوم‌سازی نشوند.

وی یکی دیگر از مشکلات این بخش را مشکل نقدینگی دانست و بیان کرد: اکنون تولیدکنندگان با مشکل جدی نقدینگی روبرو هستند، زیرا سرمایه در گردش این صنعت به ۵ برابر رسیده که دولت قول داده این مشکل را نیز حل کند.

دبیر انجمن تولیدکنندگان جوجه یکروزه گفت: طبق آمارها ماهانه به طور متوسط ۱۲۰ تا ۱۳۰ میلیون قطعه جوجه ریزی داریم که سالانه حدود یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون قطعه می‌شود.از این میزان تولید جوجه یکروزه، سالانه بالغ بر ۲.۵ میلیون تن مرغ گوشتی تولید و روانه بازار می‌شود.

صدیق پور اظهار داشت: همگی باید تلاش کنیم اقدام دولت در هدفمندی پرداخت یارانه به نتیجه برسد که دولت نیز تمهیدات لازم را در حمایت از تولید و تولیدکنندگان در دستور کار دارد.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی دفتر امور طیور جوجه یکروزه سید جواد ساداتی نژاد

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی جوجه یکروزه وزارت جهاد کشاورزی جوجه یکروزه سید جواد ساداتی نژاد معدوم سازی مرغ گوشتی صدیق پور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۱۲۹۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه کشور و مردمی سازی صنعت نفت و گاز بدون نیاز به مدیریت و بودجه دولت

با مشارکت بخش خصوصی و سرمایه‌های کوچک مردم در توسعه میادین مشترک نفت و گاز، کشور می‌تواند از فناوری‌های نوآورانه و بهترین شیوه‌هایی که این نهادها روی میز آورده‌اند، بهره‌مند شود. این می تواند به بهبود کارایی، کاهش هزینه ها و افزایش رقابت کلی بخش کمک کند. همچنین توسعه میادین مشترک نفت و گاز در کشور می تواند مزایای بی شماری را به همراه داشته باشد. اولاً، می تواند به افزایش تولید نفت و گاز کشور کمک کند و منجر به خودکفایی بیشتر انرژی و کاهش وابستگی به واردات شود. این نه تنها امنیت انرژی کشور را تقویت می کند، بلکه به تقویت رشد اقتصادی نیز کمک می کند.

برای تحقق تداوم رشد اقتصادی پایدار از طریق توسعه میادین مشترک نفت و گاز، ایجاد یک محیط سرمایه گذاری جذاب هم برای بخش خصوصی و هم برای افراد ضروری است. این امر از طریق برنامه هفتم توسعه با بسترسازی برای ورود مردم و توان فنی و مهندسی بخش خصوصی جهت توسعه میادین مشترک نفت و گاز فراهم شده است.

با توجه به اینکه سال 1403 با شعار جهش تولید و رشد اقتصادی کشور با حضور و مشارکت مردم نام گذاری شده است و مهم ترین بخش اقتصادی کشور نیز صنعت نفت و گاز است، باید از مواهب توسعه بدون بودجه دولت با تکیه بر مشارکت مستقیم سرمایه مردم فراهم شود. مسیر تحولی مرتبط با توسعه میادین مشترک نفت و گاز کشور باید با بسترسازی جذاب برای جلب سرمایه‌های مردمی و همچنین توان بخش خصوصی در این بخش باشد. بدون استفاده از بودجه دولت و تنها با تکیه بر مشارکت سرمایه‌های خرد مردمی و توان پیمانکاری بخش خصوصی مسیر توسعه میادین مشترک نفت و گاز جهت توسعه تجارت انرژی کشور و همچنین حل ناترازی گازی صنایع کشور هموار خواهد شد.

محمدرضا میرتاج‌الدینی عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس پیرامون توسعه میادین مشترک نفت و گاز کشور با کمک مردم گفت: یکی از مصوبات مهم مجلس در برنامه هفتم توسعه، مربوط به مشارکت بخش غیردولتی و مردمی در توسعه میادین نفت و گاز کشور بوده است که زمینه تحقق مشارکت مردم در اقتصاد را فراهم خواهد کرد.

وی ادامه داد: مردمی سازی صنعت نفت و گاز با تکیه بر مصوبه مجلس در برنامه هفتم توسعه با اعطای مجوز جهت توسعه میادین مشترک کشور فراهم شده است.

این نماینده مجلس با اشاره به مزیت مهم حضور بخش خصوصی و مردمی اقتصاد در توسعه بالادست نفت و گاز گفت: در سال جاری باید تمرکز را بر تسهیل فرآیند سرمایه گذاری مردمی تمرکز کنیم؛ مشارکت بخش خصوصی و سرمایه خرد مردم در حوزه بهره برداری از میادین مشترک نفت و گاز کشور از طرفی زمینه حضور مردم و بخش خصوصی در توسعه صنعت نفت و گاز را فراهم خواهد کرد؛ از طرف دیگر تولید نفت و گاز کشور را رقابتی خواهد کرد و افزایش خواهد داد.

وی  گفت: مردمی سازی صنعت نفت و گاز با ماده 15 برنامه هفتم توسعه و مشارکت مردم در جهش تولید نفت و گاز برای دولت نیز بسیار مهم و مثمرثمر است و بدون نیاز به مدیریت و بودجه دولت، امکان توسعه کشور فراهم خواهد شد.

دیگر خبرها

  • برنامه تأمین ارز دولت و بانک مرکزی شفاف است ولی کافی نیست
  • بازدید هیئت هرمزگانی از نمایشگاه صنعت پلاستیک چین
  • چیزی به نام مرغ هورمونی وجود ندارد
  • معدوم سازی سه تن انواع موادغذایی تاریخ مصرف گذشته در زاهدان
  • روی هر مرغ بالای ۱۰ هزار تومان ضرر می‌کنیم
  • توسعه کشور و مردمی سازی صنعت نفت و گاز بدون نیاز به مدیریت و بودجه دولت
  • ثبت ۵۷۴ واحد پرورش طیور از قزوین در سامانه سماصط
  • لزوم حمایت از تولیدکنندگان برای تحقق جهش تولید
  • صادرات ماهانه ۱۵ تا ۲۰ هزار تن مرغ به بازار‌های هدف
  • رشد ۳ برابری پرورش مرغ گوشتی در تهران