Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - شهرستان سامان علی‌رغم ظرفیت‌های عظیم گردشگری، به دلیل مشکلات زیرساختی از جمله محورهای مواصلاتی نامناسب هنوز در جایگاه قابل قبولی گردشگری قرار ندارد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، شهرستان سامان در 16 کیلومتری شهرکرد مرکز استان چهارمحال و بختیاری قرار دارد، این شهرستان با دارا بودن جاذبه‌های تاریخی، گردشگری و مذهبی در چهارفصل سال پذیران گردشگران بسیاری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عبور رودخانه زاینده‌رود از این شهرستان، جذابیت‌های زیادی را ساخته است، جذابیت‌هایی که در صورت استفاده صحیح از آن می‌تواند باعث تحول صنعت گردشگری در کل استان چهارمحال و بختیاری و شهرستان سامان شود.

  اما این شهرستان با وجود قابلیت‌ها و استعدادهای فراوان برای جذب گردشگر هنوز نتوانسته آنچنان که باید در صنعت گردشگری موفق باشد و گردشگری در این شهرستان تاثیر چندانی در رشد اقتصادی مردم منطقه ندارد.

بازاریابی نامناسب و عرضه نادرست محصولات کشاورزی  یکی از دلایل عدم رونق اقتصادی در گردشگری منطقه است که می‌طلبد هم مردم محلی و هم مسئولان در این زمینه اقدامات موثری انجام دهند تا شاهد رونق اقتصادی در کنار جاذبه‌های گردشگری سامان باشیم.

همچنین وجود جاده‌های ارتباطی نامناسب و گره‌های ترافیکی در برخی از نقاط شهرستان سامان در امر گردشگری این منطقه اثر گذاشته و می‌طلبد که مسوولان برای رفع این مشکل تلاش کنند تا گردشگران بیشتری به سمت سامان جذب شوند.

گره ترافیکی جاده‌های مواصلاتی مانع رونق گردشگری سامان

فرجام سمیعی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در شهرکرد، با اشاره به اینکه در بحث رونق و توسعه گردشگری در سطح استان سیاست‌های کلی وجود دارد، اظهارداشت: اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان درحال ایجاد یک سری تجهیزات گردشگری هست و یک سری مجوزات داده می‌شود تا برای اسکان مسافران به کمک ما آیند.

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری چهارمحال و بختیاری عنوان کرد: ورزش رفتینگ یکی از جاذبه‌ها و پتانسیل‌ها در شهرستان سامان است که به خوبی از آن استفاده می‌شود و متولیان آن سامان‌دهی شده و قرار است متولیان این ورزش، تعاونی با حضور مسئولان ورزش و جوانان و امور آب تشکیل دهند.

وی گفت: در شهرستان سامان جاده‌های مواصلاتی مشکل دارد و خصوصاً گره‌های ترافیکی که در برخی نقاط است باید ترمیم شود که به این منظور یک سری اعتبارات برای سفر ریاست جمهوری پیشنهاد شده تا این مشکل مرتفع شود.

سمیعی تشریح کرد: ما در بحث مجتمع‌های گردشگری و هتلینگ به دنبال تاسیسات پایدار هستیم و به این منظور در شهرستان سامان تسهیلات اختصاص دادیم و برای باغات گردشگری نیز برنامه‌ریزی می‌کنیم که در رونق گردشگری به کمک ما بیایند.

وی ادامه داد: در حال حاضر گردشگری ماجراجویانه در استان ما نوین است و باید با پتانسیل‌های منطقه مطابق باشد، ما در مناطق عشایری اردوگاه‌های گردشگری ایجاد کرده‌ایم و برنامه‌هایی در آن اجرا می‌شود اما در شهرستان سامان رودخانه و روستاها برای ما محدودیت ایجاد کرده و نمی‌توان در این شهرستان زیاد مانور داد مگر اینکه شهرداری‌ها در سطح شهر یا پارک‌ها کاری انجام دهند.

فعالیت 35 خانه مسافر، 4 اقامتگاه بومگردی و 3 هتل در سامان

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری چهارمحال و بختیاری عنوان کرد: ما از بافت اقامتی روستاهای هدف گردشگری شهرستان سامان مانند یاسه‌چاه استفاده می‌کنیم و چون نمی‌توان در بافت این روستاها دست برد پس سعی می‌کنیم تورهای گردشگری بازدید‌کننده باشند

وی عنوان کرد: همچنین به افرادی از جوامع محلی که بخواهند در بحث اقامتگاه بوم‌گردی فعالیت کنند مجوز می‌دهیم، همچنین در کنار این موضوع در بحث صنایع دستی و سوغات محلی برنامه‌ریزی می‌کنیم تا مردم روستا تولیدات محلی خود را به فروش برسانند.

سمیعی اظهار کرد: در حال حاضر 35 خانه مسافر و 4 اقامتگاه بوم‌گردی دارای مجوز در شهرستان سامان فعال است و 3 هتل در روستای چلوان، ایلبگی و قطب صنعتی سامان در حال احداث و تکمیل هستند.

وی درمورد راهکارهای افزایش درآمد از طریق فروش محصولات کشاورزی و تولیدات شهرستان سامان گفت: شاید بتوان گفت نحوه بازاریابی مردم حاشیه روستاها به گونه‌ای است که گردشگران برای خرید جذب نمی‌شوند.

پایانه جدید شرق به قطب گردشگری و اقتصادی تبدیل می‌شود/ ارائه 8 پروژه تحولی به شهردار تهرانروایت تسنیم از مشکلات روستای گلین کردستان/ روستایی با ظرفیت‌های گردشگری اما محروم از امکانات اولیهروایت تسنیم ازحال ناخوش "هفت‌برم" شیراز/ متخلفان به این منطقه گردشگری رحم نکرده‌اند

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری چهارمحال و بختیاری خاطرنشان کرد: در بحث محصولات کشاورزی قیمت بالا و عدم رعایت موارد بهداشتی در برخی جاها موجب عدم خرید گردشگران در آن مناطق می‌شود، این موضوع با جهادکشاورزی، مرکز بهداشت و سازمان صمت مطرح شده و نظارت‌ها انجام می‌شود اما اگر بسته بندی محصولات درست و شکیل انجام شود شاید این ضعف پوشش داده شود.

انتهای پیام/7540/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اداره کل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری چهارمحال و بختیاری شهرستان سامان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۱۳۰۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجلیل از شهرداران، شورا‌ها و دهیاران نمونه چهارمحال و بختیاری

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای چهارمحال و بختیاری، به مناسبت گرامیداشت هفته‌ی شورا‌ها باحضور استاندار  از ۱۲ دهیار، ۱۲ شورا و ۹ شهردار نمونه استان درمراسم روزملی شوراها و جشنواره استانی شهریار قدردانی شد.
علی محمدی مدیرکل دفتر امور شهری وشورا‌های استانداری استان انتخاب شهرداران و شورا‌های نمونه را درسه شاخصه پاسخگویی و درگاه‌های ارتباطی با مردم، ارزیابی عملکرد و بازرسی عنوان کرد وگفت: برخی شهرداری‌ها ازجمله شهرداری شهرکرد با موفقیت درسه شاخصه به طور همزمان شهرداری برتر استان برتر شد.
زاهدی مدیرکل دفتر امورروستایی وشورا‌های استانداری استان هم تعامل دوسویه، اقدامات عمرانی و توسعه روستا‌ها دربخش‌های مختلف را از مهمترین شاخص‌های انتخاب ۱۲ دهیاری نمونه دراستان دانست.
استاندار چهارمحال وبختیاری هم ثمره تعامل شورا‌های استان با مدیران دستگاه‌های اجرایی در پیگیری حل مشکلات استان، دو سفر رئیس جمهور در ۲ سال متوالی با دستاورد‌های بزرگ درتأمین آب شرب پایدار، توسعه راه‌ها و کشت گلخانه‌ای دربخش کشاورزی دانست.
غلامعلی حیدری مشارکت مردم در سرمایه گذاری‌ها، کاهش آسیب‌های اجتماعی و رفع معارضات اجتماعی را مهمترین راهبرد شورا‌های شهری وروستایی برای توسعه استان درسال جاری برشمرد.
منتخب مردم شهرستان‌های فارسان، اردل، کیار وکوهرنگ درمجلس دوازدهم هم مبدا توسعه را روستا دانست و گفت: می‌توان با ابتکار عمل وفرهنگ سازی مشارکت مردم بویژه روستائیان را درهمه طرح‌های توسعه‌ای کلید زد ونتیجه آن قطعاً به توسعه همه جانبه منجر می‌شود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی دانلود

دیگر خبرها

  • نجات دو خانواده در ارتفاعات آس جم شهرستان خانمیرزا
  • محورهای مواصلاتی شهرستان خوسف آسیب جدی دیده‌اند
  • شرایط محورهای مواصلاتی برای سفر مناسب نیست
  • آموزش رشته شنا به شش هزار و ۵۳۶ دانش‌آموز در چهارمحال و بختیاری
  • تجلیل از شهرداران، شورا‌ها و دهیاران نمونه چهارمحال و بختیاری
  • از ظرفیت شوراها برای پیشرفت چهارمحال و بختیاری استفاده شود
  • اعطای ۸۰ مجوز گردشگری در استان چهارمحال و بختیاری
  • ترافیک سنگین در محورهای مواصلاتی/جاده چالوس مسدود شد
  • وجود ۱۴ نقطه حادثه‌خیز در محورهای مواصلاتی ارومیه
  • محورهای چهارمحال و بختیاری لغزنده هستند