Web Analytics Made Easy - Statcounter

محققان چارچوب نرم‌افزاری موسوم به متن‌باز میوسوئیت (MyoSuite) را ساخته‌اند که مدل‌های حرکتی عضلانی‌اسکلتی پیشرفته را با هوش مصنوعی ترکیب می‌کند. میوسوئیت می‌تواند در کاهش طراحی‌ها برای درمان‌ اسکلت خارجی به کمک ربات‌ها بیاید و نیاز به آزمایش‌ روی مدل‌های واقعی را برطرف کند.

به گزارش گروه علم و آموزش ایران اکونومیست از پایگاه علمی techk plore، این مدل های دیجیتالی که در آزمایشگاه تحقیقات هوش مصنوعی متا (فیس‌بوک) در آمریکا و در آزمایشگاه مهندسی و مدل‌سازی نورومکانیکال دانشگاه توئنت در هلند به سرپرستی پروفسور ماسیمو سارتوری ساخته شده اند، می‌توانند انجام حرکات ترکیبی و تعامل با ربات‌های کمکی را بیاموزند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اکنون، مدل‌سازی و شبیه‌سازی برای تکنولوژی‌های سلامت انسان همان اندازه اهمیت دارند که برای پیشرفت صنعت خودروی مدرن اهمیت داشته‌اند. پروفسور ماسیمو سارتوری می‌گوید: اگر امکان داشت نتیجه درمان رباتیک را از قبل پیش بینی کنیم، می‌توانستیم آن را برای بیمار بهینه‌سازی کنیم و یک درمان واقعا شخصی‌سازی‌شده و مقرون به صرفه را ارائه دهیم.

میوسوئیت از شبیه‌سازی هم‌زمان سیستم‌های عضلانی‌اسکلتی مجهز به هوش مصنوعی که از نظر فیزیکی در تعامل با ربات‌های کمکی مانند اسکلت خارجی هستند، حمایت می‌کند.

با میوسوئیت می‌توانید پدیده‌های بیولوژیکی همچون خستگی عضلانی، سارکوپنی عضلانی، پارگی تاندون و ترمیم را شبیه‌سازی کنید. علاوه بر این، می‌توانید شبیه‌سازی کنید که چگونه ربات‌های کمکی طراحی و کنترل می‌شوند تا پس از بروز این مشکلات، وضعیت را به حال اول برگردانند.

به دلیل صحت فیزیولوژیکی مدل‌های عصبی و عضلانی ما و واقع‌گرایی فیزیکی شبیه‌سازی‌هایمان، رفتارهای انجام‌شده با هوش‌ مصنوعی واقع‌بینانه است.

میوسوئیت می‌تواند در کاهش سیکل‌های تکراری طراحی درمان‌های اسکلت خارجی به کمک ربات‌ها مسیرهای جدیدی را باز کند. بدون آن‌ها به آزمایش‌های طولانی‌مدت روی مدل‌های واقعی نیاز داریم.

پروفسور سارتوری می‌افزاید: امیدواریم خصوصیات متنوعی که در چارچوب نرم‌افزاری ما تقویت می‌شوند، برای فهم سیستم‌های نورومکانیکالی که با عامل‌های رباتیک مصنوعی در تعامل هستند، فرصت‌های جدیدی را پدید آورد.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: ربات ، فناوری ، برگزیدگان علم

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: ربات فناوری برگزیدگان علم شبیه سازی ربات ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۱۳۱۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشته‌ها و سطوح برگزاری المپیاد ورزش‌های فناورانه دانشجویی اعلام شد

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، المپیاد ورزش‌های فناورانه دانشجویی در ۳ حوزه ورزش‌های دیجیتال و فیجیتال، رباتیک، فناوری و نوآوری برگزار می‌شود.

ورزش‌‎های دیجیتال و فیجیتال در ۳ سطح /دانشگاهی، استانی و ملی

۱- دیجیتال «فیفا ۲۰۲۴، E-football»،

۲- فیجیتال «مینی فوتبال فیجیتال، مینی بسکتبال فیجیتال»

۳- حرکتی «kinect» «دوچرخه سواری، تنیس، تنیس روی میز، رزمی»

ورزش‌های رباتیک در ۲ سطح / استانی، ملی/

۱- مسابقات ربات‌های واقعی «مسابقه خودرو‌های خودران، مسابقه فوتبال اندازه کوچک، مسابقه دوی ربات‌های انسان نما»

۲- مسابقات شبیه سازی «مسابقه شبیه سازی فوتبال ۳ بعدی، مسابقه شبیه سازی خودرو‌های خودران»

۳- مسابقات لیگ نوآوری و خلاقیت «طراحی و ساخت ربات‌های صخره نورد، شناگرو ایده‌های آزاد»

فناوری و نوآوری در ورزش

۱- تحلیل‌های عملکردی در سطح ملی «تحلیل داوری صحنه‌های ورزشی، پیش‌بینی درصد مالکیت توپ در مسابقه، تحلیل بیومکانیکی و آسیب شناسی فعالیت ورزشی»

۲- طراحی و برنامه‌نویسی در دو سطح استانی و ملی «طراحی اپلیکیشن ورزشی، طراحی صنعتی محصول ورزش، شبیه سازی الکترونیکی ابزار ارزیابی در ورزش»

گفتنی است؛ ثبت‌نام المپیاد ورزش‌های فناورانه دانشجویی با امکان ثبت‌نام کلیه دانشجویان از تمام رشته‌ها و دانشگاه‌های سراسر کشور از ۲۷ فروردین ماه آغاز شده است و تا ۲۵ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ ادامه دارد و علاقه‌مندان می‌توانند با مراجعه به آدرس Setav.ir/stso نسبت به ثبت‌نام خود اقدام کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تازه‌ترین شواهد از وجود سیاره X در لبه تاریک منظومه شمسی
  • رشته‌ها و سطوح برگزاری المپیاد ورزش‌های فناورانه دانشجویی اعلام شد
  • رشته‌ها و سطوح المپیاد ورزش‌های فناورانه دانشجویی اعلام شد
  • این اولین ربات انسان‌نمای تمام‌الکتریکی با سرعت ۶ کیلومتربرساعت است
  • کدام تیم قهرمان یورو 2024 می شود؟ نتیجه 10 هزار شبیه سازی با کامپیوتر!
  • نسل جدید ربات انسان‌نما، همه‌منظوره است
  • ساخت ربات چینی با سرعت و دقت انسانی
  • بومی سازی تجهیزات الکترونیکی در صنعت دریا
  • ربات انسان‌نمای تسلا تا سال دیگر به بازار می‌آید
  • ربات انسان نمای تسلا در آستانه عرضه به بازار