Web Analytics Made Easy - Statcounter

«محمد زیدوند» روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: این طرح با هدف تقویت سلامت روان و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی توسط نوجوانان اجرا می‌شود.

وی اظهار داشت: دختران و پسران ۱۳ تا ۱۸ سال در محلات و مناطق مختلف استان انتخاب شده تا در اجرای این طرح همکاری  داشته باشند. 

سرپرست اداره کل بهزیستی استان مرکزی گفت: ۳۵ نفر از کارشناسان بهزیستی استان در یک دوره آموزشی سه روزه مطالب مربوطه را فراگرفته و به عنوان تسهیلگر در این طرح مشارکت دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زیدوند افزود: در این طرح نوجوانان آموزش را فرا می‌گیرند تا نسبت به آسیب‌های اجتماعی شناخت پیدا کنند و نگرش آنان در کارهای گروهی و برای کمک به رفع آسیب‌های اجتماعی به عنوان عضو فعال اثربخش باشد.

وی اظهار داشت: تلاش این اداره کل نهادینه کردن سلامت اجتماعی و بهبود وضعیت سلامت روان نوجوانان و جوانان است. 

سرپرست اداره کل بهزیستی استان مرکزی گفت: طرح مانا در سال‌های ۹۷ و ۹۸ اجرا و در سال ۹۹ به دلیل بیماری کرونا متوقف شد و سال گذشته این طرح در شهرهای اراک، آشتیان، خمین، محلات، شازند، دلیجان، فراهان و کمیجان برای  ۷۲۵ نوجوان اجرا شد.

زیدوند با اشاره به اهمیت ویژه پیشگیری در بحث آسیب‌های اجتماعی، افزود: غنی‌ سازی اوقات فراغت یکی از موضوعات مهمی است که باید مورد توجه مسئولان به ویژه در حوزه‌های فرهنگی و اجتماعی قرار گیرد، زیرا استفاده درست و بهینه از فرصت‌ها می‌تواند زمینه و بستر مناسب برای رشد و شکوفایی اجتماعی، جلوگیری از آسیب‌ها و حفظ نشاط و شادابی افراد به ویژه جوانان و نوجوانان را فراهم کند.

وی اظهار داشت: نوجوانان در این طرح مهارت‌های کار گروهی و مشارکتی را آموزش می‌بینند و به تقویت مهارت‌های اجتماعی، تقویت اعتماد به نفس و افزایش قدرت خلاقیت می‌پردازند.

سرپرست اداره کل بهزیستی استان مرکزی گفت: مهمترین رویکرد این طرح توجه به مقطع سنی نوجوانان و استفاده از ظرفیت‌های این سنین در مشارکت و برنامه‌ریزی برای کاهش آسیب‌های اجتماعی در جامعه است.

۶۵ هزار توانجو در استان مرکزی از خدمات بهزیستی استفاده می‌کنند.

برچسب‌ها آسیب های اجتماعی اراک استان مرکزی اداره کل بهزیستی استان مرکزی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آسیب های اجتماعی اراک استان مرکزی آسیب های اجتماعی اراک استان مرکزی اداره کل بهزیستی استان مرکزی اداره کل بهزیستی استان مرکزی آسیب های اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۱۳۱۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۴۰ درصد متکدیان، معتاد هستند/ برخی برای تکدی‌گری خود را به شکل «زنان» درمی‌آورند

به گزارش خبرآنلاین از خراسان، مهدی ابراهیمی در گفتگویی با بیان اینکه تکدی‌گری به عنوان یک آسیب اجتماعی شناخته می‌شود، اظهارکرد: برهمین اساس، طبق قانون، شناسایی و جمع‌آوری متکدیان در معابر شهری، با همکاری نیروی انتظامی را در دستورکار خود داریم. وی با بیان اینکه در سال گذشته بیش از ۴۷۰۰ نفر متکدی در سطح شهر شناسایی و به مرکز رسیدگی به آسیب‌دیدگان اجتماعی منتقل شده‌اند، گفت: ۷۵ درصد این افراد «آقا»، ۱۹ درصد «بانوان» و ۶ درصد هم کودکان زیر ۱۸ سال هستند. معاون اجتماعی و مشارکت‌های شهرداری مشهد افزود: متاسفانه تست اعتیاد بیش از ۱۸۹۰ نفر از متکدیان، مثبت بوده که با هماهنگی مقام قضایی و همکاری بهزیستی به کمپ‌های درمان اعتیاد رایگان و دولتی تحویل شده‌اند. ابراهیمی تصریح کرد: علاوه بر این، ساماندهی متکدیان اطراف حرم مطهر رضوی نیز با همکاری مسئولین مربوطه صورت گرفته در همین قالب، بیش از ۷۹۰ نفر به مرکز رسیدگی به آسیب‌دیدگان اجتماعی منتقل شدند. ابراهیمی اظهارکرد: متاسفانه شایع‌ترین موضوع در پدیده تکدی‌گری، سواستفاده از احساسات زائرین و مجاوران است که متکدیان حرفه‌ای با شیوه‌های متنوع و مختلفی همچون استفاده از عروسک به‌جای نوزاد و تغییر ظاهر از مرد به زن، به تکدی‌گری می‌پردازند. وی گفت: سالمندان و زنان، بیش از سایر گروه‌های سنی در معابر و چهارراه‌ها حضور دارند و دلیل آن هم، کمک بیشتر مردم به این گروه‌های سنی است. 46 برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901231

دیگر خبرها

  • اجرای طرح چهارشنبه‌های اجتماعی در پنج محله گرگان
  • آشنایی جامه هدف بهزیستی با معیارهای انقلاب با جهاد تبیین
  • تفاهم نامه ارائه خدمات رونشناختی در حوزه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی کارگران امضا شد
  • بیش از ۴۰ درصد متکدیان، معتاد هستند
  • بیش از ۴۰ درصد متکدیان، معتاد هستند/ برخی برای تکدی‌گری خود را به شکل «زنان» درمی‌آورند
  • شهرداری به دنبال کاهش آسیب‌های اجتماعی در بهشت زهرا
  • ۴۰ درصد متکدیان مشهد معتاد هستند
  • بیش از ۴۰ درصد متکدیان مشهدی معتاد هستند
  • بهره‌مندی ۳۶۰۰ دانش‌آموز مازندرانی از طرح سراد
  • ۴۰ درصد متکدیان معتادند