Web Analytics Made Easy - Statcounter

قطعنامه پیشنهادی آمریکا در محکومیت آزمایش های موشکی کره شمالی، نتوانست موافقت چین و روسیه را به دست آورد، امری که منعکس کننده جنگ سرد جدید در سازمان ملل است.

به گزارش روز یکشنبه ایران اکونومیست به نقل از پایگاه اینترنتی یوراسیاریویو، وتوی این قطعنامه از سوی چین و روسیه، نشان از جنگ سرد جدیدی در سیاست بین الملل و در شورای امنیت سازمان ملل دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«لیندا توماس گرینفیلد» سفیر آمریکا در سازمان ملل متحد این اتفاق را برای شورای امنیت ناامیدکننده خواند و گفت: این شورا از اقدام درمورد آزمایش های موشک بالستیک قاره پیمای کره شمالی خودداری کرده است.

وی با اشاره به اینکه این شورا سابقه اجماع و اقدام جمعی در ارتباط با این موضوع دارد که به سال ها قبل باز می گردد، افزود: در سال ۲۰۱۶ و باردیگر در سال ۲۰۱۷، شورا به اتفاق آرا به اقدامات تحریک آمیز کره شمالی با قطعنامه هایی که تحریم هایی را اعمال می کرد، پاسخ داد.

پس از نخستین آزمایش هسته ای کره شمالی، شورای امنیت در ابتدا در سال ۲۰۰۶ پیونگ یانگ را تحریم کرد و تحریم های مضاعف در پاسخ به آزمایش های هسته ای بیشتر، باعث مشکلات اقتصادی در کره شمالی شد.

در همین حال، سفیر آمریکا سکوت اخیر شورای امنیت را مسبب جرات گرفتن کره شمالی دانست و گفت: ۲۳ آزمایش از ابتدای سال جاری انجام شده و ما سکوت کرده ایم، که این مساله به طور قطع کره شمالی را از انجام آزمایش های بیشتر متوقف نکرده است و ما انتظار آزمایش های بیشتری را داریم.

وی با طرح این استدلال که کره شمالی به یقین از وتوی دو کشور دوست خود، تائیدیه می گیرد، افزود: اما آنچه آنها از ۱۳ عضو شورا شنیدند، این بود که ما خواستار اقدام هستیم و به آنها پیام دادیم که ۱۳ عضو از ۱۵ عضو شورای امنیت آنچه را آنها انجام داده اند، محکوم می کنند.

ارتش کره شمالی بامداد چهارشنبه اعلام کرد که ۳ موشک بالستیک را در کمتر از یک ساعت آزمایش کرده است. این موشک‌ها از منطقه سونان پیونگ یانگ پایتخت کره شمالی پرتاب شده‌اند.

از ابتدای سال میلادی تاکنون کره شمالی دست‌کم ۱۶ موشک آزمایش کرده است. در ۱۸ اردیبهشت ماه نیز این کشور یک موشک بالستیک به احتمال زیاد از یک زیردریایی در نزدیکی شهر بندری سینپو در امتداد سواحل شرقی خود پرتاب کرده است.  

گزارش‌های اخیر حاکی است که کره شمالی در حال تعمیر تونل‌های زیرزمینی در سایت آزمایش هسته‌ای «پونگ یی ری» است که یک آزمایش هسته‌ای احتمالی در آینده نزدیک را نشان می‌دهد.  

آزمایش‌های موشکی کره شمالی در حالی اتفاق افتاده که این کشور به دنبال افزایش وحدت داخلی در بحبوحه مبارزه با همه‌گیری کووید-۱۹ و مشکلات اقتصادی ناشی از تحریم‌ها به سر می‌برد.  

کره شمالی معتقد است تهدیدها و دشمنی واشنگتن به جای خطرناکی رسیده و با اشاره به رزمایش‌های مشترک آمریکا و کره جنوبی، استقرار سلاح‌های استراتژیک در منطقه و اعمال تحریم‌های مستقل در کنار تحریم‌های سازمان ملل متحد باید برای مقابله طولانی مدت با امپریالیسم آمریکا آمادگی بیشتری داشته باشد.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: شورای امنیت سازمان ملل ، کره شمالی ، موشک بالستیک

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: شورای امنیت سازمان ملل کره شمالی موشک بالستیک موشک بالستیک شورای امنیت سازمان ملل کره شمالی تحریم ها هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۱۳۴۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کره شمالی تازه‌ترین تحریم‌ها علیه تهران را غیرقانونی و غیرانسانی خواند

از روزنامه جونگانگ دیلی، خبرگزاری رسمی کره شمالی از تحریم‌های اخیر ایالات متحده علیه صنعت پهپادی ایران انتقاد کرد درحالیکه علت اعمال تحریم‌ها پاسخ تهران به جنایات و تجاوزات رژیم صهیونیستی بوده است.

به‌تازگی واشنگتن اشخاص و نهاد‌هایی که مدعی است با برنامه پهپادی ایران مرتبط هستند را تحریم کرده است.

خبرگزاری کره شمالی نوشت که اقدام نظامی ایران ناشی از حملات بی‌پروای اسرائیل است درحالیکه آمریکا حقایق را به گونه‌ای منحرف می‌کند که ایران را مسئول وخامت اوضاع منطقه نشان دهد.

این رسانه رسمی پیونگ یانگ تاکید کرد: رفتار بی‌ملاحظه ایالات متحده یک اقدام خشونت‌آمیز، غیرقانونی و غیرانسانی است که حاکمیت ایران را نقض می‌کند. هیچ چیز نمی‌تواند نیرو‌های مسلح ایران و اراده مردم برای حفظ حاکمیت و عزت کشور را در هم بشکند.

هفته گذشته اداره کنترل دارایی‌های خارجی وزارت خزانه داری (OFAC) بیش از ۱۲ نهاد، شخص و کشتی را در فهرست تحریم‌های تازه قرار داد درحالیکه مدعی است آنها نقش اصلی در تسهیل و تامین مالی فروش مخفیانه پهپاد‌های وزارت دفاع ایران ایفا می‌کنند.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل بین‌الملل

دیگر خبرها

  • مسکو: واشنگتن در ۶ ماه اخیر، شورای امنیت را گروگان گرفته است
  • ایران هفت شخص و پنج نهاد آمریکایی را تحریم کرد
  • اعلام تحریم های ایران علیه افراد و نهادهای آمریکایی و انگلیسی/  نامه ایران به شورای امنیت در رد اتهامات اسرائیل/ حمله آمریکا و انگلیس به شمال یمن/ اعلام برگزاری رزمایش نظامی آمریکا و پاکستان
  • تحریم ۱۳ فرد و شرکت آمریکایی توسط ایران
  • ایران ۷ شخص و ۵ نهاد آمریکایی را تحریم کرد
  • نبنزیا: شورای امنیت به گروگان آمریکا تبدیل شده است
  • کره شمالی تازه‌ترین تحریم‌ها علیه تهران را غیرقانونی و غیرانسانی خواند
  • واکنش کره شمالی به تازه‌ترین تحریم‌ها علیه تهران
  • انتقاد کره شمالی از تحریم‌های اخیر آمریکا علیه ایران
  • ساقط کردن ۶ موشک «اتکمز» آمریکا توسط ارتش روسیه/ «مغز متفکر پوتین»: اوکراین نباید وجود داشته باشد