Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-30@14:35:20 GMT

لیست ۱۳۰ ساختمان پرخطر پایتخت منتشر شود

تاریخ انتشار: ۸ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۱۱۳۵۰۹

لیست ۱۳۰ ساختمان پرخطر پایتخت منتشر شود

عضو شورای اسلامی شهر تهران گفت: باید لیست ۱۳۰ ساختمان بلندمرتبه پرخطر در شهر تهران منتشر شود تا مردم مطلع شوند.

به گزارش خبرنگار ایمنا، ناصر امانی امروز_ هشتم خردادماه‌_ در شصت‌وششمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر تهران، اظهار کرد: فاجعه هولناک فروریختن ساختمان معروف به متروپل در شهر مقاوم و صبور آبادان پس از شش سال که از حادثه ساختمان پلاسکو در تهران گذشته است، بار دیگر تمام ایران را تکان داد و تبدیل به غم و عزای ملی شد که این مصیبت را به اهالی خوزستان به ویژه مردم صبور و عزادار آبادان و خانواده‌های مصیبت‌دیده تسلیت می‌گویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در حادثه متروپل علاوه بر سنگین بودن هزینه‌های مالی سبب از دست رفتن حیات انسان‌ها شده است، تبعات حیثیتی و معنوی آن متوجه مدیریت شهری، سازمان نظام مهندسی، منطقه آزاد اروند و بسیاری دیگر از دستگاه‌های اجرایی مستقر در منطقه خواهد بود.

عضو شورای اسلامی شهر تهران اضافه کرد: متروپل که از نوع پروژه‌های مشارکتی شهرداری آبادان بوده است، هنوز به طور کامل به بهره‌برداری نرسیده بوده است شده بود که به چنین سرنوشتی گرفتار شد، بنابراین مدیریت شهری ایران دچار سردرگمی عجیبی شده است که پس از اعلام استقلال از دولت و تبدیل شدن به نهاد عمومی غیردولتی و خودکفایی مالی، نه تنها به یک نهاد مستقل تبدیل نشد، بلکه متولیان زیادی پیدا کرده است که منطقه آزاد جدیدترین متولی شهرداری در برخی از شهرهای کشور از جمله آبادان و خرمشهر است.

امانی با بیان اینکه حادثه متروپل زنگ هشدار جدی به مدیریت شهری تهران و شورای اسلامی شهر و شهرداری است که بر اساس گزارش‌ها حداقل ۱۳۰ ساختمان پرخطر در مناطق مختلف وجود دارد که همگی استعداد تبدیل شدن به یک متروپل دیگر را دارند، ادامه داد: اینکه گفته شود بیش از پنج هزار اخطار کتبی به مالکان یا بهره‌برداران این ساختمان‌ها ابلاغ شده است، مشکلی را رفع نمی‌کند و همه متولیان موضوع یعنی مدیریت شهری، نظام مهندسی، قوه قضائیه، مالکان، بهره‌برداران و نهادهای خیریه و حمایت‌کننده باید تصمیم جدی بگیرند و پای کار بیایند و بایستند.

وی گفت: پس از اینکه در دی‌ماه سال ۱۳۹۵ حادثه پلاسکو رخ داد، هیئتی از طرف رئیس جمهور وقت تعیین شد تا گزارشی از حادثه پلاسکو ارائه دهند، اما این گزارش به ورطه فراموشی سپرده شد؛ گزارشی که توسط یک نهاد بی‌طرف علمی و استفاده از کارشناسان برجسته ساختمانی، فنی مهندسی و دانشگاهی تهیه شده بود و کسانی که در حادثه پلاسکو به نوعی مقصر شناخته شدند این گزارش را صددرصد پذیرفتند و هیچکس به آن اعتراض نکرد.

عضو شورای اسلامی شهر تهران گفت: حادثه متروپل آبادان به این دلیل اتفاق افتاد که به پیشنهادهای این گزارش علمی و جامع عمل نکردند و ۹۰ درصد پیشنهادهایی که در گزارش آن هیئت مطرح شد به ورطه فراموشی سپرده شد.

وی گفت: بر اساس ماده ۸۷ قانون برنامه سوم توسعه شهرداری تهران، شهرداری موظف است در راستای ارتقای ایمنی ساختمان‌های موجود شهر و کاهش نرخ وقوع حوادث در بافت شهری اقدامات لازم را انجام دهد و یک مورد آن پایش مستمر ایمنی ساختمان‌های بلندمرتبه و ارائه برنامه عملیاتی تا پایان سال دوم برنامه است.

کد خبر 578410

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شوراي شهر شوراي شهر تهران عضو شوراي شهر تهران ناصر امانی پلاسکو ریزش ناگهانی ساختمان متروپل در آبادان جلسه علنی شورای شهر تهران پیام تسلیت مردم ساختمان شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق شورای اسلامی شهر تهران شورای اسلامی شهر مدیریت شهری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۱۳۵۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحول در پایتخت با مدیریت شهری

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، لطف الله فروزنده معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران با تاکید بر اینکه امروز در مجموعه شهرداری اتفاقات بزرگی رقم خورده، که باید برای مردم بازگو شود که آثار و برکات آن در زندگی همشهریان مشهود خواهد بود، اظهارداشت: به طور مثال قطعا هیچ کس نمی تواند موضوع آسفالت را منکر شود،درگذشته متوسط آسفالت 700 هزار تن بوده اما امروز به یک میلیون و هفتصد هزارتن رسیده است و یا افتتاح پی در پی پروژه ها در شنبه های امید و افتخار و گشایش هایی که در پروژه ها اتفاق افتاده و .....

فروزنده در ادامه افزود: همچنین نوسازی ناوگان حمل و نقل، اتوبوس برقی، تاکسی برقی، تقاطع همسطح، تکمیل پروژه های نیمه تمام یادگار، شوشتری و بعثت که اخیرا اضافه شده تمامی این موارد از جمله اقداماتی است که در حوزه شهر سازی انجام شده و حوزه مالی در همه موارد و مسائل نقش اساسی و کلیدی بر عهده داشته است.

وی به تحقق بودجه سال 1402 در دی ماه سال گذشته اشاره کرد و گفت: در سال 1402 برای اولین بار 30 همت متمم ارائه شده است و امسال حتما به رقمی بالاتر از این میزان خواهیم رسید.

معاون شهردار تهران گفت: برای امسال بودجه 151 هزار میلیارد تومانی در نظر گرفته شده است که رقم 80 هزار میلیارد تومان فقط به پروژه های عمرانی اختصاص دارد، افق ما در زمینه بسیار روشن است هر چند این امر وظیفه ما را سنگین تر خواهد کرد اما به لطف الهی، همدلی،همراهی و صمیمیت همکاران خدوم شهرداری به تحقق این مهم دست خواهیم یافت، زیرا هدف نهایی ما ارائه خدمت بیش از پیش به مردم است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آسمان‌خراش‌ها؛ قاتل یا ناجی شهرها؟
  • نماز خواندن مرد غزه‌ ای زیر آوار ساختمان
  • نوسازی ۷ برابری اتوبوس های پایتخت نسبت به دوره قبل مدیریت شهری
  • مانور ایمنی کارگاه‌های پرخطر در ایلام
  • پیشرفت فیزیکی ۴۰ درصدی مرمت ساختمان ساعت
  • انفجار مهمات در پایگاه نظامی کامبوج/ ۲۰ سرباز کشته شدند
  • سانفرانسیسکو؛ پیشرو در بازیافت آب
  • عزم ملی برای حل مشکلات پایتخت شکل بگیرد/ضرورت استفاده از ظرفیت معتمدین محلات در سایر کلانشهرها
  • تحول در پایتخت با مدیریت شهری
  • لکه های پرخطر و حادثه خیز، شناسایی شود