Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان زنجان گفت: زنجان به عنوان راهبر استقرار نظام بودجه ریزی مبتنی بر عملکرد در دستگاه‌های مشمول بودجه استانی در سطح کشور انتخاب شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زنجان ، اواخر سال گذشته راهبری استقرار نظام بودجه‌ریزی مبتنی بر عملکرد دستگاه‌های مشمول بودجه استانی در سطح کشور به سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان زنجان واگذار شد؛ در واقع سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان به عنوان معاونت سازمان برنامه و بودجه کشور باید شیوه جدیدی را برای این موضوع کشف و به تمام سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی‌های استان‌های کشور ابلاغ کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به عبارتی دیگر در مفاد بند "پ" ماده (7) و (8) قانون پنج ساله ششم توسعه، تبصره 19 قانون بودجه سال 1400 کل کشور و همینطور آیین‌نامه اجرایی بند "ج" تبصره 19 قانون بودجه سال 1400 کل کشور تأکید شده است نظام بودجه‌ریزی مبتنی بر عملکرد باید در سطح کشور اجرایی شود؛ حال پس از استقرار دولت سیزدهم و تغییرات مدیریتی در سازمان برنامه و بودجه کشور، عزم جدی برای اجرای نظام بودجه‌ریزی مبتنی بر عملکرد گرفته شده که استارت آغازی آن از دی ماه سال گذشته زده شده است.

در واقع نظام بودجه‌ریزی مبتنی بر عملکرد به عنوان زیر سیستم نظام "مدیریت مبتنی بر نتایج" محسوب می‌شود. بر همین اساس سه موضوع اساسی در این طرح مورد تأکید است؛ نخست اعتبارات هر سازمان در قبال ارزشیابی شاخص‌های عملکرد برنامه‌ها و فعالیت‌های آن تخصیص می‌یابد؛ مورد دوم محاسبه قیمت تمام شده هر واحد خدمت و نهایتاً مورد سوم خدمات بیشتر با کیفیت بالاتر با صرف منابع کمتر.

رامین میرزایی رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان زنجان در گفت‌وگو با تسنیم اظهار کرد: وقتی بودجه به سازمان‌های مختلف داده می‌شود، هر سازمان بر اساس خدمتی که سازمان امور اداری و استخدامی برای آنان تعریف کرده است گزارش کار می‌دهند؛ به طور مثال سازمان صمت در هر استان 30 مورد خدمت دارند؛ همان سازمان گزارش می‌دهد که در سال 1400 برای خدمت صدور پروانه ، 50 مورد پروانه معدن صادر کرده است.

وی افزود: ولی واقعیت این است دستگاه‌های اجرایی، قیمت مشخص و تمام شده‌ای برای هر ارائه خدمت ندارند و همین مسئله سبب سردگرمی بودجه‌ها در دستگاه‌های دولتی می‌شود؛ از سوی دیگر به طور مثال صدور پروانه کشف در سازمان صمت استان زنجان با سازمان صمت استان کرمانشاه و کرمان متفاوت است و نباید بودجه یکسانی به این سازمان‌ها داده شود.

رامین میرزایی رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان زنجان تصریح کرد: حدود 750 دستگاه اجرایی مشمول بودجه استانی در تمام استان‌های کشور وجود دارد و باید قیمت تک تک خدمات در این سازمان‌ها برای سه سال گذشته محاسبه شود. خدمات خودرویی، پشتیبانی اداری و بسیاری از موارد دیگر باید مورد به مورد احصا شود.

وی ادامه داد: همینطور باید فرآیند کاهش قیمت تمام شده برای هر خدمت پیدا شود تا صرفه‌جویی زیادی در بودجه و حقوق بیت‌المال شود. اگر بخواهیم به سمت واقعی‌تر شدن بودجه‌ها حرکت کنیم چاره‌ای جزء اجرای این طرح نداریم؛ همینطور باید مدیران روش‌های جدیدی برای کاهش قیمت تمام شده برای هر خدمت پیدا کنند.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان زنجان با بیان اینکه علاوه بر مزایای این طرح موضوعاتی همچون نظام انگیزشی، نظام پاسخگویی و مدیریت تغییر در این طرح مد نظر است، مطرح کرد: اعطای اختیارات بیشتر به مدیران واحد مجری که اعتبارات هزینه‌ای خود را بر مبنای بهای تمام شده ارائه می‌کنند؛ نگهداری اعتبارات واحد مجری به‌شکل جداگانه در سامانه حسابداری دستگاه‌ اجرایی و همینطور اختیار جابه‌جایی کارکنان غیرکارآمد و مازاد به واحد دیگر در همان دستگاه و یا دستگاه اجرایی دیگر در همان شهر و یا بازنشست کردن و فسخ قرارداد.

وی تأکید کرد: همینطور قرار است از صرفه‌جویی در بهای تمام شده فعالیت‌ها ، 20 درصد در اختیار مدیران واحد (هزینه در بین کارکنان) و 80 درصد دیگر صرف اجرای طرح‌های تملک دارای‌های سرمایه‌ای شود.

میرزایی به تفویض اختیار این طرح به استان زنجان گفت: به موجب ابلاغ 542369 رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور، این مسئولیت بر عهده استان زنجان قرار داده شده است؛ در همین راستا وظایفی همچون اجرای مراحل مورد نیاز پیاده‌سازی نظام بودجه‌ریزی مبتنی بر عملکرد، تدوین و اجرای آموزش‌های مورد نیاز استان‌های کشور، پیگیری جمع‌آوری اطلاعات مورد نیاز مربوط به هر اداره‌کل در هر استان، پیگیری و نظارت بر کیفیت اطلاعات جمع‌آوری شده در هر اداره‌کل در هر استان، ارسال و ارائه گزارشات اقدامات انجام شده به معاونت استان‌ها و توسعه منطقه‌ای سازمان برنامه و بودجه کشور، اختصاص فضا و تجهیزات لازم برای استقرار تیم اجرایی مشاور طرح و همینطور انجام مکاتبات لازم با سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان‌های کشور به این سازمان در استان زنجان واگذار شده است.

رئیس سازمان برنامه و بودجه استان هرمزگان منصوب شدتهیه پیش نویس میزان افزایش حق‌العمل جایگاه های سوخت در سازمان برنامه و بودجهعضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس: حذف ارز ترجیحی ثبات را به بازار هدیه می‌کندمخالفت کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با محدودیت دولت در تامین برق ماینرها

وی افزود: از اواخر سال گذشته برنامه‌ریزی‌های زیادی را برای این کار انجام دادیم و پیوسته با رؤسای سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان‌ها به شکل مجازی جلسات زیادی را برگزار می‌کنیم؛ امیدواریم اجرای این طرح با موفقیت اجرا و نهایتاً به نفع جمهوری اسلامی شود. نتایج این طرح باید تا مهر به سازمان برنامه و بودجه ابلاغ شود تا برای بودجه 1402 مدنظر قرار گیرد.

این مسئول در پایان دلیل واگذاری این راهبری به استان زنجان را اینگونه تشریح کرد و گفت: مسئولان سازمان برنامه و بودجه کشور به توانایی فنی در سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان زنجان ایمان آوردند و خوشبختانه به بنده و همکارانم اعتماد کردند.

انتهای پیام/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ساختار بودجه ساختار بودجه رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان زنجان نظام بودجه ریزی مبتنی بر عملکرد سازمان برنامه و بودجه کشور استان های کشور بودجه استان سال گذشته سازمان ها استان ها تمام شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۱۳۹۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت بالاترین رکورد جوجه‌ریزی در سال ۱۴۰۲ / کاهش ۴۱ درصدی کانون بیماری در واحدهای پرورشی

معاون وزیر جهاد کشاورزی و رئیس سازمان دامپزشکی کشور از ثبت بالاترین رکورد جوجه‌ریزی در سال ۱۴۰۲ و کاهش ۴۱ درصدی کانون بیماری در واحدهای پرورشی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان دامپزشکی کشور، مجتبی نوروزی با حضور در کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی به تشریح اقدامات و اهم برنامه‌های پیش روی سازمان دامپزشکی کشور پرداخت و با اشاره به اینکه پرورش دام و طیور سهم و نقش ۳۰ درصدی در ارزش افزوده بخش کشاورزی دارد، اظهار کرد: ارزش اقتصادی دام، طیور، آبزیان و تولیدات سالیانه آن، بالغ بر هزار همت سرمایه است و تأمین بهداشت مهمترین مؤلفه حفاظت از سلامت و امنیت این سرمایه و بر عهده سازمان دامپزشکی کشور به عنوان دستگاه حاکمیتی متولی است.

وی افزود: مهمترین اقدامات سازمان دامپزشکی کشور در سال ۱۴۰۲، شامل کاهش مدت ترخیص نهاده‌ها از ۱۵ به هفت روز، واردات گوشت گرم از کشورهای مختلف جهت تأمین گوشت قرمز کشور (گرفتن مصوبه از هیئت دولت جهت اعزام ناظران مقیم)، اجرای دیپلماسی بین‌المللی، راه اندازی آزمایشگاه سطح سه ایمنی زیستی (Bsl3) و دریافت گواهی اعتبار بخشی مؤسسه آنالیتیکا روسیه، ثبت بالاترین رکورد جوجه‌ریزی در سال ۱۴۰۲ و کاهش ۴۱ درصدی کانون بیماری در واحدهای پرورشی طیور کشور با عملکرد به موقع و فراگیر سازمان دامپزشکی کشور، آغاز به کار مرکز تحقیقات بیماری‌های منتقله از دام و فرآورده‌های خام دامی، افزایش میزان صادرات تخم مرغ از ۵۰ هزار تن در سال ۱۴۰۱ به ۱۳۶ هزار تن در سال ۱۴۰۲ (رشد ۱۶۳ درصدی وزنی و ۲۲۱ درصدی ارزش مالی) است.

معاون وزیر جهاد کشاورزی و رئیس سازمان دامپزشکی کشور تصریح کرد: سازمان دامپزشکی چشم ناظر ۱۳ میلیون تن نهاده وارداتی و ۱۸ میلیون تن فراورده تولید داخلی اعم از بخش دام، طیور، آبزیان، زنبورعسل و کرم ابریشم است و به تازگی بیش از یک هزار تن مرغ به کشور عراق صادر شده است و با افزایش میزان جوجه‌ریزی‌ها می‌توان بخشی از نیاز دو میلیون و ۲۰۰ هزار تنی مرغ در کشورهای همسایه را تأمین کرد.

نوروزی افزود: بخش‌های مرزی و داخلی قرنطینه دامپزشکی و حضور این پست‌ها در سطح استانی، منطقه‌ای و ملی بسیار حائز اهمیت است، به طوری که پست‌های قرنطینه دامپزشکی تضمین کننده سلامت واقعی و توسعه بهداشت عمومی جامعه و اقتصادی کشور است و به تعبیری پست‌های قرنطینه دامپزشکی رسالت دیده‌بانی از سلامت و بهداشت و اقتصاد کشور را برعهده دارند.

وی ادامه داد: از جمله اقدامات سازمان دامپزشکی کشور در حوزه بین الملل می‌توان به صادرات محصولات لبنی به کشورهای مختلف، برقراری صادرات آبزیان به اتحادیه اروپا، برگزاری دوره آموزشی ویژه هیئت کارشناسان دامپزشکی کشورهای مالی و سنگال، تفاهم‌نامه همکاری در زمینه بهداشت دام و دامپزشکی و گسترش همکاری دو جانبه با کشورهای مختلف، امضای الزامات بهداشتی جهت واردات گوشت در راستای تأمین بازار با کشورهای مبدا واردات اشاره کرد.

معاون وزیر جهاد کشاورزی و رئیس سازمان دامپزشکی کشور گفت: ۲۹۳ آزمایشگاه، ۱۱۰ بیمارستان دامپزشکی، ۲۵۸۹ درمانگاه، ۲۳۱۰ داروخانه، ۹۲۳ کارخانه خوراک دام و طیور ،۳۲۳ کشتارگاه دام و ۲۵۵ کشتارگاه طیور بخشی از واحدهای تحت نظارت سازمان دامپزشکی کشور است که همکاران این سازمان در راستای ایمنی غذایی و بهداشت جامعه نظارت شبانه روزی بر آنها دارند.

نوروزی اضافه کرد: بازمهندسی مأموریت‌ها و فرایندهای سازمان دامپزشکی کشور، بازمهندسی ساختار سازمان، حمایت از تولید داخلی دارو، واکسن، مواد ضدعفونی کننده و مکمل‌ها، حمایت از صادرات، ساماندهی نظارت بهینه و نحوه دریافت حقوق مسئولان فنی و هرگونه اقدام که به تحقق شعار سال مبنی بر جهش تولید با مشارکت مردم نیز کمک کند، از جمله مهمترین برنامه‌های این سازمان در سال جاری است.

بعد از ارائه این گزارش، رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی و اعضای حاضر کمیسیون، از اقدامات نوین سازمان دامپزشکی کشور جهت ارتقای تولید و سلامت بهداشتی جامعه تقدیر ویژه و اعضای کمیسیون بر اهمیت حمایت از افزایش اعتبارات و جذب نیروهای متخصص جهت افزایش سطح خدمات بهینه و حداکثری به تولیدکنندگان تاکید کردند؛ همچنین اعضای حاضر کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی انتظارتی را از سازمان دامپزشکی کشور مطرح کردند و مقرر شد برای آنها اقدامات جدی صورت گیرد.

کد خبر 750008

دیگر خبرها

  • خبر خوب رئیس سازمان برنامه و بودجه به کادر درمان کشور
  • مدیران مناطق تصمیم گیر نهایی شهریه مدارس غیردولتی هستند
  • اختصاص ۱۰ همت برای پرداخت فوق‌العاده خاص کادر درمان
  • اولین آزمون استخدامی سال ۱۴۰۳ برگزار شد
  • فرصت‌های از دست رفته برای کردستان با کار جهادی جبران شود
  • تغییر رئیس مرکز آمار ایران
  • لزوم ایجاد بسترهای مناسب برای کسب درآمد پایدار در کردستان
  • رقابت 21 هزار کرمانی در آزمون استخدامی آموزش و پرورش
  • ثبت بالاترین رکورد جوجه‌ریزی در سال ۱۴۰۲ / کاهش ۴۱ درصدی کانون بیماری در واحدهای پرورشی
  • بهره‌برداری از بیمارستان ۴۲۱ تخت‌خوابی رشت از مطالبات نظام سلامت است