Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزراش ایران آنلاین، رئیس سی‌وسومین نمایشگاه کتاب تهران گفت: یک میلیون و ۲۰۰ نسخه کتاب در بخش مجازی این رویداد فروش رفته‌ و در بخش حضوری احتمالا فروش بیشتری انجام شده‌است. که در مجموع ۲۱۱ میلیارد تومان درآمد داشته است. در کل در این دوره نمایشگاه حدود ۳ میلیون نسخه کتاب فروش رفته‌است.

 آخرین نشست خبری سی‌وسومین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با حضور یاسر احمدوند رئیس سی‌وسومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران و علی رمضانی قائم مقام و سخنگو این نمایشگاه ۸ خرداد در سالن عاشوری موسسه خانه کتاب و ادبیات ایران برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ابتدای این نشست یاسر احمدوند در ابراز همدردی با مردم خوزستان و آبادان، اظهار کرد: امیدواریم با تدابیر لازم شاهد تکرار این اتفاق‌ها نباشیم، همچنین مرزبان‌ها وظیفه بزرگی بر عهده دارند و امنیت کشور را تامین می‌کنند.

به گفته وی برگزاری نمایشگاه کتاب رویدادیبزرگ بود که بدون همکاری ارگان‌های مختلف مقدور نبود. دو سال همه‌گیری بیماری کرونا برگزاری نمایشگاه حضوری را دچار وقفه کرده‌بود، اما با همکاری حدود ۷۰ نهاد مختلف این رویداد فرهنگی جامه عمل پوشید. مردم شریف و فرهنگ دوست با حضور معنادار در مصلی تهران، بازدید و خرید از نمایشگاه بر نشاط، پویایی فرهنگی، عمق تمدن و دانش دوستی ملت شریف تاکید کردند و آن را به نمایش گذاشتند.

حدود ۳ میلیون نسخه کتاب در نمایشگاه سی و سوم فروخته شد

رئیس سی‌وسومین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران این دوره از نمایشگاه را دارای ویژگی‌های خاصی دانست و افزود: شاید برجسته‌ترین ویژگی این دوره، برگزاری هم‌زمان نمایشگاه به شکل مجازی و حضوری بود. هنوز کشور کاملا از آسیب کرونا رها نشده‌است، در نتیجه یکی از تمهیدات این بود که نمایشگاه در بخش مجازی هم برگزار شود. خرید بالا از بخش مجازی نشان می‌دهد این رویکرد خوبی بود، زیرا بسیاری از هموطنان امکان سفر به تهران را نداشتند، اما توانستنداز بخش مجازی نمایشگاه خرید کنند.

حدود ۳ میلیون نسخه کتاب فروش رفته‌است

احمدوند در اعلام میزان فروش ریالی دو بخش حضوری و مجازی نمایشگاه کتاب بیان کرد: مجموعا ۲۱۱ میلیارد و ۳۵۰ میلیون تومان کتاب در دو بخش مجازی و حضوری به فروش رفته‌است. البته این رقم در حقیقت باید بالا تر باشد زیرا برخی از ناشران کتاب را به صورت نقدی و کارت به کارت فروختند؛ در نتیجه نمی‌توان عدد مشخص و دقیقی دراین حوزه بیان کرد.

به گفته او یک میلیون و ۲۰۰ نسخه کتاب در بخش مجازی فروش رفته‌است و در بخش حضوری احتمالا فروش بیشتری انجام شده‌است. بیش از ۱۰۷ میلیارد تومان در بخش حضوری و بیش از ۱۰۳ میلیارد تومان در بخش مجازی کتاب فروخته شده‌است. در کل در این دوره نمایشگاه حدود ۳ میلیون نسخه کتاب فروش رفته و عدد قابل اعتنایی است.

رئیس سی‌وسومین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران ادامه داد: به این دلیل که آمار دقیق ریالی و تعداد نسخه کتاب فروش رفته از نمایشگاه قبلی را نداریم، به طور قطع نمی‌توان گفت شرایط به چه صورت بود. در این دوره می‌توان قیمت هر نسخه کتاب را به صورت میانگین ۸۵ هزار تومان درنظر گرفت. در این شرایط اگر ۳ میلیون نسخه کتاب فروش رفته‌باشد، یعنی نمایشگاه مجازی و حضوری حدود ۲۵۰ میلیارد تومان فروش داشته‌است.

احمدوند با اشاره به امکاناتی که نمایشگاه مجازی کتاب در اختیار مسئولان قرار می‌دهد، بیان کرد: نمایشگاه مجازی این امکان را می‌دهد تا تحلیل مشخصی از این بخش داشته‌باشیم. تجربه خوب استفاده از فضای مجازی ما را به این سمت می‌برد که امکان فروش را در مجازی مورد بررسی قرار بدهیم.

فضای نمایشگاه کتاب امن و سالم بود

رئیس سی‌وسومین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با بیان اینکه در این دوره ۸ فضای اختصاصی به برگزاری نشست‌ها تخصیص داده شده‌بود، ادامه داد: بیش از ۳۶۰ نشست مهم در نمایشگاه انجام شد.

او درباره ویژگی‌های این دوره از نمایشگاه کتاب ادامه داد: در این نمایشگاه امکان مشاوره کارشناسان درباره کتاب با مردم مهیا شده‌بود و مردم از آن استفاده می‌کردند. همچنین در این دوره به برگزیدگان جایزه‌های سال‌های گذشته، جلال و کتاب سال و ...توجه شد. توجه به فضای سالم فرهنگی امن در نمایشگاه از موضوع‌های مورد تاکید این دوره بود، همه می‌گفتند فضای نمایشگاه سالم، با نشاط و امن بود.

بیش از ۶۰ مهمان خارجی در نمایشگاه کتاب حاضر شدند

احمدوند با اشاره به برخی خبرهایی که درباره فضای نمایشگاه کتاب منتشر شده‌بود، گفت: برای حفظ سلامت اخلاقی تدابیری انجام شد که شاید برای همه عیان نبود، گروه‌های مردمی و نهادهای رسمی کمک کردند تا در فضای امن و اخلاقی نمایشگاه کتاب برگزار شود، اگرچه برخی بزدلان کوتاه فکر سعی در مخدوش کردن نمایشگاه داشتند.

به گفته او بیش از ۶۰ مهمان از کشورهای مختلف به این نمایشگاه دعوت شده بودند و تعدادی هم مهمان‌های خارجی دعوت نشده در آن حاضر شدند. قطر مهمان ویژه این دوره از نمایشگاه بود و هر دو کشور توانستند از تجربیات فرهنگی یکدیگر استفاده کنند.

رئیس سی‌وسومین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران ادامه داد: در این دوره نمایشگاه کتاب رئیس جمهور با حضور در شبستان با تعدادی از غرفه‌داران گفت‌وگو کردند. از حضور ایشان و برنامه‌هایی که در این بازدید مطرح شد، در برنامه‌های آتی استفاده خواهدشد. همچنین شخصیت‌های سیاسی، فرهنگی و دینی از نمایشگاه دیدن کردند.

جلسات آسیب‌شناسی درباره نمایشگاه کتاب برگزار می‌شود

احمدوند درباره اقداماتی که برای تسهیل حضور بازدیدکنندگان در نمایشگاه انجام شد، بیان کرد: تلاش کردیم در این دوره از نمایشگاه شرایط برای بازدیدکنندگان بهتر باشد، البته مصلای امام خمینی (ره) برای فضای نمایشگاهی طراحی نشده‌است، اما تلاش شد از تعداد بیشتری صندلی و سایبان در فضای مصلی استفاده شود، آب معدنی و آبمیوه با قیمت مناسب برای مردم ارائه شد. هنوز به سطح مطلوبی نرسیدیم و امیدواریم به سطح مطلوب برسیم.

او از برگزاری جلسات آسیب‌شناسی درباره نمایشگاه کتاب خبرداد و افزود: واقف به نواقص در برگزاری نمایشگاه هستیم با برگزاری جلسات آسیب‌شناسی تلاش داریم مشکلات رفع شود. حدود ۲۸۰۰ ناشر در بخش حضوری و مجازی نمایشگاه کتاب حضور داشتند.


انتهای پیام/

 

 

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: دوره از نمایشگاه نمایشگاه کتاب فضای نمایشگاه میلیارد تومان فروش رفته نسخه کتاب بخش مجازی بخش حضوری انجام شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۱۳۹۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این مرد ثروتمندترین مسافر کشتی تایتانیک بود/ فروش ساعت مسافر تایتانیک با بالاترین قیمت در یک حراجی

به گزارش خبرآنلاین ؛یک ساعت جیبی از جنس طلا که از جسد ثروتمندترین مرد کشتی تایتانیک کشف شده بود به قیمت رکوردشکن ۱.۵ میلیون دلار فروخته شد.

ایسنا در خبری نوشت: این ساعت طلا در حراجی هنری «اولدریج و پسران» به یک مجموعه‌دار خصوصی فروخته شد و رکورد گران‌قیمت‌ترین یادگاری‌های کشتی معروف تایتانیک را جابه‌جا کرد.

صاحب اصلی این ساعت، یک تاجر به نام «جان جیکوب آستور» بود که در سال ۱۹۱۲ میلادی در سن ۴۷ سالگی، پس از دیدن همسر جدیدش، مادلین، در یک قایق نجات با کشتی تایتانیک به اعماق اقیانوس رفت.

بالاترین مبلغ که پیش‌تر حدود ۱.۴ میلیون دلار بود، برای ویولنی پرداخت شد که هنگام غرق شدن کشتی نواخته می‌شد، که در سال ۲۰۱۳ در همین حراجی فروخته شد.

سخنگوی این حراجی به گاردین اعلام کرد ۱.۵ میلیون دلارِ پرداخت‌شده برای این ساعت شامل هزینه‌ها و مالیات‌های پرداخت‌شده توسط خریدار است. همچنین در این حراجی یک کیف ویولن به قیمت ۳۶۰ هزار پوند (۴۵۴ هزار دلار) با احتساب هزینه‌ها و مالیات فروخته شد.

«اندرو آلدریج» مدیر این خانه حراج گفت: قیمت‌های یادگاری تایتانیک در این حراجی کاملاً باورنکردنی بود. آن‌ها نه تنها اهمیت خود مصنوعات و کمیاب بودن آن‌ها را منعکس می‌کنند، بلکه از جذابیت ماندگار داستان تایتانیک حکایت دارند؛ ۱۱۲ سال بعد از غرق شدن این کشتی ما هنوز در مورد آن و مسافران و خدمه‌اش صحبت می‌کنیم.

او افزود: آستور به عنوان ثروتمندترین مسافر کشتی تایتانیک شناخته می‌شد و تصور بر این بود که در آن زمان یکی از ثروتمندترین افراد جهان باشد و دارایی خالصش تقریباً ۸۷ میلیون دلار معادل چند میلیارد دلار امروز ارزش داشت. آستور که یکی از اعضای برجسته خاندان ثروتمند آستور بود، به جای اینکه شانس خود را با کشتی نجات دیگر امتحان کند، آخرین بار در حال کشیدن سیگار و گپ زدن با یکی از مسافران دیده شده است. جسد او هفت روز بعد از اقیانوس اطلس پیدا شد و ساعت نفیس طلای ۱۴ عیار جیبی «Waltham» از او کشف شد.

کشتی تایتانیک در ساعت ۱۱:۴۰ شب در ۱۴ آوریل ۱۹۱۲، با یک کوه یخ برخورد کرد و شروع به پایین‌رفتن در آب کرد. در ابتدا، آستور باور نداشت که کشتی در معرض خطر جدی باشد، اما بعداً مشخص شد که کشتی در حال غرق شدن است و کاپیتان بعد از نیمه‌شب تخلیه را آغاز کرده است، بنابراین او به همسرش کمک کرد تا وارد قایق نجات ۴ شود. همسرش مادلین آستور جان سالم به در برد و جسد شوهرش در ۲۲ آوریل در فاصله‌ای نه چندان دور از محل غرق شدن کشتی پیدا شد.

۲۳۳۲۱۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900730

دیگر خبرها

  • برگزاری اختتامیه چهارمین دوره جشنواره خودنویس در نمایشگاه کتاب
  • نشر پویانما با «نخستینه های چاپ ایران؛ کتاب‌های چاپ سربی دوره اول» در نمایشگاه کتاب ۱۴۰۳
  • به‌نشر با دست پر به نمایشگاه کتاب تهران می‌ رود / ارائه ۶۰۰ اثر پر فروش و جدید در نمایشگاه کتاب
  • این مرد ثروتمندترین مسافر کشتی تایتانیک بود/ فروش ساعت مسافر تایتانیک با بالاترین قیمت در یک حراجی
  • فروش ۲.۹ تن طلا در ۲۱ حراج/ امروز چقدر طلا فروخته شد؟
  • رکوردشکنی نسخه کمیاب از قرآن در حراجی ساتبیز لندن
  • یمن میهمان ویژه سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران شد
  • بودن یا نبودن کتابفروشان؛ مسئله ناشران چیست؟
  • عرضه سه نمایشنامه جدید سوره مهر در نمایشگاه کتاب
  • سه نمایشنامه جدید سوره مهر در نمایشگاه کتاب تهران عرضه می‌شود