Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، رمضانعلی قاسمی روز یکشنبه در جلسه ستاد پیشگیری و مدیریت بحران گناباد افزود: از این تعداد قنوات بیدخت، دیزآباد قوژد و سموئی مسدود شده که دو میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال اعتبار برای ترمیم و بازگشایی آنها در نظر گرفته شده است، ولی با گذشت حدود یک ماه گذشته هنوز بازگشایی نشده‌اند.

وی ادامه داد: از این میزان دو میلیارد ریال برای قنوات بیدخت و دیزآباد قوژد و ۵۰۰ میلیون ریال به قنات سموئی اختصاص یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیر جهاد کشاورزی گناباد گفت: پنج میلیارد ریال هم برای مرمت قنات روستای بهاباد گناباد طی سالجاری تخصیص یافته و یک میلیارد و ۹۰۰ میلیون ریال هم اعتبار بدین منظور در نظر گرفته شده است که بعد از عقد قرارداد تخصیص می یابد.

رییس اداره راه و شهرسازی گناباد هم در این جلسه بیان کرد: تخلیه نخاله‌های ساختمانی در مسیر رودخانه‌ها  از معضلات مهم تهدید کننده در زمان افزایش خسارتهای زمان وقوع سیلاب در گناباد به شمار می‌رود.

احمد سفری افزود: باید  یک شرکت خاص به صورت نظام مند و با نظارت مسوولان و بخشهای ذیربط اقدام به جمع آوری و تخلیه این نخاله ها در مکانهایی خاص کرده و در بازه‌های زمانی مشخص عملیات تسطیح آنها را انجام دهند.

وی بیان کرد: میدان ابتدای جاده کاخک گناباد هم به درستی احداث نشده و امکان تخلیه حتی ۱۵۰ لیتر در ثانیه سیلاب را ندارد، بنابراین در زمان بروز سیلاب مشکلات زیادی به وقوع می‌پیوندد.

احمد تمامگر رییس اداره امور منابع آب گناباد هم گفت: بعد از سیلاب اردیبهشت ماه سالجاری تاکنون ۱۷.۵ کیلومتر از مسیر رودخانه‌ها و کالهای این شهرستان شامل بهاباد، ابتدای جاده کاخک، رودخانه رهن، سموئی و غیره در مجموع به مساحت ۱۵.۵ هکتار لایروبی شده است.پ فرماندار گناباد نیز بیان کرد: باید با استفاده از نقطه نظرات اساتید دانشگاهها و مراکز آموزش عالی و مسوولان مربوطه نقشه خطر پذیری این شهرستان در برابر سیلاب ترسیم شود.

رضا نصیری افزود: طبق برنامه‌ریزی های انجام شده با بهره‌گیری از ظرفیت همه دستگاههای اجرایی خدمت‌رسان و امدادی و ارگانهای مختلف و با بسیج همگانی گناباد، از ۱۶ خردادماه سالجاری سرچشمه بروز خسارتهای ناشی از سیلاب در این شهرستان شناسایی خواهد شد.

بارش شدید باران و تگرگ طی روزهای ۱۱ و ۱۲ اردیبهشت امسال موجب وقوع دو مورد سیلاب در گناباد شد و حجم زیاد رواناب از سمت کاخک و جاده کلات به سمت این شهر حرکت کرد و وارد برخی از زمین‌های کشاورزی محدوده مرکزی گناباد و بخشی از مناطق  این شهرستان مانند نوغاب، بهاباد، روستای مند، بیدخت، قصبه شهر شد که در مجموع یک هزار و ۷۰ میلیارد ریال خسارت به بخشهای کشاورزی و دامداری این شهرستان وارد کرد.

مرکز شهرستان گناباد در ۲۸۷ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.

برچسب‌ها گناباد سیل خسارت مالی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: گناباد سیل خسارت مالی گناباد سیل خسارت مالی میلیارد ریال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۱۴۱۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۴۳ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان، برآورد اولیه خسارت سیل به بخش کشاورزی خراسان جنوبی

جعفری رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان با اشاره به اینکه سیل اخیر خسارت سنگینی را به بخش کشاورزی استان وارد کرده است، گفت: براساس گزارش‌های ارسالی از شهرستان ها،۵۴۳ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان برآورد اولیه خسارت سیل به زیربخش‌های کشاورزی استان است.

وی افزود: بر اثر سیل خسارات قابل‌توجهی به زیرساخت‌های بخش‌های کشاورزی استان از جمله قنات ها، باغ ها، زراعت، دام و طیور، ابنیه‌ها، جاده‌های بین مزارع و ایستگاه‌های پمپاژ کشاورزی وارد شده‌است.

جعفری بیان کرد: براساس برآورد‌های اولیه برای جبران این خسارت‌ها به بخش‌های کشاورزی خراسان جنوبی، تخصیص اعتبارات ملی و استانی مورد نیاز است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تصریح کرد: تیم‌های راهسازی در مراکز جهاد کشاورزی مستقر و مشغول ترمیم جاده‌های بین مزارع در بخش کوهستانی هستند.

جعفری گفت: نیرو‌های جهاد سازندگی در شهرستان‌ها وگروه‌های جهادی در کنار کشاورزان و بهره برداران، کار لایروبی و پاکسازی باغ‌های استان را انجام می‌دهند.

وی افزود: با استفاده از بیل‌های مکانیکی، لایروبی رسوبات جمع‌شده در پشت بند‌ها انجام می‌شود تا پیش از فصل آبیاری باغ ها، زمینه آبیاری درختان و زمین‌های زراعی فراهم شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان با بیان اینکه شهرستان‌های بشرویه و زیرکوه بیشترین میزان و حجم خسارت راداشتند، افزود: این گزارش برآورد اولیه بوده و روند بررسی برای برآورد نهایی ادامه دارد.

رئیس سازمان جهادکشاورزی در خصوص خسارات وارد شده به قنات‌های استان گفت: طبق گزارش‌های اولیه سیل به تعداد ۱۰۱ رشته قنات، ۱۱۶۰۰ هکتار اراضی زراعی و باغی، ۳۳۷ راس دام سبک، ۵۲۰ کیلومتر ایل راه، ۱۱۰ کیلومتر جاده بین مزارع و ۱۷ کیلومتر مسیر انتقال آب خسارت وارد کرده است.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • سیلاب عامل اصلی مرگ و میر ماهیان سد ۱۵ خرداد
  • سیلاب عامل اصلی مرگ و میر ماهیان سد ۱۵ خرداد دلیجان است
  • سیل به کشاورزی بشرویه ۱۸۵ میلیارد خسارت زد
  • شکارچیان غیر مجاز ۱۱ میلیارد ریال به محیط زیست درگز خسارت زدند
  • خسارت ۳.۲ میلیاردی سیل اخیر به تأسیسات پارک ملی هفتادقله
  • خسارت هزار و ۴۷۰ میلیارد ریالی بارش‌های بهاری در خراسان رضوی
  • طالبان در سیلاب هم آب را به ایران بست | چانه‌زنی بر سر آب به کجا رسید؟
  • مهار ۱۷ میلیون متر مکعب رواناب در سازه های آبخیزداری خراسان جنوبی
  • ۵۴۳ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان، برآورد اولیه خسارت سیل به بخش کشاورزی
  • ۵۴۳ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان، برآورد اولیه خسارت سیل به بخش کشاورزی خراسان جنوبی