Web Analytics Made Easy - Statcounter

«دستگاه پله پیما با محرک اصطکاکی مجهز به مکانیزم ترمز ایمنی ضد سقوط» محصول پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان ثبت اختراع و تجاری سازی شد.

به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، «دستگاه پله پیما با محرک اصطکاکی مجهز به مکانیزم ترمز ایمنی ضد سقوط» توسط شرکت نیکو صنعت آهوان، مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه ثبت اختراع و تجاری سازی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



داود معروفی افزود: شرکت نیکو صنعت آهوان به مدیرعاملی امین نیکوبین از سال ۱۳۹۹ در مرکز رشد پارک علم و فناوری مستقر و در زمینه طراحی و تولید تجهیزات نوین کمک حرکتی برای سالمندان و معلولان فعالیت دارد.

 نیکوبین مدیر عامل شرکت نیکو صنعت آهوان در توضیح این اختراع گفت: دستگاه پله پیما، در ساختمان‌هایی که فاقد آسانسور یا پله برقی هستند، قابل استفاده است.

نیکوبین ادامه داد: این وسیله، جابجایی در راه پله‌ها را به ویژه برای سالمندان، معلولین و کسانی که مشکلات حرکتی دارند بسیار تسهیل می‌کند.

وی قابلیت چرخش دستگاه در پاگردها، مکانیزم حرکتی و مکانیزم ایمنی را از ویژگی‌های این محصول برشمرد و خاطر نشان کرد: حرکت بسیار بیصدا، بدون لرزش، ظاهری زیبا و ایمن از دیگر ویژگی‌های این دستگاه است

نیکوبین افزود: این دستگاه در خانه‌های دوبلکس، آپارتمانها، مراکز درمانی نیز قابل نصب و استفاده است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه سمنان پارک علم و فناوری پارک علم و فناوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۱۴۴۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتصاب رییس و اعضای شورای علمی و فناوری پارک علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی جهاددانشگاهی

رییس جهاددانشگاهی در احکامی جداگانه، رییس، دبیر و اعضای شورای علمی و فناوری پارک علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی این نهاد را منصوب کرد.

به گزارش ایسنا، حسن مسلمی نائینی، رییس جهاددانشگاهی در احکامی جداگانه محمدحسین ایمانی خوشخو (رییس)، ابراهیم نبیونی (دبیر) و علی سعداله، محمدحسین عسگرپور، کامران جعفری، مسعود حسنلو، ابوالقاسم رئیسی،  علیرضا کلانترمهرجردی و محمدصادق سبط‌الشیخ انصاری را برای مدت دو سال به‌عنوان اعضای شورای علمی و فناوری پارک علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی این نهاد منصوب کرد.

پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی تنها پارک تخصصی در حوزه علوم، فناوری های نرم و صنایع فرهنگی در گستره ملی ایران محسوب می شود. این پارک با توجه به رسالت جهاددانشگاهی و ظرفیت های موجود در این نهاد و همچنین با در نظر گرفتن نیازهای کشور برای توسعه و تجاری‌‏سازی فناوری‌‏های نرم و اشتغال‏ زایی در بخش فرهنگ و هنر، صنایع دستی، گردشگری با حوزه نفوذ ملی آغاز به کار کرده است.

شبکه گسترده جهاددانشگاهی دامنه موضوعی پارک فناوری ‏های نرم و صنایع فرهنگی را وسعت بخشیده که امکان انتقال تجربیات در سطح تخصصی بالا را در سراسر کشور فراهم می کند.

 به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، این پارک به عنوان اولین و تخصصی‌ترین پارک در حوزه اقتصاد فرهنگ، محیطی مناسب برای استقرار، رشد، توسعه و شکوفایی مؤسسات و شرکت‌ها را فراهم می‌آورد و شرکت‌های فناور مستقر در آن در تعامل سازنده با دانشگاه‌ها و سایر مؤسسات پژوهشی و فناوری به فعالیت‌های فناورانه در حوزه‌های مختلف فرهنگی و هنری می‌پردازند.

گفتنی است، بر اساس ابلاغ رییس جمهور، شهر جهانی فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی و خلاق با همکاری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و پارک ملی علوم و فناوری های نرم وصنایع فرهنگی جهاددانشگاهی ایجاد می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اختراع ایرانی برای پایش فساد میگو با فناوری نانو
  • حمایت معاونت علمی از صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان پارک علم و فناوری استان سمنان
  • «شهرگاه» تنها مکانیزم مدیریت شهری برای ارتباط با دانشگاه نیست
  • دانشگاه آزاد سمنان میزبان نخستین مسابقه ملی «طراحی و دوخت»
  • راه‌اندازی پارک علم و فناوری در عراق با استفاده از ظرفیت‌های پارک فناوری تهران
  • حرکتی بزرگ برای تجاری‌سازی دستاوردهای علمی دانشگاه امیرکبیر
  • پیشگیری از سرقت دوچرخه و موتورسیکلت با ساخت پارکینگ هوشمند
  • انتصاب رییس و اعضای شورای علمی و فناوری پارک علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی جهاددانشگاهی
  • جهش در اقتصاد کشور نیازمند نوآوری و فناوری‌های جدید است
  • پارک علم و فناوری تربیت‌مدرس هاب بین‌المللی تعاملات علمی با کشورهای دیگر