Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-04-29@08:21:58 GMT

سفیدکننده‌های دندان مجاز یا غیر مجاز؟

تاریخ انتشار: ۸ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۱۱۴۵۰۷

سفیدکننده‌های دندان مجاز یا غیر مجاز؟

آفتاب‌‌نیوز :

 هر دندان از یک تاج که قسمت سفید دندان است و ریشه، داخل لثه و خارج از دید، تشکیل شده است. قسمت بیرونی تاج با ماده سختی به نام مینا پوشیده شده که سخت‌تر از استخوان است و از بافت نرم‌تری که هسته دندان را تشکیل می‌دهد، محافظت می‌کند.

به نقل از هلث نیوز، در زیر پوسته مینای دندان، عاج(ماده‌ای زرد رنگ، شبیه استخوان) وجود دارد اما به سختی مینای دندان نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر مینای دندان را در اثر ضربه، ساییدگی یا افزایش سن از قسمت بیرونی دندان از دست بدهید، عاج زیرین در معرض باکتری‌ها و سایر عواملی قرار می‌گیرد که می‌تواند باعث پوسیدگی شود. این پوسیدگی می‌تواند منجر به حفره‌ها و سایر مشکلات دندانی شود.

طبیعی است که با افزایش سن، دندان‌های شما زرد یا تیره‌تر شوند و این امر زمانی اتفاق می‌افتد که مینای دندان به‌طور طبیعی طی زمان از بین می‌رود و عاج‌های زیر را بیشتر نمایان می‌کنند.

عوامل دیگری ازجمله سیگار کشیدن تا نوشیدن قهوه و مصرف برخی داروها می‌توانند در تیره‌شدن لبخند شما نقش داشته باشند. لکه‌های ناشی از چای، نوشابه، تنباکو یا سایر غذاها و نوشیدنی‌های لکه‌دار می‌توانند در طول زمان ایجاد و باعث شوند بسیاری از افراد بخواهند لبخند خود را سفیدتر کنند تا ظاهر جوان و سالم را بازگردانند اما چه کسانی باید از محصولات سفیدکننده استفاده کنند؟

دکتر آنجلا اوانسون، دندانپزشک خانواده درکلرادو ایالات‌متحده اظهار کرد: اگرچه تقریبا هر کسی می‌تواند از محصولات سفیدکننده بدون نسخه استفاده کند اما همیشه برای همه موثر نیستند. این محصولات بهترین انتخاب برای سفید کردن دندان افرادی است که لثه‌ها و دندان‌های سالم و یا لکه‌های جزئی روی دندان‌های خود دارند اما افرادی که لکه‌های جدی‌تری دارند ممکن است نیاز به تجویز پزشک داشته باشند.

دکتر توماس مک کارتی، دندانپزشک می‌گوید: در حالی که بیشتر محصولات سفیدکننده دندان بدون نسخه برای استفاده بی‌خطر هستند، باید استفاده از آن را متوقف کنید. برای مثال افراد باردار، افراد با بیماری لثه، دندان حفره‌دار و دندان‌های حساس نباید خودسرانه از موادسفیدکننده استفاده کنند. همچنین، کودکان نباید از محصولات سفیدکننده دندان استفاده کنند.

مک کارتی بیان کرد: در اصل، محصولات سفیدکننده دندان برای افرادی طراحی شده‌اند که دندان‌های سالمی دارند و می‌خواهند کمی سفیدتر شوند.

اگر می‌خواهید از یک محصول خانگی برای سفیدکردن دندان استفاده کنید، محصولات معتبر را انتخاب کنید تا مطمئن شوید که ایمنی و اثربخشی آنها آزمایش شده است.

ممکن است داشتن لبخند درخشان و سفید از نظر زیبایی خوشایند باشد اما سلامت دندان‌ها اهمیت بیشتری دارد. توصیه می‌شود که هر ۶ ماه یک‌بار برای معاینه به پزشک مراجعه کنید.

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: دندان سفیدکننده دندان محصولات سفیدکننده مینای دندان دندان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۱۴۵۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه وزارت بهداشت برای سلامت دهان و دندان

به گزارش خبرگزاری مهر، زهرا سید معملی افزود: سلامت دهان و دندان به نوعی سر منشأ سلامتی جسم، روح و روان است و حتی در سلامت اجتماعی نیز نقش آفرین بوده و می‌تواند در روابط اجتماعی افراد را تقویت یا در آن اختلال ایجاد کند.

وی ادامه داد: امسال تمرکز ما این است که از تمام حوزه‌ها و رده‌های بهداشتی و درمانی برای بهبود سلامت دهان و دندان مردم استفاده کنیم. از بهورز در روستاها تا مراقبان سلامت در شهرها، پزشکان و کارشناسان بهداشتی در تمام مراکز متعلق به حوزه سلامت می‌توانند به ما در این عرصه کمک کنند.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت با بیان اینکه عواملی که می‌توانند در ناحیه دهان و دندان بیماری ایجاد کنند می‌توانند در بقیه قسمت‌های بدن نیز ایجاد بیماری کنند، اظهار کرد: به عنوان مثال بین بیماری‌های شدید لثه و دیابت ارتباط وجود دارد. این دو بیماری بر یکدیگر اثرگذار هستند. همچنین بین بیماری‌های قلبی و عروقی و بیماری‌های دهان و دندان و لثه ارتباط وجود دارد.

سیدمعلمی یادآور شد: مادر باردار نیز می‌تواند برای جنین و نوزادش از طریق بیماری‌های دهان و دندان مشکلاتی ایجاد کند. بنابراین سلامت دهان و دندان به سلامت سایر قسمت‌های بدن کمک شایانی می‌کند.

وی افزود: بنابراین نقش مشترک تمام افراد درگیر بهداشت و درمان در سلامت دهان و دندان مشهود است و این مسئله تنها وظیفه بهداشت کاران دهان و دندان و دندانپزشکان نیست.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت ادامه داد: یکی از اهداف مشخص ما در سال جاری این است که از دیدگاه عامل خطر مشترک، یعنی توجه به عواملی که هم بیماری‌های دهان را ایجاد می‌کنند و هم بیماری‌های دیگر را، به مسئله بهداشت دهان و دندان بپردازیم.

وی خاطرنشان کرد: البته در این راستا نقش ویژه متوجه بهداشت کاران و مراقبان سلامت دهان و دندان و دندانپزشکانی است که در بخش‌های دولتی و خصوصی کار می‌کنند.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت با اعلام اینکه ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت «پویش سلامت دهان و دندان» با هدف افزایش آگاهی عمومی در سلامت دهان و دندان در سطح کشور برگزار می‌شود، گفت: در این سه روز برنامه‌های مختلفی برای دانش آموزان، مدارس و جامعه برگزار خواهیم کرد که شناساندن عوامل سلامت و بیماری دهان و دندان از جمله مهم‌ترین برنامه‌های این پویش خواهد بود.

سیدمعلمی، دندانپزشکان بخش خصوصی و دولتی را به همکاری در این پویش برای آموزش و ارتقای سلامت دهان و دندان مردم دعوت کرد.

کد خبر 6089908 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • خواص شگفت‌انگیز پوست موز
  • بهترین زمان برای مسواک زدن چه وقتی است؟
  • علت اصلی ساخت و ساز غیرمجاز در مازندران چیست؟
  • برنامه وزارت بهداشت برای سلامت دهان و دندان
  • اعلام اسامی فرآورده‌های سلامت غیر مجاز
  • برخورد با انشعاب‌های غیر مجاز آب در شوشتر
  • اسامی فرآورده‌های سلامت غیر مجاز اعلام شد
  • کشف جدید دیرینه‌شناسان: ماهی غول‌پیکر با دندان‌های عاج‌مانند!
  • کشف جدید دیرینه‌شناسان: قزل‌آلای غول‌پیکر با دندان‌های عاج‌مانند!
  • واژگونی خودرو بر اثر سرعت غیر مجاز در بزرگراه تهران