Web Analytics Made Easy - Statcounter

هدفگذاری جهش درتولیدات دانش بنیان صنایع شوینده در سال جاری

علی شجاعی، رییس مرکز نوآوری و انتقال فناوری هلدینگ مدیریت صنعت شوینده در گفتگو با نبض بازار با اشاره به اهمیت اهداف استراتژیک و کلان این هلدینگ و همچنین استراتژی‌های کلان گروه توسعه ملی و شرکت توسعه صنایع بهشهر از تهیه سند استراتژی و نقشه راه این شرکت در سال جاری خبر داد و  افزود: درسال گذشته با حمایت و پشتیبانی مدیران اولین مرکز نوآوری و فناوری صنعت شوینده تاسیس شد و شورایی متشکل از مجربین، متخصصان و نخبگان فعال در صنعت شوینده به صورت مستقیم و غیرمستقیم فعال شدند و هر دو هفته یک بار مشکلات حوزه شوینده مورد بحث و بررسی قرار گرفت و در راستای رفع این چالش‌ها اقدامات اجرایی صورت گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه سال گذشته اولین رویداد فناورانه صنعت شوینده به صورت Pitch با محوریت هلدینگ مدیریت صنعت شوینده در جهت حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان برگزار شده است، اظهار کرد: در این رویداد، شرکت‌های دانش‌بنیان، توانمندی‌های خود را مطرح نموده و همکاران ما در مجموعه‌های شش‌گانه مشکلات و نیاز‌ها را مورد بررسی قرار داده و فرآیند پیگیری بهم‌رسانی و صنعتی‌سازی تولیدات این شرکت‌ها در شرکت‌های گروه در حال عملیاتی‌سازی است.

رییس مرکز نوآوری و انتقال فناوری هلدینگ مدیریت صنعت شوینده در ادامه عنوان کرد: بخشی از این فعالیت‌ها به نتیجه رسیده و برخی موارد نیز در مرحله مذاکره با معاونت دانش بنیان، معاونت علمی ریاست جمهوری، شبکه تبادل فناوری ریاست جمهوری و بنیاد نخبگان کشور است. اقدامات لازم و برنامه‌ریزی‌ها در راستای توسعه این همکاری‌ها آغاز شده است تا بتوان در بخش‌های مختلفی از جمله جهش در صادرات، جهش در تولید، جهش در کاهش بهای تمام‌شده مواد اولیه در کشور و کاهش واردات اقدامات و گام‌های موثرتری در حوزه آرایشی و بهداشتی برداشته شود.

ابلاغ تعیین برنامه‌ها به شرکت‌های شش‌گانه

وی اظهار کرد: پس از انتخاب شعار سال از سوی رهبر معظم انقلاب، بلافاصله به شرکت‌های شش‌گانه ابلاغ شد تا برنامه‌ها و اقدامات خود را جهت تعامل بیشتر با شرکت‌های دانش بنیان وهمچنین عمق‌بخشی موضوعات دانش بنیان اعلام کنند که موارد مربوطه تهیه و احصاء شده‌اند و این شرکت در حال بررسی و جمع‌بندی نهایی موضوعات و هم‌افزایی بیشتر میان شرکت‌های تحت پوشش با همکاری معاونت علمی ریاست جمهوری است.

فراخوان دعوت از ایده‌ها و توانمندی‌های برتر

رییس مرکز نوآوری و انتقال فناوری هلدینگ مدیریت صنعت شوینده عنوان کرد: از کلیه پارک‌های علم و فناوری کشور، شرکت‌های دانش‌بنیان مرتبط با حوزه آرایشی و بهداشتی، منابع انسانی توانمند و نخبه کشور در حوزه علمی و دانشگاهی دعوت می‌شود تا با مرکز نوآوری ما تماس گرفته و ایده‌ها و توانمندی‌های خود را معرفی کند تا با حمایت همه جانبه‌ای که از آن‌ها صورت می‌دهیم نتایج مطلوب طرفین حاصل شود. در این خصوص به شرکت‌های زیرمجموعه نیز ابلاغ شده است که به صورت منظم ضمن ارتباط با شرکت‌های دانش‌بنیان و دانشگاه‌ها، به تعامل بیشتر و بررسی مشکلات و رفع موانع ارتباطی با این شرکت‌ها پرداخته و مسایل را به صورت منظم به این هلدینگ گزارش کنند.

شجاعی در ادامه با اشاره به نام‌گذاری سال ۱۴۰۱ به نام سال تولید، دانش‌بنیان، اشتغال آفرین از سوی رهبر معظم انقلاب و همچنین جاری‌سازی نوآوری و نهادینه‌کردن تولید دانش‌بنیان در شرکت‌های گروه از برنامه‌ریزی‌ها و اقدامات صورت‌گرفته طی یک سال و نیم اخیر این شرکت خبر داد و افزود: با درایت و حمایت جناب آقای دکتر نعمت‌الهی در سال ۱۴۰۰ مرکز نوآوری و انتقال فناوری این شرکت آغاز به کار نمود که طی یک سال و نیم اخیر همکاری‌های مشترکی بین معاونت علمی ریاست جمهوری و این مرکز شکل گرفته است که از جمله خروجی‌های آن تفاهم و پیگیری آغاز ۱۵ پروژه دانش‌بنیان در حوزه آرایشی و بهداشتی با همکاری ستاد نانو، آینده‌پژوهی و رصد فناوری‌های جدید در این صنعت، تولید و بومی‌سازی اسانس‌های مصرفی مورد نیاز در صنعت شوینده کشور و بی‌نیازی از واردات، بومی‌سازی هیدروکسی آپاتیت مصرفی در خمیردندان‌های نانو، احصاء پروژه‌ها و چالش‌های استراتژیک شرکت‌های گروه به جهت طرح‌های توسعه‌ای این شرکت‌ها می‌توان اشاره کرد.

وی ادامه داد: همچنین در این راستا، همکاری گسترده با سازمان مدیریت صنعتی و سرمایه‌گذاری ویژه بر منابع انسانی سازمانی و افزایش بهره‌وری، همکاری مشترک با دانشگاه صنعتی امیرکبیر و سندیکای تولید مواد اولیه کشور جهت بومی سازی مواد اولیه مصرفی وارداتی و جلوگیری از واردات، شبکه سازی گسترده با دانشگاه‌های برتر داخلی و صنایع خارجی، تکلیف نمودن واحد‌های تحقیق و توسعه، فنی و برنامه‌ریزی شرکت‌های گروه در جهت انجام مطالعات کاهش هزینه‌های تولید، تولید محصولات کیفی و سبز، پاسخگویی کامل به نیاز‌های بازار مصرف، اقدام در جهت اقتصاد مقاومتی و رفع موانع تولید، جهش صادرات، حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و تلاش برای بهم رسانی این شرکت‌ها با شرکت‌های زیر مجموعه، جهش در تولیدات دانش بنیان از جمله مواردی هستند که در مرحله عملیاتی و اجرایی قرار دارند.

برنامه‌ریزی برای تولید اسانس و بی‌نیازی از واردات

رییس مرکز نوآوری و انتقال فناوری هلدینگ مدیریت صنعت شوینده خاطرنشان کرد: با توجه به حجم بالای مصرف اسانس در شرکت‌های گروه، برنامه ویژه‌ای را به صورت متمرکز برای تولید اسانس و بی‌نیازی به واردات با یکی از شرکت‌های دانش بنیان در دست اقدام و عملیاتی داریم و اسانس‌های مورد نظر تولید شده‌اند که در مرحله انجام تست‌های پایداری، فیزیکو شیمیایی و کلینیکال و تاییدیه‌های لازم از جانب نهاد‌های ذی ربط است.

وی اظهار کرد: این امیدواری وجود دارد با توجه به موفقیت‌آمیزبودن تولید این اسانس‌ها با کیفیت مطلوب و قابل رقابت با نمونه‌های خارجی، بهره‌مندی کامل از اسانس‌های داخلی تولید شده در سال جدیدکاملا محقق شود تا علاوه بر بی‌نیازی به واردات برای صادرات اسانس مورد نیاز درصنایع شوینده، اقدامات موثری انجام شود.

پیگیری منطقی‌کردن قیمت محصولات شوینده با توجه به رشد افسارگسیخته مواد اولیه

شجاعی عنوان کرد: اصل بنیادین صنعت شوینده و بهداشتی حفاظت از سلامت جامعه و افزایش سطح بهداشت و سلامت آحاد مردم است. این صنعت تضمین اصل تقدم پیشگیری بر درمان است و وظیفه ذاتی صنعت به عنوان یک مسئولیت اجتماعی ارتقای جایگاه سلامت در محیط زندگی و بهداشت فردی است.

وی ادامه داد: امروزه اهمیت نظافت و پاکیزگی در میان مردم جهان باعث شده است که اقلام شوینده و بهداشتی اهمیتی هم طراز با زندگی و حیات انسان‌ها پیدا کنند. در جهان امروز بهداشت و سلامت یکی از فاکتور‌های توسعه‌یافتگی برای جوامع محسوب می‌شود، به همین دلیل، صنعت شوینده در دسته صنایعی است که رشد آن نمایانگر پیشرفت هر جامعه‌ای است.

منبع: فردا

کلیدواژه: رشد رهبر معظم انقلاب صنعت فناوری مشکلات شرکت های دانش بنیان صنعت شوینده شرکت های گروه ریاست جمهوری برنامه ریزی شرکت ها مواد اولیه اسانس ها بی نیازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۱۴۸۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بومی سازی تجهیزات الکترونیکی کاربردی در صنعت دریا

فرهاد فتوره چی مدیر عامل یک شرکت دانش‌بنیان در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار کرد: عمده فعالیت این شرکت دانش بنیان در دو زمینه انجام می شود یکی محصولات دانش بنیان و دیگری ارائه راه حل های تکنولوژیک و دانش بنیان برای حل مسائل صنایع بالاخص صنعت دریایی.

این فعال فناور ادامه داد: این شرکت در زمینه الکترونیک دریایی، تولید کننده انواع مانیتور دید در روز ، دوربین ضدانفجار، موتور ژنراتور، سیمیلاتور، پایه های شبیه سازامواج دریا، کامپیوتر استاندارد دریایی، آنتن بیسیم، پردازش تصویر و اتوپایلوت است.

وی با اشاره به ساخت نرم افزار شبیه ساز هدایت نرم افزاری شناور توسط فناوران این شرکت در این باره توضیح داد و افزود: این سیستم به منظور آموزش و تمرین در هدایت شناورها (ویژه سنتورهای کنترل از راه دور)طراحی و ساخته شده است. از آنجا که آموزش هدایت این شناورها در محیط واقعی بسیار پرهزینه است این سیستم به کاربران کمک می‌کند تا در محیط شبیه سازی شده بسیار واقعی شناور را هدایت کند.

فتوره چی با بیان اینکه از آنجا که در این نرم‌افزار پارامترهای فیزیکی موثر تا حد بالایی مد نظر بوده است، کاربران به حس درستی از آنچه در عمل با آن مواجه اند، دست می یابند، گفت: این موضوع توسط چندین قایقران حرفه ای تایید شده است. این سیستم طراحی همچنین دارای سه مود دید از ساحل، دید از روی شناور و دید از بالاست که هر سه همزمان قابل نمایش است. تدوین نرم افزار این سیستم از روی معادلات حرکت شناور که قبلاً در این شرکت طی سال ها مطالعه و آزمون به دست آمده، انجام شده است.

مدیر عامل شرکت دانش بنیان فهم الکترونیک از دوربین ضدانفجار به عنوان یکی دیگر از محصولات شرکت نام برد و گفت: این شرکت دوربین های ضدانفجاری متنوعی برای موارد صنعتی ودفاعی ساخته است که مشخصات فنی محصولات مطابق با نیاز مشتری طراحی و یا تغییر پیدا کرده است.

وی درباره مشخصات این محصول توضیح داد و گفت : بدنه این محصول از جنس استیل و آلومینیوم دریایی و کاملا ضدآب است به طوری که باعث شده است که مقاومت بسیار بالایی در برابر ضربه و شکستگی داشته و قابل نصب بر روی ادوات دفاعی نیز است. رنج دمایی این محصول از صفر تا ۶٠ درجه سانتی گراد است.

این مدیر دانش بنیان با اشاره به ساخت پایه های پایدار و شبیه ساز نوسانات دریایی در این شرکت گفت: شبیه سازی نوسانات حرکتی مانند خودرو و شناور و هواپیما با تاکید بر نوسانات دریا از اهداف ساخت این محصول است. راستی آزمایی سنسورهای دینامیکی و استاتیکی و ادوات بازی های رایانه ای و تجهیزات بازی های مکانیکی از دیگر موارد استفاده این شبیه ساز به شمار می رود.

کد خبر 6089403 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر محصولی ازشرکتی دانش‌بنیان
  • استقبال وزارت صنعت امارات از توسعه همکاری‌ فناوری با ایران
  • سود مشارکت خودروسازان و دانش‌بنیان‌ها در تولید قطعات خودرویی
  • شرکت‌های دانش‌بنیان صنایع معدنی گرد هم می‌آیند
  • نقش آفرینی دانش‌بنیان نرم و هویت‌ساز در صنایع سخت
  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر توسط یک شرکت دانش‌بنیان
  • پیاده‌سازی توسعه بهره‌وری در هوشمندسازی صنعت فولاد
  • بومی سازی تجهیزات الکترونیکی در صنعت دریا
  • بومی سازی تجهیزات الکترونیکی کاربردی در صنعت دریا
  • ارزیابی هوشمندسازی صنعت نفت با تولیدات فناورانه