Web Analytics Made Easy - Statcounter

دیر کل امور مجلس وزارت دادگستری گفت: با هم‌افزایی ظرفیت‌های وزارت دادگستری و کمیسیون اصل نود، مقابله با بسترهای بروز فساد با قوت و توان مضاعفی پیگیری می‌شود.

به گزارش ایران اکونومیست از وزارت دادگستری، عسکر جلالیان مدیر کل امور مجلس وزارت دادگستری در حاشیه امضای تفاهم‌نامه همکاری مشترک وزارت دادگستری و کمیسیون اصل ۹۰ اظهار کرد: وزارت دادگستری به عنوان دبیرخانه مرجع ملی کنوانسیون مبارزه با فساد تمام تلاش خود را بکار گرفته تا با استفاده از ظرفیت‌های کنوانسیون مبارزه با فساد سازمان ملل متحد معروف به مریدا و هم‌چنین بهره‌گیری از ظرفیت‌های کمیسیون اصل نود قانون اساسی، بخشی از نگرانی‌های کشور را در خصوص مبارزه با فساد مرتفع کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در همین راستا و پس از جلسات متعدد کارشناسی، پیش نویس تفاهم‌نامه همکاری دو جانبه وزارت دادگستری و کمیسیون اصل نود نهایی شده و به امضای وزیر دادگستری و رئیس کمیسیون اصل رسید تا با هم‌افزایی ظرفیت‌های وزارت دادگستری و کمیسیون اصل نود، مقابله با بسترهای بروز فساد با قوت و توان مضاعفی پیگیری شود.

مدیرکل امور مجلس وزارت دادگستری در ادامه گفت: کنوانسیون مریدا سال ۲۰۰۳ تصویب شده و جمهوری اسلامی ایران در سال ۱۳۸۸ با مصوبه مجلس شورای اسلامی به آن ملحق شده و تعهدات آن را پذیرفته است. این تنها کنوانسیون بین‌المللی است که در آن کشورها به جای پاسخگویی، مطالبه‌گر می‌شوند. اعضای کنوانسیون داوطلبانه تجربیات خود در حوزه مبارزه علمی با فساد و از بین بردن بسترهای جرم‌خیز و فسادخیز و همچنین در حوزه استرداد مجرمین و استرداد اموال، در اختیار یکدیگر قرار می‌دهند.

 

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: دادگستری ، فساد ، کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: دادگستری فساد کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی مبارزه با فساد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۱۵۰۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود ۹۰۰۰ ماما در کشور

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، فاطمه محمدبیگی، از اعضای ­کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: کمبود ماما در کشور همچون کادر پرستاری در شیفت‌های سنگین این گروه خود را نشان داده و منجر به خستگی و کاهش کیفیت کار ماما‌ها در کشور شده است.

محمدبیگی گفت: ارتقای سلامت مادران و کودکان، ترویج فرزندآوری و تغذیه به واسطه شیر مادر، جلوگیری از مرگ مادر، کودک و آموزش مراقبت‌های دوران بارداری معمولاً به واسطه ماما‌ها انجام می‌پذیرد.
وی افزود: در قانون جوانی جمعیت به صورت ویژه به کمبود ماما در کشور اشاره شده است به طوری که به ازای هر دو زایمان فعال باید یک ماما در کشور وجود داشته باشد؛ و این در حالی است که این بند قانونی اجرایی نمی‌شود.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، با بیان اینکه قرار بود امسال حدود ۳۵۰۰ ماما در کشور استخدام شوند، افزود: در ظرفیت پذیرش و استخدام وزارت بهداشت فقط حدود ۳۰۰ ماما در کشور ثبت شده بود، در حالی که بر اساس آمار‌ها، به جذب و استخدام حدود ۹ هزار ماما در کشور نیاز داریم.
پنجم ماه می، مصادف با ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳، روز جهانی ماما نامگذاری شده است.

دیگر خبرها

  • برگزاری ششمین نشست کمیسیون مشترک کنسولی ایران و تاجیکستان
  • دبیران احزاب در رقابت انتخاباتی کمیسیون ماده ۱۰ حضور دارند
  • حق مسکن کارگران ۲ برابر می‌شود؟
  • چهار نفر از اعضای کمیسیون فرهنگی مجلس تحریم شدند
  • سورپرایز وزیر کار برای کارگران ؛ افزایش ۲برابری حق مسکن
  • پیشنهاد افزایش ۲ برابری حق مسکن از سوی وزیر کار
  • ۷۰ درصد ظرفیت شهرک صنعتی شورمست غیرفعال است
  • وزارت دادگستری آمریکا به دنبال تحریم گوگل است
  • کمبود ۹۰۰۰ ماما در کشور
  • قوه قضاییه در مبارزه با فساد هیچ تبعیضی قائل نمی شود