Web Analytics Made Easy - Statcounter

ئیس مرکز پژوهش های مجلس با بیان اینکه این مرکز یک مجموعه سیاست پژوهی در کشور است، گفت: مرکز پژوهش ها به منظور تقویت بنیه نخبگانی و ظرفیت کارشناسی خود از توان مراکز علمی و دانشگاهی، انجمن های علمی و اندیشکده های کشور استفاده کرده و خواهد کرد.

به گزارش خبرنگار حوزه پارلمان ایران اکونومیست از روابط عمومی مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی، نشست مشترک مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی و سازمان پزشکی قانونی امروز (یکشنبه ۸ خرداد ۱۴۰۱) با حضور بابک نگاهداری رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی و عباس مسجدی آرانی رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور و جمعی از کارشناسان و مدیران این دو سازمان جهت افزایش همکارهای دو جانبه برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



بابک نگاهداری در این نشست با اشاره به ظرفیت‌های مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی، گفت: مرکز پژوهش‌های مجلس با دریافت آمار و اطلاعات از سازمان‌ها و دستگاه‌های کشور و تهیه گزارش‌های کارشناسی و تبدیل پژوهش‌ها به طرح‌های قانونی، نقش موثری را در سیاست‌گذاری‌های تقنینی کشور می‌تواند ایفا کند.

وی با بیان این مرکز پژوهش‌ها یک مرکز سیاست پژوهی است، تصریح کرد: مرکز پژوهش‌ها در شش ماهه دوم سال ۱۴۰۱ به تهیه پیش‌نویس ۷۷ طرح مورد نیاز بخش تقنین کشور اقدام کرده و در اختیار نمایندگان محترم مجلس قرار داده است.

نگاهداری با اشاره به تفاهمنامه‌های منعقد شده مرکز پژوهش‌های مجلس با سایر دستگاه‌ها و سازمان‌های کشور، توضیح داد: مرکز پژوهش‌ها به منظور تقویت بنیه نخبگانی و ظرفیت کارشناسی خود از توان مراکز علمی و دانشگاهی، انجمن‌های علمی و اندیشکده‌های کشور استفاده کرده و خواهد کرد.

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس افزود: در زمینه نظارت و قانونگذاری، مرکز پژوهش‌های مجلس آماده همکاری مشترک با سازمان پزشکی قانونی کشور است. در این زمینه دفاتر تخصصی مرکز پژوهش‌ها ارتباطات خود را با معاونت‌های تخصصی سازمان پزشکی قانونی کشور افزایش خواهند داد.

عباس مسجدی آرانی هم در این نشست بر ضرورت افزایش همکارهای دو جانبه تاکید کرد و گفت: برای رفع خلاء‌های قانونی و نظارتی مورد نیاز سازمان پزشکی قانونی از ظرفیت مرکز پژوهش‌ها استفاده خواهیم کرد.

وی با اشاره به سابقه تاسیس سازمان پزشکی قانونی کشور، افزود: سازمان پزشکی قانونی کشور روی یک سوم پرونده‌های قوه‌قضاییه در طول سال کار کارشناسی می‌کند.

رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور، خاطرنشان کرد: سازمان پزشکی قانونی در سال گذشته با استفاده از ظرفیت پژوهشگران فعال در این سازمان دستگاه هموژنایزر و کیت ژنتیک را ساخته که با تولید این کیت‌ها ایران به عنوان پنجمین کشور تولید کننده کیت ژنتیک در جهان خواهد بود.

شایان ذکر است در پایان این نشست کارشناسان و مدیران مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی و  سازمان پزشکی قانونی کشور، به ارائه نقطه نظرات خود پرداختند.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی ، مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی سازمان پزشکی قانونی کشور مرکز پژوهش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۱۵۹۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی آبادان

به گزارش خبرنگار مهر، سید محمد محمدی پیش از ظهر امروز شنبه در آئین افتتاح مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی آبادان مرکز اظهار کرد: در فضاهای علمی جدید همه انتظار محقق شدن تحول را در شیوه‌های نوین آموزشی دارند و یکی از این حوزه‌های مورد انتظار، حوزه آموزش پزشکی است.

وی اضافه کرد: مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی آبادان یکی از واحدهایی به شمار می‌رود که در همه دانشگاه‌های این عرصه به آن توجه ویژه می‌شود و با مشارکت اساتید و دانشجویان راه‌حل‌های نوین برای توسعه آموزش پزشکی را در نظر دارد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی آبادان بیان کرد: مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی آبادان با زحمت همکاران‌مان در معاونت آموزشی دانشگاه افتتاح و فضای خوبی ایجاد شد تا از مشارکت هر چه بیشتر اعضای هیأت علمی و دانشجویان برای فعالیت‌های علمی و آموزشی بهره‌مند شویم.

وی خبر داد: حاصل این اتفاق تربیت بیشتر دانشجویان در زمینه‌های مختلف پزشکی است و امیدواریم که بتوانیم شاهد رشد و بالندگی روزافزون اعضای هیأت علمی و دانشجویان علوم پزشکی آبادان در سطح کشور باشیم.

به گزارش مهر، مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه علوم پزشکی آبادان شامل زیرمجموعه‌هایی همچون کمیته دانشجویی توسعه آموزش پزشکی، مرکز تعالی آموزش مجازی و هوش مصنوعی، دفتر مستقل استعداد درخشان و المپیادهای دانشجویی، واحد برنامه‌ریزی درسی، واحد دانش‌پژوهی و جشنواره شهید مطهری، واحد ارزشیابی آزمون و مرکز رشد و بالندگی اساتید است.

کد خبر 6089832

دیگر خبرها

  • استفاده از ظرفیت بانوان فعال برای رفع چالش‌های ملی/ پژوهش‌های دینی، مسئله‌محور باشند
  • تألیف کتاب«روش تحقیق در مدیریت» توسط عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد
  • رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان
  • افتتاح مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی آبادان
  • همکاری اتاق‌های بازرگانی و پارک علم و فناوری بین‌المللی
  • هدف شورای ششم، مطالبه‌گری برای استیفای حقوق شهروندان است
  • برنامه ریزی لازم برای تحقق اقتصاد دریامحور در راستای تحقق تمدین نوین اسلامی انجام شود
  • فرمانده نیروی دریایی ارتش: از نخبگانی که در قطب جنوب حضور پیدا کنند، حمایت می کنیم /دولت به دنبال حضور دائمی در قطب جنوب است
  • محروم‌‌ترین و برخوردارترین استان‌‌های ایران مشخص شدند
  • گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس از میزان تخصیص بودجه عمومی به رسانه‌ها در لایحه بودجه ۱۴۰۳/ صداوسیما ۲۴ هزار میلیارد تومان