Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد شوشتری گماری معاون گفتمان سازی و مطالبه گری بسیج دانشجویی شهرستان شوشتر  در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در شوشتر، اظهار کرد: قریب به ۱۰ سال از ساخت اورژانس جاده‌ای در دهستان شهید مدرس در بخش مرکزی شوشتر می‌گذرد که متاسفانه در همان سال‌های اول به علت بی توجهی مسئولان مربوطه، این پایگاه اورژانس به طور کامل از کار افتاده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمد شوشتری گماری افزود: ضرورت نوسازی و تجهیز این پایگاه اورژانس به دلیل مشکلات ناشی از مارگزیدگی، گرما زدگی و دیگر مشکلات سلامتی که جان ساکنین دهستان را تهدید می‌کند بسیار بالاست.

وی ابراز کرد: تصادفات جاده‌ای و فاصله زیاد دهستان تا درمانگاه‌های شهرستان نیز بر ضرورت نوسازی و تجهیز این پایگاه اورژانس می‌افزاید. در طی ۱۰ سالی که از احداث این اورژانس جاده‌ای می‌گذرد، متاسفانه شاهد سرقت تجهیزات و ادوات این اورژانس بوده‌ایم.

شوشتری گماری گفت: دستگاه‌های مربوطه برای تامین سلامت ساکنین دهستان و جلو گیری از تلفات جانی که در سوانح رانندگی در این مسیر رخ می‌دهد، باید هرچه سریع تر فرآیند نوسازی و تجهیز این مرکز را از سر بگیرند.

گفتنی است، دهستان شهید مدرس با جمعیت ۱۰ هزار نفر، در ۴۰ کیلومتری شهرستان شوشتر و ۳۰ کیلومتری شهر ملاثانی واقع شده است.

انتهای پیام /

منبع: فارس

کلیدواژه: بخش مرکزی شوشتر اورژانس شوشتر بسیج دانشجویی شوشتر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۱۵۹۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اردکان فرمانداری ویژه شد

ایسنا/یزد هیئت وزیران با ارتقای شهرستان اردکان به فرمانداری ویژه موافقت کرد.

هیئت وزیران در جلسه عصر روز یکشنبه و به استناد اصل ۱۳۸ قانون اساسی با ارتقای شهرستان اردکان به فرمانداری ویژه موافقت کرد.

بر این اساس هیات وزیران در جلسه ۱۴۰۳/۲/۹ به پیشنهاد شماره ۱۲۴۹۲۴ مورخ ۱۴۰۲/۶/۱۸ وزارت کشور و به استناد اصل یکصد و سی و هشتم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران تصویب کرد که وزارت کشور موظف است در شهرستان اردکان استان یزد، فرمانداری ویژه دایر کند.

شهرستان اردکان یکی از شهرستانهای استان یزد در مرکز ایران است؛ شهر اردکان مرکز این شهرستان است؛ جمعیت این شهرستان در سال ۱۳۸۵ برابر با ۷۳٫۲۹۲ نفر بوده است؛ شهرستان اردکان ۳۲% پهنه استان یزد (بیش از ۲۴ هزار کیلومتر مربع) را در خود جای داده و وسیعترین شهرستان در استان یزد است.

شهر اردکان در طول جغرافیایی ۵۳ درجه و ۴۸ دقیقه شرقی و عرض جغرافیایی ۳۲ درجه و ۲۰ دقیقه شمالی واقع شده است؛ اردکان بر سر راه تهران به کرمان و بندرعباس واقع شده که این راه از مرکز شهر (جاده سنتو یا دکتربهشتی) می‌گذرد و در قلب کویر مرکزی ایران جای دارد؛ موقعیت قرارگیری شهر در دشت یزد - اردکان می باشد.

در قسمت غربی شهر آبادی های دهستان عقدا، در قسمت جنوبی دهستان بفروئیه میبد و در قسمت شرقی دهستان زرین قرار دارند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مصدومیت ۵ نفر در پی واژگونی ۲۰۶
  • واژگونی خودرو دنا ۶ مصدوم در جاده ساروق به خنداب برجا گذاشت
  • واژگونی کوئیک در جاده بهاباد-یزد ۶ مصدوم برجای گذاشت
  • واژگونی کوئیک در جاده مهاباد - یزد ۶ مصدوم برجای گذاشت
  • تصادف ۲ خودرو در آزادراه امیرکبیر با ۷ فوتی و مصدوم
  • استخدام زنان زندانی ایرانی در یک کارخانه بستنی
  • نیاز ۷۰ مدرسه شهرستان هشترود به نوسازی
  • سوانح جاده‌ای در خراسان رضوی یک کشته و ۲۱ مصدوم برجا گذاشت
  • ۵ مصدوم در پی انحراف از جاده خودرو در محور آبادان به اهواز
  • اردکان فرمانداری ویژه شد