Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایران آنلاین به نقل از راه دانا، جبار آذین منتقد سینما و تلویزیون در یادداشتی اختصاصی درباره جشنواره کن و حاشیه‌های آن نوشت: این جماعت، اهل هنر، تعهد، تدین و انسانیت نیستند که بشود از آن‌ها توقع داشت که صدای ملت باشند، آن‌ها مانند اربابان زر و زور و تزویر صرفاً در پی سود و شهرت و ثروت و خودارضایی‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از همین رو، از آنها و جشنواره‌های سیاسی و هنری سینمایی، نباید انتظار خیر داشت!

جشنواره‌های هنری و سینمایی شهیر جهان ازجمله اسکار و کن، جشنواره‌های ملی و مردمی و جهانی نیستند و اهداف سرمایه‌گذاران، سیاستگذاران و مجریان آن‌ها در جهت خدمت به هنر و انسانیت نیست.

این قبیل مراسم، گرچه در آغاز پیدایش توسط برخی هنرمندان و سینماگران، کم‌وبیش به عالم هنر و اندیشه نظر داشتند، ولی به‌مرور به ابزار قدرت‌ها برای سلطه و تأمین منافع و صدور فرهنگ خودی و تخریب فرهنگ ملت‌ها و نفوذ سیاسی و فرهنگی،   تبدیل شدند.

درواقع جشنواره‌های یادشده سیاسی - سینمایی‌اند و اهداف اربابان سرمایه را درجهان هنر و سینما نمایندگی می‌کنند.

بدیهی است آثار هنری و فرهنگی، سینمایی و تلویزیونی کشورهایی مانند ایران، صرف‌نظر از کمیت، به دلیل همسو نبودن مضمون و محتوا با اهداف آنها جایی در این شبه جشن‌های سیاسی و دولتی ندارد.

با آنکه فرهنگ و هنر و سینمای امروز ایران به سبب حاکمیت سرمایه و پول سالاری، دورشدن از مردم و محتوا و حضور کار نابلدان و نا خردمندان در رأس اداره امور فرهنگی و سینمایی و تقسیم شدن جامعه در میان طبقات اشراف و فقرا و به‌تبع آن شقه شدن فرهنگ به دو فرهنگ رسمی و فرهنگ ملی و ده‌ها معضل دیگر داخلی و خارجی، اوضاعی بد و نابسامان دارد، اما این به معنای پشت کردن به ایران ایرانیان و فراموش‌کردن دردها و رنج‌ها و ظلم‌های مردم به قیمت خوشایند خارجی‌ها نیست.

معمولاً آثار هنری ایرانی در جشنواره‌های مذکور جای ندارند، مگر تولیداتی که با سرمایه‌ها و مشارکت خارجی‌ها ساخته شده و تصویرگر فلاکت و بدبختی ایرانیان باشند تا حاکمان آن جشنواره‌ها بتوانند از آن‌ها ضد ایران و ایرانی بهره‌های سیاسی برند.

در همین امتداد، از فیلم‌های به‌اصطلاح ایرانی و هنرمند نماهای ایرانی که هیچ‌کدام نماینده هنر و فرهنگ ایرانی نیستند و در پی موقعیت و شهرت و ثروت‌اند، نباید انتظار داشت که به‌صرف حضور جشنواره‌های خارجی، آن هم با اهداف تبلیغی متولیان سیاسی آن جشنواره، از موقعیت رسانه‌ای جشنواره‌ها با زیرکی و هوشیاری، برخلاف برنامه‌های متصدیان جشنواره، به سود ایران استفاده کرده و از ایران و ایرانی و آزارهای جهانی و داخلی ضد مردم ایران سخن بگویند.

این جماعت، اهل هنر و تعهد و تدین و انسانیت نیستند که بشود از آن‌ها چنین توقعات داشت، آن‌ها مانند اربابان زر و زور و تزویر صرفاً در پی سود و شهرت و ثروت و خودارضایی‌اند. از همین رو، از آنها و جشنواره‌های سیاسی و هنری سینمایی، نباید انتظار خیر داشت!

/انتهای پیام

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: شهرت و ثروت جشنواره ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۱۶۶۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیت‌الله جوادی آملی: حجاج باید پرچمدار فرهنگ ایران اسلامی باشند

حجت الاسلام والمسلمین سیدعبدالفتاح نواب نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت و سرپرست حجاج ایرانی، با حضور در بیت آیت‌الله جوادی آملی با این مرجع تقلید دیدار و گفتگو کرد.

آیت الله جوادی آملی در این دیدار با بیان اینکه حجاج ایرانی باید پرچمدار فرهنگ ایران اسلامی باشند، ابراز کرد: حجاج ایرانی باید پرچمدار فرهنگ، ادب، بزرگواری و کرامت ایران اسلامی باشند.

این مرجع تقلید افزود: هم زائران و هم مسئولین بعثه ها باید در نشست و برخوردها و در تمامی رفتار و گفتار خود دعوت به وحدت را سرلوحه کار خود و برنامه ها و فعالیت ها داشته باشند تا دیگر زائرین از رفت و آمد و گفتار اینها احساس وحدت نمایند.

وی با بیان اینکه حج برنامه بین المللی اسلام است، بیان کرد: قرآن که کتاب بین المللی هست در سه بخش ملی، منطقه ای و بین المللی سخن دارد، و بیش از خطاب ها به مسلمانان ﴿یا ایها الذین آمنوا﴾، خطاب اصلی قرآن کریم به بشر است: ﴿نَذِیراً لِلْبَشَرِ﴾، ﴿کَافَّةً لِلنَّاسِ﴾، ﴿لِلعالَمینَ نَذیرًا﴾ و توصیه می کند که باید جامعه محلی و منطقه ای و بین المللی آرام باشد و حج برنامه بین المللی اسلام است و باید همگان از فرصت حج که سفری بین المللی است برای نشر معارف استفاده نمایند.

آیت الله جوادی آملی خطاب به روحانیون کاروان ها بیان داشتند: روز فتح خیبر، روز نجات مسلمان ها بود که باعث نشاط فراوانی شد، در همان روز فتح خیبر، جعفر، برادر امیرالمؤمنین، از مهاجرت حبشه برگشت. وجود مبارک رسول گرامی (علیه و علی آله آلاف التّحیة و الثناء) فرمود امروز دو حادثه شیرین و گوارا برای من پیش آمد: یکی اینکه جعفر از حبشه برگشت و یکی اینکه خیبر را فتح کردیم، من نمی‌دانم به کدام یک از این دو خوشحال تر باشم! فتح خیبر و نجات مسلمان ها کجا، آمدنِ جعفر و برگشت او از مسافرت، کجا! چطور رسول خدا فرمود من نمی دانم به کدام یک از اینها خوشحال باشم!؟ سرّش آن است که جعفر کار عالمانه و محققانه و فرهنگی کرد، یعنی یک عالم می تواند کار فرهنگی بکند که به منزله فتح خیبر باشد، لذا روحانیون کاروان ها بدانند وظیفه مهمی دارند و باید به گونه ای رفتار کنند که نمودی از جلال و شکوه اسلام داشته باشند.

منبع: خبرگزاری شبستان

دیگر خبرها

  • جشنواره دریای سرخ به فیلم ایرانی جایزه داد
  • یاسوج میزبان هشتمین جشنواره ملی فرهنگ عشایر ایران زمین
  • هشتیمن جشنواره ملی فرهنگ عشایر ایران‌ زمین در یاسوج برپا می شود
  • حضور 3 فیلم کوتاه ایرانی در یکی از معتبرترین جشنواره‌های فیلم کوتاه
  • گریمور سینمای ایران در اردبیل تشییع شد
  • آیت‌الله جوادی آملی: حجاج باید پرچمدار فرهنگ ایران اسلامی باشند
  • درگذشت یک هنرمند موسیقی مقامی/ سالاری: «عیسی قلی پور» بازمانده موسیقی خراسان شمالی بود
  • درگذشت یک هنرمند موسیقی مقامی/سالاری: «عیسی قلی پور» بازمانده موسیقی خراسان شمالی بود
  • حجاج ایرانی باید پرچمدار فرهنگ ایران اسلامی باشند
  • (تصاویر) بزرگان فرهنگ و ادب و هنر ایران، مهمان «مست عشق»!