Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، سید بشیر حسینی با حضور در برنامه گفتگوی ویژه بخش خبری ۲۱ سیما با اشاره به جمعیت بیش از صد هزار نفری شرکت کنندگان در ویژه برنامه سرود «سلام فرمانده» در ورزشگاه آزادی تهران افزود: مجلس معصومانه عجیبی بود و در کمتر از سه روز، ۲۷۰ هزار نفر برای شرکت در این برنامه نام نویسی کردند به طوری که مسئولان برگزاری، نگران ازدحام جمعیت بودند و چند روز پیام داده می شد که لطفاً نیایید و کسانی که ثبت نام نکرده اند از پای گیرنده هایشان برنامه را مشاهده کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: سالها یک لکنتی داشتیم و بغضی در گلوی مردم بود به دو واسطه؛ هم فضای کرونا تجمع ها را از ما گرفته بود و دور شده بودیم و هم انگار مردم ایران فارغ از حتی دو گانه انقلابی و غیرانقلابی که گاهی تقسیم بندی می شود، این شعر این دوگانه را شکست و نشان می دهد چقدر مردم باهم یکی هستند؛ انگار مردم چیزی در گلویشان گیر کرده بود و می خواستند یک شعر، فرمان، عهد و بیعتی را توأمان و همه باهم بخوانند.

حسینی اضافه کرد: چند سالی بود اگر در فضای مدارس و مهد کودک های ما شعرهای آن طرف آبی با مضمون های خاص خوانش می شد سریع تبلیغات می شد که نسل جدید نه تنها زبانش بلکه باور و اعتقادش هم عوض شده است.

استاد ارتباطات افزود: نسل جدید با واژه های جدید متعلق به خود که برای نسل های قبلی غریبه است گاهی اوقات شعرهایی را می خواند و چند سالی بود شعرهای آن ور آبی از برخی خواننده ها مقداری رواج پیدا کرده و با اقبالی مواجه شده بود و بزن و بکوب و سر و صدایی داشت.

او ادامه داد: مدل تبلیغات رسانه ای آن هم این گونه بود که هر نفری که فیلمش را می فرستاد سریع استوری و در صفحات مجازی پخش می شد و با یک پروپاگاندا و تبلیغات بسیار پرحجم و با تحلیل های مضاعفی که فرامتن به آن تحمیل می کرد یک پیام را سعی می کرد برساند که اگر نسل جدید زبانش عوض شده یعنی باور و اعتقادش عوض شده است و عهدش عهد سابق نیست و پیوند نسلی با نسل قبلی و پدر و مادر خود و نسل دفاع مقدس ندارد و این نسل، نسل سوخته و از دست رفته است.

حسینی افزود: عقده ای در گلوهایمان گیر کرده بود انگار می خواستیم جایی فریاد بزنیم و بگوییم باهمیم، ببین قد من کوچک است ولی این قد کوچک یک کار دیگری می کند، اگر واژه های زبانمان مقداری واژه های شبکه های اجتماعی شده اما مفهومش همین است، چه کسی گفته عاشقی برای قدیم است، این که تویی در دنیای انتخابم، خفن ترین تصمیم زندگی ام اگر یک دفعه واژه خفن می آمد در ادبیات کودکانه معنایش همان نگاه عاشقانه سابق ارادت به آل الله بود و این پیوند امام زمانی، برای همین اتفاقاً واژه هایی که ما در روایات زیاد داشتیم، السلام علیک یا قادت الامه ما امام عصر و امام زمان (عج) را در روایات فراوان داشتیم، این نسل نسلی بود که دنبال این می گشت که هویت خود را فریاد کند.

وی اضافه کرد: خوش به حال دهه نودی ها که الآن سرود ملی دارند، سرود ملی یک سرود مشترک برای همه ماست اما نسل های مختلف وقتی به زبانشان یک سرود خوش می آید و خوش آهنگ می شود یک تعلق نسلی به آن پیدا می کنند.

حسینی اضافه کرد: الآن این نسل نودی این سرود را برای خود می داند و مستقیم با آن صحبت کرده و انگار حرف دل چند نسل به هم پیوند خورده و اینجا متبلور شده است.

استاد ارتباطات گفت: شعر سرود «سلام فرمانده» شاید از نگاه کارشناسان، عجیب و خارق العاده نیست و نقص هایی دارد و برگ برنده هایش هم بی شمار نیست اما نتیجه اش بی شمار است و همه اعجاب داستان همین است.

حسینی افزود: هر چقدر شما بخواهید با چرتکه و عدد و رقم بگویید مزایای این کار این گونه بوده است و باید چنین خروجی بدهد من با شما مخالفت می کنم، می گویم مزایای آن متناسب با واقعیت پدید آمده است و یک بخش از واقعیت پدید آمده این است که یک بخش عجیب از واقعیت تمدنی، هویتی، گفتمانی و جنبش اجتماعی ایجاد شده و ظرفیت فعال و بالفعل شده است که باید به آن اشاره کنیم.

وی درباره فضاسازی های مختلف شبکه های معاند هم گفت: چقدر لجشان درآمد و اتفاق امروز به یک یوم الله و به یکی از صحنه افتخارآمیز نسل جدید تبدیل شد، بله لشکر کشی کردیم، با افتخار بلند می گوییم لشکر کشی کردیم، لشکر مردمی و شروع این لشکر تهران و حتی مرکز استان هم نبوده بلکه از شهرستان لنگرود بوده است.

این استاد ارتباطات با بیان اینکه یکی از جذابیت های این کار مردمی بودن آن است، گفت: مردم لمسش کردند و مردم پای کار آمدند برای این که در ورزشگاه آزادی خون از دماغ بچه ای نیاید؛ مردم گوسفند نذر کردند و آمده بودند اشک می ریختند و حاجت می گرفتند.

حسینی افزود: بله لشکر صاحب زمانی که داشتیم «ای لشکر صاحب زمان آماده باش، آماده باش» و هویت بخش نسل دفاع مقدس بود این بار برای نسل دهه نودی مان با همان فضا بود.

او در پاسخ به این پرسش که چطور اثرگذاری «سلام فرمانده» را در کارهای دیگر ادامه دهیم؟ گفت: دو قطبی سازی نکنیم بلکه جریان سازی کنیم؛ خطای بزرگی است که بگوییم مدل «سلام فرمانده» و بیان صریحش تنها مدل موفقیت است در حالی که این اثر قله موفقیت است.

تاکید کرد: این جریان مردمی را باید ادامه دهیم و کار را به مردم و اهل دلش بسپاریم.

کد خبر 679876 برچسب‌ها خبر ویژه بشیر حسینی- مجری تلویزیون - صدا و سیما

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: خبر ویژه بشیر حسینی مجری تلویزیون صدا و سیما سلام فرمانده نسل جدید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۱۷۳۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هزینه های دندانپزشکی گران نیست؛ درآمد مردم کم است

«علی تاجرنیا» رئیس جامعه دندانپزشکی ایران دربارۀ رویکرد حمایتی دندانپزشکان از مردم در شرایط اقتصادی جامعه که پیش از این اعلام شده بود، گفت: در امر سلامت دهان دو بحث جدی وجود دارد؛ یکی بهداشت و پیشگیری است که باعث جلوگیری از پوسیدگی دندان و لثه می‌شود و دیگری درمان است. در گذشته دندان پزشکان کمتر به امر بهداشت و پیشگیری توجه داشتند، اما با توجه به رویکر جامعه پزشکی در چند سال اخیر، سعی شده با برگزاری برنامه‌های آموزشی، سطح آگاهی و سواد مردم در زمینه بهداشت دهان افزایش یابد و نیاز به درمان دندان کمتر شود.

دنداپزشکان چه کمکی به افراد نیازمند می کنند؟

رئیس جامعه دندانپزشکی ایران در پاسخ به سوالی درباره چگونگی کمک دندانپزشکان به افراد نیازمند گفت: کمکی که ما دندانپزشکان می‌توانیم انجام دهیم این است که با آموزش دربارۀ بهداشت دندان از مشکلات دهان و دندان برای افراد جلوگیری کنیم. همچنین کار دیگری که در راستای این مسئله انجام می‌دهیم حضور در اردوها و کلینیک‌های نیکوکاری و خیریه برای قشر آسیب دیده است.

تاجرنیا با اشاره به مقوله پیشگیری از بیماری‌های دهان و دندان گفت: در بحث پیشگیری از این بیماری ها، یک مسواک، یک خمیر دندان و یک نخ دندان نیاز است. موضوع پیشگیری و بهداشت دهان و دندان مربوط به قبل از درمان دندان است. مشکل از جایی شروع می شود که دندان به مرحله درمان برسد و باید به پزشک مراجعه شود.

رئیس جامعه دندانپزشکی ایران مهم‌ترین بخش گرانی هزینه دندانپزشکی را مربوط به هزینه تمام شده خدمت دانست.

تاجرنیا دربارۀ گرانی مواد و کم بودن دستمزد دندانپزشک گفت: دو بخش اصلی خدمات دندانپزشکی عبارتند از بخش فنی که همان هزینه مطب، تجهیزات و از همه مهم‌تر مواد است که متاسفانه مواد دندانپزشکی در سال‌های اخیر به دلیل نوسانات ارزی خیلی گران شده است و بخش دوم به دستمزد دندانپزشک مربوط می شود که تغییرات کمی می‌کند، که البته این تغییرات کم بر اساس مصوبه دولت است و آنچه مهم است این است که دستمزد پزشک نسبت به هزینه های بخش فنی همواره رشد کمتری داشته است.

وی در پاسخ به این سوال که چه راهکاری برای کاهش هزینه های دندانپزشکی باید در نظر گرفت؟ گفت: در حوزه درمان باید به سمت پوشش بیمه‌های همگانی برای خدمات سطح یک و همچنین خدمات تخصصی توسط بیمه‌های تکمیلی حرکت کنیم که این مسئله در چند سال اخیر انجام شده، اما نیاز به سرمایه‌گذاری بیشتری دارد.

او در مورد عدم توجه به سلامت دهان و دندان در جامعه گفت: متاسفانه هم دولت و هم مردم امر سلامت و بهداشت دهان و دندان را خیلی جدی نمی‌گیرند. به طوری که میلیون‌ها تومان برای جراحی‌ها و داروها هزینه می شود، اما به امر سلامت دندان توجهی نمی‌شود.بابت هزینه های خدمات دندانپزشکی در امر دندان سهم دولت بسیار اندک است و بیشتر هزینه‌ها را مردم پرداخت می‌کنند، بنابراین باید با تقویت بیمه‌ها شرایط به گونه‌ای شود که هزینه‌های خدمات درمانی به حداقل برسد.

تاجرنیا دربارۀ گرانی هزینه های دندانپزشکی و ناتوانی قشر نیازمند در تامین این هزینه‌ها گفت: خدمات دندانپزشکی بدلیل گرانی هزینه تمام شده‌اش، در همه کشورهای خدمات گرانی است. به این ترتیب قشر آسیب‌پذیر باید از حمایت دولت برخوردار باشند.همچنین یکی از کارهایی که دولت باید انجام دهد، این است که باید شرایطی را در همه درمانگاه‌ها ایجاد کنند تا خدمات بیشتر و بهتری در حوزه دندانپزشکی به مردم ارائه شود.

رئیس جامعه دندانپزشکی ایران افزود: بالغ بر ۲۵۰۰ مرکز خدمات درمانی داریم که در حیطه دندانپزشکی هستند ومتخصصان و فارغ‌التحصیلان دندانپزشکی در آنجا مشغول به کارند. دولت باید فضا و شرایطی ایجاد کند که این همه هزینه و خدمات موجود فقط معطوف به کشیدن دندان یا جرم گیری دندان نباشد و باید درمان‌هایی از قبیل پر کردن و روکش و… را هم انجام دهند.

وی گفت: اولین قلمی که در سبد نیازهای اساسی مردم کم می شود، خدمات دندانپزشکی است. مردمی که برای خرید مایحتاج زندگی خود مشکل دارند به طور طبیعی این خدمات را حذف می‌کنند.

خدمات دندانپزشکی در ظاهر گران‌ است

تاجر نیا در مورد حمایت از مردم در حیطۀ سلامت دندان افزود: ما اگر ببینیم که هزینه تمام شده برای مردم گران است، سعی می‌کنیم در این زمینه با مردم همکاری کنیم. اگر چه خدمات دندانپزشکی در ظاهر گران‌اند، اما در واقعیت گران نیستند، بلکه بدلیل نداشتن تناسب بین افزایش تورم و توان خرید، مردم دچار مشکل می‌شوند. بسیاری از هم وطنان در خارج کشور بدلیل بالا بودن هزینه دندانپزشکی در خارج کشور برای مشکلات دندانپزشکی به ایران می‌آیند و برمی‌گردند.

رئیس جامعه دندانپزشکی ایران با بیان اینکه مشکل تامین هزینه‌ دندانپزشکی در کم بودن درآمدها نیز هست، گفت: با افزایش قیمت در تجهیزات، درآمد خالص دندانپزشک نسبت به چندین سال پیش، رو به کاهش است. باز هم تاکید می کنم که هزینه‌های دندانپزشکی در کشور ما گران نیست، بلکه درآمدهای مردم کم است و این درآمد کم جوابگوی همۀ نیازها نیست. در مجموع باید وضعیت اقتصادی در کشور بهبود پیدا کند و قدرت خرید مردم افزایش یابد تا بتوانند از خدمات بهتری برخوردار باشند.

وی همچنین درباره «پویش سلامت دهان و دندان» از ۱۷ تا ۱۹ در سطح کشور توسط معاونت‌های بهداشت دانشگاههای علوم پزشکی کشور برگزار می شود، گفت: وزارت بهداشت رویکرد جدیدی را در مورد بهداشت دهان و دندان در پیش گرفته بطوری که در هفته آینده دو روز را برای اجرای پویش دهان و دندان در نظر گرفته است. در این پویش، دندان پزشکان حاضر، در مدارس حاضر می شوند و به آموزش و رسیدگی به دندان‌های کودکان می‌پردازند. پزشکان حاضر بعد از معاینه کودکان، مشکل آن‌ها را آنلاین ثبت می‌کنند و به معلم و خانواده آن‌ها اعلام می کنند که هر چه زودتر به مشکل دندان این کودکان رسیدگی شود تا درمان آسان‌تر شود.

منبع: خبرگزاری ایلنا

دیگر خبرها

  • تصاویری زیبا از علاقه توله خرس قطبی به مادرش
  • بازداشت اعضای ۲۰ باند غیربومی سرقت در مازندران
  • هزینه های دندانپزشکی گران نیست؛ درآمد مردم کم است
  • استقبال شاعر «سلام فرمانده» از غزل رهبر انقلاب
  • جامعه و دولت به درآمدی که مردم ایجاد می‌کنند وابسته است
  • شاعر سلام فرمانده به استقبال غزل رهبر انقلاب رفت
  • اکران مردمی آپاراتچی در اصفهان با حضور عوامل فیلم
  • عهد کردیم خودسانسوری نکنیم
  • روایتی از شهید لشکر فاطمیون + فیلم
  • تجمع دوباره مردم مشهددر حمایت از عملیات وعده صادق