Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیته ملی واکسن کرونا ضمن تشریح آخرین اخبار پیرامون تولید و صادرات واکسن‌های ایرانی کرونا، در عین حال بر لزوم تکمیل واکسیناسیون بر علیه این بیماری در کشور تاکید کرد.

دکتر مصطفی قانعی در گفت‌وگو با ایران اکونومیست، در توضیح جدیدترین اقدامات در حوزه واکسن‌های ایرانی کرونا، ‌ گفت: واکسن ایرانی MRNA تقریبا مراحل پیش از بالین را طی کرده، اما متاسفانه هنوز نتوانسته وارد فاز بالینی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در فاز پیش بالینی تعدادی از میمون‌هایی که این واکسن بر آنها تست شد، دچار تورم ریه شدند و قرار شد یکبار دیگر فاز پیش‌بالینی واکسن MRNA انجام شود. به محض تکمیل مستندات پیرامون این واکسن و صدور مجوزهای لازم، این واکسن هم وارد کارآزمایی بالینی خواهد شد.

وی افزود: در مورد واکسن آدنوویروسی انستیتو پاستور ایران هم هنوز فاز پیش بالینی طی نشده است. باید دید که فاز پیش‌بالینی به چه شکل پیش خواهد رفت.

ذخیره ۵۰ میلیون دُز واکسن کرونا در کشور

او با اشاره به اینکه واکسن کرونا در کشور به اندازه کافی تولید و ذخیره شده است، اظهار کرد: به نظر نمی‌رسد دیگر نیازی باشد که واکسن‌سازها تولید را ادامه دهند؛ زیرا واکسن تاریخ انقضا دارد و بنای سازمان غذا و دارو هم اینگونه نیست که نیاز تا پایان سال به واکسن را یکباره اعلام کند؛ معمولا نیاز به واکسن سه ماهه اعلام می‌شود و فعلا اعلام نیاز جدیدی از سوی سازمان غذا و دارو شکل نگرفته است. الان حدود ۵۰ میلیون دز واکسن از مجموع واکسن‌های ایرانی و خارجی ذخیره داریم.

کاهش تقاضای جهانی برای واکسن‌های کرونا

قانعی درخصوص صادرات واکسن‌های ایرانی، ‌ تصریح کرد: باید بدانیم که در کل دنیا استقبال از واکسن کاهش یافته است؛ بنابراین؛ الان کشوری نیست که متقاضی واکسن باشد. در مورد اطلاعات صادرات واکسن‌ها باید از خود مسئولین هر شرکت واکسن ساز سوالات بیشتر را جویا شد.

مکاتبه با سازمان جهانی بهداشت برای تایید واکسن‌های ایرانی کرونا

وی در پاسخ به سوالی درباره واکسن‌های ایرانی که برای اخذ تاییدیه سازمان بهداشت جهانی اقدام کرده‌اند، ‌ گفت: برای همه واکسن‌های تولید شده این اقدام صورت گرفته است و با سازمان بهداشت جهانی مکاتباتی صورت گرفته است ولی فعلا هیچکدام نتوانستند تاییدیه جهانی را اخذ کنند و مراحل مربوطه در حال انجام است.

آتش‌بس یک‌طرفه اُمیکرون

قانعی با تاکید بر کاهش تقاضای جهانی واکسن کووید۱۹، ادامه داد: باید دید که وضعیت کرونا طی سه یا چهار ماه آینده به چه صورت خواهد بود که پیش‌بینی می‌کنیم وضعیت رو به بهبود خواهد بود؛ اما، شرایط جهش‌های کرونا در ابرازِ نیاز به واکسن تعیین کننده خواهد بود. آخرین جهش کرونا، امیکرون است که می‌توان به تعبیری گفت یکطرفه اعلام آتش‌بس کرده است و آنچنان خطری متوجه افراد نمی‌شود. جمعیت زیادی را درگیر می‌کند و درصدی هم مرگ و میر دارد که عمدتا در بین کسانی بوده است که واکسن نزدند یا آن را تکمیل نکرده‌اند.

اهمیت تکمیل واکسیناسیون بر علیه کرونا

وی در این باره تاکید کرد: نکته مهم فعلی این است که تزریق دز سوم در همه دنیا مرگ ومیر را کاهش داده است و فعلا باید تزریق سه دز تکمیل شده و برای افراد پرخطر مانند بیماران زمینه‌ای و... و. تزریق دز چهارم را انجام دهیم.

عضو کمیته ملی واکسن کرونا درخاتمه تاکید کرد: از زمان تزریق واکسن حداقل یک ماه زمان می‌برد تا ایمنی لازم در بدن فرد ایجاد شود. در کرونا دیدیم که بیشتر مرگ و میر در سنین بالای ۶۵ سال بوده است، پس باید افراد به دقت برای واکسیناسیون خود اقدام کنند.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: واکسن کرونا ، همهباهمعلیهکرونا ، کووید 19 ، کرونا در ایران ، کروناویروس

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: واکسن کرونا کووید 19 کرونا در ایران کروناویروس واکسن های ایرانی فاز پیش بالینی ایرانی کرونا واکسن کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۱۷۴۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک ایرانی از کشتی المپیک کنار گذاشته شد | تنبیه فوری فدراسیون جهانی

به گزارش همشهری آنلاین اتحادیه جهانی کشتی، محمد مصلایی پور، رییس کمیته داوران فدراسیون کشتی، مدرس اتحادیه جهانی و داور المپیکی ایران را از لیست داوران المپیک پاریس کنار گذاشت.

مصلایی پور چند روز پیش از حضور در مسابقات قهرمانی آسیا خودداری کرد و پس از آن نیز اتحادیه جهانی او را از چرخه داورانی که شانس قضاوت در المپیک را دارند، کنار گذاشت.

طبق اعلام اتحادیه جهانی کشتی ۳ داور درجه المپیکی ایران شامل کامران سلطانی زاده،‌ نیما صادقی و مهدی بشیر زاده برای قضاوت در مسابقات جهانی کسب سهمیه المپیک در استانبول ترکیه دعوت شدند اما مصلایی پور به این رقابت ها دعوت نشد تا شانس حضور در المپیک را از دست بدهد.

کد خبر 847333 برچسب‌ها ویژه ورزشی کشتی

دیگر خبرها

  • مرکز رشد فناوری‌های بالینی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افتتاح شد
  • صعود تاریخی افغانستان به جام جهانی فوتسال با مربی ایرانی
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • چرا اتحادیه جهانی کشتی چهره مطرح ایرانی را از المپیک کنار گذاشت؟
  • دانشجویان و اساتیدِ ایرانی، حمایت از مردم فلسطین را رسالت اصلی خود بدانند
  • یک ایرانی از کشتی المپیک کنار گذاشته شد / تنبیه فوری فدراسیون جهانی
  • یک ایرانی از کشتی المپیک کنار گذاشته شد | تنبیه فوری فدراسیون جهانی
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • سوپرگل فوتسالیست ایرانی که آسیا را به هم ریخت (فیلم)