Web Analytics Made Easy - Statcounter

میرهاشم موسوی، مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی در گفت‌وگو با خبرنگار رفاه و آسیب‌های اجتماعی خبرگزاری فارس با اشاره به میزان بدهی این سازمان به بیمارستان‌ها، اظهار کرد: درمان و خرید خدمات راهبردی این سازمان به گونه‌ای باید باشد که خدمات به مردم برسد و قطعاً در راستای این خدمات‌رسانی، بدهی‌هایی ایجاد شده و باید آن‌ها را پرداخت کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی درباره میزان بدهی‌های تأمین اجتماعی به بخش درمان دولتی، توضیح داد: بدهی ما به بیمارستان‌های دولتی کمتر از ۸هزار میلیارد است، ما امروز در بخش درمان طلبکار هستیم نه بدهکار، به ویژه در حوزه بیمارستان‌ها و وزارت بهداشت. از زمان آغاز کرونا نیز تاکنون حدود ۸هزار میلیارد تومان هزینه درمان کرونا پرداخت شده که حدود ۳۰۰ هزار نفر نیز در ایام پاندمی کرونا درمان شده‌اند.

موسوی اضافه‌کرد: در این باره وزارت بهداشت باید از محل منابع عمومی به ما کمک می‌کرد و سازمان برنامه و بودجه نیز در باید منابعی اختیار آنها قرار می‌گذاشت اما تا امروز ریالی از این هزینه‌ها به ما پرداخت نشده است.

طلب 2500 میلیاردی تأمین اجتماعی از سازمان غذا و دارو/ برخی ادعاها نادرست است

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی با اشاره به میزان مطالبات این سازمان از غذا و دارو، خاطرنشان کرد: امروز حدود ۲هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان از محل تفاهم نامه دارویی از سازمان غذا و دارو طلبکار هستیم، برخی ها ممکن است ادعایی در این زمینه داشته باشند که از آن عددی که تفاهم کرده ایم هزینه‌ها بالا رفته است، ما نمی‌توانیم خدمات درمانی و دارویی به بیماران صعب العلاج را متوقف کنیم چرا که مردم مشکلات بسیاری دارند و باید به آنها رسیدگی کرد.

وی به دیگر مطالبات این سازمان اشاره کرد و گفت: حدود1500 میلیارد تومان در قالب تفاهم نامه بیماری‌های خاص از سازمان بیمه سلامت طلب داریم و بیمه سلامت ادعا می‌کند که سازمان برنامه و بودجه به او پرداخت نکرده و او هم پرداخت نمی‌کند!

موسوی، خاطرنشان کرد: مجموع بدهی‌های وزارت بهداشت به سازمان، 12هزار میلیارد تومان است، در قبال این حدود 6800هزار میلیارد اسناد رسیدگی شده بدهکاری به طرف قرارداد یعنی بیمارستانها داریم، عملاً ما 4 تا 5هزار میلیارد تومان طلب‌کاریم.

تأمین اجتماعی 3 تا 4هزار میلیارد به بخش خصوصی بدهکار است

وی تأکید کرد: این‌که می‌گویند ما بدهکاریم درست است اما بدهکار یک بخش هستیم و طلبکار از بخش‌های دیگر درمان. اما برای بخش خصوصی ما به طرف قراردادهای خصوصی بدهکار هستیم و تلاش می‌کنیم این بدهی‌ها را پرداخت کنیم که عدد آنها بسیار زیاد نیست، ممکن است جمع آن  تا ۳ تا۴هزار میلیارد تومان بدهی باشد که هر ماه تلاش می‌کنیم این بدهی‌ها را پرداخت کنیم.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: سازمان تأمین اجتماعی میرهاشم موسوی بدهی وزارت بهداشت به تأمین اجتماعی میلیارد تومان تأمین اجتماعی وزارت بهداشت بدهی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۱۷۵۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیکاری در کشور تک رقمی شد

به گزارش خبرنگار مهر، شهرام محمدی در خطبه‌های پیش از نماز جمعه این هفته شهرکرد، با اشاره به سخنرانی مقام معظم رهبری در هفته کار و کارگر، اظهار کرد: سخنرانی حضرت آقا درباره اهمیت کار و کارگر یک سخنرانی منشوری برای مسئولین مرتبط با کار و کارگر می‌باشد.

وی با بیان اینکه مقام معظم رهبری اهتمام مسرانه بر مسئولیت‌های دولت در قبال کارگران داشتند، بیان داشت: به مسئولین دستور دادند که به فکر پایداری کار کارگران باشند و امنیت شغلی را برای کارگران ایجاد کنید.

رئیس مؤسسه کار و تأمین اجتماعی، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی یادآور شد: مقام معظم رهبری توجه به آموزش‌های ایمنی کار دارند و فرمودند: قابل قبول نیست برخی از کارگران که برای امرارمعاش خانواده درخدمت تولید کشور هستند، صدمه جسمی و مالی ببینند.

وی با اشاره به جان باختن ۸۱۱ نفر ناشی از حوادث کار در سال ۱۴۰۱ خاطر نشان کرد: حضرت آقا به مسئولین کار و تعاون دستور دادند به فکر این موضوع باشند و کارگران آموزش ببینند.

محمدی با اشاره به فعالیت‌های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در زمینه رفاه تصریح کرد: ۳ طرح حمایتی در حال اجرا می‌باشد که شامل یارانه متداول، کالابرگ فجرانه الکترونیکی و طرح یسنا که تقویت کننده امنیت غذایی مادران شیرده است.

وی افزود: تأمین امنیت غذایی برای کودکان ۹ تا ۵۹ ماهه که نزدیک ۱۳۰ هزار کودک بر مبنای تشخیص وزارت بهداشت توسط وزارت کار تقویت می‌شوند و به مادران ماهیانه ۶۰۰ هزار تومان برای تغذیه و تقویت کودکان هزینه داده می‌شود.

رئیس مؤسسه کار و تأمین اجتماعی، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به فعالیت‌های وزارت در زمینه اقتصادی اشاره و اذعان داشت: در یک سال و نیم گذشته ۱۵۵ طرح اقتصادی در وزارت خانه با سرمایه گذاری ۷۷ هزار میلیارد تومان تکمیل شد.

وی ادامه داد: ۱۴۷ طرح جدید شروع شده که در سال آینده با پیش بینی سرمایه گذاری ۳۵ همتی، وارد مدار تولید می‌شود.

محمدی درباره اینکه میزان پوشش بیمه‌ها افزایش یافته است گفت: در صندوق بازنشستگی کشاورزان، روستاییان، ۴۰ درصد پوشش بیمه‌ها نسبت به سال قبل افزایش یافته است.

وی درباره صیانت از نیروی کار که دغدغه مقام معظم رهبری می‌باشد، افزود: ۱۴ درصد آسیب‌های ناشی از کار نسبت به سال گذشته کاهش یافته و برای اولین بار بنگاه‌های دارای ۱۰ نفر یا کمتر تحت پوشش حفاظت و ایمنی کار قرار می‌گیرند.

رئیس مؤسسه کار و تأمین اجتماعی، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی یادآور شد: تفاهم نامه منعقد شده تا ۴ میلیون نفر کارگر برای اولین بار در کشور مورد آموزش ایمنی، حفاظت و ایمنی بیولوژیکی کار قرار گیرند.

وی با اشاره به تلاش دشمنان در رسانه‌های معاند خاطر نشان کرد: وضعیت پایدار و رو به جلو می‌باشد، بیکاری در کشور تک رقمی شده؛ برای اولین بار میزان سرمایه گذاری افزایش یافته، نقدینگی مهار شده است.

محمدی گفت: به جوانان بگوید آنچه یک ملت را سر پا نگه می‌دارد امید است به آینده امیدوار باشیم.

کد خبر 6089132

دیگر خبرها

  • پرداخت حق بیمه تأمین اجتماعی برای ۲۰۱۰ مددجوی گلستانی در سال ۱۴۰۲
  • سرپرست بیمارستان خلیج فارس منصوب شد
  • ۲۵ هزار نیروی جدید در وزارت بهداشت جذب می‌شوند
  • کمک هزینه ۱۸ میلیاردی برای درمان مددجویان کمیته امداد هرمزگان
  • داروخانه‌ها برای خرید شیرخشک پول ندارند/ ۲۶ همت بدهی بیمه‌ها
  • بیکاری در کشور تک رقمی شد
  • بدهی ۲۶ همتی سازمان‌های بیمه گر به داروخانه‌ها
  • پرداخت ۲۲۰۰ میلیارد تومان از مطالبات مراکز دانشگاهی طرف قرارداد تامین‌اجتماعی
  • پرداخت ۲۲۰۰ میلیارد تومان از مطالبات مراکز دانشگاهی طرف قرارداد
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا